2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

uzun zamandır gelemediğim için bu güzel haberi yeni okuyorum:)
Gözün aydın canım Allah kucağında emzirmeyi nasip eder inşallah, darısı başımıza artık kendine ve bebişine iyi bak güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar aynı durumdayım bende. 37. haftam tam 15 ekim salı yani bayramın 1. günü oluyor... bende bayram tatilinden sonra çıkabilir miyim acaba doğum iznine diye doktoruma soracağım ve doğum sonrası şubat tatili 15 günüm de yanıyor öyleyse bende 15 gün yani 35. haftada doğum iznine mi çıksam mı diye de düşünüyorum kafam çok karışık p.tesi kontrolum var 31+6 oluyorum, doktorumla konuşacağım.

canım benim rabbim sağlıkla sıhatle kucaklayıp evinize geçmeyide nasip etsin inşallah rabbim miniğimize güç versin.

maşallah suphanallah daha da iyi olacak inşallah...

kızlar ikinizede dua ediyorum rabbim sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin. güçlü olunki bebişlerinizde sizin gibi güçlü olsun. sizden güç alsınlar.

Ben bunu boyle bilmiyordum nasıl yani 37 de cikip hemen dogum yaparsak 3 haftamiz yanıyor ne demek sonradan kullanilmiyor mu

canım 37. haftada ayrılmak mecburi.. doğum öncesi iznin sadece 5 haftası sonraya aktarılabiliyor yani 32de çalışabilir raporu alıp 37 de mecbur ayrılmalısın.. 37den sonra çalışsan bile sonraya aktarılmaz.. ama 37 de ayrıldın diyelim, doğum 40. haftada değilde 38. haftada erken oldu o zaman kalan 2 hafta sonraya aktarılır.. tam gününde 40. haftada doğarsa doğum sonrası kullanabileceğin maksimum 8+5=13 hafta.. tabi yeni yasayla doğum sonrası 8 haftadan 10 haftaya çıkabilir o zaman 15 hafta..

Ben bunu boyle bilmiyordum nasıl yani 37 de cikip hemen dogum yaparsak 3 haftamiz yanıyor ne demek sonradan kullanilmiyor mu

canım erken doğum yaparsan iznin yanmaz.. erken doğum haftasından 40. haftaya kadar geçen hafta süresi doğum sonrasına aktarılır.. 37. haftada ayrılsan 38. haftada erken doğum olsa diyelim, kalan 2 hafta mutlaka sonraya aktarılıyor..

canım şimdi aklıma geldi, ben sana bebek arabası sormuştum hatırlarsan Pierre Cardin 2080.. ben o arabaya baktım onun taşıma koltuğu oto koltuğu olarak kullanılmıyormuş, yanında öyle bir ibare var.. e-bebekteki satış temsilcisi uyardı bizi.. ben o yüzden almaktan vazgeçtim.. eğer oto koltuğu olarak kullanmayı düşünüyorsan allah korusun sıkıntı çıkabilir.. bir bak istersen..

canım çok sevindim iyi haberlerine. daha ne kadar kalacak damla bebek hastanede? sen iyisin değil mi? sütün yetiyor mu?
kendine çok iyi bak

kızlar ankara bugün serin ve benim iki gündür boğazım çok acıyor, bugün daha kötüyüm hasta olmak istemiyorum, bi taraftan ev topluyorum bi taraftan oğlumun odasını siliyorum. tabii arada sizi takip ediyorum. çok halsizim

kızlar oğlumun kıyafetlerini yıkayıp dolabına yerleştireceğim. dalin sıvı bebek deterjanı iyi mi? yada başka ne alabilirim?

kızlar oğlumun kıyafetlerini yıkayıp dolabına yerleştireceğim. Dalin sıvı bebek deterjanı iyi mi? Yada başka ne alabilirim?

ben dalinin granül sabun tozu var makinelerde kullanılan onu alcam o daha iyi diye biliyorum , dalan roxy varmış galiba onada iyi diyorlar ..........

anneler merhaba ben aslında şubat annesıyım ınsallh...brsey soracagmda szlere...17 haftalık hamıleym...az evvel mutfak dolabınbı n kapagını actım borcam kaymıs karnıma dustu..göğsumun hemen altına yuvarlaklasan ılk yere dustu acıdı canım....bırsey olur mu neolur soleyın bana ates dustu ıcıme

öncelikle içini ferah tut panik yapma

bebek daha oraya kadar cıkmamıştır.

yakınlarda gidebileceğin bir yer varsa içini ferahlatmak için bi görün istersen

gemiş olsun, bebekler keselerinin içinde korumalı şekildeler en küçük şeyden etkilenecek şekilde değiller ama için rahatlaması için bir acile git derim .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…