geçmiş olsun kuzum dinlen artık bencede. birde çorapsız gezmeyin kızlar. hava sıcak diye aldanmayın hem akıntı artıyor hem şişlik hemde sancılar...
Kizlar ev tipi ana kucagi yada salincak alan var mi? O kadar cok cesit ve fiyat araligi var ki! Bilsem icinde rahat rahat uyuyacak, oturacak . 1-1.5 sene kullanacak hic dusunmeyecegim de. Ya durmazsa icinde, bir de max. 8-9 ay kullanilacak olmasi dusunduruyor beni! Siz naptiniz?
Ayni benimde bir kizim var , anaokuluna giden , onun yaninda bende zorla yemeye calisiyorum ..günaydın güzel anneler ve bebişleri.az sonra okula gidecem zorla kahvaltı yapmaya çalışıyorum.sabahları hiç iştahım olmuyor ama bebeklerimiz için yapmak lazım.birde anaokuluna giden kızım var onuda aç gönderemem umarım hepiniz için güzel ve hayırlı birgün olur
Hic moralini bozma canim , herkesin dogumu ayni olacak diye birsey yok , illaki acin oluyor , ama bebegini kucagina aldigin an hic birsey aklina bile gelmiyor , hatta bende masallah bana , hic dikisim bile yoktu ilk dogum olmasina ragmen , bebegimin kilosuda gayet iyiydi , dogumdan sonra odama yürüyerek cikmak istemistim :) sani yeniden dogmustum..Doğum yapacak olan bizlere çok moral oldu gerçektenSonuna kadar okuyamadım korkudan:18:
Selayhuscum , nasilsin canim , insallah hepimiz saglikli bir sekilde aliriz yavrularimizi kucagimizaKorkmayin kizlar rabbim herseyin dayanma gücünü veriyor ...
Rica ederim daha önce dogum yapanlar birazcik duyarli olsunlar ..
Bende iri bir bebek dogurdum ama dogum hikayemi hicbirzaman böyle kanli bicakli anlatmadiim
Herseyin agrisini unutuyorsun minigi kucagina aldiginda .. Dikecegiz dediler dogumdan sonra istediginizi yapin hissetmiyorum dedim :)))
Havalardaydim yavrum kucagimdaydi ...
2 hamileligimdede agri sizi yasamadim 4 kiloya yakin dogmustu oglum
Kafasida 37.5 cm du en büyük boyut normlar icinde :))
O yüzden korkulari kenara atin ...
Saglikla alalm i sallah yavrulari
Sibel sagol canim acvusturya , anneler icin kanunlar süper , bu yönünu seviyorum bu ülkenin
Miamore , nasilsin canim görüsmeyeli uzun oldu , arada bir buraya girip okuyorum yazdiklarinizi , bizim dogumaa 50 günden az kaldi RABBiM zamaninda saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip eder insallahyaaa hic dikkat etmemisim bir bakayim o zaman. Rewe ye yarin gidicem, bakayim alayim. Hurmayi cok severim zatennn. saol canim
Bebegımı henüz göremedim kalkamıyorum gece inşallah kalkacağım belden uyuşturdular rahat bır doğum oldu belden korkuyordum ama ıcınızı ferah tutun..bebegım,şuan kuvezde dualarınızı esırgemeyın mınık oğlumun adı metın Ömer oldu.hepinizden Allah razı olsun kızlar
canım en güzeli park yatak al hem beşik gibi sallanabiliyor, istersen yatak gibi sabitliyorsun. ne gerek var salıncağa yada ana kucağına.tabi uyuması için diyorsan...
Tatlim park yatagi var zaten. Ben oturma odasindan mutfaga, oradan salona yani nerede isim varsa oraya goturebilecegim birsey olsun diye ikisi arasinda alip almamakta kararsizim. Yoksa oto koltugu olan anakucagi ile mi idare etsem? Kizim da oyle yapmistik evde de oto koltugu olan ana kucaginda durdu 6-7 ay fln
bende kıyafetlerını aldım hastane cantam için alış veriş yaptım baska bi sey almadım daha malesef
aynen öylee..sen bilirsin tabi yine ama oto koltuğunu değerlendir. kışa giriyoruz nede olsa. masraf etme öyleyse.
Ilk nst deneyimimizde sanci cikti teyzoslar biri 40 birde 60 cikti hatta 40 degil 60 i onemsediler 2 serum yedim rahatlatip sanciyi kessin diye serum sonrasi 20 lerde cikti tamam dediler, kizcem 2084 gr 44 cm gunuyle uyumluymus cok guzel bir bebek olacak dedi doktor tombik yanakliimaama cok korktum gozler doldu aglayamadim bile benim bebisim daha cok kucukk biraz daha kalsin icerde haftasonu camasirlarini yikiycam yinede nolur nolmaz isin kotu tarafi hissetmedim sanciyi bir yerde korktum gelince anlamiycam diye bir yerde sevindim cok aci cekmem dogururken diye
Kizlar ev tipi ana kucagi yada salincak alan var mi? O kadar cok cesit ve fiyat araligi var ki! Bilsem icinde rahat rahat uyuyacak, oturacak . 1-1.5 sene kullanacak hic dusunmeyecegim de. Ya durmazsa icinde, bir de max. 8-9 ay kullanilacak olmasi dusunduruyor beni! Siz naptiniz?
benim daha hastane çantam bile hazır değil :124:bakalım hayırlısı...
Değerli Müşterimiz,siparişiniz tedarikçiden kaynaklanan nedenlerle, ne yazık ki gecikmektedir. Aksaklık için özür diliyoruz.Siparişinizi en yakın zamanda kargoya teslim edeceğiz. Siparişiniz kargoya teslim edildikten sonra bilgilendirme için size email gönderilecektir.Anlayışınız için çok teşekkür ederiz.Sevgilerimle,............... EkibiSen çantayı aldın en azından, benim çantam da yok
Şaka bir yana gelmedi mi çantan?
Değerli Müşterimiz,siparişiniz tedarikçiden kaynaklanan nedenlerle, ne yazık ki gecikmektedir. Aksaklık için özür diliyoruz.Siparişinizi en yakın zamanda kargoya teslim edeceğiz. Siparişiniz kargoya teslim edildikten sonra bilgilendirme için size email gönderilecektir.Anlayışınız için çok teşekkür ederiz.Sevgilerimle,............... Ekibi
bir saat önce bu mail geldi. Ben evde çatlıyorum hiçbrşeyim yokhafta sonu kaynvalidem annem ve eşim odayı almaya gidecekler bensiz ​
Bende az önce oğlumun kıyafetlerini ütüleyip yerleştirdim kızlar :) Minik minik çok hoşlar ama ütüle ütüle bitmediBirazda fazla özenerek uğraştım sanırım o yüzden olsa gerek :) Gerçi her gün bunlar batıcak her gün yıka ütüle nasıl yetişicem ben miniğime diye düşünüp kaygılanmadım da değil hani ama miniğimi o cicilerin içinde hayal edince uçtu gitti hepsi
Ütü yaparken ben de aynı şeyleri düşündüm, sonra senin gibi duygulandım. Resimlerini bekleriz cicilerin:)
Ayni benimde bir kizim var , anaokuluna giden , onun yaninda bende zorla yemeye calisiyorum ..
Hic moralini bozma canim , herkesin dogumu ayni olacak diye birsey yok , illaki acin oluyor , ama bebegini kucagina aldigin an hic birsey aklina bile gelmiyor , hatta bende masallah bana , hic dikisim bile yoktu ilk dogum olmasina ragmen , bebegimin kilosuda gayet iyiydi , dogumdan sonra odama yürüyerek cikmak istemistim :) sani yeniden dogmustum..
Selayhuscum , nasilsin canim , insallah hepimiz saglikli bir sekilde aliriz yavrularimizi kucagimiza
Miamore , nasilsin canim görüsmeyeli uzun oldu , arada bir buraya girip okuyorum yazdiklarinizi , bizim dogumaa 50 günden az kaldi RABBiM zamaninda saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip eder insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?