2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Çok geçmiş olsun.

Sepet mi ne sepeti

aynen öyle bizde karşılıklı gülüyoruz. Allaha şükür dediğin gibi anlayışlı bir eşim var. bana her konuda yardımcı. ince ve hassas. tüü tüü tüüü nazar değmesin. :)
Hayırlı sağlıklı kolay doğumlar olsun hepimize inş. inanıyorum ki bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda tüm çektiklerimizi unutacağız bir anda. mis gibi bebek kokularıyla, gülen yüzleriyle ayrı bir keyif alcaz inş.
oooyyyyy severim hepsini ben. Merakla bekliyorumm :)

geçmiş olsun kuzum dinlen artık bencede. birde çorapsız gezmeyin kızlar. hava sıcak diye aldanmayın hem akıntı artıyor hem şişlik hemde sancılar...

ee hangi site bende bakayım.

slm kızlarr bebeğimizin beyin gelişimi için neler yemeye özen gösterdiniz paylaşalım balık yağı hapı kullanan varmı

kızlar doğum öncesi rapor günlerinizi nasıl ayarlamayı düşünüyorsunu burdaki gebelik takvimiine göremi yoksa doktorunkine mi iki üç gün farkedioı benimki

Hadi hayırlı uğurlu olsun sevindim senin adına hemde uygun bayağı mis gibi yatsın bebiş :)

amiiinnnn canım benimmm.. çok sevindim darısı senin kuzucuğuna..

Oğlumun odasını da uçuk bir yeşile boyamıştık biz mobilyaları beyaz almıştık. onlara da uyar sanırım.
Odayı düzenleyelim odamızın resimlerini de koyacağım inş.

slm kızlarr bebeğimizin beyin gelişimi için neler yemeye özen gösterdiniz paylaşalım balık yağı hapı kullanan varmı

gunde 3 4 cevız fındık badem hafatada 3 4 balıkyagı kapsulü ve sütle birlikte polen içiyorum bır cay kasıgı poleni bir bardak süte ekliyorum ve ibrahim suresi

olur tabi darısı başıma evet karar verebilirsem iyi günlerde kullanın küçük prensle :)

Sepet mi ne sepeti

Şimdi yengemle konuştum evin içinde kullanmak için sepet hazırlayacaklar. 3 aya kadar kullanılıyormuş. Bizimkilere gittiğimizde falan da götürebilirim. Ben hastaneye de götürüyorlar sanmıştım yanlış anlamışım. Kendi nevresimini istersen kullanabilirsin dedi.

Görmedim ama böyle bişey sanırım.

Evet güzelmiş. Ana kucağı alacağız onda durur misafirliğe falan gittiğimde diye düşündüm ama bu da çok güzelmiş.:87:

Hem yatılı misafirliğe gittiğinde gece falan da uyuyabilir bunda demi?

Son düzenleme:
Evet güzelmiş. Ana kucağı alacağız onda durur misafirliğe falan gittiğimde diye düşündüm ama bu da çok güzelmiş.:87:

Hem yatılı misafirliğe gittiğinde gece falan da uyuyabilir bunda demi?

Evet canım yatabilirmiş. Ben oyun parkı aldım yatması için, ana kucağı da arabada kullanmak için almıştık. Bu hiç aklımda yoktu. Ama yengem komşusunun sepetini hazırlayıp verecek ödünç olarak. Benim içinde iyi olacak, gündüzleri salonda yatırırken kullanırım.

Kizlar ev tipi ana kucagi yada salincak alan var mi? O kadar cok cesit ve fiyat araligi var ki! Bilsem icinde rahat rahat uyuyacak, oturacak . 1-1.5 sene kullanacak hic dusunmeyecegim de. Ya durmazsa icinde, bir de max. 8-9 ay kullanilacak olmasi dusunduruyor beni! Siz naptiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…