2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
slm kızlar mınık kızımın yanından geldım çok şükür 1kilo 20grm olmuş bıraz buyumuş 35. haftaya kadar kalacak yarın 3.haftaya gırecegız ben ıyıyım baya toparlandım sutum şimdilik yeterlı ama kesılcek dıye korkuyorum sureklı tatlı yıyorum bıldıgınız sut yapan seyler vaarsa yazarmısınız

kızlar oğlumun kıyafetlerini yıkayıp dolabına yerleştireceğim. dalin sıvı bebek deterjanı iyi mi? yada başka ne alabilirim?

canım ben dalinin sıvı detrjanını ve yumuşatıcısını aldım yıkadım bile.memnun kaldım vede çok güzel doğal bi kokusu var.tam bebek kokusu gibi.ben sevdim.zaten normal deterjanlara göre daha sıvı.kalıntı bırakcak gibi değil.istersen ek durulama yaparsın.

maşşallah Rabbim sağlık sıhat versin inşallah
rabbim sana bebeğine aileme sağlık sıhat versin mutlu bir ömür versin

ben bulgur pilavını bılıyorum süt yapan bıde alkolsüz bira mayasını

humana çayları duymuştum , hastane çantana bile koy dediler bana , ayrıca düşünce olarak sütüm kesilecek falan fikrini kafandan at şelale gibi akıyo diye düşünecekmişin

Allahım sağlıkla bebeğinle evine dönmeyi nasip eder inşallah canım, bol bol su iç, hurma ve kuru incirin de süt yaptığını söylüyorlar...

arkadaşlar bebek beşiklerini sallanan mı daha sağlıklı yoksa sabit olanlarmı kullanım açısından hangisi daha rahat bilgisi olan cevap verirse sevinirim.

Bilgim yoktu cnm ben iyice sarar sarmalar oyle otururum artik cinar beyi

selam kızlar nasılsınız
aranızda Konyali olan varmı henüz alisverise başlamadım Konyali olan varsa nereden ne aldığını nerde uygun ve güzel olduğunu benimle paylaşırsa çok sevinirim teşekkürler :)

Maşallah damlaya Ayşegül cum nasıl sevindim bizler bi sinavdayiz rabbim gücünü veriyor cok şükür sende cok güçlüsun
Bizim kizda bugun ilk defa dışkı yapti çok sevindik.
Süt konusunda bende aynı şeyleri diycem önce stres yapma sonra bol su sivi komposta fln.humana still tea.bide bence geceleri daha fazla oluyor saati sasmayip düzenli sağmak lazım

Ayşegül çok sevindim maşallah damlaya canım büyüyecek tabii annesi kollarına gelecek inşallah sağlıkla .. Bu arada e bebekte Pro malt içeceği satılıyor oda süt yapıyor Muş ve düzenli sağmak tabii.. Bol sütün olsun inşallah Birde çok su iç canım .

Hilal canım gözünaydın inşallah herşey daha da iyiye gidecek .. Kızlar ne kadar süre içinde görmenize izin veriyorlar birde

kizlar cok sukur dün sabah 7.30 itibariyle
amaliyata aldilar beni
uyandigimda saat 9.00 du
hem rahim filmi cekildi o esnada septumuda alicaz dediler ve aldilar
cok sükür basarili gecti biraz kanama var agri icinde agri kesici kullaniyorum
Allahim izin verirse insAllah 3 ay sonra calismalara basliycam
Allahim herkesin derdine derman versin insAllah kollarimizi bos birakmasin

dr artik drunla gebelik durumlarini konusabilirsin dediginde cok sevindim
sabrin sonu selamet yasayacaktik görecektik gördük isyan etmedik cok sukur Rabbime
Kizim icin yeniden yeniden insAllah

Kuzum06
semra2147
Rengarenk00

Birgül38
lilyum_s
zuzu4742

Burcu_81
Kadikoy810
EsEs50
miamore
Puffy68
melodi2
ozlmalpr84
mhtphik
gecemavisy
iremneva
BULUTOLSAM

FundaBerrak

nergisyasemin

Filiz86

neslee82

xNeharx
erce41
denizkiziii
antidepresif
bat

Flyrey
gupsefe

eMTu5
canommmm

yatutarsa3
8scorpions

_Baslet_

sila_84 (ÜÇÜZ) 2 erkek 1 kız sen nasilsin gulum bebeklerin nasil
alipek 1.
Ebrulican
Kurtlukiraz

vahsihatun
hayal0188

baharinkizi

polyana

badezuzum

Burcuhayal

camsise
fatos3541
anneadayim
havvatskn
cennetimbenim
mutsuzmutlu
birmukabil
epack_
duyguu62
nageee
dunyaaa
NuRDAn_
sinemkilic​
kizlar hepinizi merak ediyorum yolun sonuna az kaldi saglicak alin insAllah yavrularinizi

Son düzenleme:

ayyyyyy ciddi misin canım sen ya benim bebekk cılızmı kalacak neyse benim bugünden sonra çok dikkat etmem gerek kızımın kilo alması lazım dr amcası kilosu i dedi ama analık işte napcan

slm kızlar nasılsınız bugün 100gramlık şeker yüklememezi yaptık şükür sonuç iyi çıktı ama kan verirken çok zorlandık damar yolu actı adam 4 kere kan verecegim için sürekli kolunu delmeyelim diye ama damarım genişmiş kanlarım fışkırdı, heryere aktı kolum falan kıpkırmızıydı aldıklarından çok yere döküldü kanım bide aç olunca içim gecti resmen

Allah razi olsunnnn canimmmmm benimm. Rabbim dualarini karsiliksiz birakmasin insalllahhh... Biz yuvarlaniyoruz, asil sen nasilsin??

Allah yardimciniz olsun insaallah hayirli evlatlar nasip eder

Burada rezene cayi veriyorlar, hurma falan yemelisin sanirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…