kızlar oğlumun kıyafetlerini yıkayıp dolabına yerleştireceğim. dalin sıvı bebek deterjanı iyi mi? yada başka ne alabilirim?
slm kızlar mınık kızımın yanından geldım çok şükür 1kilo 20grm olmuş bıraz buyumuş 35. haftaya kadar kalacak yarın 3.haftaya gırecegız ben ıyıyım baya toparlandım sutum şimdilik yeterlı ama kesılcek dıye korkuyorum sureklı tatlı yıyorum bıldıgınız sut yapan seyler vaarsa yazarmısınız
slm kızlar mınık kızımın yanından geldım çok şükür 1kilo 20grm olmuş bıraz buyumuş 35. haftaya kadar kalacak yarın 3.haftaya gırecegız ben ıyıyım baya toparlandım sutum şimdilik yeterlı ama kesılcek dıye korkuyorum sureklı tatlı yıyorum bıldıgınız sut yapan seyler vaarsa yazarmısınız
canım şimdi aklıma geldi, ben sana bebek arabası sormuştum hatırlarsan Pierre Cardin 2080.. ben o arabaya baktım onun taşıma koltuğu oto koltuğu olarak kullanılmıyormuş, yanında öyle bir ibare var.. e-bebekteki satış temsilcisi uyardı bizi.. ben o yüzden almaktan vazgeçtim.. eğer oto koltuğu olarak kullanmayı düşünüyorsan allah korusun sıkıntı çıkabilir.. bir bak istersen..
Doktor dikkat et, karbonhidrat fln yeme dedi gecti, o da benim gibi takilmiyor fazla :)) beni zorlayan tek sey Adananin sicagi, baska birsey yok
valla bilmiyorum kuzucum. Doktorum hersey normal dedi. Azicik fazlan var ama vitaminler daha önemli dedi. Sakin birakma dedi bende birakmadim:))) ben 32. haftadayim, 28. haftada iken 1800 grm idi. simdi iki kiloyu gecmistir... Eger ki bebek kilo almadiyasa ilac ve serum tedavisine basliyorlar... Azicik ye bakalim sende:))
Kuzum06kizlar hepinizi merak ediyorum yolun sonuna az kaldi saglicak alin insAllah yavrularinizi
semra2147
Rengarenk00
Birgül38
lilyum_s
zuzu4742
Burcu_81
Kadikoy810
EsEs50
miamore
Puffy68
melodi2
ozlmalpr84
mhtphik
gecemavisy
iremneva
BULUTOLSAM
FundaBerrak
nergisyasemin
Filiz86
neslee82
xNeharx
erce41
denizkiziii
antidepresif
bat
Flyrey
gupsefe
eMTu5
canommmm
yatutarsa3
8scorpions
_Baslet_
sila_84 (ÜÇÜZ) 2 erkek 1 kız sen nasilsin gulum bebeklerin nasil
alipek 1.
Ebrulican
Kurtlukiraz
vahsihatun
hayal0188
baharinkizi
polyana
badezuzum
Burcuhayal
camsise
fatos3541
anneadayim
havvatskn
cennetimbenim
mutsuzmutlu
birmukabil
epack_
duyguu62
nageee
dunyaaa
NuRDAn_
sinemkilic
kizlar cok sukur dün sabah 7.30 itibariyle
amaliyata aldilar beni
uyandigimda saat 9.00 du
hem rahim filmi cekildi o esnada septumuda alicaz dediler ve aldilar
cok sükür basarili gecti biraz kanama var agri icinde agri kesici kullaniyorum
Allahim izin verirse insAllah 3 ay sonra calismalara basliycam
Allahim herkesin derdine derman versin insAllah kollarimizi bos birakmasin
dr artik drunla gebelik durumlarini konusabilirsin dediginde cok sevindim
sabrin sonu selamet yasayacaktik görecektik gördük isyan etmedik cok sukur Rabbime
Kizim icin yeniden yeniden insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?