kizlar burayada hbr vermek isttedim bnm suyum geldi yrn doguma alincam mecburen güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin rabbim
Kizlar burayada hbr vermek isttedim bnm suyum geldi yrn doguma alincam mecburen güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin rabbim
Kizlar burayada hbr vermek isttedim bnm suyum geldi yrn doguma alincam mecburen güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin rabbim
27+5 gunluk dogdu canım kızım gecen hafta perşembe gunu şişligi inince 850grma duşmuş sımdı 930grma cıktı kılo almaya basladı inş. dedıgın gıbı benım kızımda hayata tutunur uzun bı surec bızı beklıyo allahım herkesın yardımcısı olsuntrnaygl ardadaşım kızın kaç haftalık doğdu.ben ünv hastanasınde çalışıyorum ve bana 26 haftalık doğmuş ve hayata tutunmuş bebek bile geldi.doğunca 740 gr doğmus gelince 1 aylıktı ve hayata nasıl sıkı tutunmuştu anlatamam dünde bir bebek geldi 31 haftalık doğmuş 11 küvezde kalmış ama cok iyiydi durumu sen kalbini ferah tut kuzun sana kavuşacagını düşün hep
Kızlar nidilat + buscopan kullanan var mı aranızda
Kızlar nidilat + buscopan kullanan var mı aranızda
esenler belediyesi de veriyor ama ben gidemeyeceğim, belki izne ayrılınca başakşehir belediyesininkine giderim.
merhaba arkadaşlar...
konuları okmak için en fazla 10sayfa geri gidebildim...
Rabbim hastalara acil şifa versin kurtulanlarada bi daha göstermesin..
benim evelki gün kontrolum vardı... ama dolu dolu iki haftadır hafif hafif ama sürekli sancım ve bel ağrım vardı...bebeğim hep aşağı baskı yapıyordu... zaten 1ay önceki son kontrolumde bebek ters duruyordu ayacıkları aşağıdaydı yani.. baskı normalmiş doktorun demesine göre...ama elim hep karnımda... yukarı doğru ittirme isteği var ister istemez...sancılar ve bel ağrıları erken doğum belirtisiymiş...tansiyonum 8 e 4.. hastanede mi yatıralım evde sana bakacak kimse var mı dedi... var var dedim... oğlumu bırakıp hastanede yatmak daha zor benim için...idrar tahlilimde ne isterseniz çıktı maalesef...birsürü ilaç verdi...kan şurubumu içemezken onlar çıktı şimdide... napalım katlanacaz...
iki gündür sürekli yatmaya çalışıyorum.. annem sağolun ilgileniyor ama tabi çocuğum anneci olunca istediğim gibi dinlenemiyorum ..
ayrıca son iki şey daha söylicem... doktorum eşimin yanında dediki şimdi etrafa nazlanmıcanda ne zaman nazlancan bırak işleri onlar yapsın eşin yapsın sen yat karnındaki bebeğine iyi bakma derdinde ol dedi... ben hâla yapamıyorum sayılır... ama yapabilirseniz siz yapın...ikincisi ise ben bebek alışverişimi daha erken diyerek almayı erteledim fakat bundan sonrada gezmek zor gözüküyor benim için... siz siz olun en azından acil olacak şeyleri beklemeyin alın derm ben...
çok konuştum sabah sabah... öptüm sizi canlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?