2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

hiç doğum konusunu düşünmüyorum.normal olmasını istiyorum acıyacağını falan herşeyi biliyorum ama dayanırım, Allah korusun bir sağlık sorunu olursa mecburen sezaryen olursam da mecbur olurum napalım...

bebeğin tekme atması kendi kas sistemini geliştirmek için yaptığı çalışmalarmış, bu nedenle ne kadar çok tekme atabiliyorsa o kadar iyi. sola yatmak da faydalı cünkü sola yattığımızda bebek bağırsakların üzerine kalıyor ve rahat ediyor. sağa yatarsak da bebek için bir zararını duymadım ama bizim böbrek ve mesanemizin üzerine yatacağı için anne adayına rahatsızlık verir diye biliyorum.

çok geçmiş olsun canım haklısın olan oluyo bizim sakin olmamız lazım bu dönemde saglık olduktan sonra gerisi geliyo zaten Allah saglık versin bütün anne ve bebişlere inşallah

kızlar nasılsınız kızımı görmeden geldım sütte götürdüm çok şükür iyiye gidiyo 850grama düşmüüştü 930gr olmuş galıba sütüm yaramaya baslladı kılo almaya baslamış

Trngul cnm cok şükür coooook masallah yavruna hemencik büyüsün kocaman olsun bol bol sütun olsun burda hemsireler tahini özellikle öneriyorlar tahin pekmez gibi olur helvası olur cok arttirmis
Iyi haberlerinizi bekliyoruz

masallah canım dahada iyi olacak insallah sütünün gelmesi bile Rabbimin bi mucizesi dualarım seninle...

QUOTE=saliha42;31699585]canım merhaba.. Bebegin fazla hareket etmesi saglıklı oldugu iyi oldugu anlamına gelirmiş sol tarafa yatılması tavsiye edilen fakat uyku sırasında sag tarafada dönebiliyoruz bunun hiçbir zararı yokmuş bebege[/QUOTE]

QUOTE=graphicdesigner;31699549]tatlım bildiğim kadarıyla sağ tarafta göbek kordonu bulunuyormuş, onun için sola yatmak daha iyiymiş. doktorumda hep solu öneriyor ama neden diye sormadım. ve dediğin gibi aynen sola yatınca benim bebeğimde daha çok hareket ediyor, demek kordon problemi filan olmayınca rahatlıyor çocuklar.[/QUOTE]

kızlar hepinize teşekkür ederim.kaygılanmaya gerek yok o zaman

maşallah kızımızaa maşallah biran evvel resmini çeksen çok merak içindeyim

iyi akşamlar kızlarr. benim ayak bacak ve el şişmesiyle başım dertte idi ama bi çözüm buldum her sabah kahvaltıdan bir saat kadar sonra sade maden suyu içiyorum çok şükür 4 gündür şişliklerim indi maden suyunun içindeki mineraller vücuttaki terle attığımız mineralleri dengeliyo bende çok işe yaradı :))

bu sağa yatma işini ben malesef başından beri yapamadım kesinlikle sol tarafıma yatamıyorum hele şu son günlerde mümkün değil zaten kalbim sıkışıyor çarpıntım çok fazla oluyor kalbimin üstüne yatmak mümkün değil...

maşallahhhhhh canım bol bol sütün olsun inşşşşş

yaramazmı annesi hiç maşAllah benim damlama inş dahada iyi olacak :)
çok merak ediyorum ve foto bekliyorum :)

tatlımm yazını görünce bende bildiklerimi yazıym dedim..dr bana sağa yatma tüm organların sağda sol boş dedi sağa yatınca damarlara baskı oluyomuş kan akışı yavaşlıyomuş varis o yüzden oluyomuş bişi olmaz ama sen yinede sağa yatma demişti sağa sola dönerkende dikkat etmeniz lazım yavaş ve dikkatli dönün göbek kordonu bebeğe dolanabilirmiş..

canım hayırlı olsun...senin miniğin biraz sabırsızmış bir an önce tanışmak istemiş seninle annesi :)Allah tez zamanda koklamayı ve emzirmeyi nasip etsin...

gunaydın herkese hepinize tek tek teşekkur ederım cok şükür bugun 1. haftamız doluyo kaldı 6 hafta kızım hayatta ve ben bir kere bıle kucagıma alıp koklayamadım sadece kuvezın dışandan bakmakla yetınmek zorundayım ama bunada şükür en azından hayatta allahım kımseye yasatmasın cok zor gercekten fotogra cekmeye gelınce aılemde merak edıyo ama fotograf cekmek yasakmış kımseye cektırmıyolar inş. kızım cıkınca hastaneden ceker koyarım fotografını

canım ben aralık annesiyım herdefasında gözyaşlarımla takip ettim seninle ilgili gelişmeleri Allah bebeğini sana bağışlasın sımsıkı tutunsun sana minik damlan. herkes dua etti damlacık için inşallah Allahın izniyle hayata tutunacak iyiye gidiyormuş sevindim sevip koklayabileceğin günler bir an önce göz açıp kapayıncaya kadar gelsin canım Allah yardımcınız olsun

canım sanada günaydın inşallah kucagına alıp koklayacagın günlerde gelecek.ohh maşallah damla bebege 1 haftayı doldurmuş bile inşallah bu 6 haftanızda sorunsuz problemsiz geçerde damla bebek evine odasına ailesine biran önce kavuşur.

gercekten cok zormuş arkadaslar hep duyardım uzulurdumde insanın kendı basına gelmesı daha baskaymış gecen hafta bugun sabaha karsı dogumma gıtmıştım ve gecenden berı o yasadıklarım aklımdan cıkmıyo ınşallah çabuk atlatırız bu gunlerımız kızımın herşeyı hazırdı besıgı kıyafetlerı flln o da bızım gıbı sabırsızlandı galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…