Yok cnm, rekor bende bir hafta once 30. haftamda 20 kiloydu
rekor bendeee, vermem kimselere.. Hamile oldugumu ögrendigim gün sigarayi biraktim. doktorum centrum materna dha plus diye bir vitamin verdi. iki tane iciyorum günde. ilk 3 ayda 13 kilo aldim. sonrasi geldi zaten. su an itibari ile 28 kilo aldim. 70 ile hamile kaldim 98 kiloyrum. evdeki tartida 95 cikior doktorda 98 :))
rekor bendeee, vermem kimselere.. Hamile oldugumu ögrendigim gün sigarayi biraktim. doktorum centrum materna dha plus diye bir vitamin verdi. iki tane iciyorum günde. ilk 3 ayda 13 kilo aldim. sonrasi geldi zaten. su an itibari ile 28 kilo aldim. 70 ile hamile kaldim 98 kiloyrum. evdeki tartida 95 cikior doktorda 98 :))
aynen helede sabahları keçek gibi kaskatı oluyolar Allah yardımcımız olsun hepimizin.. ha bide günde bir madensuyu da şişliklere birazda olsa iyi geliyor drum içebilirsin zararı yok fazydası var ama bir tane yeterli dedi..
benim drum şuan bi tedavisi yok dedi bileklik kullanabilirmişim oda hiç bi iş yapmazken ve uyurken.
Slm kizlar Tebrikler dualar için çok teşekkür ederim sürekli yazamasamda hep gelip okuyorum. Kizimizin nüfus cüzdanı çıktı.solunumunu kendi yapmaya devam ediyor ağızdan hortumla beslrnmeye basladi ciste yapti sira diskida.bize gunde 10 dk görmeye izin veriyorlar çok cabuk geçiyor tabi.ben kadin dogumdan taburcu olup gastro dan yatmaya devam etcem doktora dedim gerekirse çadırda yatarim gene gidemem bari has.yatirin iyileseyim dedim.
Bide pompa almayanlar varsa tecrübelerimi yazayim önce bnm süt vermem yasak ilaç tedavisii yüzünden bide bebek yoğun bakımda olunca kafa ztn çok yogun hemsire sagin atin dedi bende gorumcemin medela pompasiyla basladim damla damla sagdikca gelmeye başladı bizde philips naturali siparis ettik o da dün geldi o daha rahat tabi eğer göğüs ucunuz Hassas ise kesinlikle avent yok degilse medela .ama en önemlisi ne olur cok takmayin rahat olun sagda solda konusanlar olur duymayin hatta mümkünse bu emzirme sagma islerini yalnız yapin.insallah hepinizin bol bol sütü olur.insallah bende bebeğimi kucagima alıp emzirebilirim.
çok şükür benım kızım ıyı canım solunum cıhazını çok oluyo cıkaralı zaten kendı nefes alabılıyodu yınede işi riske atmak istemedıklerınden takmışlar birz büyümeye basladı yarın yıne görmeye gıdecegım
benim drum şuan bi tedavisi yok dedi bileklik kullanabilirmişim oda hiç bi iş yapmazken ve uyurken.
canım medelanın manuelini mi kullandın elektrikli mi...
waaooowww canım inşallah aldıgın gibi verirsin o kiloları bende 54le hamile kaldım şimde 59 kiloydum kızımda 1 hafta önce 900 gram civarıydı (27+4 haftalık) gecen bi topikte gördüm bi bayanın 25 haftalık ve bebegin kilosu 1 in üstünde benmi bebegimi besleyemiyorum yoksa normalmi kafam karıştı:18:
Hadi yaa inşallah sağlıklı sıhhatli çocugunu kucagına alırsın canım ama bana bu kilo fazla geldi yoksa ben mi yanlış anladım.ben 11 kilo aldım daha ...
O kiloların çoğu sigarayı bıraktığın için. Ben hamile kalmaya karar verince sigarayı bıraktım, spor yapmama rağmen yaklaşık 10 kilo aldım. Hamile kaldığımdan beride yaklaşık bir 10 kilo daha aldım. Şu an 73-75 lerdeyim. 36 bedenlerden neelere geldim, çok şaşkınım. Bakalım doğumdan sonra ne olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?