sağol canım.. benimde ilk haftalarda bir sıkıntım yoktu bel ve sırt ağrısı konusunda, gerçi o zamanlarda başka sıkıntılarım vardı, düşük tehtidi fln.. bende sola yatmasam kendimi suçlu hissediyorum.. sırt ağrımla birlikte iyice zorlaştı sola yatmak ama bebişim için her şey.. ama sağa yattığım da oluyor ağrıya dayanamadığımda
kalıtesı gayet guzel canım ben aldım 3 lu tulumlarından ve uzun kollu badylerını tavsıye ederım
canım ben her zaman sola yatmıyorum, sağa yattığımda çok oluyor. sol kulağım uyuşuyor, ağrıyor vallazaten gece farkında olmadan dönüyorum ki, elimde değil. ben yüzüstü yatmayı çok severdim, onu yapamıyorum işte. o kadar özledim ki şöyle böcek gibi yatağa yapışmayı
Arkadaşlar gün aydın herkese.Butik bebeden alışveriş yapan arkadaşlarım varmı acaba.ben bugün bikaç tulum sipariş verdim ama ürünler nasıl blemedim.kalitelimidir kumaşları nasıldır.çok güzel değişik şeyler var.yorumlarınızı bekliyorum.
:)) güldürüdün beni aynen bende,öyle özledim kii böcek gibi yatağa yapışmayı.ama annelik işte,bebiş ne diyorsa o:)
teşekkürler canım tavsiyelerin için deniycem hepsini. Ama aklında olsun yatmadan önce süt içme demişti benim drum şekeri tetikliyormuş. Birkaç saat önce içersen daha iyi olur canım.
ben daha çok alışveriş yapmadım ya, birkaç tulum var. bayramdan sonraya kaldı. gittikçe de ağırlaşıyoruz, nasıl olacak bakalım :)
filiz kızın oluyormuş galiba, çok tatlı ya maşallah :)
bende aldım ıste bıraz eklemıstım gruba..evet kızımız olucakk senin ?? agırlasıyoruz valla sorma son 3 ay ama olsun bugunumuze sukur canımmmmmmm
Bende kullandim o igneden haftada iki kere,
Bildigim kadariyla doktorlar ilk 3 ayda daha önce düsük yapmis veya kanamasi olan hamilelere veriyorlar , imk uc aydan sonra progestan hormonunu platenta salgilamaya basliyorrmus ..
Doktora sordaydin neden verdiki acaba, kanama falanmi oldu ??
Gözün aydin canim .. Insallah tamamiyle gecer .. Saglikla alirsin bebegini kucagina
Allah yardimcisi olsun canim , insallah basarili bir sekilde sorunsuz gecer ameliyat .
Sogansuyu sedef ismi cok tatli ... Hayirli olsun isminiz ..
Herkeslere gunaydin kizlar bende simdi labaratuvardayim , kan aldilar troid icin , seker icin olan o suyuda ictim ...
Cok eksiydi benim su sanki limonlu gibi :))). Kendilerimi sIkti limonu aceba :))
Ac karnima 74 cikti bakalim insallah bir saat sonrada iyi cikar ..
Hepinize güzel bir gün diliyorum annecikler . Oglusum uyandi icimde takla atiyor sanirsam :))
Calisan anneciklerede kolay gelsin ..
İnşallah iyi cikar sonuçların selayhusum.
Valla benim su bsekerin zehir hali midem önce cok bulandi vakit geçtikçe azazalıyor. Benim kizimda kipir kipir ne yapiyor aceba icerde okadar hareket :-D
Gecemavusy hangi siteden aldin canim bunkari , erkek isimleri ile ilgili derayli bakmak istiyorum bende :)
Kuzum bugun ayni kaderi paylasiyoruz seninle insallah sonuclarimiz iyi cikar canim ..benimde bulantim cok olmadi ama yanimda bir kadin iciyor simdi dusununce bulandi midem :)
Iremneva sagol canim , hayirlisi ile kucaklarimiza alsak bebeklerimizi ..
kızlar ben 24+1 deyim.. çok şiddetli bel ve sırt ağrım oluyor.. yatsamda yorgun yatıyorum kalksamda yorgunum.. zaten şu sola yatma durumu beni çok zorluyor, sağa yatmaya alışmışım yıllardır ben.. bir de sağ kasığımda sürekli ağrı oluyor.. doktorum kasığındaki ağrıdan bir şey olmaz dedi ama bilmiyorum.. aynı sorunları yaşayan var mı aranızda?
efendım?? baslıga ısmımı yazmısın butıkbebeden ben ALMADIM ama alan arklar var.cvp verırler
canım ben her zaman sola yatmıyorum, sağa yattığımda çok oluyor. sol kulağım uyuşuyor, ağrıyor vallazaten gece farkında olmadan dönüyorum ki, elimde değil. ben yüzüstü yatmayı çok severdim, onu yapamıyorum işte. o kadar özledim ki şöyle böcek gibi yatağa yapışmayı
çalışıyormusun, benim işim oturarak o yüzden ara ara çıkıp dolaşıyorum kapıda.aynı pozisyonda ağrılarımı arttırıyor.ama evdeysen daha şanslısın:)
sinirlenme canım elde değil biliyorum.bende bunu anlamıyorum ego tatminimidir nedir.şöyle birşey var benim oğlumun adıda eşimin babasının adı olacak ama eşim ta biz sevgiliyken söylemişti "içimden dua ediyorum bir oğlum olsun babamın adını vereyim"diye bende tamam dedim.adamın haberi bile yok.ama eşim değilde emrivaki olsa sinir olurum.zaten takıntılıyım emir kiplerine falan.sen sakin ol sakin sakin yol al derim ben.
Simdi aldim geldim sonuclari sükur seker cikmadi aksine düsük cikti ..selaycımm nekadar daha beklicekmişsin?
Seker yuklememiz, idrar tahlilimiz güzel çıktı bunuda atlattik çok şükür, aclik 113 yuklemeden sonra 124. darisi hepinizin basina güzel anneler.
35 cm olmuş kizimin boyu ve 890 gr olmuş kilomuz çok şükür. Masallah subhanallah Herşeyi yolunda gayet sağlıklı dedi dr teyzesi. Bundan sonraki randevuyu 3 hafta sonraya verdi artik nst olacak her randevuda buda beni heycanlandirdi sona yaklaşıyoruz.
Selayhusum sen ne yaptin cikmadimi sonuçlar
canım sekerın gayet ıyı cıkmıs sukur sende atlattınnn gozun aydın bende bugun verdım kan testı falan troıdede bakıldı 4.e kadar normal oldugunu soledı bana dr ? senın gayet ii bence =))Simdi aldim geldim sonuclari sükur seker cikmadi aksine düsük cikti ..
Canim bizde 3 sonuc var ac karnina 1 saat ve iki saat sonrai
Ac 79 mus , 1 saat 106 , 2 saat 93 ,
En sonuncu biraz dusuk dedi ama bisey olmaz doktoruna sorarsin dedi ..
Seninde gözün aydin , minnakinada masallah ...
Bir arkadasta yazmisti düsük diye , hilal 19 senmiydin canim o
Doktorun ne demisti .. Benimki tatilde ancak haftaya sorabilecehim ..
Troidim biraz dükselmis o kafama takildi ..
Hamileligin basinda 1,94 dü Bugun bugun 2,64 cikti , belki ilacimi 100 mg a cikarirlar ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?