kızlarr bışey sorucaam bugun dalının sıvı deterjanıyla yumuşatıcısına baktım deterjanı guzel kokmuyo yesıl kapaklıydı alan var mı sıznkılerdemı aynı :26:
canım ben deterjan için tamamen organik olan clar&alwain diye bir marka var ondan aldım. hatta dün unnado'da indirime girmişti, hala var mı bilmiyorum. diğerleri ne kadar organik deseler de kimyasal içeriyor diye onu aldım. biraz fiyatlı ama bebek için aldım sadece. bize organik gerekmezsadece onun giysilerine kullanacağım inşallah.
kızlar bu arada aldığınız biberon ve emziklerin özellik ve markaları nelerdir yazabilir misiniz?
Canım ben Avent'in Naturel Serisi'nden aldım 2 tane, anne memesine benzeyenlerden.
Philips - Doğal Biberonlar Biberon Natural 125 ml Yenidoğan Akışlı Emzik - SCF690/17 - Biberonlar - Biberonla besleme - Anne ve çocuk bakımı Burda tüm özellikleri var..
anladım canım. bi de dr. browns diyorlar, kafam karıştı :) neden iki tane aldın? özellikleri mi farklı?
yaa canım ınanamıyorum.dun aksam esım dedı kı babam ısmını koymuyoruz dıye kızmıs.ayy delırecem.bana hıc faydaları yok ama zararları hıc bıtmıyor.sırf moral bozuyorlar
herkese slm
biz bugün hastaneye kaldırıldık yazmıştım daha önce bağırsaklarım
çok kötü die bugün artık son raddeye dayandı çok ayrıntı yazmıyım
anestezi yapılmadan kolonoskopi yapıldı hastalıgım çok alevlenmiş
kullandıgım ilaçlar çok artırıldı benim canım yansın umrumda değil
ama bugün yüreğim agzımda ya işlem sırasında bebeğime bişey olursa die
düşündüm çok şükür sağ salim atlattık
Çalışmayan anneler süt pompası almaya gerek var mı? Forumları okuyorum sütü gelen de gelmeyen de pompa kullanıyor. Lansinoh'un manuel olanı 40 lira. Ne dersiniz alınmalı mı sizce?
çok sagol kaziıen
birde konusu geçmişken bende philips almayı düşünüyordum ama onunda natural olan
serisi iyiymiş onunda fiyatı 400 tl çok geldi bana
görümcem medela kullandı ve memnun kaldı eğer başlığı fln değişiyorsa
sana verebilirim dedi bilen varmı kızlar
birde arkadaşlar bu pompa bence elzem bişey sonuçta allah korusun ama hiçmi
hasta olmıycaz sonuçta grip olur ateş olur veya hiç olmadı
hiç mi bi yakınınızın gitmeniz gereken bir durumu olmiycak böyle durumlarda
anneme veya kayınvalideme sütüyle birlikte bırakmak büyük kolaylık bence
benim de almak istediğim philips avent natural fiyatını bilmiyorum
şimdi sen hastalık grip falan diyince doğru söylüyorsun almak lazım belki de şimdiden dediğin gibi büyük kolaylık sağlayacaktır bize.
herkese slm
biz bugün hastaneye kaldırıldık yazmıştım daha önce bağırsaklarım
çok kötü die bugün artık son raddeye dayandı çok ayrıntı yazmıyım
anestezi yapılmadan kolonoskopi yapıldı hastalıgım çok alevlenmiş
kullandıgım ilaçlar çok artırıldı benim canım yansın umrumda değil
ama bugün yüreğim agzımda ya işlem sırasında bebeğime bişey olursa die
düşündüm çok şükür sağ salim atlattık
Cok cok gecmis olsun hilal.ulseratif kolit kizkardesimde de var bilirim nasil bi illet oldugunu.dikkat et yedigine ictigine cnm.bir de stres cok etkili biliyorsun.Allah sifa versin tez zamanda
Çalışmayan anneler süt pompası almaya gerek var mı? Forumları okuyorum sütü gelen de gelmeyen de pompa kullanıyor. Lansinoh'un manuel olanı 40 lira. Ne dersiniz alınmalı mı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?