canım bende bayramda gezmeye gidicem, 10 saat lik bir yer. kendi arabamızla gideceğimiz için rahat geçeceğini düşünüyorum,inşallah.tabi şu idrar yolu enfeksiyonumda geçerse...ayaklarım şişer biraz.tabi son sözü dr.söyler.
canım bir gün öncesinde tatlı bişeyler yeme sakın bana arkadaşım öyle demişdi ama ben sanki öyle dememiş gibi kavun karpuz üzüm 2 dilim tatlı 3-4 bardak çay herseferinde çaya 2 şeker ondan mı böyle oldu bilemiyorum tabiki.:44:
Bu sabah azcik uyuyayim ise de tam 9 da giderim dedim.ama kizcem uyutmadi tepikleriyle sagolsun.vla bu cocuk benden bile erken kalkiyo
Kizlar bu arada onumuzdeki gunlerde bana ablam kadar yakin olan kuzenim hipofiz bezi tumoru ameliytina girecek.bir nevi beyin ameliyati.risklerimiz cok fazla.dualarinizi eksik etmeyin ne olur.cok stresteyiz ama bu ameliyat olmazsa daha kotu seyler yasanabilirmis.
Hepinizi opuyorum.arada gelmeye caalisicam yine
günaydın güzel annecikler ve minnak davşannarı. kuzumla hepinize güzel günner dileriz
gecemavisy beni hatırlamıyor bilee..boş boş bakıyor suratıma...özet geçiyorum bende kendimi....her gitiğimde aynı terane ..kafamda bin tane soruyla..çıkıyorum...acele ediyorya...bende unutuyorum sorcaklarımı...sonra evde niye on usormadım niye bunu sormadım deyip duruyorum...sormadan söylemesi lazım bi çok şeyi...ben internetten okuduklarımı uyguluyorum....anlatmıyor ki ...benim ilk gebeliğm nerden bilicem nasıl davranacağımı...çok demoralize etti beni....hem soğuk davrandı hemde 1 ay sonra gel dedi....ben yapılacak tahlillere bile internetten bakıp hatırlatıyorum..ona kalsa söyleyeceği yok.
herkeze gunaydınnn kızlar sabaha bız depremle uyandık cok korktm allahtan bıdaha olmadı cok şükür..
topıge yenı gelenler olmus herkez hosgeldii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?