2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

çalışıyormusun, benim işim oturarak o yüzden ara ara çıkıp dolaşıyorum kapıda.aynı pozisyonda ağrılarımı arttırıyor.ama evdeysen daha şanslısın:)

kalıtesı gayet guzel canım ben aldım 3 lu tulumlarından ve uzun kollu badylerını tavsıye ederım

ben daha çok alışveriş yapmadım ya, birkaç tulum var. bayramdan sonraya kaldı. gittikçe de ağırlaşıyoruz, nasıl olacak bakalım :)

filiz kızın oluyormuş galiba, çok tatlı ya maşallah :)

:)) güldürüdün beni aynen bende,öyle özledim kii böcek gibi yatağa yapışmayı.ama annelik işte,bebiş ne diyorsa o:)

efendım?? baslıga ısmımı yazmısın butıkbebeden ben ALMADIM ama alan arklar var.cvp verırler

teşekkürler canım tavsiyelerin için deniycem hepsini. Ama aklında olsun yatmadan önce süt içme demişti benim drum şekeri tetikliyormuş. Birkaç saat önce içersen daha iyi olur canım.

ben şekeri atlattım canım , normaldede şekerli tüketmediğim için aşırı etkileyeceğini sanmıyorum , yaz günü yatmaya yakın anca bişeyler yeniyo meyve çerez gibi o yüzden yatmadan önceye süt kalıyo ama ben bazen süt yerine dondurma tüketip sonrada namaz kılıyom o yüzden ağır vasıta olmaya başladık yırtarım heralde .....

ben daha çok alışveriş yapmadım ya, birkaç tulum var. bayramdan sonraya kaldı. gittikçe de ağırlaşıyoruz, nasıl olacak bakalım :)

filiz kızın oluyormuş galiba, çok tatlı ya maşallah :)

bende aldım ıste bıraz eklemıstım gruba..evet kızımız olucakk senin ?? agırlasıyoruz valla sorma son 3 ay ama olsun bugunumuze sukur canımmmmmmm

sağol canım kolay olmasada oluyor:) şekerli şekerli hoşuna gitti tabi atar taklaları teyzesi ısırsın totişini:)

İnşallah iyi cikar sonuçların selayhusum.
Valla benim su bsekerin zehir hali midem önce cok bulandi vakit geçtikçe azazalıyor. Benim kizimda kipir kipir ne yapiyor aceba icerde okadar hareket :-D

:)

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...lis-bilinen-isimler-ecrin-aleyna-irem-vs.html

bide berra isminin anlamı diye google yazdım ordan girdim burayada zaten. o şekilde de isim anlamlarına ulaşabilirsin tatlım.

benimde kasığımda o ağrı var canım hatta böyle bacağıma doğruda oluyor sanki bende söylemiştim kasığımdaki ağrıyı doktorum ağrı karnının tamamında olmadığı sürece sıkıntı yok demektir dedi.

efendım?? baslıga ısmımı yazmısın butıkbebeden ben ALMADIM ama alan arklar var.cvp verırler

canım benim adımda filiz.:) o yüzden yazmıştım başlık kısmına adımı:) cevabın için teşekkür ederim.

bilgecebuk benim bi küçük beşik var 8-9 aydan sonrada değdiğin gibi park yatak almayı düşünüyorum bende.resmini gönderdiğin takımlar çok hoşuma gitti.bakalım memlekete gidicem ordan istediğim gibi bulamazsam bende bunlardan alıcam.

benimde kasığımda o ağrı var canım hatta böyle bacağıma doğruda oluyor sanki bende söylemiştim kasığımdaki ağrıyı doktorum ağrı karnının tamamında olmadığı sürece sıkıntı yok demektir dedi.[/QUOTE]

tamam cnm çok sağol rahatladım bende böyle duyunca..

aynen canım bende gece sağa dönmüş oluyorum çoğunlukla.. yüzüstü, sırtüstü valla her türlü yatmayı bende özledim..

çalışıyormusun, benim işim oturarak o yüzden ara ara çıkıp dolaşıyorum kapıda.aynı pozisyonda ağrılarımı arttırıyor.ama evdeysen daha şanslısın:)

çalışıyorum ama Allahtan bu aylarda tatildeyim canım, evde de çok bir iş yapmıyorum ama ağrı çok oluyor..

ben bu konuyu gundeme bıle getırtmem.ama bı kere duydum ya onlara karsı sevgım azaldı.bana asla boyle bısey soyleyemezler zaten.ama cahıllık benı uzdu

Seker yuklememiz, idrar tahlilimiz güzel çıktı bunuda atlattik çok şükür, aclik 113 yuklemeden sonra 124. darisi hepinizin basina güzel anneler.
35 cm olmuş kizimin boyu ve 890 gr olmuş kilomuz çok şükür. Masallah subhanallah Herşeyi yolunda gayet sağlıklı dedi dr teyzesi. Bundan sonraki randevuyu 3 hafta sonraya verdi artik nst olacak her randevuda buda beni heycanlandirdi sona yaklaşıyoruz.

Selayhusum sen ne yaptin cikmadimi sonuçlar

selaycımm nekadar daha beklicekmişsin?
Simdi aldim geldim sonuclari sükur seker cikmadi aksine düsük cikti ..

Canim bizde 3 sonuc var ac karnina 1 saat ve iki saat sonrai
Ac 79 mus , 1 saat 106 , 2 saat 93 ,
En sonuncu biraz dusuk dedi ama bisey olmaz doktoruna sorarsin dedi ..
Seninde gözün aydin , minnakinada masallah ...

Bir arkadasta yazmisti düsük diye , hilal 19 senmiydin canim o
Doktorun ne demisti .. Benimki tatilde ancak haftaya sorabilecehim ..

Troidim biraz dükselmis o kafama takildi ..
Hamileligin basinda 1,94 dü Bugun bugun 2,64 cikti , belki ilacimi 100 mg a cikarirlar ????

canım sekerın gayet ıyı cıkmıs sukur sende atlattınnn gozun aydın bende bugun verdım kan testı falan troıdede bakıldı 4.e kadar normal oldugunu soledı bana dr ? senın gayet ii bence =))

merhaba kızlar beni hatırlayan varmı bir aydır köydeyim, bebişlerimi sağlıklı sağlıklı besledim, çok iyi geldi
şimdi tatile çıkıcaz 15 gün daha yokum sonra tekrar köye gitmek istiyorum bebişim ne kadar sağlıklı beslenirse o kadar iyi, bu arada bir sürü organik konserveler yaptım melemenler, fasulyeler, erik suları yine gidebilirsem salça makarna filanda istiyorum

topiğe neler olmuş böle herkes nerede facedenmi görüşüyorlar yoksa çok durulmuş buralar,
umarım herkes bebişleriyle birlikte iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…