salihacim korkma.. eskiler ne demis korktugun basina gelir... Allahin izniyle bisey olmayacak. Hangisi hayirlisi ise o olsun senin icin, dua et ve düsünme negatif seyler. Aciyacaksa aciyacak. Normal dogum yapan herkes aciyor ama hic de önemli degil diyor. O dakika hissediliyor hersey geciyor diyor. Bence hic zor olmayak ben böyle inaniyorumm. Saglikla bir kucagimiza alalimda.. Benim korkum hala karnimizdayken sorun cikmasi...
Kızlar meraba.nasılsınız.umarım herkes için sıkıntısız güzel ve bol tepikli bir gündür.Ben hafta hafta internetten kağan kocatepenin sitesini taip ediyorum çok güzel bi site.istediğiniz her bilgiyi bulabiliyosunuz.Her sitede diyoki yatarken sola yatın.ben sağa yatınca zaten nefes almakta zorlanıyorum bazen ,genelde sola yatıyorum.Ama sola yatarken oğlum o kadar çok hareket ediyor ve tekmeliyorki acaba rahatsızmı oluyor. yoksa yeri rahatladığı için rahatmı hareket ediyor anlayamıyorum.Bu konuda fikri olan varmı?
çok geçmiş olsun canım haklısın olan oluyo bizim sakin olmamız lazım bu dönemde saglık olduktan sonra gerisi geliyo zaten Allah saglık versin bütün anne ve bebişlere inşallahöyle tabiii..Ne kadar plan yaparsak yapalim herse olacagina variyor. bizim yapabilecegimiz tek sey sadece dikkatli olmak, yanlis yapmamaya calismak...Bak benim evimde 2 aydir tadilat var, bir aydir mutfagim yok, evimin her yeri heryerde, hersey kolilerde tozlandi..Sonuc ne oldu ev ayni duruyor ama ben kac gün hastanede yattim...O yüzden planlar ise yaramiyor olan oluyor..
kızlar nasılsınız kızımı görmeden geldım sütte götürdüm çok şükür iyiye gidiyo 850grama düşmüüştü 930gr olmuş galıba sütüm yaramaya baslladı kılo almaya baslamış
bebeğin tekme atması kendi kas sistemini geliştirmek için yaptığı çalışmalarmış, bu nedenle ne kadar çok tekme atabiliyorsa o kadar iyi. sola yatmak da faydalı cünkü sola yattığımızda bebek bağırsakların üzerine kalıyor ve rahat ediyor. sağa yatarsak da bebek için bir zararını duymadım ama bizim böbrek ve mesanemizin üzerine yatacağı için anne adayına rahatsızlık verir diye biliyorum.
kızlar nasılsınız kızımı görmeden geldım sütte götürdüm çok şükür iyiye gidiyo 850grama düşmüüştü 930gr olmuş galıba sütüm yaramaya baslladı kılo almaya baslamış
Kızlar meraba.nasılsınız.umarım herkes için sıkıntısız güzel ve bol tepikli bir gündür.Ben hafta hafta internetten kağan kocatepenin sitesini taip ediyorum çok güzel bi site.istediğiniz her bilgiyi bulabiliyosunuz.Her sitede diyoki yatarken sola yatın.ben sağa yatınca zaten nefes almakta zorlanıyorum bazen ,genelde sola yatıyorum.Ama sola yatarken oğlum o kadar çok hareket ediyor ve tekmeliyorki acaba rahatsızmı oluyor. yoksa yeri rahatladığı için rahatmı hareket ediyor anlayamıyorum.Bu konuda fikri olan varmı?
herkese merhaba
tatlımm yazını görünce bende bildiklerimi yazıym dedim..dr bana sağa yatma tüm organların sağda sol boş dedi sağa yatınca damarlara baskı oluyomuş kan akışı yavaşlıyomuş varis o yüzden oluyomuş bişi olmaz ama sen yinede sağa yatma demişti sağa sola dönerkende dikkat etmeniz lazım yavaş ve dikkatli dönün göbek kordonu bebeğe dolanabilirmiş..tatlım bildiğim kadarıyla sağ tarafta göbek kordonu bulunuyormuş, onun için sola yatmak daha iyiymiş. doktorumda hep solu öneriyor ama neden diye sormadım. ve dediğin gibi aynen sola yatınca benim bebeğimde daha çok hareket ediyor, demek kordon problemi filan olmayınca rahatlıyor çocuklar.
gunaydın herkese hepinize tek tek teşekkur ederım cok şükür bugun 1. haftamız doluyo kaldı 6 hafta kızım hayatta ve ben bir kere bıle kucagıma alıp koklayamadım sadece kuvezın dışandan bakmakla yetınmek zorundayım ama bunada şükür en azından hayatta allahım kımseye yasatmasın cok zor gercekten fotogra cekmeye gelınce aılemde merak edıyo ama fotograf cekmek yasakmış kımseye cektırmıyolar inş. kızım cıkınca hastaneden ceker koyarım fotografını
gunaydın herkese hepinize tek tek teşekkur ederım cok şükür bugun 1. haftamız doluyo kaldı 6 hafta kızım hayatta ve ben bir kere bıle kucagıma alıp koklayamadım sadece kuvezın dışandan bakmakla yetınmek zorundayım ama bunada şükür en azından hayatta allahım kımseye yasatmasın cok zor gercekten fotogra cekmeye gelınce aılemde merak edıyo ama fotograf cekmek yasakmış kımseye cektırmıyolar inş. kızım cıkınca hastaneden ceker koyarım fotografını
canım ben aralık annesiyım herdefasında gözyaşlarımla takip ettim seninle ilgili gelişmeleri Allah bebeğini sana bağışlasın sımsıkı tutunsun sana minik damlan. herkes dua etti damlacık için inşallah Allahın izniyle hayata tutunacak iyiye gidiyormuş sevindim sevip koklayabileceğin günler bir an önce göz açıp kapayıncaya kadar gelsin canım Allah yardımcınız olsun
canım sanada günaydın inşallah kucagına alıp koklayacagın günlerde gelecek.ohh maşallah damla bebege 1 haftayı doldurmuş bile inşallah bu 6 haftanızda sorunsuz problemsiz geçerde damla bebek evine odasına ailesine biran önce kavuşur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?