2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Çok sevindim. Hayırlısıyla kullanın inşallah...
Barış Bebe den mi aldınız mobilyaları falan...

Çok sevindim. Hayırlısıyla kullanın inşallah...
Barış Bebe den mi aldınız mobilyaları falan...

Yok onun karşısında mina bebe var ordan aldık. Ama mobilya değil ıvır zıvırlar. Küveti, kovası, ateşölçeri falan filan. Sitesinde fiyatlarda var bir bak istersen.
Mobilya olarak bir dolap aldım koçtaştan, bir de oyun parkı netten. Kıyafetleri büyük ölçüde e-bebek internet sitesinden.

süper olmuş. :)

kızlar ben yan yatınca gögüs kafesim cok agrıyor sagada yatsam solada yatsam aynı oluyor szlrde oluyormu

Bendende iyilik canim , bu aralar bizde demir hapina Yüklendik , kendime gelemiyorum fazla , bugünde bütün günü yatmakla gecirdim ..
Bu arada bu avrupali doktorlarin hepsi ayni galiba , doktorum benimde bebegime iri diyor , hatta sekere bile kafaya takti onunla ilgili olabilirmi diye , kac kere kan verdim hepsi normaldi cok sükür .. Türkiyedeki arkadaslarin kilosuyla karsilastirdigimda kilosu gayet normal geliyor , bugünde doktordaydik hersey yolundaydi cok sükür ..

kızlar ben yan yatınca gögüs kafesim cok agrıyor sagada yatsam solada yatsam aynı oluyor szlrde oluyormu

Bende de oluyor
Ben sola yatinca daha fazla aciyor ondan sagda yatiyorum. Bazen sagda
Bile aciyo. Gece uyuyamadigim bile oluyor bu agri yüzünden. Doktora sordum normal dedi. Bebek büyüdükce her tarafa baski yapiyor.

Yarin kontrolum var görüsgünüm teyzeleri :))
Insallah hersey yolundadir dönmüs olmasini cok isterim yavrusumun ..

Ütüye ilk yikamada bebek yokken cok güzel vakit oluyor ilerisinde ütüsüz giyindikleri kiyafetler oluyor .. Zaten 60 da yikiyacagim mikroplarin cogu gidiyor ..
Birde kurutucumu kullanmayi düsünüyorum kis aylarinda.

Birgül sagol canim iyiyim yuvarlaniyorum :))
Anaokulu acildi bu hafta uzun tatilden sonra onun heycani göbüsümdeki oglumun heycan vakt geciyor ..
Sende iyisindir insallah ..

Freud cok gecmis olsun ...

Iremneva insallah zamaninda dogar canim bebisin ..

Bende de oluyor
Ben sola yatinca daha fazla aciyor ondan sagda yatiyorum. Bazen sagda
Bile aciyo. Gece uyuyamadigim bile oluyor bu agri yüzünden. Doktora sordum normal dedi. Bebek büyüdükce her tarafa baski yapiyor.

evt cnm galıba bebegin pozisyonundan kanaklanıyor

günaydın kızlar ....

sağol selayhus cum inş. hepimizin bebeği zamanında gelir ama benim açımdan kesinleşti bu kasım bebişleri aceleci sahip çıkın bebelerinize ...............

Günaydın annişler cumamız mübarek olsun .. İNşallah tüm dualrımız kabul olur hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun...

Aklına kötü şeyler getirip kendinide bebişide üzme bu zamanın kıymetini bil çünkü her hamilelik özel onun için tadını cıkararak geçir herşey yolunu alacak allahım herkesin gönlüne göre verir inş. üzülme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…