kızlar güzel annecikler günaydın.
dün akşam doktora gittik ve bizim ufaklığın kalp atışını duyduk.
harika bir duygu allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah.
canım sanırım sen de antalyadasın..ben dün gittim medstara ama jinefeme gitmeyi düşünüyorum ya ibrahim beye ya havva hanıma.bence sen de bir an önce başka bir doktora git diyorum ya en azından iğne bişey verir miniğe zarar gelmesin(bu arada sen ne tarafta oturuyosun canım ben meltem civarındayım.
[COLOR="#0000CD" .!.:Çok çok haklısın canım. Eşim de ben de çok ağladık.İnsan kaç kere yaşar bu duyguyu keşke daha anlayışlı olsalarBabacığına da Allahtan rahmet diliyorum,nur içinde yatsın[/COLOR]
Ben eskişehirde sayılırım alıp yollayım sana istersen hatta bu haftasonu ankaraya geliyorum getireyim istediğin birşey varsa
Evet tatlım ben de antalyadayım beldibindeyim ben. Yakınmışız ne güzel. Ben cahit bozyele gittim konyaaltı tıp a. Ama şuan araştırma yapıyorum.bakalım ne olacak.siz de doktorlarınızı bana anlatın olur mu
günaydın canımmm. Çok çok sevindim Rabbim bize de göstersin o günleri
ya ben gurbete mesaj atamıyorumbenim yerime de atar mısın :)
ölüyorum yaa uykusuzluktan...
günaydın kızlar ben de hamileyim dün öğrendim 2. bebeğim gurbetgüzeline mesajda attım muhtemel doğum 28 kasım gözüküyor daha çok yeniyiz biz adetim de geçmeden 4 gün önce öğrendim allahım hepimizi tamamına erdirsin inşallah
günaydın kızlar ben de hamileyim dün öğrendim 2. bebeğim gurbetgüzeline mesajda attım muhtemel doğum 28 kasım gözüküyor daha çok yeniyiz biz adetim de geçmeden 4 gün önce öğrendim allahım hepimizi tamamına erdirsin inşallah
Canımm üzme kendini. Bak benim benimde 7 haftalık gözüküyo ama bana göre 5e yeni girdik. Biz de dün duyamadık. bi sürü salakça şey duyduk doktordan üstelik.korkma 8-9. haftalarda bile duyan var
antalyalalı hamişler Medical Parkta Doç dr. murat inal var ne dersiniz
Kızlar bebek benim hesabıma ve hcg ye göre 4 haftalık
ulturasonda şöyle;
kese boyu: 5.65 mm.
bebek boyu:1.34 mm
kanama oluşan alan:15.21 mm
Gunaydin Tatlim Aramiza Hosgeldiniz Sen Ve bebisin Ilk Mi Bu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?