- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
Kızlar çok mutluyum. Medical Park'ı Doç. Dr. Murat İnal'ı aradım danışmak için. Müsait olduğunda size dönecek dediler. Aradı şimdi. Çok muhteşem pozitif bir adam anlattım her şeyi ağlayark bebeğin yanında kanama var düşebilirmiş dedim. Hayır olur mu öyle şey dedi. Bu ihtimal herkeste vardır bişeycik olmaz bitanem üzme kendini dedi. Yat,dinlen,bol su iiç ve progestanı mutlaka kullan dedi. 10 gün sonra gel tekrar bakalım dedi. Ayy Allah razı olsun adamdan içim ferahladı şeker gibi konuştu yaa
zuzu4749 çok mutlu oldum canımmmmm Allahım bize de duymayı nasib etsin
sagoll canimm darisi sana insallah bende cuma gidecektim 2 gun daha bekleyemedim bastim gittim valla
Kızlar çok mutluyum. Medical Park'ı Doç. Dr. Murat İnal'ı aradım danışmak için. Müsait olduğunda size dönecek dediler. Aradı şimdi. Çok muhteşem pozitif bir adam anlattım her şeyi ağlayark bebeğin yanında kanama var düşebilirmiş dedim. Hayır olur mu öyle şey dedi. Bu ihtimal herkeste vardır bişeycik olmaz bitanem üzme kendini dedi. Yat,dinlen,bol su iiç ve progestanı mutlaka kullan dedi. 10 gün sonra gel tekrar bakalım dedi. Ayy Allah razı olsun adamdan içim ferahladı şeker gibi konuştu yaa
bende aynı şeyi söylüyorum hep :) şimdiden annelik ne zormuş diyorum. eşimde gülüyo daha çok seviosun anneni dimi die. biraz önce kv aradı oda görümcemde böle olmuş geçer dedi. eşimdede hiç anlamamış hamile olduunu. ben bizimki yaramaz olcak diorum ama görümcem çok sakinmiş eşimde bi o kadar yaramaz :) bakalım hayırlısıyla doğsunlarda kucaımıza aldıımızda hepsini unutucaz :) kocam tavşan yavrusu diye sevio. doğsun sorcam bunların hesabını diyo :) beni bebiş perişan edio kalkamıyorum eşimde ev işlerinden helak oldu. dün baya çalıştı. sabah çok yorulmuşum diyo. dedim işte ben senin o yaptığını hergün yapıyodum bide üzerine yemek yapıyodum :) dün gözümü açamadım kv yemek yapmış saolsun gidip onları alıp geldi yedi. banada organik yumurta falan göndermişler ama yiyebilene aşkolsun :)
Kafam bozuliyyy bnde erken gitcemm viyyyyyyyyyyyy
YA SABIRRRR
gunaydin kizlar doktordan geldim simdi fasulyemi gorduk tosun gibi masallahkalbinide gordum doktor sesinide dinletti gum gum gum hersey yolunda kanama filan birsey yok hersey yolunda saglikli dedi folikaside devam dedi ohhhhhhh be cok mutlu oldum 1 ay sonra cagirdi testler verdi yaptir diye darisi bekleyenlere insallah sizlerde guzel haberler alirsiniz cok guzel bir duygu babasiyla dinledik kalbimiz duracakti 7+4 gunuz bugun gelisimi hersey guzelmis fasulyemin
senin kv .yakındaymış
benim kimse yok yanımda..
gerçi dediğin gibi yemek yapsalarda yiyememde..
ya kusmuyorumda hep kötü midem
çabucak geçsin bu zamanlar inş.
Teşekkür ederim teyzeleri.Ben zaten inanıyorum bebeğim bbenimle kalacak.Dua ediyorum bol bol.Ve ona şarkı yazdım "sıkı tutun anneye" diye. Doktor taa ordan kızımlı canımlı bitanemli konuştu rahatlattı beni.ayın 29una randevu aldım bakalım ne olcak.
Bu arada kayınvalideyi çağırdık yarın gelcek bakalım
kızlar gunaydınnnn hıc halım yok yatmak ıstıyorum hep
yemek yapasım evı toplayasım bıle yok offf bugunn nıe bole oldum bılmıyorum hastalancakmıyımmm yaa
nasılsınızzz buarada kalp atıslarını duyan olmussss cok sevındım darısı duymayanların basınaaa
baya konusmusssunuz sabah vallaaaa
benimde öyleydi kusmaya başlayınca daha kötü oldum. bide acaip üşüyorum ben heralde midemde üşüyo. inşallah 3.4. ayımızda geçer. kv sölemesi ayıp ben seviorum die yaprak sarmış ama bakmak dahi istemedim. kendime hayret ediorum o kadar çok sevdiğim şeyden tiksindimki. ablamda hamileyken bi sıvı sabundan tiksinmişti. şimdi hala o kokuyu duyunca midem bulanıyo der inşallah öyle olmayız :) ben yemekten zevk alan bi insanken bu hale geldim. önceden derdim şimdi böle istio canım hamile olsam kimbilir nası ister diye. ama tık yok iyce kötü oldum. biraz önce zeytin yedim. öncesinde biyerde okumuştum zeytinin çekirdeğini yutupta reflüsü mide yanması iyleşenler varmış. acaba banada ii gelirmiki diye yuttum bakalım faydası olursa tavsiye ederim :) doktorumda en kuvvetli bulantı hapını verdi ama onada alıştı vücut heralde :)
amin canim insallah cumlemize. neden 1 ay dediki o zaman testleride bu hafta yaptir gelirken gtir dedi
Aa Cicek Cok Mutlu oldum Seni Gordugume ayni Tarihte Gozukuyor dogumlarimiz :))))
gunaydin ane adaylari yaklasik bi 12 saatlik bi uykudan uyandim cok susuz kalmisim :)
kasım ayının güzel anneleri herkese günaydın biz yarın doktora kesemizi görmeye gidicez bebişime ve bana dua edin olurmu herşey yolunda gitsin inşallah.
ekledim sizi kizlarrrr
gunaydin kizlar doktordan geldim simdi fasulyemi gorduk tosun gibi masallahkalbinide gordum doktor sesinide dinletti gum gum gum hersey yolunda kanama filan birsey yok hersey yolunda saglikli dedi folikaside devam dedi ohhhhhhh be cok mutlu oldum 1 ay sonra cagirdi testler verdi yaptir diye darisi bekleyenlere insallah sizlerde guzel haberler alirsiniz cok guzel bir duygu babasiyla dinledik kalbimiz duracakti 7+4 gunuz bugun gelisimi hersey guzelmis fasulyemin
Normalde drum turk bayan 45 dak mesafededr.u arayıp böyle desene
Kuzum usuyerek uyaniyorum bnde hirka giydim yattim bebekler gibi. Uyumusum gunduzdeusuyorum bnbenimde öyleydi kusmaya başlayınca daha kötü oldum. bide acaip üşüyorum ben heralde midemde üşüyo. inşallah 3.4. ayımızda geçer. kv sölemesi ayıp ben seviorum die yaprak sarmış ama bakmak dahi istemedim. kendime hayret ediorum o kadar çok sevdiğim şeyden tiksindimki. ablamda hamileyken bi sıvı sabundan tiksinmişti. şimdi hala o kokuyu duyunca midem bulanıyo der inşallah öyle olmayız :) ben yemekten zevk alan bi insanken bu hale geldim. önceden derdim şimdi böle istio canım hamile olsam kimbilir nası ister diye. ama tık yok iyce kötü oldum. biraz önce zeytin yedim. öncesinde biyerde okumuştum zeytinin çekirdeğini yutupta reflüsü mide yanması iyleşenler varmış. acaba banada ii gelirmiki diye yuttum bakalım faydası olursa tavsiye ederim :) doktorumda en kuvvetli bulantı hapını verdi ama onada alıştı vücut heralde :)
canım benım zaten kalp atısı da duyulduguna gore alttan muayene de etmez artık.15 gunde gıt sakıncası olmaz aksıne sana da faydası olur.1 ay uzun oldugu ıcın merak edersın sureklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?