2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
valla yaa nasıl bır dr arama falan benım dr cep numarasını verdı sabah aksam ara sıkılmadan dıyorrr zaten bızım sulalenın doktoruydu herkez onda dogurdu

canım bebeğin herşeyi normal kesesi, boyu vs. sadece yan tarafta rahim duvarında kanama olmuş. 4 haftalık bebeğin kalp atışı duyulmalıydı diyor manyak. Erkekti. sonradan dediki 3 gün sonra ayrılacam hastaneden. utanmasa bebeği alalım dicekti pislik. ben de dediğim gibi 2 hafta bekleyeyim benim hesaba göre 6 haftalık olsun başka doktora gitcem

Bence sen düşünme şimdi bunları moralini yüksek tut bu arada iyi de bir doktor bul onnla devam et yola geçmiş olsun canım

ay bıde hast. ayrılcakmısss ayy allahımmm yaaa manyakmı bu cnm dıyorum ya korkmaaa arkadasımında bebegın kesesının yanına kanama olmustu ama suan hersey ıyı 10 gun dınlendı yattı..sende dınlen .. ıcın rahat etmıosa bence bıdaha gıt baska dr yarına ıcın rahatlasınnn

valla yaa nasıl bır dr arama falan benım dr cep numarasını verdı sabah aksam ara sıkılmadan dıyorrr zaten bızım sulalenın doktoruydu herkez onda dogurdu

Zaten yıllarca uğraşıp gebe kalmayı başarmışız doktorumuzdan çok şe bekliyoruz sırf yüzü asık diye kadın doğumcumu değiştirdim şimdiki bildiğin pamuk ebeside öyle

agri sizi kanama olmadiktan sonra normal bir zamanlama aslinda kizlarrr

biz burada 3 ayda bir gideriz fakat drlar riskli gebeliklerde daha sik sik cagiriir

aynen canim ben Amerika'dayim burda da oyle,ilk aradiginda 8 haftadan once gelme diyorlar. benim bir dusugum oldugu icin ve lekelenme oldugum icin bu hafta aldi beni yoksa hayatta almazlardi. jel falan da vermiyorlar cok..direk de vajinalden bakiyorlar sormadan.

Xneharx yavrum takma kafana birsey 4 haftaliksa o kanama yerlesmede olabilir bekle dinlen cnm

ya yok oyle bir sey 4 haftalik bebegin kalp atisi duyulmaliymis falan...adamin problemleri vardi sen ustune mi geldin nedir sana catmis boyle,nasil gunaha girmis..moralini bozma lutfen,moral cok onemli. hepimiz bir seyler atlatiyoruz canim onemli olan sakin olmak,kendine dikkat edip iyi bakmak. simdi guzelce dinlen,bol bol su ic,cok kipirdama ve bence baska bir doktora git muhakkak bir an once.

boşver sen onun dediğini,sen moralini yüksek tut.başka bir dr bul kendine.medstar yıldız(eski adıyla andeva yıldız)hastanesinde dr ayhan yılmaz var,ben ona gitmeyi planlıyorum.bakalım artık.ama sen bol bol dinlen.benim normal kanamam olmuştu 2,5 aylıkkekn oğlumda.yerleşme kanası dedi dr.daha sonra 4 aylıkken yine oldu dr ilaç da vermedi.yatıp dinlenmedim de,sen moralini yüksek tut,ayaklarını havaya dikerek yat.geçecek bugünler de inşallah.

günaydın arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız?sabah test yaptım pozitif çıktı.internet hesabına göre 27 kasım muhtemel doğum tarihim :)))

günaydın kızlaaarrrrr,ben erkenciyim bugün.oğlumla eşimi okula gönderdim.elimde paşa çayım yazıyorum topiğimize.öyle çok çay içmek istiyorum ki,halbuki normalde günde taşşşş çatlasın 2 bardak ancak içerdim.valla benim canım şu günlerde tatlı istiyor.ye tatlıyı bul atlıyı diyor annem ama ben sağlıklı olsun kız olsun diye dua ediyorum.oğlumda da sağlıklı olsun oğlan olsun diye dua etmiştim hep .neyse hayırlısı bakalım.4 gün kaldı randevumuza.

Günaydın canım sorma ya doktor çay içme içeceksen çok açık dedi benim çay içmediğim gün olurdu ama şimdi burnmda tütüyor demli çay :)))

bu arada dün bir arkadaş beta hcg değerleriyle ilgili bir paylaşmış.eğer benim hesaplamalarım doğruysa 6 martta çıkan sonuç 106,55 olduğuna göre 2 günde bir ikiye katladığını hesaplarsak 20 martta 13638,4 çıkıyor.arkadaş demiş ye hani hcg 10000 i geçince kalp atışlarını duyabilirsiniz diye işte 25 ine kadar da daha da artar dimi bu değerlerim.acaba ben mi kendimi kandırıyorum yoksa gerçek mi bu kızlar.

canım doktorlara çok takılma onlar sürekli bu işi yaptıkları için senin için önemini anlıyamıyorlar. sıkıntı yapma kendine. solda tutunduysa sıkıntı olmaz. içini ferah tut rabbim isterse herşey olur. geçen bende kızdım doktorlar bizim için ne kadar önemli bir olay olduğunu algılayamıyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…