bencede söyleme canim herseye bir kulp takma huyu varsa..
birak dogunca ögrensin
Kiza isim cok gibi geliyor bana , ama kizim olsaydi kesin kararsiz kalirdim yine:))
Berra, beyza , nisa ,ela bunlarda benim aklima gelenler ...
Yarin seker yüklemem var .. dua edin kizlar benim icin, ilk hamileligimde tam sinirda cikmisti...
insallah bu sefer düsük cikar..
aksine bugun canim ögle molasinda cikolata cekti gidip aldim , bir güzelde yedim..
Insan beyni nasil asi böyle
merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyorum.çok güzel paylaşımlarınız var nasip olursa bende kasım annesi olacağım rabbim hepimizin bebeklerini kucağında görmeyi nasip etsin.benimde kızım olacak ismini DENİZ koyacağız. gerçi erkek de olsa değişmeyecekti ismi 16 yıldır beklediğimiz bebeğimize isim konusunda hiç teredddüt yaşamadık çok önceden belliydi bazen hem kız hem erkek ismi olduğu için biraz tedirgin düşüncelerim oluyor ama hemen vazgeçiyorum bu düşünceden kendimizi uzun yıllardır o kadar çok alıştırmışızki başka bir alternafif düşünemiyoruz. hem biz onu olmadan önceden beri deniz diye seviyoruz.gerçektende isim konusu zor bir iş allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah
kızlar benım ne kw ne kp ne de gorumce ısımle ılgılı bana bır konu acmıyor.belkı esıme sormuslardır ısmı ne olacak dıye bılmıyorum.ınanın o kadar umursamazlar.dun aksam dogum gunum dıye hepsıyle konustum.ınsan demez mı torunumuz nasıl dıye ı-ıhh demedıler
kızlar benım ne kw ne kp ne de gorumce ısımle ılgılı bana bır konu acmıyor.belkı esıme sormuslardır ısmı ne olacak dıye bılmıyorum.ınanın o kadar umursamazlar.dun aksam dogum gunum dıye hepsıyle konustum.ınsan demez mı torunumuz nasıl dıye ı-ıhh demedıler
Ben de isim konusunda çok kararsızdım, sonra bir gün otururken birden aklıma geldi ve hemen içime sindi.
Kızımın ismi ELA olacak. Aynı zamanda benim ve eşimin baş harfleri E ve L, A da aşkımızı simgelesin dedik :)
canım bende doktorunun izin vereceğini düşünüyorum. belinin altına yastık al birde ayağının altına alabiliyorsan küçük bir tabure şu katlananlar var onladan annem bizim memleket çok uzak olduğu için ayağının altına tabure koyar birde molalarda inip dolaş gezin biraz kan akışın olsun. aklıma gelenler bunlar ama doktorunu ara sor gerekirse yolculuğa çıkmadan son kontrole git. son söz doktorunun.
sanırsam 2 aydan fazla oldu girmeyeli. özledim valla :) nasıl gidiyor hamilelik
biraz göz attımda en son 2 li tarama vitaminler,cinsiyet tahminleri.... falan konuşuluyordu.
ben o aralar koptum zaten 2 ay hiç durmadan kusmaktan mahfoldum.
bide şiddetli kalça kemiği ağrım vardı resmen sakat olmuştum. hemen memlekete gittim 1 ay kaldım toparlandım :)
bugünüme şükürler olsun.
şimdi baktım isim, şeker yüklemesi.... konuşuluyor. hadi hayırlısı herşey hepimiz için yolunda olur inşallah.
benim bebiş kız. 3 aylıkkende kız demişlerdi ama emin değillerdi 1 ay önce emin olundu kesin kız dendi.
benimde kayınbabam isim koymuş hiç beğenmedimeşimde annesinin adını istiyor
bende neden illa birilerinin adını koyuyoruz diyorum offffffff sıkıntılı durumlar bunlar. şeker yüklemesi kaçıncı haftaydı?
24 diye biliyorum ama daha konuşmadık doktorla. sokaga çıkamıyorum kalbim sıkışıyor başım dönüyor bayılacam zannediyorum
sizinde öyle oluyor mu?
Hoşgeldin canım, bende 1 aydan fazla ailemin yanında kaldım bayramda gideceğim eylül başına kadar da kalmayı düşünüyorum keşke ailemle aynı şehirde olsaydık buna şükür diyorum en azından sık sık gidebiliyorum
bu arada geçmiş olsun ben şeker yüklememi 25. haftamda yaptırdım, isim konusunda da sen yaşıyorsun bebeğini her dakika, isim koyma hakkın da senin olmalı soyadlarını veriyoruz bebeğimize isimleri de bizden olsun
canım bende başdönmesi vs bişey yok ama her hamile farklı geçiriyor bu dönemleri inşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize
benim eşimde gitmem kalmam konusunda sıkıntı yapmıyor sagolsun ama daha gidemem yola hiç gelemiyorum ayaklar çok fena şişiyor dündendirde kalbimin sıkışması bayılacak gibi olma... gibi durumlar oldu. dün meger ishal olmusum eve yetişince anladım elim ayagım titredi bol su içtim bişeyler yedim kendime geldim uyudum geçti sandım. bugün ishal değilim ama yine aynı şey oldu bişeyler yedim sonra eczaneye girdim tansiyonum düşmüş kendimi zor eve attım.
isim konusunda kararlıyım kimsenin ismini vermeyeceğim kızıma, kayınbabamın verdiği ismide koymayacagım kız oldugu için o kadar üzüldüler bide isminimi koysunlar hiiiçççççç kusura bakmasınlar. benim adım berfin adıma yakın diye berra ismini düşünüyorum ama kısmet eşimi ikna etmem lazım :) hem adıma uyuyor hemde soyadımıza...
ayyy inşallah ALLAH ım saglıkla kavuşmayı nasip eder
2 gün önce bende güne kötü başladım ne su içebildim ne yemek yiyebildim bir de ishal ve kusma çok fena bir durumdu neyse ki şimdi iyiyimisim konusunda ısrarcı ol bence, Berra ismi çok hoş eşin de anlayışla karşılamalı
Fido ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ve transferden hemen sonra bir süre kullanmıştım. Bebeğin tutunması için ve ileri de düşük riskine karşı kullanılıyor. Ben hamileliğimin ilk üç ayı jel olarak kullandım. Doktorun niye verdiğini söylemedi mi? Ama kullanmanın hiç bir zararı olmadığını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?