2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
günaydın annişler nasılsınız????

bizim c.tesi şeker yüklememiz ve kontrolumuz vardı nedense cuma gecesinden stres sardı beni kabuslar gördüm hep c.tesi sabah gittim ddra şekerimizi yüklettik 2 saat sonra aldık sonuçları tabi ben anlamıyorum değerden içim içimi yiyo falan doktoruma muayne olucaz ameliyata girdi bekle Allah bekle gelmez ben iice strese girdim neyse dr geldi tahlillere baktı iyi bi sıkıntı yol tansiyonuna bi bakalım dedi benim tansiyon stresten fırlamış 18/10 olmuş bune böyle dedi hemen tansiyon ilacına başlıycaz dedi dedim ben çok stres yaptım ondan oldu sanırım normalde takip ediyorum tansiyonum hep 12/6 ile 11/5 arası hayı alıcaksın bu ilacı dedi dedim ben çarşamba günü ayrıntılı için yeniden gelicem dedim ogüne kadar tansiyonunu sabah akşam ölç bana bildir dedi bende tamam dedim geçtik kontrolümüze c.tesi günü 24+3 tük paşamız 810 grm 33 cm olmuştu gayet iyi herhangi bir sıkıntı yok ben senin tansiyonuna takıldım çarşamba mutlaka gel dedi tamam dedim bende. sonra dün yine gittik ayrıntılıya totosu dönük değildi bu sefer kıpır kıpırdı net görüntü alamadık ama çok şükür iyi bebeğimiz kendi doktoruma da tansiyonumu bildirdim içi rahatladı tabi benimde bir daha asla kendini bu kadar strese sokma dedi ama dünkü ayrıntılıda doktor bize ne kgsi ne boyu için hiçbişi demedi zaten üstün körü 2 dk ka baktı geçti

bizden bu kadar kıızçeler sizler nasılsınız yiğenlerim nasıl

Arkadaşlar gün aydın herkese.Butik bebeden alışveriş yapan arkadaşlarım varmı acaba.ben bugün bikaç tulum sipariş verdim ama ürünler nasıl blemedim.kalitelimidir kumaşları nasıldır.çok güzel değişik şeyler var.yorumlarınızı bekliyorum.

günaydın herkese

canım ben sureklı alısveriş yapıyorum hangi markayı aldığını soylersen aldıklarımla kıyaslayabılırım

Günaydın herkese...Çalışan annelere kolay gelsin.Biz oğlumla iyiyiz şükür.idrar yolu enfeksiyonumuzda geçti.bol su ve c vitamin ağırlıklı beslenmeye devam dedi doktorumuz.benim oğlum şuan uyuyor 3 e kadar uyanıktık yoruldu kuzummm benim.
Ben hala hiçbirşey almadım oğluma.Kayınvalidemlerle alışverişe çıkacağız insallah düğün alışverişi gibi herşeyini alıp geleceğiz bebişimin.Gelişi düğün bayram olacak bize,inşallah...

kızlar ben 24+1 deyim.. çok şiddetli bel ve sırt ağrım oluyor.. yatsamda yorgun yatıyorum kalksamda yorgunum.. zaten şu sola yatma durumu beni çok zorluyor, sağa yatmaya alışmışım yıllardır ben.. bir de sağ kasığımda sürekli ağrı oluyor.. doktorum kasığındaki ağrıdan bir şey olmaz dedi ama bilmiyorum.. aynı sorunları yaşayan var mı aranızda?

Benim ilk 3 ay mensturasyon dönemlerimde şiddetli bel ağrılarım oldu.zaman zaman çok kötü sırt ağrımda olmuştu.ilk aylarda rahim kendini hazırladığı için öyle olmuşum.çok kötüydü oturup kalkamadım,yürüyemedim.çok şükür buara iyiyim.korkuyorum geri dönmesinden.artık bebekler büyüdüğü için omuriliğe baskıyla bel ağrısı olabilir ama olmasın lütfen:) geçmiş olsun sanada zeref.
sola yatma zorunluluğu zor..yatmasam vijdanen huzursuz oluyorum,mecbur biraz sırt üstü biraz sağ genellikle sol.

canım baby stone diye bi marka var.3 takım aldım oradan.bi gelsinler bakalım nasıl çıkacak.senin özellikle önerdiğin markalar varmı.

funna baby almıştım kalitesi iyiyiydi
senın aldğın markayı bılmıyorum

benim 3 siparişim var ağustosta gelecekmiş bekliyoruz bakalım

Nattou oyuncak markası da ıyı fiyatı da uygun ben ondan da sipariş ettım bide Cleanglobe markasından aldım termalmiş gelince görücez

bide ebebek de var orayıda takip et ordada güzel şeyler oluyor

mamas papas markasının yenı doğanlarını aldım kalitesi cok ıyı chıcco da ıyı ama anlamsız pahalı

baby trend var fiyatları uygun yakalarsan ebebekte ben malını beğendim o fiyata cok cok ıyı

Gözün aydın canım. Şeker yüklemesini hastane de sağlık ocağı da yapıyor. Ben bayramdan sonra sağlık ocağında yaptıracağım.

canım bu haftalarda başlıyormuş bel ağrıları. çok geçmiş olsun. sanırım bebek büyüdüğünden organlara ve bele baskı yapıyor.

mamas papas markasını e-bebek üzerinden mi alıyorsunuz kızlar?

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım onlarıda bi araştırayım bakayım.artık yavaş yavaş başladık alışverişe.gerçi oda takımı ve detaylı şeyler almıcaz.bu yıl tayinciyiz çünkü.2 yıl sonra bi tayin daha.yerleşik düzene geçene kadar detaylı bişey almayı düşünmüyorum pek.sadece ilk amanlar lazım olacak şeyler ve gerekli olan malzemeleri almayı düşünüyorum.hepimize hayırlı doğumlar ve sağlıklı bebişler diliyorum.

Doğum günün kutlu olsun canım bir daha ki yaşını bebişinle kutlarsın inşallaaah
ben takmıyorum artık kv yi boşver sende canım benimkiler de isim konusuna takmış durumdalar sadece

yaa canım ınanamıyorum.dun aksam esım dedı kı babam ısmını koymuyoruz dıye kızmıs.ayy delırecem.bana hıc faydaları yok ama zararları hıc bıtmıyor.sırf moral bozuyorlar

hangi sitede fiyatı güzel denk gelirse oradan alıyorum
ama kalitesi bence cok ıyı
hele iki tane yenı doğan takımı aldım renkleri falan çok hoş

Son düzenleme:

sağol canım.. benimde ilk haftalarda bir sıkıntım yoktu bel ve sırt ağrısı konusunda, gerçi o zamanlarda başka sıkıntılarım vardı, düşük tehtidi fln.. bende sola yatmasam kendimi suçlu hissediyorum.. sırt ağrımla birlikte iyice zorlaştı sola yatmak ama bebişim için her şey.. ama sağa yattığım da oluyor ağrıya dayanamadığımda

yaa canım ınanamıyorum.dun aksam esım dedı kı babam ısmını koymuyoruz dıye kızmıs.ayy delırecem.bana hıc faydaları yok ama zararları hıc bıtmıyor.sırf moral bozuyorlar

sinirlenme canım elde değil biliyorum.bende bunu anlamıyorum ego tatminimidir nedir.şöyle birşey var benim oğlumun adıda eşimin babasının adı olacak ama eşim ta biz sevgiliyken söylemişti "içimden dua ediyorum bir oğlum olsun babamın adını vereyim"diye bende tamam dedim.adamın haberi bile yok.ama eşim değilde emrivaki olsa sinir olurum.zaten takıntılıyım emir kiplerine falan.sen sakin ol sakin sakin yol al derim ben.

bizde tayinciyiz bizde oda takımı almıcam ben bı tane park yatak alıcam iki bebek deorda yatar 3-4 ay sonra bı yatak daha alırım odayı gittiğimiz yerde yaparım belkı ıkısı içinde ayrı ayrı

ben hiç bu markayı bilmiyordum ama orjinal sitesine de baktım sizin dediklerinize göre de gayet güzel görünüyor. ben de bir bakınayım, sağol canım :)

kalıtesı gayet guzel canım ben aldım 3 lu tulumlarından ve uzun kollu badylerını tavsıye ederım

canım ben her zaman sola yatmıyorum, sağa yattığımda çok oluyor. sol kulağım uyuşuyor, ağrıyor valla zaten gece farkında olmadan dönüyorum ki, elimde değil. ben yüzüstü yatmayı çok severdim, onu yapamıyorum işte. o kadar özledim ki şöyle böcek gibi yatağa yapışmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…