2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Yok cnm, rekor bende bir hafta once 30. haftamda 20 kiloydu

rekor bendeee, vermem kimselere.. Hamile oldugumu ögrendigim gün sigarayi biraktim. doktorum centrum materna dha plus diye bir vitamin verdi. iki tane iciyorum günde. ilk 3 ayda 13 kilo aldim. sonrasi geldi zaten. su an itibari ile 28 kilo aldim. 70 ile hamile kaldim 98 kiloyrum. evdeki tartida 95 cikior doktorda 98 :))

Kizlar biri sormus isim aklımda kalmadi malum kafa başka yerde
Evt bana akciğer gelistirici igne vurulmustu
Birde medela da ve philips te elektrikli kullandim bence 2 de ise yariyor ama philips daha hassas göğüsler icin.birde sagma bitince cok damliyor kiyafete fln ped kullanmaya basladim rahatladim yoksa her gecelik batiyor bide cok terleme tatli istegi fln yapiyor bu emzirme isi cokda aciyorum sanırım hamililelikte almadigim kilolari simdi alicam.daha sorunuz olursa seve seve cevaplarim.

kızlar uzun zamandır foruma giremiyordum doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum umarım en yakın zamanda bebeklerine kavuşur sağlıklı günlerini niceee günlerini görürler...
bugun doktor kontrolümüz vardı.kızım 30 haftaya kadar bas asagı dururken hooop ters dönmüş makat gelişi durmaya başlamış..((şok oldum çünkü normal doğum istiyorum dua etmeye başladım kızıma dön deyip durdum tüm gün:)inadına sag göğsümün altını sıkıştırdı sıpa dik kafalı bi kızım olcak:))

waaooowww canım inşallah aldıgın gibi verirsin o kiloları bende 54le hamile kaldım şimde 59 kiloydum kızımda 1 hafta önce 900 gram civarıydı (27+4 haftalık) gecen bi topikte gördüm bi bayanın 25 haftalık ve bebegin kilosu 1 in üstünde benmi bebegimi besleyemiyorum yoksa normalmi kafam karıştı:18:

Hadi yaa inşallah sağlıklı sıhhatli çocugunu kucagına alırsın canım ama bana bu kilo fazla geldi yoksa ben mi yanlış anladım. ben 11 kilo aldım daha ...

benim drum şuan bi tedavisi yok dedi bileklik kullanabilirmişim oda hiç bi iş yapmazken ve uyurken.

atel bende de var ama bir işe yaramadı ilk şiştiği anlarda çok ağrı yapıyordu 2 ay önce kadar koluma dirseğime kadar yayılıyordu ağğrılar ama artık ağrısı kalmadı atel falan da taktığım yok günlük işlerimi görüyorum Allaha şükür ama illeirki zamanlarda bu his kaybı bişeyleri tutmamızı bile engelleyebilir miş o yüzden endişeliyim arkadaşımdada olmuştu bebek doğduktan sonra 3 aylık olmadan geçti dedi. inşallah bizimkiler de geçer maden suyu da 2 günde bir falan içiyorum içindeki magnezyum bir az olsun işe yarar tekrar geçmiş olsun

maşallahh artık nufüs kağıda var bebeğimizin ne güzel herşey çok güzel olucak sağlıkla alırsın kucağına inş. adını ne koydunuz bu aceleci meleğimizin canım :)

maşallahh Damla'mıza bizim abla oldu artık o yaa büyümüştür tabi annesi:) hayırlı haberlerinizi bekliyoruz canım

benim drum şuan bi tedavisi yok dedi bileklik kullanabilirmişim oda hiç bi iş yapmazken ve uyurken.

dün kontrolüm vardı bende sordum canım ama hiç bişey demedi hamilelikte olur dinlendir kolunu dedi. ama benim sürekli uyuşuk. artık sıkıcam dişimi napiim. Allah yardımcımız olsun ben birden kilo aldım bide ödemim var ondan sıkışıo heralde sinirler.

canım medelanın manuelini mi kullandın elektrikli mi...

medelanın elektrikli olanı var onu aldım çok kullanışlı 14 ay kullandım pillede çalışıyor fiytı diğerlerine göre çok iyi

ben önce chicco aldım hiç süt gelmiyor hemde gögsü cok sıkıyor ve canı ynıyor insanın eşime arkadaşı söylemiş oda almıştı medelayı küçük ama süper bir makina tavsiye ederim

O kiloların çoğu sigarayı bıraktığın için. Ben hamile kalmaya karar verince sigarayı bıraktım, spor yapmama rağmen yaklaşık 10 kilo aldım. Hamile kaldığımdan beride yaklaşık bir 10 kilo daha aldım. Şu an 73-75 lerdeyim. 36 bedenlerden neelere geldim, çok şaşkınım. Bakalım doğumdan sonra ne olacak :)

Günaydın kızlar aceleci bebişlerimize sağlık diliyorum. Cmrtesi kontrolum var bakalım bu sabah öğür öğür içim dışıma çıktı eskiye döndüm bir an çok kötüydü Allahtan ayda 2 kere falan oluyor yoksa insan kafayı yer kızlr ilk 3 ay hariç ilk defa bu ay kilo almadım hatta yarım kilo vermiş gözüküyorum çok şaşkınım benim ki nasrettin hoca işine döndü bu zamana kadar her ay 2 kilo alan hatta bundan önceki ay 3 kilo alan ben asıl son aylarda almak varken almadım bakalım cmrtesi doktor ne diyecek?

9 Ay sabırla beklediğiniz yolcuğun sonuna doğru geldiniz, en güzel son sabırla beklediğini bebeklerinizin kokularını içine çekip göğsünüzde uyutacağınız an Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin, ben mart annesiyim sizin işinize yarayacak bir kaç yazımı paylaşmak isterim,

Allahım hayırlı doğumlar ve bol sütlü günler nasip etsin,

ANNESİNİN PRENSİ: Emzirirken Meme Bakımı Nasıl Olmalı

ANNESİNİN PRENSİ: Ve Gaz Problemi Başladı....

ANNESİNİN PRENSİ: "Lohusalık" Doğumdan Sonraki İlk 40 Gün Nasıl Geçer ?

Ve Tabi Doğum Hikayem ;

ANNESİNİN PRENSİ: 268 Günlük Muhteşem Yolculuk

valla bilmiyorum kuzucum. Doktorum hersey normal dedi. Azicik fazlan var ama vitaminler daha önemli dedi. Sakin birakma dedi bende birakmadim:))) ben 32. haftadayim, 28. haftada iken 1800 grm idi. simdi iki kiloyu gecmistir... Eger ki bebek kilo almadiyasa ilac ve serum tedavisine basliyorlar... Azicik ye bakalim sende:))

Hadi yaa inşallah sağlıklı sıhhatli çocugunu kucagına alırsın canım ama bana bu kilo fazla geldi yoksa ben mi yanlış anladım. ben 11 kilo aldım daha ...

bana göre cok fazla canim, ama doktorum kilo önemli degil bebegin sagligi önemli diyor. Vitaminleri birakmama izin vermiyor. Eee az kaldi, bende amannn kilolar daha önemli diyemiyorum...Böyle bitirsem baska ne isterim:) son ay daha cok alirsam patlicam artik:))

sakinlik miii benim dilim tutuluyorrr..... Cok sükür bu kiloya catlama cok yokkk...ama hareketlerim zor nefes almam cokk zor,.... Ben 38 bedendim, simdi 42-44 giyiyorumm ühühühühü

herkese selam:)
sonlara doğru geliyoruz ..hayırlısı ile sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı..
ben daha bebişe birşey almadım..
hiçbirşeyi yok yavrumun..almak istemedim..şimdi odasını boyadık odadan çıkanları balkona koyacağız oraya pen yaptırıoz..sonra badana yapılacak sonra bebeişin mobilyaları alıncak odası hazırlanacak kıyafet almadık allahtan annem alıyor baya .sonr akesiklere bakacaz az zaman kaldı çok iş var karnımda büyüdü..
annemde uzakta zor ya sağ salim atlatsak bugünleri ev temizlenmiş oda hazırlanmış şekilde bebeğimi beklesem..
herkese sağlıklı günler diliyorum bebişleri ile..

hayırlı günler kızlar şekerim çok iyi çıktı elhamdülillah. bugün kontrolum var dua edin inşallah bir promlemimiz yoktur..
sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…