2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar merhaba nasılsınız?
ben herzaman yazamıyorum ama takip ediyorum sizi,
bir süredir çok akıntım vardı, mantar enfeksiyonu dedi doktor fitil verdi , baya azalmıştı, iki gecedir az kanla
karışık akıntı geldi, çok değil ama korktum baya, tahriştendir diye gitmedim ama başına böyle bişey gelen
varmı? şimdi gitsem gece niye gelmedin dicek

merhaba arkadaşlar hastane çantama koyduklarımı bende yazayım
kendim için 1 gecelik 1pijama takımı ,3 atlet ,5 külot ,1südyen ,2 çift çorap ,yelek ,hasta bezi ,gece boyu ped,ıslak mendil ,kğıt havlu ,eşofman altı ve uzun kollu badi çıkarken giymek için ,plastik bardak çatal kaşık,terlik ,göğüs pedi

bebek için
2 takım zıbın takımı içli dışlı koydum ben hastane çıkışı almadım
bir tulum
bir tane penye battaniye bir tane kalın battaniye
alt açma örtüsü
ağız mendili
çorap eldiven
ıslak mendil bez
biberon ve iki değişik emzik

kızlar göğüs koruyucu aldınız mı ben alıpm almamak arasında kaldım .

Tesekkurler guzelim, gercekten faydali olacaktir herkese

yaa kızlar siz söyleyince aklıma geldi. benim eşim de geçen gün bana ''gece horluyordun'' dedi şok oldum ben hiç horlamazdım halbu ki
Aynen, nefes verirken cikan horultuma uyandim ben de 2-3 kere
Gogus kalkanini kastediyorsan kizimda almistim ama O da ben de kullanamamistik :)

Teşekkürler cnm bilgi için, bende süngerli alt açma almıştım battaniyesiyle birlikte, onu götüreyim bari. Bebek için sepet götürüyorlarmış, benim için de hazırlayacak yengem. O da aynı hastanede doğum yaptı ondan öğreneyim ben nevresim işini. Ben sezeryan düşünüyorum sanırım en az iki gece kalırım.

kizlar hani bir yag demistim oraya sürülecek ve elastikiyet saglayacak ve kesilmesine gerek kalmicak diye. Kneipp ismi.. Burada arkdasim ebe ye sormus, gercek zeytin yagida olur demis.. aklinizda bulunsun

Tesekkurler guzelim, gercekten faydali olacaktir herkese

Aynen, nefes verirken cikan horultuma uyandim ben de 2-3 kere

Gogus kalkanini kastediyorsan kizimda almistim ama O da ben de kullanamamistik :)
aa evet göğüs kalkanı bende kullanamayacağım bişey almak istiyorum teşekkür ederim o zaman doğumdan sonra ihtiyaç olursa alınması daha mantıklı galiba .
kizlar hani bir yag demistim oraya sürülecek ve elastikiyet saglayacak ve kesilmesine gerek kalmicak diye. Kneipp ismi.. Burada arkdasim ebe ye sormus, gercek zeytin yagida olur demis.. aklinizda bulunsun

miamore bugün yazdığın nefes egzersizini yptım ve kızımdan sağlam bi tepik yedim sanırım sevdi oda.
yazdıkların çok faydalı bizim için teşekkür ederiz .benim ilk doğumum da kesmişlerdi hafif bi kesiydi çok azdı heralde bu doğumumda normal olusa oradan yırtık olabilirmiş .zeytinyağı mucize gibi zaten denemekte fayda var .bende 34 hafta itibariyle memelerime sürücem çatlak olmasın diye .arada sırada göbüşüme de sürüyorum çok rahatlatıyo

Hosgelmis benefon benimde erken dogum tehlikem var yatiyorum(

canım bak bide bunu buldum ben şimdi kart ile satın alcam hem çok beğendim hem fiyatı süper hemde tüm sitelere mağazalara ve internete göre en ucuz burada satılıyor. aynı ürün baby max kendi sitesinde 239tl burda 149... aradaki farka bak :)
ay çok sevindim şimdi siparişi vereceğim.

Canım kolay gelsin,
çantanın içindekiler çok ideal olmuş herşey uygun. ben göğüs pedi aldım ama sen bilirsin. birde pompa aldım ne olur ne olmaz diye.

canim benim paylasmicam da ne yapcam...Kendime saklamamin pek bir anlami yok benim icin:)))

nefes egzersizini her gün üc kere falan yapicaksiniz. Benim kizimda cildiriyor, karnimi sisiriyorum iki dakka gecmiyor saglam tekmeliyor. cok hosuma gidiyior. Ayrica hickirik tuttugunda yapiyorum ben daha kisa sürüyor hickirigi.

bizim ebe artik normal dogum pozisyonlarina gecti burada tarif etmem imkansiz. Ama sol taraf yatmanin önemi cok büyük. Bebegi hala dönemmeis olan anne adaylari sikca sol taraflarina yatarlarsa, bebegin dönme ihtimali cokmus.

bebek bakimina basladiginda onlarida yazicammm insalllahhh:))

canım hakiki zeytinyağını hangi sıklıkla ne zaman sürmeye başlayacağız? birde bebe yağı olur mu?

:))) hiç sorma canım ne hallere geldik.fiziksel ve ryhsal olarak kendimi tanıyamıyorum.böyle bi durumda anlayışlı bi eşe sahip olmak o kadar önemliki.benim eşimde horlamamın taklidini yapıyo:)) gülüyoz halime napalım:)

Ben değil melegimolsun tazmiş doğum tecrubesini benim ilk doğumum sezeryandi.buda sezeryan kısmetse .

canım ihmal etmeden hemen git derim.kanla karışık akıntı geldiyse ihmale gelmez.bi git görün bence.ben her lavaboya gittiğimde kontrol ederim koyuluğu bi sıkıntı varmı die

Kızlar dün gece doğuruyorum sandım, eşim de nöbetçiydi. Arabayı bile kullanamayacak derecede karnıma ağrılar saplandı. Korkudan ellerim titredi. Sanırım midemi üşütmüşüm. Afedersiniz aşağıdan yukarıdan çıkarttım:2::2: Sonra duşa girdim, tatlı bişeyler yedim bebeğim hareket etsin diye. Çünkü karnım taş gibiydi. Biraz rahatladım. Uyuyakalmışım. Yalancı doğum ağrılarıymış doktorla konuştuk. Hamilelik pilatesine gidiyordum, bırakacağım. Erken doğum örnekleri beni çok etkilemiş dün gece paniğimden anladım
Aman hamişler bol bol dinlenin, ben çok pişmanım keşke kendimi bu kadar yormasaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…