kızlar nasılsınız kızımı görmeden geldım sütte götürdüm çok şükür iyiye gidiyo 850grama düşmüüştü 930gr olmuş galıba sütüm yaramaya baslladı kılo almaya baslamış
Rabbim kuzucuğunu sana bağışlasın Allah uzun sağlıklı ömür versin Maşallah maşallah diyelim nazarlar değmesin
kızlarrrrrr zor geçti bu hafta 3 gün boyunca yatmayı planlıyorum.
sıcakta işe gidip gelmek beni cok yoruyor haftaya da kontrolümüz var inşallah kuzucuklarımın keyfı yerindedir.
sanırım bıraz fazla buyudum ınsanlar her an doğuracakmısım muamelesi yapıyor oysa daha 29. haftadayız
annemın gelmesine 20 gün kaldıııı
doğum çantamızda bir sürü eksiğimiz var annemı beklıyor
doktor calısabılırsın derse annem gelınceye kadarda calışmayı planlıyorum
kısmet tabii
kızlar bide ben 2 gündür acayip agrasifim kendımı kontrol edebiliyorum ama her an salterlerim atabılır durumdayım o sakın halım gıttı acalecı panık ve agresif bırı geldı anlamadım bunu yasayan var mı
Olmaz mi, hersey batiyor bana. Birisi bisey söylese cevap verenezsem agliyorum. Aynaya bakip kendimi cirkin hissedersem agliyorum. Öylece eve bakiyorum ve mutsuz hissediyorum. Annemide cok özledim zaten(
eeee napcaz nolcak halimiz böyle
öğlen izin alayım bari gidiyim evde yatayım
Canım ben normal doğum istiyorum ama çok korkuyorum. dayanamayacak olursam epudüral isteyeceğim.
Kızlar meraba.nasılsınız.umarım herkes için sıkıntısız güzel ve bol tepikli bir gündür.Ben hafta hafta internetten kağan kocatepenin sitesini taip ediyorum çok güzel bi site.istediğiniz her bilgiyi bulabiliyosunuz.Her sitede diyoki yatarken sola yatın.ben sağa yatınca zaten nefes almakta zorlanıyorum bazen ,genelde sola yatıyorum.Ama sola yatarken oğlum o kadar çok hareket ediyor ve tekmeliyorki acaba rahatsızmı oluyor. yoksa yeri rahatladığı için rahatmı hareket ediyor anlayamıyorum.Bu konuda fikri olan varmı?
papatya cayi ciciezz, sakin kalmaya calisicaz... Cünkü sadece kendimizi üzüyoruz, baskasinin umurunda olmuyorr.. Hamilelikten diye savusturuyorlar:))
aynı korkudan dolayı bende doktoruma sordum bu soruyu. sola yattığımda çok tekmeliyor ama sırt üstü döndüm mü sakinleşmiş gibi duruyor rahatsız mı oluyor yatışımdan dedim.
Sola yatış olduğunda bebeğe kan akımı daha rahatmış bebek bu yüzden daha aktif olurmuş. Sırt üstü yattığında ise bebeğe kan akışı olamadığından bebek hareket edemiyormuş ve uyuyakalıyormuş.... yani en sağlıklısı sola yatmakmış ve yattığında bebeğin hareketleniyorsa bu iyi bişey demekmişşş :)
Rabbim kuzucuğunu sana bağışlasın Allah uzun sağlıklı ömür versin Maşallah maşallah diyelim nazarlar değmesin
kızlarrrrrr zor geçti bu hafta 3 gün boyunca yatmayı planlıyorum.
sıcakta işe gidip gelmek beni cok yoruyor haftaya da kontrolümüz var inşallah kuzucuklarımın keyfı yerindedir.
sanırım bıraz fazla buyudum ınsanlar her an doğuracakmısım muamelesi yapıyor oysa daha 29. haftadayız
annemın gelmesine 20 gün kaldıııı
doğum çantamızda bir sürü eksiğimiz var annemı beklıyor
doktor calısabılırsın derse annem gelınceye kadarda calışmayı planlıyorum
kısmet tabii
kızlar bide ben 2 gündür acayip agrasifim kendımı kontrol edebiliyorum ama her an salterlerim atabılır durumdayım o sakın halım gıttı acalecı panık ve agresif bırı geldı anlamadım bunu yasayan var mı
gercekten cok zormuş arkadaslar hep duyardım uzulurdumde insanın keysglndı basına gelmesı daha baskaymış gecen hafta bugun sabaha karsı dogumma gıtmıştım ve gecenden berı o yasadıklarım aklımdan cıkmıyo ınşallah çabuk atlatırız bu gunlerımız kızımın herşeyı hazırdı besıgı kıyafetlerı flln o da bızım gıbı sabırsızlandı galıba
Arkadaşalar bu arada hamilelik için belediyelerin verdiği kurslardan haberiniz var mı ben nasipse p.tesi başlıyorum 3 er saatlik 4 seanslık kurslar ve kurs sonrası doğum çantası hediye ediyorlarmış ist sultangazi de olan var mı aranızda....
Kizlar burayada hbr vermek isttedim bnm suyum geldi yrn doguma alincam mecburen güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin rabbim
Kizlar burayada hbr vermek isttedim bnm suyum geldi yrn doguma alincam mecburen güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?