2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
günaydın kızlar...Hayırlı cumalar...

canım ben cihicco aldım 150ml pes yeni doğan canım uzun kararsızlıklar sonucu :) ama bir tanede aventten almayı düşünüyorum 2 biberon olsun birini yedek yanımda bulundurucam.

hilalcimm çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin bebeşini ve seni korusun.

selaycım şekerin çok güzel çıkmış ohh sen atlattın birde ben hayırlısıyla atlatsam benimde yarın bakalım nasıl çıkıcak. bugün kendime dur deyip çok şekerli şeyler yememem lazım. uffff

Kızlar günaydın :) Herkes iyidir umarım :)
Bugün Butikbebe.de Lansinoh.un kampanyası var ben ne zamandır 40 ml. kremini almak istiyordum araştırmalarım sonucu en uygun fiyat burası gibi geldi bana. 19.50 TL üstelik kargo ücretsiz. %10 indirim kodunuda kullanırsanız 17,55 TL.ye gelmiş oluyor. Seyahat Boyu 6'lı Ped Hediyeli ayrıca. 32. haftadan sonra kullanmaya başlarım diye düşünüyordum ben. Sizde almayı düşünüyorsanız bir inceleyin derim :)

selamlar,,,3-4 gündür sanki iştahım azaldı ve midem bi tuhaf.aman kabus geri dönmesin.ilk aylarımı hatırladım azıcıkta olsa.varmı böyle olan.gerçi 6 aydan sonra mide yanması olabiliyor ama benmki tam yanmada değil tarif edemedim.

canım bende aynı dertten mustaribim
aksamları ne yesem midem kaynıyor
sürekli su içiyorum biraz rahatlatıyor bi de soğuk meyve yiyorum

ıyı geliyor sanırım kuzular büyüyor mideyi yukarı ittiriyorlar mide öz sıvısıda yukarı cıkınca rahtsız ediyor

Kizlar pompanin elektriklisi mi manuelimi mantikli.daha onceki bebeklerinde kullanan arkadaslar markada verirlerse ii olur.

ben ebebek sitesinden lansinoh aldım çiftli elektrikli
149 liraydı ama benım elimde 50 lira indirim çeki vardı. yani 100 tl ye geldi

ameda ve avent içinde iyi diyorlar ama pahalı kullanmama ihtimali olan bişey için çok para bağlamak anlamsız geldi

doğumdan sonrada bu kadar ınceleyemem diye riske girip aldım
internette olumsuz bişeylerle karşılaşmadım.

Selamlar guzellikler hepinize güzel bir cuma diliyorum

Filz , gecemavisy sagolun kizlar ilkinde yani selimde sinirda cikinca cook korkmustum bundada olacak diye ama sükür rabbime ..

Kataleyq insallah iyi gecer kontrolunuz ...

Hilal 19 cook gecmis olsun canim sana ..

Kizlar pompa acil durumlarda gerekli oluyordur kesin , ben oglumu 13 ay emzirdim kullanmadim dogum izni uzun oldugu icin .. Calisqn annelere kesin gerekir ama , evde sütü gelen annelerin dikkat etmesi gereken bir konu var , biberon badliklari her ne kadar anne memesine benzetilsede farkli oluyor , bebek bu farktqn ötürü karmasa yasiyor , onun icin biberondan anne sütünü icmek daha kolay az özveri istiyor, memede daha cok calismasi gerekiyor :) .. Ben birkac arkadasimdan biliyorum , bebekleri sonra anne memesini istemedi ...
Bunu göz ardi etmeyin derim ..

Gecemavisy insallah sende iyi sonuc alirsin canim ...

Kizlar rüyamda insanlar ne kücük karnin var diyordu bende üzülüyorum bebegimi besliyemiyorum diye ...
Sabah esime anlatiyorum , merak etme sen kücük karinla bile tosuncuk doguruyorsun diyor :))

Ben çalişmadığım için pompa almayı düşünmüyorum eğer zaruri bir durm olursa biri gider iki dakikada alır gelir . Birde bu hasata olunca emzirme konusuna gelince doktor çok mantıklı bir şey söylemişti anne hasta olunca bebeğini emzirmesinde hiçbirsakınca yokmuş tam tersi insan hastalanınca vücutta savunma mekanızması olarak üretilen antikorlar anne sütüne de geçiyor böylelikle bebeğin bağışıklık sistemi daha da güçleniyormuş yapmamız gereken nefesimizden onu korumakmış.

meraba kızlar bn gecen haftalarda bebegın hareketlerını daha sert hıssedıyorumdum su son 4-5 gundur daha hafıf hıssedıyorum hergun hıssedıyorum ama daha oncekılere gore daha yumusak...yrn doktordan randevumu aldım...bole bıseyı yasayan varmı acaba aranızda

2 gündür benimde öyle..bende başka arkadaşlara soruyodum..
bazen karşıdan görünecek kadar fazla hareket ediyo
ama bu 2 gündür pıtır pıtır..ufak tekmeler şeklinde
benimde salı kontrolüm inş. normaldir böyle olması

bende 2-3 gündür cok hafif hissediyorum
sanırım dönemsel olarak bu yasanabılıyormus

aynen bende aynı şeyi yaşıyorum.2 gün önce çok güçlü tekmeler atıyordu ve cok hareketliydi.iki gündür gayet sakin sakin kıpırtıları var oğlumun.bizde salı kontrole gideceğiz.sıcaklardanda etkileniyorlar sanırım.

evet ..hele sırt üstü uzandığımda canımı yakacak kadar sert oynardı..yer değiştiriken filan uykumdan uyanırdım bazen
iki gündür uzanıp bekliyorum yok..anca elimi karnıma koyduğumda ufaktan kıpırdıyo...
kötü bişey yoktur inş. hiçbirimizde

merhaba arkadaşlar
hilal geçmiş olsun inşallah doğuma kadar bir daha atak yaşamazsın
şeker testi iyi çıkan tüm arkadaşların gözü aydın olsun
dün kontrolümüz vardı allaha şükür kızım çok iyiymiş bende bu günlerde hareketlerini daha az hissediyorum.gerçi ben zaten hiçbir zaman sizin kadar yoğun hissetmedim ama kontrollerde her seferinde dr. teyzemiz çok hareketli diyor ultrasonda öyle görünüyor amanedense ben o kadar yoğun hissetmiyorum.benim 8 haftalıkken şeker yüklemelerim yapılmıştı ve yüksek çıktı endokrin dr.kontrol altındayım şimdilik diyet ve yürüyüşle idare ediyorum ama dün kadın doğum hocamız son zamanlarda bebek büyüdükce yeterli olmayabilir dedi. 28 haftalık olunca 2 gün hastaneye yatırıp şeker takipi yapacağız emin olmak için dedi.hamilelikte 2 kez şeker yükleme yaptırdım hamilelikten öncede 2 kez yaptırmıştım çok iğrenç artık hastane takipi deyince yükleme istemedi diye sevindim.

hamişlr 6 aylık oldum 1bucuk kilo aldım normalmi bu ??

8-12 kg kilo artışı gebelikte normal.ben 54 le başladım ilk 3 ay bulantılardan dolayı kilo alamadım.sonraki 3 ayda maaaaşallah yani 10 kg aldım.çok ekmek hamur işi yememeye çalışıyorum ama çikolata tatlı hakgetire.
senin iştah durumun nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…