2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
takvimde ki yazan haftayi size anlatmak istiyorum
bide hesaplayicilarda kiyle takvim uymuyor deniyor ya
su sekilde
kkdaki takvim mesela
6+1 oldugu zaman 7. haftanin icindeyim diyor
hesaplayicilarda ise 6+1 olarak gösteriyor
6+0
-6+1-6+2-6+3-6+4-6+5-6+6-6+7------ 7. haftanin icindeyim
7+0
7+1-7+2-7+3-7+4-7+47+5-7+6-7+7-----8.haftanin icindeyim​

gözün aydın canım..için rahatlamıştır..bu rahatlık 2 gün idare eder seni
sonra hoop başa :)hadi darısı bi,ze olsun inş.

gözun aydin cnm darisi bekleyenlerin basina insAllah
bulantin falan varmiydi senin

dayak yemiş gibiyim..griptenmi hamileliktenmi oluyo anlamıyorum..
sabah sadece 1 paket çizi yiyebildim çayla..
uykum var ama uyuyamıyorum..böle işte 1 cm lik mercimek koca kadını tepe taklak etti:)
Allahıma şükürler olsun hi.ç şikayetçi değilim

Çok sevindim canım allah tamamına erdirsin hep güzel haberler alıyoruz ne güzel allah bozmasın heycanlandım bak yine şimdi gel pazartesi gelllllll :)))

Kızlar çok mutluyum. Medical Park'ı Doç. Dr. Murat İnal'ı aradım danışmak için. Müsait olduğunda size dönecek dediler. Aradı şimdi. Çok muhteşem pozitif bir adam anlattım her şeyi ağlayark bebeğin yanında kanama var düşebilirmiş dedim. Hayır olur mu öyle şey dedi. Bu ihtimal herkeste vardır bişeycik olmaz bitanem üzme kendini dedi. Yat,dinlen,bol su iiç ve progestanı mutlaka kullan dedi. 10 gün sonra gel tekrar bakalım dedi. Ayy Allah razı olsun adamdan içim ferahladı şeker gibi konuştu yaa

masallah kucagınıza almayı nasıp etsın rabbım.yalnız bır daha kı kontrol surenız 1 ay cok gec bana kalırsa.15 gun sonra gıtmenızı tavsıye ederım

O seslerin insanda yarattığı duyguyu biliyorum canım.
Mucize gibi birşey,insan ağlamamak için kendini zor tutuyor.
Darısı bizlerin başına.

Bak gördün mü maaşallah turp gibisiniz ohh dinlen su iç süper olacak hersey medicalpark farkı birkez daha ortada :)

canım ..burada benim arkadaşım tüp bebekle ikizlere hamile kaldı..
bebeklerin 2 katı kanama alanı vardı..bir akşam şakır şakır kanaması olmuş..Dr.una gitmişler adam yatacaksın geçecek sakın korkma demiş..iğnesini vuruldu dinlendi..o kadar kanamaya rağmen çok şükür şimdi 1 yaşında bebişler..
senin o psikopat dr. korkutmuş seni..hiç üzülme ..

Nehar çok sevindim canım.İşte insan kalbinden anlayan bir doktor.
Ruhsuz değil en azından hissettiklerini anlayabilmiş.
Bak bunları duymak bile seni ne kadar rahatlatmış.
Diğeri gibi felaket tellallığı yapmamış.

Valla benim bile o doktordan randevu alasım geldi.
Ama mümkün değil tabii git gel iller arası zor olur.
Ben de isterim öyle bir doktor,telefonda bile olumlu havası hissedilmiş.

kızlar gunaydınnnn hıc halım yok yatmak ıstıyorum hep
yemek yapasım evı toplayasım bıle yok offf bugunn nıe bole oldum bılmıyorum hastalancakmıyımmm yaa
nasılsınızzz buarada kalp atıslarını duyan olmussss cok sevındım darısı duymayanların basınaaa
baya konusmusssunuz sabah vallaaaa

bende aynı şeyi söylüyorum hep :) şimdiden annelik ne zormuş diyorum. eşimde gülüyo daha çok seviosun anneni dimi die. biraz önce kv aradı oda görümcemde böle olmuş geçer dedi. eşimdede hiç anlamamış hamile olduunu. ben bizimki yaramaz olcak diorum ama görümcem çok sakinmiş eşimde bi o kadar yaramaz :) bakalım hayırlısıyla doğsunlarda kucaımıza aldıımızda hepsini unutucaz :) kocam tavşan yavrusu diye sevio. doğsun sorcam bunların hesabını diyo :) beni bebiş perişan edio kalkamıyorum eşimde ev işlerinden helak oldu. dün baya çalıştı. sabah çok yorulmuşum diyo. dedim işte ben senin o yaptığını hergün yapıyodum bide üzerine yemek yapıyodum :) dün gözümü açamadım kv yemek yapmış saolsun gidip onları alıp geldi yedi. banada organik yumurta falan göndermişler ama yiyebilene aşkolsun :)

sagol canim hayir bulantim yoktu mide eksimesi oluyordu oda 2 gundur yoktu hersey guzel dedi doktorum sen ne yaptin
Kuzum haftaya persembe bnm randevum
Aslinda 4 hafta normal ikili tarama yapilir kanaman rahatsizligin olmadigi muddetce iyi gitmessin
Sik girmekte iyi degil

Cnm hadi gozunaydin 4 haftalik bebegin kalb atimi yokmus e bari dogurtsaydi biilincsiz dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…