valla yaa nasıl bır dr arama falan benım dr cep numarasını verdı sabah aksam ara sıkılmadan dıyorrr zaten bızım sulalenın doktoruydu herkez onda dogurduNasıl bir doktormuş o beni arama falan erkekmiydi kadın mıydı bence başka doktor bul ve onunla yola devam et canım manyakmıdır nedir ya sinirlendim bak şimdi benim doktorum cep numarasını verdi acil durumda mutlaka ara diye
Hoş geldin canım aramıza allah tamamına erdirsin
canım bebeğin herşeyi normal kesesi, boyu vs. sadece yan tarafta rahim duvarında kanama olmuş. 4 haftalık bebeğin kalp atışı duyulmalıydı diyor manyak. Erkekti. sonradan dediki 3 gün sonra ayrılacam hastaneden. utanmasa bebeği alalım dicekti pislik. ben de dediğim gibi 2 hafta bekleyeyim benim hesaba göre 6 haftalık olsun başka doktora gitcem
canım bebeğin herşeyi normal kesesi, boyu vs. sadece yan tarafta rahim duvarında kanama olmuş. 4 haftalık bebeğin kalp atışı duyulmalıydı diyor manyak. Erkekti. sonradan dediki 3 gün sonra ayrılacam hastaneden. utanmasa bebeği alalım dicekti pislik. ben de dediğim gibi 2 hafta bekleyeyim benim hesaba göre 6 haftalık olsun başka doktora gitcem
valla yaa nasıl bır dr arama falan benım dr cep numarasını verdı sabah aksam ara sıkılmadan dıyorrr zaten bızım sulalenın doktoruydu herkez onda dogurdu
agri sizi kanama olmadiktan sonra normal bir zamanlama aslinda kizlarrr
biz burada 3 ayda bir gideriz fakat drlar riskli gebeliklerde daha sik sik cagiriir
Xneharx yavrum takma kafana birsey 4 haftaliksa o kanama yerlesmede olabilir bekle dinlen cnm
Merhaba arkadaşlar. Bugün doktora gittik. malesef rahimde kanama olmuş, düşükle sonuçlanabilir dedi. Progestan verdi. Bebeğin kesesi ve bebek gayet iyi sadece bebek solda oluşmuş fakat sağ tarafta kanamam varmış. Ağlamaktan bi hal olduk ben de eşim de. Nedir bu Allah için bi bilen söylesin. Doktor resmen felaket tellalı gibi konuştu.
günaydın arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız?sabah test yaptım pozitif çıktı.internet hesabına göre 27 kasım muhtemel doğum tarihim :)))
günaydın kızlaaarrrrr,ben erkenciyim bugün.oğlumla eşimi okula gönderdim.elimde paşa çayım yazıyorum topiğimize.öyle çok çay içmek istiyorum ki,halbuki normalde günde taşşşş çatlasın 2 bardak ancak içerdim.valla benim canım şu günlerde tatlı istiyor.ye tatlıyı bul atlıyı diyor annem ama ben sağlıklı olsun kız olsun diye dua ediyorum.oğlumda da sağlıklı olsun oğlan olsun diye dua etmiştim hep.neyse hayırlısı bakalım.4 gün kaldı randevumuza.
Günaydın canım sorma ya doktor çay içme içeceksen çok açık dedi benim çay içmediğim gün olurdu ama şimdi burnmda tütüyor demli çay :)))
Merhaba arkadaşlar. Bugün doktora gittik. malesef rahimde kanama olmuş, düşükle sonuçlanabilir dedi. Progestan verdi. Bebeğin kesesi ve bebek gayet iyi sadece bebek solda oluşmuş fakat sağ tarafta kanamam varmış. Ağlamaktan bi hal olduk ben de eşim de. Nedir bu Allah için bi bilen söylesin. Doktor resmen felaket tellalı gibi konuştu.
Gunaydin Tatlim Aramiza Hosgeldiniz Sen Ve bebisin Ilk Mi Bu ?günaydın arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız?sabah test yaptım pozitif çıktı.internet hesabına göre 27 kasım muhtemel doğum tarihim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?