2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
merhaba kızlar uzun zamandan beri gelemiyodum anca gelebildim duyduğuma göre trnaysgl doğum yapmışsın canım bebeğinde sağlık durumu iyiymiş Rabbim iyice toparlanıp kucağına aldığın günleri göstersin canım tez zamanda...

hilalcim seninde rabbim yar ve yardımcın olsun hayırlı haberlerinizi bekliyoruz dualarımız sizler ve minik meleklerinize ....

Kizlar burayada hbr vermek isttedim bnm suyum geldi yrn doguma alincam mecburen güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin rabbim

rabbim sağlıklasıhhatle kucağına almayı nasip etsin güzel habaerlerini bekliyoruz.
damla bebek dualarımız seninle allah şifa versin tez zamanda annene babana kavuştursun

27+5 gunluk dogdu canım kızım gecen hafta perşembe gunu şişligi inince 850grma duşmuş sımdı 930grma cıktı kılo almaya basladı inş. dedıgın gıbı benım kızımda hayata tutunur uzun bı surec bızı beklıyo allahım herkesın yardımcısı olsun
Kizlar burayada hbr vermek isttedim bnm suyum geldi yrn doguma alincam mecburen güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin rabbim

topiğimizin ikinci acelecı bebegı gelıyo desene canım inş. hayırlı haberlerle gelırsın canım dualarım senınle

Hılalcim Allah senin ve evladınında yardımcı sı olsun nerde sizin durumunuzda Olan varsı korusun kollasın şifa vrsin işallaj en güzel haberlerle dönersin .Dualarımızdasın işallah.

Hilalcim Allah yardımcın olsun bebeciğin sağlıkla kollarına gelsin inşallah canım .. Hayırlı haberlerini bekliyoruz..

Kızlar nidilat + buscopan kullanan var mı aranızda

Buscopan in serumunu vermislerdi , bel agridi yüzünden hastanede yattigimda ..
4 aylik hamile dim ozaman , tereddütlerim vardi sormustum bende , dogum sancilarindada veriyoruz démislerdi bana ..

Hilal19 canim vok gecmis olsun simdiden rabbim saglikla kucagina versin bebegini ..
Insallah hersey komplikasyon olmadan kolayca olur ..

Herkeslere selam diyeyim daldim birden ..

Rabbim yardımcın olsunnn canım sağlıkla kucağına almak nasibin olsun dualarım seninle yavrucuğunla ve damlacığımızla

merhaba arkadaşlar...

konuları okmak için en fazla 10sayfa geri gidebildim...

Rabbim hastalara acil şifa versin kurtulanlarada bi daha göstermesin..

benim evelki gün kontrolum vardı... ama dolu dolu iki haftadır hafif hafif ama sürekli sancım ve bel ağrım vardı...bebeğim hep aşağı baskı yapıyordu... zaten 1ay önceki son kontrolumde bebek ters duruyordu ayacıkları aşağıdaydı yani.. baskı normalmiş doktorun demesine göre...ama elim hep karnımda... yukarı doğru ittirme isteği var ister istemez...sancılar ve bel ağrıları erken doğum belirtisiymiş...tansiyonum 8 e 4.. hastanede mi yatıralım evde sana bakacak kimse var mı dedi... var var dedim... oğlumu bırakıp hastanede yatmak daha zor benim için...idrar tahlilimde ne isterseniz çıktı maalesef...birsürü ilaç verdi...kan şurubumu içemezken onlar çıktı şimdide... napalım katlanacaz...

iki gündür sürekli yatmaya çalışıyorum.. annem sağolun ilgileniyor ama tabi çocuğum anneci olunca istediğim gibi dinlenemiyorum ..

ayrıca son iki şey daha söylicem... doktorum eşimin yanında dediki şimdi etrafa nazlanmıcanda ne zaman nazlancan bırak işleri onlar yapsın eşin yapsın sen yat karnındaki bebeğine iyi bakma derdinde ol dedi... ben hâla yapamıyorum sayılır... ama yapabilirseniz siz yapın...ikincisi ise ben bebek alışverişimi daha erken diyerek almayı erteledim fakat bundan sonrada gezmek zor gözüküyor benim için... siz siz olun en azından acil olacak şeyleri beklemeyin alın derm ben...
çok konuştum sabah sabah... öptüm sizi canlar...

sana geçmişler olsun,sakın stres yapma,bunlar da geçecek.yaşın kaç bu arada?

ben de dediğin gibi düşünüp çoğu eksiğmizi aldım.daha alınacaklar var.bebeğin giysilerini de eylül ayı içinde yıkayıp ütüleyeyim diyorum.aslında erken ama işte erken doğum riski bende de var,o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…