2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım en güzeli park yatak al hem beşik gibi sallanabiliyor, istersen yatak gibi sabitliyorsun. ne gerek var salıncağa yada ana kucağına.tabi uyuması için diyorsan...

Ayni benimde bir kizim var , anaokuluna giden , onun yaninda bende zorla yemeye calisiyorum ..
Doğum yapacak olan bizlere çok moral oldu gerçekten Sonuna kadar okuyamadım korkudan:18:
Hic moralini bozma canim , herkesin dogumu ayni olacak diye birsey yok , illaki acin oluyor , ama bebegini kucagina aldigin an hic birsey aklina bile gelmiyor , hatta bende masallah bana , hic dikisim bile yoktu ilk dogum olmasina ragmen , bebegimin kilosuda gayet iyiydi , dogumdan sonra odama yürüyerek cikmak istemistim :) sani yeniden dogmustum..
Selayhuscum , nasilsin canim , insallah hepimiz saglikli bir sekilde aliriz yavrularimizi kucagimiza
yaaa hic dikkat etmemisim bir bakayim o zaman. Rewe ye yarin gidicem, bakayim alayim. Hurmayi cok severim zatennn. saol canim
Miamore , nasilsin canim görüsmeyeli uzun oldu , arada bir buraya girip okuyorum yazdiklarinizi , bizim dogumaa 50 günden az kaldi RABBiM zamaninda saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip eder insallah

canım gözün aydın geç gördüm haberini oğluşuna kavuşmuşsun çok şükür
, inş. en kısa sürede evinizde güzel günler geçirirsiniz...

canım en güzeli park yatak al hem beşik gibi sallanabiliyor, istersen yatak gibi sabitliyorsun. ne gerek var salıncağa yada ana kucağına.tabi uyuması için diyorsan...

Tatlim park yatagi var zaten. Ben oturma odasindan mutfaga, oradan salona yani nerede isim varsa oraya goturebilecegim birsey olsun diye ikisi arasinda alip almamakta kararsizim. Yoksa oto koltugu olan anakucagi ile mi idare etsem? Kizim da oyle yapmistik evde de oto koltugu olan ana kucaginda durdu 6-7 ay fln

aynen öylee..sen bilirsin tabi yine ama oto koltuğunu değerlendir. kışa giriyoruz nede olsa. masraf etme öyleyse.

Ilk nst deneyimimizde sanci cikti teyzoslar biri 40 birde 60 cikti hatta 40 degil 60 i onemsediler 2 serum yedim rahatlatip sanciyi kessin diye serum sonrasi 20 lerde cikti tamam dediler, kizcem 2084 gr 44 cm gunuyle uyumluymus cok guzel bir bebek olacak dedi doktor tombik yanakliima ama cok korktum gozler doldu aglayamadim bile benim bebisim daha cok kucukk biraz daha kalsin icerde haftasonu camasirlarini yikiycam yinede nolur nolmaz isin kotu tarafi hissetmedim sanciyi bir yerde korktum gelince anlamiycam diye bir yerde sevindim cok aci cekmem dogururken diye

Geçmiş olsun canım kendini yorma sakın, sancı olmuş anlamamışsın. Maşallah bebeğine korkma zamanını bekler o annesi.

Bende az önce oğlumun kıyafetlerini ütüleyip yerleştirdim kızlar :) Minik minik çok hoşlar ama ütüle ütüle bitmedi Birazda fazla özenerek uğraştım sanırım o yüzden olsa gerek :) Gerçi her gün bunlar batıcak her gün yıka ütüle nasıl yetişicem ben miniğime diye düşünüp kaygılanmadım da değil hani ama miniğimi o cicilerin içinde hayal edince uçtu gitti hepsi

canım ben aslında küçük bi beşik almayı düşünüyodum.ve bazılarının fiyatı o kadar uygun ve güzelki ama görümcemde varmış ben ondan alcam 9 aya kadar kullanıcam.çünkü ilk zamanlar park yataktan her an bakıp kontrol etmek zor olabilir gibi geliyor bana çok derin onlar.ama beşikler tam yatak boyunda ve kafanı çevirince görebiliyosun.tabi gereksiz masrafada gerek yok bence varsa tanıdıklarından al yoksa oto koltuğuda ilk zamanlar için çok uygun oluyo.genede en iyisini sen bilirsin.

Sen çantayı aldın en azından, benim çantam da yok
Şaka bir yana gelmedi mi çantan?
Değerli Müşterimiz,siparişiniz tedarikçiden kaynaklanan nedenlerle, ne yazık ki gecikmektedir. Aksaklık için özür diliyoruz.Siparişinizi en yakın zamanda kargoya teslim edeceğiz. Siparişiniz kargoya teslim edildikten sonra bilgilendirme için size email gönderilecektir.Anlayışınız için çok teşekkür ederiz.Sevgilerimle,............... Ekibi

bir saat önce bu mail geldi. Ben evde çatlıyorum hiçbrşeyim yok hafta sonu kaynvalidem annem ve eşim odayı almaya gidecekler bensiz ​

Kıyamam ağlama :)I Herşey çok güzel olacak. Sonuçta senin istediğin gibi birşey alınacak. Biz de geçen haftasonu kayınvalidemlerle çıktık alışverişe. Ben herşeyi internetten seçip liste yapmıştım. Kemeraltına gittik iki saatte hepsini aldık. Sen de listeni yaparsan kolaylık olur. Ben gitmesem bile olurdu aslına. Çantayı ben de araştırdım birçok sitede var, yorumlar güzel. Bence beğeneceksin.

Ütü yaparken ben de aynı şeyleri düşündüm, sonra senin gibi duygulandım. Resimlerini bekleriz cicilerin:)

Bütün güzel anneler hepinize merhaba;

Sonunda bugün Bebeğim için alışverişe çıktım büyük kısmını aldım çok şükür oda takımınıda aldım bittim valla 2 gün içinde okadar yorucu ve stresliydi ki kurtuldum çok şükür şimdi yıkanıp çanta hazırlanacak darısı alışverişini henüz yapmayan annelerin başına okadar çok şey aldım daha da bir sürü eksiğimiz var anlamadım bişi ne çok şey alınıyorr yaa :124:

canim iyiyim cok sükür, agrilar günde fazlaca yoklamaya basladi. Doktorum bebek cok iri dogum erken olur dedi, ebem ise bebek iri falan degil normal, ama dogum pozisyonu almis, erken dogum olabilir dedi:))) yani baska doktora gitcem bakalim o nedicek:))

senden ne Haber, neden girmiyorsun bayagidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…