Kıyamam ağlama :)I Herşey çok güzel olacak. Sonuçta senin istediğin gibi birşey alınacak. Biz de geçen haftasonu kayınvalidemlerle çıktık alışverişe. Ben herşeyi internetten seçip liste yapmıştım. Kemeraltına gittik iki saatte hepsini aldık. Sen de listeni yaparsan kolaylık olur. Ben gitmesem bile olurdu aslına. Çantayı ben de araştırdım birçok sitede var, yorumlar güzel. Bence beğeneceksin.
Çok sevindim. Hayırlısıyla kullanın inşallah...
Barış Bebe den mi aldınız mobilyaları falan...
Yok onun karşısında mina bebe var ordan aldık. Ama mobilya değil ıvır zıvırlar. Küveti, kovası, ateşölçeri falan filan. Sitesinde fiyatlarda var bir bak istersen.
Mobilya olarak bir dolap aldım koçtaştan, bir de oyun parkı netten. Kıyafetleri büyük ölçüde e-bebek internet sitesinden.
iyi yapmışsın canım ama nevresim takımı niye anlamadım birde geriye başka bişey kalmamış zaten :)
canim iyiyim cok sükür, agrilar günde fazlaca yoklamaya basladi. Doktorum bebek cok iri dogum erken olur dedi, ebem ise bebek iri falan degil normal, ama dogum pozisyonu almis, erken dogum olabilir dedi:))) yani baska doktora gitcem bakalim o nedicek:))
senden ne Haber, neden girmiyorsun bayagidir.
kızlar ben yan yatınca gögüs kafesim cok agrıyor sagada yatsam solada yatsam aynı oluyor szlrde oluyormu
Bende de oluyor
Ben sola yatinca daha fazla aciyor ondan sagda yatiyorum. Bazen sagda
Bile aciyo. Gece uyuyamadigim bile oluyor bu agri yüzünden. Doktora sordum normal dedi. Bebek büyüdükce her tarafa baski yapiyor.
günaydın kızlar ....
sağol selayhus cum inş. hepimizin bebeği zamanında gelir ama benim açımdan kesinleşti bu kasım bebişleri aceleci sahip çıkın bebelerinize ...............
günydın yoksa senin beb,iştemi erkenci
dün ilk nst yapıldı ben hissetmedim ama sancı çıktı canım biri 40 biri 60 dı 60 ı önemsediler anladığım, 2 tane serum yedim sonra çekilen nst iyi çıktı ama doktor yorma kendini bolda su iç dedi .................
günaydın hayırlı cumalar nst yi ne zaman yapıyorlar canm yaaa
benim doktorum 32 hafta dolunca başlıyo bizimde ilk seferdi , 2 kere daha 2 haftaya bir gitcem 36 dan sonra her hafta çağıracakmış...
dün ilk nst yapıldı ben hissetmedim ama sancı çıktı canım biri 40 biri 60 dı 60 ı önemsediler anladığım, 2 tane serum yedim sonra çekilen nst iyi çıktı ama doktor yorma kendini bolda su iç dedi .................
geçmiş olsun umarım zamanında gelir kuzucuk
inş. hepimizin ki zamanında gelir canım rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın , beni esas korkutan hissetmemiş olmam doktorda iyi değil doğru bilgiyi almak adına dedi farkına varamazsam diye korktum açıkçası ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?