kızlar merhaba....inşallah hepiniz ve tatlı bebişleriniz iyisinizdir bugün.... tetanoz aşımı vurdurdum sabah kolum ağrıyo... bide bugün doğuruyorum sandım resmen..bebeğim aşağı doğru kaydı sankii o kadar ağrı hissettim ki ..müşteriyle konuşuyordum telefonda..adam bile anladı bişeyler olduğunu sesimden...şimdi geçti...şu braxton-hicks kasılmaları heralde bunlar..ama kötü bişeydi..ben böyle ağrı görmedim kasıklarımın ortasında ağrıdıkça bebekimde hareket ediyordu.....sizdede oluyor mu..napsam doktora gitsem mi acaba gerçi geçti şimdi
Merhabalar arkadaşlar, e bebekten alınan ciciler kaç günde geliyor ki acaba?
evet canım aynen braxton-hicks kasılmalarıymıs yanı buda bebegın bıyere toplanması gıbı oluyormus bende yenı ogrendım okudugum kıtaptabende bebek toplanıo dıye sevınıodum =))) 25 26 haftalar arasında oluyormus genellıkle.. magnezyumları ıhmal etmemek lazımmmmm
Merhabalar arkadaşlar, e bebekten alınan ciciler kaç günde geliyor ki acaba?
benim gecen c.tesi pazar yaşadığım şey bumuymuş yani ben magnezyumda kullanmıyorum ama doktorum vermemişti çünkü peki tehlikesi falan varmı kızlar geçen gün resmen doğurucam zannettim 2 dk yürüdüm 5 dk oturdum otururken bile beni rahatsız etti o derece yani olmazsa c.tesi tekarar şeker yüklemesi için gittiğimde sorayım bir neden böyle olduğunu.
Bizdende kocaman bir gunaydin hamis dostlar ..
Öyle güzel bir rüya gördüm , allahim o nasil tatli bir bebekti ..
Kücücük yüz göz ile vana gülücükler atiyordu .. Abisinin miniaturuydu sanki yaa cok sevinditik oldim :))
Dün c&a ya gittim kizlar yaz indirimleri vardi
9 eur ya icli tulumlar vardi disney in .. Turkiyedede vardir indirim ..
canım bende dun ruyamda gordum begımı basını kokladım o nasıl gusel bır kokuydu anlatmama mest oldum resmen
Ne güzeel yavrularınızı rüyanızda görmüşsünüz darısı başıma çok istiyorum görmeyibiz hala isim konusunda karar veremedik artık kızımı ismiyle sevmek istiyorum
bende seninle aynı durumdayım canım :) halen isim konusunda karar veremedik ama ufak bir yiğenim var ırmak ismini çok isitiyor.böyle giderse onun isteği olacak gibi.
Irmak ismi çok güzel benimde yeğenim 5 yaşında lütfeen melisa olsun ismi diyor :) ne zormuş karar vermek ben asya ismini de beğeniyorum daha var günümüz karar veririz diyoruz ama zor hele benim eşim herşeyi beğenmez ama son karar bende tabi
benim listemde asya şelale ırmak ada derin isimlerinden oluşuyor aslında bunların arasında bir seçim yapıcam ama nasıl olacak bilmiyorum. bir türlü karar veremiyorum. ikizler burcu olmak çok zormuş
burcucum insallah koklamakta nasip olacak mis kokulu yavruslarimizi...
10 ay hamilelik cok yaaa :))) insan zaman biran önce gecsin istiyor... artik son dönemlere yaklasiyor son 2-3 ay hep rüyamizda dogururuz artik :))))))
gerci fillere yazik 18-19 aymisbiz yine iyiyiz onlara bakinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?