2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

evet canım aynen braxton-hicks kasılmalarıymıs yanı buda bebegın bıyere toplanması gıbı oluyormus bende yenı ogrendım okudugum kıtapta bende bebek toplanıo dıye sevınıodum =))) 25 26 haftalar arasında oluyormus genellıkle.. magnezyumları ıhmal etmemek lazımmmmm

Günaydın tatlı annişler ve onların melekleri gününüz güzel geçsin haftanın ortasındayız ayında sonunda yeni ay bize hep sağlık mutluluk huzur getirsin inşallah bebişlerimiz büyüsün tontiş olsun tekmeler savursunlar inşallah:)

benim gecen c.tesi pazar yaşadığım şey bumuymuş yani ben magnezyumda kullanmıyorum ama doktorum vermemişti çünkü peki tehlikesi falan varmı kızlar geçen gün resmen doğurucam zannettim 2 dk yürüdüm 5 dk oturdum otururken bile beni rahatsız etti o derece yani olmazsa c.tesi tekarar şeker yüklemesi için gittiğimde sorayım bir neden böyle olduğunu.

gunaydın herkeseee ası oldum kolum ağrıyor

cmtesı havuzlu handan puffycımle aldıklarımı eklıyorum kıslar bakabılırsınız :)

Bizdende kocaman bir gunaydin hamis dostlar ..
Öyle güzel bir rüya gördüm , allahim o nasil tatli bir bebekti ..
Kücücük yüz göz ile vana gülücükler atiyordu .. Abisinin miniaturuydu sanki yaa cok sevinditik oldim :))

Dün c&a ya gittim kizlar yaz indirimleri vardi
9 eur ya icli tulumlar vardi disney in .. Turkiyedede vardir indirim ..

canım bende bebegın toplanması sanıyordum ama ıvanka arkadasımızın dedıgı gıbı kasılmaymıs yanı kıtapta okudugum bılgı bu magnezyumu sor cnm doktoruna mutlaka verır zaten hos ben ıcıyorum ama sabahları yasıyorum gene =))

canım bende dun ruyamda gordum begımı basını kokladım o nasıl gusel bır kokuydu anlatmama mest oldum resmen

canım bende dun ruyamda gordum begımı basını kokladım o nasıl gusel bır kokuydu anlatmama mest oldum resmen

burcucum insallah koklamakta nasip olacak mis kokulu yavruslarimizi...
10 ay hamilelik cok yaaa :))) insan zaman biran önce gecsin istiyor... artik son dönemlere yaklasiyor son 2-3 ay hep rüyamizda dogururuz artik :))))))
gerci fillere yazik 18-19 aymis biz yine iyiyiz onlara bakinca

Ne güzeel yavrularınızı rüyanızda görmüşsünüz darısı başıma çok istiyorum görmeyi biz hala isim konusunda karar veremedik artık kızımı ismiyle sevmek istiyorum

Ne güzeel yavrularınızı rüyanızda görmüşsünüz darısı başıma çok istiyorum görmeyi biz hala isim konusunda karar veremedik artık kızımı ismiyle sevmek istiyorum

bende seninle aynı durumdayım canım :) halen isim konusunda karar veremedik ama ufak bir yiğenim var ırmak ismini çok isitiyor.böyle giderse onun isteği olacak gibi.

bende seninle aynı durumdayım canım :) halen isim konusunda karar veremedik ama ufak bir yiğenim var ırmak ismini çok isitiyor.böyle giderse onun isteği olacak gibi.

Irmak ismi çok güzel benimde yeğenim 5 yaşında lütfeen melisa olsun ismi diyor :) ne zormuş karar vermek ben asya ismini de beğeniyorum daha var günümüz karar veririz diyoruz ama zor hele benim eşim herşeyi beğenmez ama son karar bende tabi

benim listemde asya şelale ırmak ada derin isimlerinden oluşuyor aslında bunların arasında bir seçim yapıcam ama nasıl olacak bilmiyorum. bir türlü karar veremiyorum. ikizler burcu olmak çok zormuş

bizde hala isimsisiz kizlar... Ogluma iki gün önce oglum kardesinin ismi galiba BURAK olacak dedim.. kim dedi Allahmi söyledi diyor
daha Buraktada tam emin degiliz .. offf ne zor .... ömür boyu karar degisikligi yapamiyorsun

benim listemde asya şelale ırmak ada derin isimlerinden oluşuyor aslında bunların arasında bir seçim yapıcam ama nasıl olacak bilmiyorum. bir türlü karar veremiyorum. ikizler burcu olmak çok zormuş

hahaha :)))) buna güldüm iste bende ikizlerim burcdas

amın canım İnşallahhhhh

ewet yaaa beklemek zor esimde dıyor ne kadar uzun uzun suruyor keske suresı daha az olaydı dıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…