- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
Ah keşke gelebilseydi eşim öğretmen şimdiden izin almayım ilerde lazım olur izin almam yüzüm olur dedi bundan sonraki randevularımı eşime göre ayarlıcam bunu doktorum kendi verdiği için böyle oldu ilk tandevunuzda eşimde vardı ultrasondan keseye bakarken eşimde vardı o göz göze geldiğimiz anı hiç unutmucam. Benimki ilk gittiğimde istedi ama sonucu haftaya gidince inceleriz dedi demek ki kalp atışını duyunca önemli
drlar kalb atisini görmeden tam gebelik var diyemiyorlar cnm bnm drum da kalb atisini alalim sonra konusucaz dedi
Merhaba arkadaşlar. Bugün doktora gittik. malesef rahimde kanama olmuş, düşükle sonuçlanabilir dedi. Progestan verdi. Bebeğin kesesi ve bebek gayet iyi sadece bebek solda oluşmuş fakat sağ tarafta kanamam varmış. Ağlamaktan bi hal olduk ben de eşim de. Nedir bu Allah için bi bilen söylesin. Doktor resmen felaket tellalı gibi konuştu.
Merhaba arkadaşlar. Bugün doktora gittik. malesef rahimde kanama olmuş, düşükle sonuçlanabilir dedi. Progestan verdi. Bebeğin kesesi ve bebek gayet iyi sadece bebek solda oluşmuş fakat sağ tarafta kanamam varmış. Ağlamaktan bi hal olduk ben de eşim de. Nedir bu Allah için bi bilen söylesin. Doktor resmen felaket tellalı gibi konuştu.
canim sende ne gibi belirtiler vardiki doktor boyle konustu.ama ilacla ve dinlenmeyle atlatan var bu durumlarda ben cok duydum canim sakin umitsiz olma
[canım hiç bi belirti yoktu kanamam bile olmadı sadece ulturasonda gördü alttan muayenede=Comic Sans MS][/FONT]
Canım üzülme doktorlar hep en kötüsünü söylerler umut vereni görmedim daha hem olmuş birşey de yok ilaçlarını alıp dinlen üzülme stres yapmamaya çalış iyi düşünelim ki iyi olsun bol bol dua et canım bebek de gayet iyi demiş hem. Doktoruna güvenmiyorsan başka doktorada görün istersen ümizsizliğe kapılma
alttan yapilan muayenelerde de kanama oldugunu duydum baska doktora gorunsen canim belki o an olusmustur
haklısın canımmm bencede cumartesı gunu all randevularını evet kalp atısını duyy emınım rahatlıcaksın dıceksın ozaman ohhh be ben hamıleyımmAh keşke gelebilseydi eşim öğretmen şimdiden izin almayım ilerde lazım olur izin almam yüzüm olur dedi bundan sonraki randevularımı eşime göre ayarlıcam bunu doktorum kendi verdiği için böyle oldu ilk tandevunuzda eşimde vardı ultrasondan keseye bakarken eşimde vardı o göz göze geldiğimiz anı hiç unutmucam. Benimki ilk gittiğimde istedi ama sonucu haftaya gidince inceleriz dedi demek ki kalp atışını duyunca önemli
canımmmmmmm cok uzuldummm ıns sorun olmaz korkmaa ark'da oleydı yanına kanama yapmıstı ama cok sukur gectı
jelı mutlaka kullan yada progestanı
canımm hala ağlıyorum kendime hakim olamıyorumjel vermedi bana . sadece progestan,elevit ve folik asit verdi
canımm hala ağlıyorum kendime hakim olamıyorumjel vermedi bana . sadece progestan,elevit ve folik asit verdi
Nasıl bir doktormuş o beni arama falan erkekmiydi kadın mıydı bence başka doktor bul ve onunla yola devam et canım manyakmıdır nedir ya sinirlendim bak şimdi benim doktorum cep numarasını verdi acil durumda mutlaka ara diyedoktor pisliğin teki çıktı bi duysanız neler neler dedi. bi de neymiş acil bişe olursa herhang bir hastaneye gitcekmişim onu aramayacakmışım. 2 hafta bekleyip başka doktora gitcem
merhaba arkadaşlar bizi de aranıza alır mısınız:)))bende kasım annesi olacağım Allah nasip ederse:))bugün kesemizi de gördüm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?