2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bende seninle aynı durumdayım canım :) halen isim konusunda karar veremedik ama ufak bir yiğenim var ırmak ismini çok isitiyor.böyle giderse onun isteği olacak gibi.

bizde karar veremedik isim konusunda

kız için Beyza ya da Zeynep erkek için ise Kerem, Kerim yada Deniz istiyorum ama her an değişebiliyor

kız için Beyza ya da Zeynep erkek için ise Kerem, Kerim yada Deniz istiyorum ama her an değişebiliyor

Bilgecubukcum Kerim ismini bizde düsünmüstük , baktigim her sitede Kerim isminin dini acidan yalniz konulmuyacagini yaziyordu, tam olarak neden oldugunu bilemiyorum ,Allahin sifatlarindan oldugu icin sanirim...
Kerem ismide cok hosuma gider hem benim yegenim hende esimin yegeninin ismi Kerem ..

bizde hala isimsisiz kizlar... Ogluma iki gün önce oglum kardesinin ismi galiba BURAK olacak dedim.. kim dedi Allahmi söyledi diyor
daha Buraktada tam emin degiliz .. offf ne zor .... ömür boyu karar degisikligi yapamiyorsun

hahaha :)))) buna güldüm iste bende ikizlerim burcdas

eşim herşeyi beğenmez dedim ya demek ki boşuna dememişim o da ikizler burcu

yaaa her konuda zaten çok kararsızım eşim isyanlarda geçen gün e bebek mağzasına gittik biberon reyonun önünde tam bir saat biberon seçmek için uğraştım aldım ama halen öbürkilerde aklım eşim bitanede sonra ondan alırız diyerek beni ikna etti yoksa bir iki saat daha orada takılabilirdik erkek olsaydı isim kolaydı aklımda vardı semi yada agah istiyordum yada her ikiside olabilirdi. kızda hiç aklımda isim yoktu o yüzden böyle oldu....

kaizen eşine çok görme tatlım :)hakikaten çok zor

damla- deniz koyabilirsin tatlım zeynep ve keremi de sevdim ama nedense ben pek beyza isimine ısınamıyorum aslında hiç bir geçmişimde yok

hımmmm söylediklerini dikkate alayım

öyle zor ki
aksam eşim karnıma dokunurken ve kızımda ınatla ona tepikler savururken beyza kızım napıyosun dedı

bi tuhaf oldumm kulağıma farklı geldi sanırım kız beyza olacak
oğlum için bu yazdığından sonra kerimi de eleriz herhalde

kızlar nasılsınız artık sayfalar fazla ilerlemıyo bızde kızımın ismıne tam karar veremedık ama yada damla olacak yada melis hala hangısının olacagına karar veremedık sizce hangısı kulaga hoş gelıyo

soy isiminle söylediğinde hangisinin telafuzu daha hoş geliyor kulağa birde bunu düşün istersen canım....

Bende çok kararsızım ben Asya ismini beğeniyorum ama kayınvalidem ben Asiye derim tarzında konuşunca moralim bozuldu biraz
asya daha güzel canım sen kayınvalıdene bakma onlar hep öledır sen koyduktan sonra baska bışey söyleyemez
damla diye hiç arkadaşım yok lakin melisler çok güzel oluyor:)

melisinde anlamı kötu dıye bı yerde yazı okumuştum o yuzden kararsız kaldım

amannnn şu kayınvalideler yokmu herşeye burunları sokmasalar olmuyor sanki... boşver takma sen tatlım dedittirmezsin. zamanla oda alışr.

en iyisi hiç fikirlerini almamak saygı gösterir insan zaten çok hassasım, eşim de annesine sen Asiye de herkes Asya der demişti İpek ismini önermiştim eşime bu defa da kv. İpek ismini ben buldum ben beğendim ben koydum gibi havalara girince ondan da vazgeçtim. Şimdi soruyor ismine karar verdiniz mi diye hayır diyorum söylemeyeceğim kararımı bebeğim dünyaya gelene kadar

Ikiside hos isimler ...damla daha cok hosuma gitti benim ...

Ne cok severim beyza ismini , söylerken kulagada cok hos geliyor ..
Kerim icin istersen sende bak bir ne yazilmis..

Söyleme bence son ana kadar bırak hastanede öğrensin

bencede söyleme canim herseye bir kulp takma huyu varsa..
birak dogunca ögrensin
Kiza isim cok gibi geliyor bana , ama kizim olsaydi kesin kararsiz kalirdim yine:))
Berra, beyza , nisa ,ela bunlarda benim aklima gelenler ...

kızlarrr isim konusunda bende çok kararsızım aslında ediz ismini çok beğeniyorum çevremde de yok bakalım doğurana kadar değişmezse bunu istiyorum isim konusunda da ben çok takıldım ismi duyunca başkasında varsa direkt o kişi geliyor gözümün önüne bu yüzden çevremde o isim olmasın diyorum bide kıza isim bulmak daha mı kolaymış yoksa ben hayatım boyunca hep kız isimlerimi düşündüm bilmiyorum ama benim oğlum olucak erkek ismi bulmak zormuş yada insan kendi başına gelince zorlanıyormuş sanırım bakalım hayırlısı olsun artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…