2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

drlar kalb atisini görmeden tam gebelik var diyemiyorlar cnm bnm drum da kalb atisini alalim sonra konusucaz dedi

Merhaba arkadaşlar. Bugün doktora gittik. malesef rahimde kanama olmuş, düşükle sonuçlanabilir dedi. Progestan verdi. Bebeğin kesesi ve bebek gayet iyi sadece bebek solda oluşmuş fakat sağ tarafta kanamam varmış. Ağlamaktan bi hal olduk ben de eşim de. Nedir bu Allah için bi bilen söylesin. Doktor resmen felaket tellalı gibi konuştu.

drlar kalb atisini görmeden tam gebelik var diyemiyorlar cnm bnm drum da kalb atisini alalim sonra konusucaz dedi

Mantıklı kalp atışını duymadan heveslenmenin anlamı yok aslında ama gelde bun kalbine söyle ben biyoloğum bir çok şey hakkında bilgim var ama sorsan hiçbirşey bilmiyorum okuldayken gayet iyiydi herşey :))

canim sende ne gibi belirtiler vardiki doktor boyle konustu.ama ilacla ve dinlenmeyle atlatan var bu durumlarda ben cok duydum canim sakin umitsiz olma

Canım üzülme doktorlar hep en kötüsünü söylerler umut vereni görmedim daha hem olmuş birşey de yok ilaçlarını alıp dinlen üzülme stres yapmamaya çalış iyi düşünelim ki iyi olsun bol bol dua et canım bebek de gayet iyi demiş hem. Doktoruna güvenmiyorsan başka doktorada görün istersen ümizsizliğe kapılma

canim sende ne gibi belirtiler vardiki doktor boyle konustu.ama ilacla ve dinlenmeyle atlatan var bu durumlarda ben cok duydum canim sakin umitsiz olma

[canım hiç bi belirti yoktu kanamam bile olmadı sadece ulturasonda gördü alttan muayenede=Comic Sans MS][/FONT]

doktor pisliğin teki çıktı bi duysanız neler neler dedi. bi de neymiş acil bişe olursa herhang bir hastaneye gitcekmişim onu aramayacakmışım. 2 hafta bekleyip başka doktora gitcem

Neharcığım lütfen iyi düşün iyi olsun.Bak arkadaşlarda yazmış.Ağlayarak daha çok stres yaşatma kendine bence.
Ayrıca vajinal yolla bakmış doktor ben de bugün gittim.Düşük riski olur diye alttan bakmayı doğru bulmadığını ve bakmadığını
söyledi.Lütfen canım dinlen ve kendini üzme.

haklısın canımmm bencede cumartesı gunu all randevularını evet kalp atısını duyy emınım rahatlıcaksın dıceksın ozaman ohhh be ben hamıleyımm

canımmmmmmm cok uzuldummm ıns sorun olmaz korkmaa ark'da oleydı yanına kanama yapmıstı ama cok sukur gectı
jelı mutlaka kullan yada progestanı

Kızlar bebek benim hesabıma ve hcg ye göre 4 haftalık
ulturasonda şöyle;
kese boyu: 5.65 mm.
bebek boyu:1.34 mm
kanama oluşan alan:15.21 mm

canımmmmmmm cok uzuldummm ıns sorun olmaz korkmaa ark'da oleydı yanına kanama yapmıstı ama cok sukur gectı
jelı mutlaka kullan yada progestanı

canımm hala ağlıyorum kendime hakim olamıyorum jel vermedi bana . sadece progestan,elevit ve folik asit verdi

merhaba arkadaşlar bizi de aranıza alır mısınız:)))bende kasım annesi olacağım Allah nasip ederse:))bugün kesemizi de gördüm:))

canımm hala ağlıyorum kendime hakim olamıyorum jel vermedi bana . sadece progestan,elevit ve folik asit verdi

canım üzülme ağlama lütfen ağlaman hiçbirşeyi değişdirmez benimde iki kez düşüğüm oldu ve birde dış gebelik çok şükür tekrar gebeyim inşallah bunda bi sorun olmaz ama olursada elden bişi gelmiyo Allahın takdiri Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin canım pc başında fazla durma yat dinlen ve yeme içmene çok dikkat et benim drum bana buranın tavuğunu etini sucuğunu çiğ köfteyi mantar yasakladı kan testi yapmışdı çiğ ete alerjim varmış ve düşüğe sebeb oluyomuş sende bunları bu ara tüketme olurmu

doktor pisliğin teki çıktı bi duysanız neler neler dedi. bi de neymiş acil bişe olursa herhang bir hastaneye gitcekmişim onu aramayacakmışım. 2 hafta bekleyip başka doktora gitcem
Nasıl bir doktormuş o beni arama falan erkekmiydi kadın mıydı bence başka doktor bul ve onunla yola devam et canım manyakmıdır nedir ya sinirlendim bak şimdi benim doktorum cep numarasını verdi acil durumda mutlaka ara diye
merhaba arkadaşlar bizi de aranıza alır mısınız:)))bende kasım annesi olacağım Allah nasip ederse:))bugün kesemizi de gördüm:))

Hoş geldin canım aramıza allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…