2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Günaydın kızlar bugün mide bulantısıyla uyandıım allah sonumu hak getire :)))

Gunaydin sana Ve minigine Ya Bende Mi Bi sorun Var benim ne Midem Bulaniyo Ne Eksiyo ne Canim Birsey Istiyo Kizlarin Yazilarini okudukca Kendimde Anormallik Aramaktan Kendimi Alamiyorum

Günaydın arkadaşlar destekleriniz için çok teşekkür ederim. Bugün daha iyiyim inanıyorum ki bebeğim benimle kalacak. İnşAllaaahhh. O yüzden kendimi korkutmuyorum. Kayınvalidemi aradık o gelcek benle ilgilenmeye.Çünkü eşim bi yere kadar yetiyor. Zaten 2 güne bir nöbetçi.

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

günaydın canım,bugün nasılsın.sen dün hangi dr a gitmiştin

Canlarım benim de midem bulanmıyo.Doktor korkulacak bişey olmadığını genetik faktörlerin de etkili olabileceğini söyledi. Mesela kayınvalidem de eşimde hiç bulanmamış

Dün doktordaydık.. Kalp atışlarını tam net göremedi görür gibi oldu emin değildi... Alttan da baktı... Yine tam göremedi ... Bir hafta sonra tekrar çağardı içinci oldu bu korkuyorum... Başta olmasını istemdiyordum ama kendimi hazırlamıştım ...hayırlısının olması için dua edin bana...

Gunaydin sana Ve minigine Ya Bende Mi Bi sorun Var benim ne Midem Bulaniyo Ne Eksiyo ne Canim Birsey Istiyo Kizlarin Yazilarini okudukca Kendimde Anormallik Aramaktan Kendimi Alamiyorum

Hiç sıkıntı etme canım dün filiz doktoruna sormuş eğer miden hiç bulanmadıysa şanslı kesimdensin eğer bulanıp durduysa kötü demiş benim sabah ve geceleri bulanıor sadece çok bunaltmıyor allahdan

Tatlim sen yuregini ferah tut su topunda sende cok iyisiniz ve bebisini de kendinide uzme. Psikolojini olumlu yone cekki hersey olumlu olsun. Konuyla alakasi yok ama ocak ayinda patavatsiz bir dr losemi teshisi koydu yeterli test ve tanilar yapilmadan bana. Dunyam basima yikildi istanbula en iyi profesorlere gittik tum tetkikler sonucu turp gibi ciktim. Demem o ki ne dr lar var her sozlerine inanirsak oooo

günaydın kızlar ben bulantıdan ne bişey yiyebiliyorum ne su içebiliyorum dün akşam sadece ayva yedim. bulantıyla beraber canım bisürü şey istio ama hiç birini yiyemiorum. aslen eskişehirliyim ama 2 yıldır ankaradayım esk de ne varsa onları çekio canım. bide çocukluumda babamın aldığı pastaları çekio. esk li olanlar bilir pinonun hamburgerini istedi canım yiyebilceimden deil ama istedi :) akşam ayva yedim sadece o içimi bastırıo bide ayva yenirse bebiş gamzeli oluomuş diolar dorumu bilmiorum :) bide 2 kilo vermişim normalde çok yiyen bi insanım bu yememeye 3 haftadır 5 kilo vermem lazımdı ama şükür 2 vermişim o da vitaminden dolayı sanırım.

Canımmm daha iyiyim sadece üzgünüm biraz. Cahit bozyele gittim konyaaltı tıp da gitmeseydim keşke. çok moralimi bozdu pis herif.Şimdi araştırma yapıyorum işte

hımm,dün yazmıştım medstar yıldız hastanesinde ayhan yılmaz var ben oraya gideceğim bakalım nasıl olacak.

Umarim bende O Sansli Kesim Icindeyimdir :) zaten Hafta Sonu Dr Hersey Yolunda Dedi Ama Iste Burada Kizlarin Yazdiklarini Gorunce Bigarip Dusundum iste Kendimce

Canımm üzme kendini. Bak benim benimde 7 haftalık gözüküyo ama bana göre 5e yeni girdik. Biz de dün duyamadık. bi sürü salakça şey duyduk doktordan üstelik.korkma 8-9. haftalarda bile duyan var

canımmmmmm çok geçmiş lsunn. Ne salakmış o yaa kendini bilmezler...bizi düşünen yok....
Teyzesi sen böyle konuşunca ben daha da rahatladım ama

Canımmm daha iyiyim sadece üzgünüm biraz. Cahit bozyele gittim konyaaltı tıp da gitmeseydim keşke. çok moralimi bozdu pis herif.Şimdi araştırma yapıyorum işte

daha ılımlı bi doktor bul canım. benim doktorumda çok hassas diil ama en azından rahatlatmak için bir iki cümle kuruo. ben yiyemiyorum diye endişeliydim takma kafana falan dedi yani. ama geneli gaddar. tanıdık falan olsa daha ii olur aslında biz bulamadık ama hayırlısı. gerçi onlarada hak vermek lazım bir günde bir sürü hamileye bakıolar hepsine hassas davranamazlar ya. benim babama 94 yılında kanser teşisi kondu. doktor direk yaşamaz bu adam alın götürün dedi ve o kadar kötü bir tavrı vardı ki anlatamam yani onlar için pek önemi yok. sonrasında babam 10 yıl yaşadı 2004 te kaybettik ve 10 yıl boyunca hep hastanelerdeydik. ve iyi kötü doktorları tanıdım. meslekleri onları bu hale getirio yani çok afedersin bi kobaydan farksız insan hayatı. belki kendi başlarına gelse o şekilde olmaz ama malesef duygusal yaklaşmıyorlar. o yüzden çok takılma içini ferah tut

hımm,dün yazmıştım medstar yıldız hastanesinde ayhan yılmaz var ben oraya gideceğim bakalım nasıl olacak.
hadi bakalım, gidince bana da haber ver nasılmış memnuın kalacakmısın diye canım

Çok çok haklısın canım. Eşim de ben de çok ağladık.İnsan kaç kere yaşar bu duyguyu keşke daha anlayışlı olsalar Babacığına da Allahtan rahmet diliyorum,nur içinde yatsın

canım sen de mi antalyadasın?bende antalyadayım ve dün oraya gökbay beye gittim:))ne tarafta oturuyosun?

Tatlim Sen Yuregini Ferah Tut Bebisinle Konus Onu Sev O Seninle Kalacak ve Cok Saglikli olacak :))

canım sanırım sen de antalyadasın..ben dün gittim medstara ama jinefeme gitmeyi düşünüyorum ya ibrahim beye ya havva hanıma.bence sen de bir an önce başka bir doktora git diyorum ya en azından iğne bişey verir miniğe zarar gelmesin(bu arada sen ne tarafta oturuyosun canım ben meltem civarındayım.

Ben eskişehirde sayılırım alıp yollayım sana istersen hatta bu haftasonu ankaraya geliyorum getireyim istediğin birşey varsa

kızlar güzel annecikler günaydın.
dün akşam doktora gittik ve bizim ufaklığın kalp atışını duyduk.
harika bir duygu allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…