2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canim benim esimin isi olursa, mecburen arabayla upuzunnn bir yola gidecegiz :) daha tam belli degil tabii ama,tam 3 gun...2 gun de oluyor ama ben hamileyim diye bol bol mola verip otellerde kala kala gidecegiz. her gune 5-6 saatlik yol dusuyor.son gun sadece 7 saat. doktor bir sakincasi yok bol bol mola verin ve bol su ic dedi. ya ucaga binecegiz ya boyle ben arabayi tercih ettim ucaktan korktum nedense.

canim burdan bir arkadas da sabah nutella yiyip gitmis seker yuklemesine :) cikmis tabii seker :) ama ikincide hic bir sey cikmamis,ondan merak etme cikmaz insallah bir sey. ben de 2-3 aydir tatliya, meyve-dondurma ve cikolataya cok udstum...cuma yuklememiz, ve acikcasi korkuyorum :)

Nesleciim selam....
Hayirlisi ile insallah biran once kesinlesir isleriniz ..

Hepinize yorumlarinizdan dolayi tesekkur ederim :)
Emtu , ivanka , yusufburak ve neslee:))
Tabiki yetistirme cok onemli .. Ayriyeten ben isimlerin birazda olsa kisiligi yansidigini düsünüyorum :))
Valla yorumlar hosuma gitti :))
Artik hayirlisi ...
Ivanka erdem ismide vardi canim lstemde :))
Yusufburak Anlattigin cok etkileyici canim , ismiyle yasasin yusufun cok hayirli bir isim ..

nasılsınız kızlar,
ivanka ben baharda nagihan hanıma gidiyorum, çok memnumum çok ilgileniyor, ama çok yoğun bir buçuk
ay sonrasına randevu veriyorlar
sen kime gidiyordun o soğuk dediğin ahmet yılmazmı?

bebişleriniz isimleriyle yaşasınlar inşallah, hepsi çok güzel
benim ilk oğlum yusuf kayra, ikincisi de yağız kağan olcak , yağızı abisi kağanı babası istiyor, e istedikleri gibi
olsun dedim bende , sağlıklı doğsunlar, sağlıklı büyüsünlerde önemli olan o

Bu sabah azcik uyuyayim ise de tam 9 da giderim dedim.ama kizcem uyutmadi tepikleriyle sagolsun.vla bu cocuk benden bile erken kalkiyo
Kizlar bu arada onumuzdeki gunlerde bana ablam kadar yakin olan kuzenim hipofiz bezi tumoru ameliytina girecek.bir nevi beyin ameliyati.risklerimiz cok fazla.dualarinizi eksik etmeyin ne olur.cok stresteyiz ama bu ameliyat olmazsa daha kotu seyler yasanabilirmis.
Hepinizi opuyorum.arada gelmeye caalisicam yine

günaydın canım. çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah. hayırlısıyla kurtulur hastalıktan kızımla dua ederiz bol bol

Günaydın,anneler ve güzel bebekleri...Bol oyunlu bir gün olsun inşallah. Dün oğlum annesine ne oyunlar oynadı ne oyunlar:) Bugun yorgun uyuyor hala,anneside koştur koştur işe geldiği için ne olduğunu anlayamadı yavrucummm benim.

valla tatlım zor böyle bir doktorla yine iyi sabretmişsin. bizimki okadar güzel anlatıyorki ben böyle bebişime bakıp bir taraftan doktoru dimliyorum herseferinde başını omur iliğini kol bacak uzunluklarını kan akışını sıvımı kontrol edip tek tek hepsiyle ilgili bana yorum yapıyor. çok memnunum rabbim de ondan memnun olsun. en azından verdiğim paraya değiyor. yoksa devlet hastanesinde de aynı muameleyi yapıyorlar ozaman ne anlamı kaldı özel doktora gitmemin iyce araştır ve iyi bir doktor bul kendine canım hakkında hayırlısı olsun.

herkeze gunaydınnn kızlar sabaha bız depremle uyandık cok korktm allahtan bıdaha olmadı cok şükür..
topıge yenı gelenler olmus herkez hosgeldii..

Herkeslere günaydin ...
Güzel bir gün dilerim hepinize .
Dün sicaktan yakiniyordum .. Rabbim sagolsun aksam cok guzel dagmur yagdi :)))ortalik serinledi bir nebze

Filizcim gecmis olsun .. Insallah tekrardan olmaz ..
Buralari terkettiniz hee iyi sohbetler faceden

Skorpion canim insallah iyi gecer yakininin ameliyati , rabbim sifa versin ..

Calisma gunumu degistirdim normalde bugun iste olmam gerekiyordu .. Oglumu anneme götürmek istemedim , yarin gidecegim ise , yarin esimde evde rahat rahat giderim artik..

sadece biri beni durdursun demek istiyorum
butik bebe de kargo bedava diye gittim bi sürü alışveriş yaptım sozde 2 oyuncak alıp cıkacaktım.
hay ben aklıma şaşayım nolcak benım halım
maaşımı internete gömüyorum neredeyse
oyyyyy sanırım ben bağımlı oldum.

neyse umarım herkesin keyfi yerindedir.
kızlar ben bu aralar pek bı duygusalım gozlerim hep dolu dolu sızde varmı oyle bı sorun
televizyonda bebek goruyorum doluyor gozlerim
mısırla ilgili haber seyrediyorum akıyor gözümden

kocama hersey sana kaldı hem ramazan hem de evde ugrasıyorsun dıyorum o da gerekirse sızı sırtımda tasırım ne olacak kı dıyor ben baslıyorum aglamaya

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından:

Gebe veya Emziren Kadınların Çalıştırılma Şartlarıyla
Emzirme Odaları ve Çocuk Bakım Yurtlarına
Dair Yönetmelik

BEŞİNCİ BÖLÜM
Çalışma Koşulları ve İzinler
Madde 9 — Emziren işçinin doğumu izleyen 6 ay boyunca gece çalıştırılması yasaktır.
Yeni doğum yapmış işçinin doğumu izleyen sekiz haftalık süre sonunda, emziren işçinin ise, 6 aylık süreden sonra gece çalışması yapmasının güvenlik ve sağlık açısından sakıncalı olduğunun hekim raporu ile belirlendiği dönem boyunca, gece çalıştırılması yasaktır.
Kadın işçiler, gebe olduklarının hekim raporuyla tespitinden itibaren doğuma kadar geçen sürede gece çalışmaya zorlanamazlar.
Çalışma Saatleri
Madde 10 — Gebe, yeni doğum yapmış ve emziren işçi günde yedi buçuk saatten fazla çalıştırılamaz.
Analık İzni
Madde 11 — Gebe işçinin doğumdan önce sekiz ve doğumdan sonra sekiz hafta olmak üzere toplam onaltı haftalık süre için çalıştırılmaması esastır. Çoğul gebelik halinde doğumdan önce çalıştırılmayacak sekiz haftalık süreye iki hafta süre eklenir. Ancak, sağlık durumu uygun olduğu takdirde, hekimin onayı ile gebe işçi isterse doğumdan önceki üç haftaya kadar işyerinde çalışabilir. Ancak bu durumda gece çalışması yaptırılmaz ve gebe işçinin çalıştığı süreler doğum sonrası sürelere eklenir.
Yukarıda öngörülen süreler, işçinin sağlık durumuna ve işin özelliğine göre doğumdan önce ve sonra gerekirse artırılabilir. Bu süreler hekim raporu ile belirtilir.
İsteği halinde kadın işçiye, onaltı haftalık sürenin tamamlanmasından veya çoğul gebelik halinde onsekiz haftalık süreden sonra altı aya kadar ücretsiz izin verilir. Bu süre yıllık ücretli izin hesabında dikkate alınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…