2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Günaydınlar herkesee....:)))

Ayşegül'cüm iyi olmanıza çok sevindimm maşallah kızın artık annesinin sütünü biliyorki kilo alıyor maşallah onaa kucağına alıcağın zamanlarda gelicek inş. bir hafta nasıl geçtiyseee o zamanda gelicek dualrımız sizinle ve tüm annelermizle

Rabbim kuzucuğunu sana bağışlasın Allah uzun sağlıklı ömür versin Maşallah maşallah diyelim nazarlar değmesin

kızlarrrrrr zor geçti bu hafta 3 gün boyunca yatmayı planlıyorum.
sıcakta işe gidip gelmek beni cok yoruyor haftaya da kontrolümüz var inşallah kuzucuklarımın keyfı yerindedir.
sanırım bıraz fazla buyudum ınsanlar her an doğuracakmısım muamelesi yapıyor oysa daha 29. haftadayız
annemın gelmesine 20 gün kaldıııı
doğum çantamızda bir sürü eksiğimiz var annemı beklıyor
doktor calısabılırsın derse annem gelınceye kadarda calışmayı planlıyorum
kısmet tabii

kızlar bide ben 2 gündür acayip agrasifim kendımı kontrol edebiliyorum ama her an salterlerim atabılır durumdayım o sakın halım gıttı acalecı panık ve agresif bırı geldı anlamadım bunu yasayan var mı

Olmaz mi, hersey batiyor bana. Birisi bisey söylese cevap verenezsem agliyorum. Aynaya bakip kendimi cirkin hissedersem agliyorum. Öylece eve bakiyorum ve mutsuz hissediyorum. Annemide cok özledim zaten(

Canım ben normal doğum istiyorum ama çok korkuyorum. dayanamayacak olursam epudüral isteyeceğim.

bildiğim kadarıyla epidural talebini önceden söylemek lazımmış... çünkü onun için de bazı tahliller yapılıyormuş uygun olup olmadığına dair. gebe öyle söyledi bana, son dakikaya kalmayın bilginiz olsun

aynı korkudan dolayı bende doktoruma sordum bu soruyu. sola yattığımda çok tekmeliyor ama sırt üstü döndüm mü sakinleşmiş gibi duruyor rahatsız mı oluyor yatışımdan dedim.
Sola yatış olduğunda bebeğe kan akımı daha rahatmış bebek bu yüzden daha aktif olurmuş. Sırt üstü yattığında ise bebeğe kan akışı olamadığından bebek hareket edemiyormuş ve uyuyakalıyormuş.... yani en sağlıklısı sola yatmakmış ve yattığında bebeğin hareketleniyorsa bu iyi bişey demekmişşş :)

benim bebişte sola yatınca çok hareket ediyo bende rahatsız oluyo zannettmiştim demek tam tersiymiş .ama ben nefes alamıyorum sanki sola yatınca çok rahtsız oluyorum .bide her sabah sırt üstü ve gerinerek uyanıyorum ve korkuyorum gerinirken bişey olacak diye .böle istemsiz bi şekilde sanki kemklerim ayrılıyo gibi bi gerinleşme hissiyle uyanıyorum

canım bu psikolojik gelgitleri bende çok fazla yaşıyorum.bazen abartıyomuyum acaba diyorum ama elimde değil.çabuk alınıyorum,çabuk sinirleniyorum.umarım geçici bi durumdur.benimde canımı sıkıyo bu durum.

Merhaba arkadaşlar evde netim olmadığı için topiği yeni buldum benim kızımda sola yatınca aşırı hareketleniyo doktora sormak aklıma hiç gelmedi guatr hastası olduğum için çok sık hastaneye gidiyorum unutmuşum sizin orduğunuz çok iyi olmuş...:)

Arkadaşalar bu arada hamilelik için belediyelerin verdiği kurslardan haberiniz var mı ben nasipse p.tesi başlıyorum 3 er saatlik 4 seanslık kurslar ve kurs sonrası doğum çantası hediye ediyorlarmış ist sultangazi de olan var mı aranızda....

trnaygl ardadaşım kızın kaç haftalık doğdu.ben ünv hastanasınde çalışıyorum ve bana 26 haftalık doğmuş ve hayata tutunmuş bebek bile geldi.doğunca 740 gr doğmus gelince 1 aylıktı ve hayata nasıl sıkı tutunmuştu anlatamam dünde bir bebek geldi 31 haftalık doğmuş 11 küvezde kalmış ama cok iyiydi durumu sen kalbini ferah tut kuzun sana kavuşacagını düşün hep

esenler belediyesi de veriyor ama ben gidemeyeceğim, belki izne ayrılınca başakşehir belediyesininkine giderim.

Kizlar burayada hbr vermek isttedim bnm suyum geldi yrn doguma alincam mecburen güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin rabbim

Kizlar burayada hbr vermek isttedim bnm suyum geldi yrn doguma alincam mecburen güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin rabbim

Canmm hayrlisyla saglkli sihhatli gelsin ins yavrun.. guzel haberlerini bekliyorZ...kac haftalktin? yavrun kac kg? smdiye kadr bi skntn varmydi??

Merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor hazırlıklar. Ben bebek odasını hastane çantasını vs vs hepsini hallettim hazırım doğuma. Şimdilerde ise uyuyorum yemek yiyorum ve yürüyüş yapıyorum bebeğimizi gördük geçen hafta çok tatlıydı özlemle bekliyoruz sevmek için umarım herkesin durumu psikolojisi iyidir herkese kolay gelsin diyorum.

allah yar ve yardımcın olsun canım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim neden erkenden gelmişki sabırısız yavruşun sorun varmıydı hamililğinde

çok geçmiş olsun canım şimdiden moralini yüksek tut. İnşallah sağlıkla doğar bebeğin.Unutma yarın hepimiz dua edicez senin için.Rabbim yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…