2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Evet tatlım ben de antalyadayım beldibindeyim ben. Yakınmışız ne güzel. Ben cahit bozyele gittim konyaaltı tıp a. Ama şuan araştırma yapıyorum.bakalım ne olacak.siz de doktorlarınızı bana anlatın olur mu

kızlar güzel annecikler günaydın.
dün akşam doktora gittik ve bizim ufaklığın kalp atışını duyduk.
harika bir duygu allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah.

günaydın canımmm. Çok çok sevindim Rabbim bize de göstersin o günleri

[COLOR="#0000CD" .!.:
Çok çok haklısın canım. Eşim de ben de çok ağladık.İnsan kaç kere yaşar bu duyguyu keşke daha anlayışlı olsalar Babacığına da Allahtan rahmet diliyorum,nur içinde yatsın[/COLOR]

çok saol canım ama malesef geneli böyle o yüzden hiç ağlayıp kendinizide bebişide üzmeyin

Ben eskişehirde sayılırım alıp yollayım sana istersen hatta bu haftasonu ankaraya geliyorum getireyim istediğin birşey varsa

çok saol canım benim. yakın zaten de bulantıdan gözümü karartıp gidemiyorumki :) yiyebilceime deilde işte garip bişey. memleketimi özlüyorum heralde. çocukluğumu özlüyorum babamı özlüyorum ondan sanırım

tabi anlatırım canım ya bende araştırmadayım daha zaten.cahit bozyele bende gitmiştim önceden dışgebelik geçirdim onu bilememişti

günaydın kızlar ben de hamileyim dün öğrendim 2. bebeğim gurbetgüzeline mesajda attım muhtemel doğum 28 kasım gözüküyor daha çok yeniyiz biz adetim de geçmeden 4 gün önce öğrendim allahım hepimizi tamamına erdirsin inşallah

tebrik ederim canım hamilelik takvimi yapsana:)

Aramiza Hosgeldiniz Ne Guzel erkenden Ogrenmissin Su Topunu :)

Canımm üzme kendini. Bak benim benimde 7 haftalık gözüküyo ama bana göre 5e yeni girdik. Biz de dün duyamadık. bi sürü salakça şey duyduk doktordan üstelik.korkma 8-9. haftalarda bile duyan var

Bana göre de 4 -5 haftalık ama kesemiz 7 haftalık hesabımıza uyuyordedi...inşallah cancazım duyarız....

saolun kızlar evet erkenden öğrendim ovülasyon testi kullanmıştım merak ettim sonucu erken yaptım testimi cetvel yaptım ama gözükmüyo mu imzamda?

Kızlar bebek benim hesabıma ve hcg ye göre 4 haftalık
ulturasonda şöyle;
kese boyu: 5.65 mm.
bebek boyu:1.34 mm
kanama oluşan alan:15.21 mm

bebegın ıyı olacak uzulme sakın stres yapma.yat dınlen bol bol dua et.beslenmene dıkkat et.unutma o senden etkılenıyor.

Herkese günaydın.
Neharcığım daha iyi olmana sevindim canım.
Herkes bulantıdan bahsetmiş ama bende de daha başlamadı.
Oğlumda da çok az olmuştu.
İnşallah yine öyle olur.

kızlar dr bana elevit verdi ama folik asit vermemiş bende kendim aldım folbiol siz de kullanıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…