bizde hala isimsisiz kizlar... Ogluma iki gün önce oglum kardesinin ismi galiba BURAK olacak dedim.. kim dedi Allahmi söyledi diyor
daha Buraktada tam emin degiliz .. offf ne zor .... ömür boyu karar degisikligi yapamiyorsun
bende seninle aynı durumdayım canım :) halen isim konusunda karar veremedik ama ufak bir yiğenim var ırmak ismini çok isitiyor.böyle giderse onun isteği olacak gibi.
bizde karar veremedik isim konusunda
kız için Beyza ya da Zeynep erkek için ise Kerem, Kerim yada Deniz istiyorum ama her an değişebiliyor
bizde hala isimsisiz kizlar... Ogluma iki gün önce oglum kardesinin ismi galiba BURAK olacak dedim.. kim dedi Allahmi söyledi diyor
daha Buraktada tam emin degiliz .. offf ne zor .... ömür boyu karar degisikligi yapamiyorsun
hahaha :)))) buna güldüm iste bende ikizlerim burcdas
eşim herşeyi beğenmez dedim ya demek ki boşuna dememişim o da ikizler burcu
bizde karar veremedik isim konusunda
kız için Beyza ya da Zeynep erkek için ise Kerem, Kerim yada Deniz istiyorum ama her an değişebiliyor
Bilgecubukcum Kerim ismini bizde düsünmüstük , baktigim her sitede Kerim isminin dini acidan yalniz konulmuyacagini yaziyordu, tam olarak neden oldugunu bilemiyorum ,Allahin sifatlarindan oldugu icin sanirim...
Kerem ismide cok hosuma gider hem benim yegenim hende esimin yegeninin ismi Kerem ..
kızlar nasılsınız artık sayfalar fazla ilerlemıyo bızde kızımın ismıne tam karar veremedık ama yada damla olacak yada melis hala hangısının olacagına karar veremedık sizce hangısı kulaga hoş gelıyo
kızlar nasılsınız artık sayfalar fazla ilerlemıyo bızde kızımın ismıne tam karar veremedık ama yada damla olacak yada melis hala hangısının olacagına karar veremedık sizce hangısı kulaga hoş gelıyo
melis söylemesi de güzel
soy isiminle söylediğinde hangisinin telafuzu daha hoş geliyor kulağa birde bunu düşün istersen canım....
sagol canım yardımın içn esım bana bıraktı bende kararsız kaldım
her ikisininde soy ismimle telaffuzu kulaga hoş gelıyor ama damla bıraz daha fazla uyumlu oluyo
asya daha güzel canım sen kayınvalıdene bakma onlar hep öledır sen koyduktan sonra baska bışey söyleyemezBende çok kararsızım ben Asya ismini beğeniyorum ama kayınvalidem ben Asiye derim tarzında konuşunca moralim bozuldu biraz
damla diye hiç arkadaşım yok lakin melisler çok güzel oluyor:)
Bende çok kararsızım ben Asya ismini beğeniyorum ama kayınvalidem ben Asiye derim tarzında konuşunca moralim bozuldu biraz
amannnn şu kayınvalideler yokmu herşeye burunları sokmasalar olmuyor sanki... boşver takma sen tatlım dedittirmezsin. zamanla oda alışr.
Ikiside hos isimler ...damla daha cok hosuma gitti benim ...kızlar nasılsınız artık sayfalar fazla ilerlemıyo bızde kızımın ismıne tam karar veremedık ama yada damla olacak yada melis hala hangısının olacagına karar veremedık sizce hangısı kulaga hoş gelıyo
hımmmm söylediklerini dikkate alayım
öyle zor ki
aksam eşim karnıma dokunurken ve kızımda ınatla ona tepikler savururken beyza kızım napıyosun dedı
bi tuhaf oldumm kulağıma farklı geldi sanırım kız beyza olacak
oğlum için bu yazdığından sonra kerimi de eleriz herhalde
en iyisi hiç fikirlerini almamak saygı gösterir insan zaten çok hassasım, eşim de annesine sen Asiye de herkes Asya der demiştiİpek ismini önermiştim eşime bu defa da kv. İpek ismini ben buldum ben beğendim ben koydum gibi havalara girince ondan da vazgeçtim. Şimdi soruyor ismine karar verdiniz mi diye hayır diyorum söylemeyeceğim kararımı bebeğim dünyaya gelene kadar
Söyleme bence son ana kadar bırak hastanede öğrensin
en iyisi hiç fikirlerini almamak saygı gösterir insan zaten çok hassasım, eşim de annesine sen Asiye de herkes Asya der demiştiİpek ismini önermiştim eşime bu defa da kv. İpek ismini ben buldum ben beğendim ben koydum gibi havalara girince ondan da vazgeçtim. Şimdi soruyor ismine karar verdiniz mi diye hayır diyorum söylemeyeceğim kararımı bebeğim dünyaya gelene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?