Kızlar dün gece doğuruyorum sandım, eşim de nöbetçiydi. Arabayı bile kullanamayacak derecede karnıma ağrılar saplandı. Korkudan ellerim titredi. Sanırım midemi üşütmüşüm. Afedersiniz aşağıdan yukarıdan çıkarttım:2::2: Sonra duşa girdim, tatlı bişeyler yedim bebeğim hareket etsin diye. Çünkü karnım taş gibiydi. Biraz rahatladım. Uyuyakalmışım. Yalancı doğum ağrılarıymış doktorla konuştuk. Hamilelik pilatesine gidiyordum, bırakacağım. Erken doğum örnekleri beni çok etkilemiş dün gece paniğimden anladım
Aman hamişler bol bol dinlenin, ben çok pişmanım keşke kendimi bu kadar yormasaydım.
Teşekkürler cnm bilgi için, bende süngerli alt açma almıştım battaniyesiyle birlikte, onu götüreyim bari. Bebek için sepet götürüyorlarmış, benim için de hazırlayacak yengem. O da aynı hastanede doğum yaptı ondan öğreneyim ben nevresim işini. Ben sezeryan düşünüyorum sanırım en az iki gece kalırım.
:))) hiç sorma canım ne hallere geldik.fiziksel ve ryhsal olarak kendimi tanıyamıyorum.böyle bi durumda anlayışlı bi eşe sahip olmak o kadar önemliki.benim eşimde horlamamın taklidini yapıyo:)) gülüyoz halime napalım:)
Kızlar dün gece doğuruyorum sandım, eşim de nöbetçiydi. Arabayı bile kullanamayacak derecede karnıma ağrılar saplandı. Korkudan ellerim titredi. Sanırım midemi üşütmüşüm. Afedersiniz aşağıdan yukarıdan çıkarttım:2::2: Sonra duşa girdim, tatlı bişeyler yedim bebeğim hareket etsin diye. Çünkü karnım taş gibiydi. Biraz rahatladım. Uyuyakalmışım. Yalancı doğum ağrılarıymış doktorla konuştuk. Hamilelik pilatesine gidiyordum, bırakacağım. Erken doğum örnekleri beni çok etkilemiş dün gece paniğimden anladım
Aman hamişler bol bol dinlenin, ben çok pişmanım keşke kendimi bu kadar yormasaydım.
canım bak bide bunu buldum ben şimdi kart ile satın alcam hem çok beğendim hem fiyatı süper hemde tüm sitelere mağazalara ve internete göre en ucuz burada satılıyor. aynı ürün baby max kendi sitesinde 239tl burda 149... aradaki farka bak :)
ay çok sevindim şimdi siparişi vereceğim.
ee hangi sitebende bakayım.
AAaaAAAaaa.. :) canım varmış şimdi baktım adreslere. ama çok ters bana yeri. bak senin için bulduklarımı atıyorum aşağıda.
Ben en çok bunu beğendim :) ilk attığım.
PUNKY 70X110 PARK BEŞİK YATAK HAMAK ŞOK FİYAT GittiGidiyor'da 91065159
Acr Ciciko Tüllü Lüx Oyun Parkı Kırmızı/Lacivert GittiGidiyor'da 93477586
En Ucuz Park Yatak--Dönence Hediyeli GittiGidiyor'da 93315685
yine bulduklarımı atarım canım.
Evet oldukça uygun bencede içlerinden ilki daha güzel ve kullanışlı hadi bakalım alırsan haber et :)
ee hangi sitebende bakayım.
linki göndermemişmiyim? :) :) hahahaaa. şaşkınlıktan. Ben siparişi verdim yarın gelir sanırım.
Baby Max Montana Oyun Parkı GittiGidiyor'da 90399736
diğerlerine baktın mı?
Hadi hayırlı uğurlu olsun sevindim senin adına hemde uygun bayağı mis gibi yatsın bebiş :)
slm kızlarr bebeğimizin beyin gelişimi için neler yemeye özen gösterdiniz paylaşalım balık yağı hapı kullanan varmı
amiiinnnn canım benimmm.. çok sevindim darısı senin kuzucuğuna..
Oğlumun odasını da uçuk bir yeşile boyamıştık biz mobilyaları beyaz almıştık. onlara da uyar sanırım.
Odayı düzenleyelim odamızın resimlerini de koyacağım inş.
Sepet mi ne sepeti
Şimdi yengemle konuştum evin içinde kullanmak için sepet hazırlayacaklar. 3 aya kadar kullanılıyormuş. Bizimkilere gittiğimizde falan da götürebilirim. Ben hastaneye de götürüyorlar sanmıştım yanlış anlamışım. Kendi nevresimini istersen kullanabilirsin dedi.
Eki Görüntüle 801280 Görmedim ama böyle bişey sanırım.
Evet güzelmiş. Ana kucağı alacağız onda durur misafirliğe falan gittiğimde diye düşündüm ama bu da çok güzelmiş.:87:
Hem yatılı misafirliğe gittiğinde gece falan da uyuyabilir bunda demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?