2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

bak biz sana dedik endişelenme diye :) hiç bişey olmaz bebişler bizden kuvvetli maşallah

Teşekkür ederim teyzeleri.Ben zaten inanıyorum bebeğim bbenimle kalacak.Dua ediyorum bol bol.Ve ona şarkı yazdım "sıkı tutun anneye" diye. Doktor taa ordan kızımlı canımlı bitanemli konuştu rahatlattı beni.ayın 29una randevu aldım bakalım ne olcak.
Bu arada kayınvalideyi çağırdık yarın gelcek bakalım

Çok sevindim canım gözün aydın mantıklı olan doktor böyle davranır zaten bende mutlu oldum senin adına burda konuşulanlar sani komşumla dertleşir gibi oluyor ve bende dert ediyorum ne oldu ne yaptı acaba diye sanki yan komşumdan iyi haberler aldım canı. :)))

senin kv .yakındaymış
benim kimse yok yanımda..
gerçi dediğin gibi yemek yapsalarda yiyememde..
ya kusmuyorumda hep kötü midem
çabucak geçsin bu zamanlar inş.

Ben de gökbay bey ile ayhan bey hakkında ii şeyler duydum...hangisi daha ii..psikolojiden anlıyor.güleryüzlü..giderseniz haber edermisiniz kızlar:)))

eee ne yapalim doktorun agzina bakiyoruz guzel birseyler duyabilmek iin ama psikopatin biri cikip icine ediyor nasil doktor oluyorlar bu kadar mesleklerinden bikiyorlar hayret birsey ya

canım allah kucagına aldıgın günüde göstersin.bakalım bende yarın gidicem saat 1 de benim fasulyem ne alemlerde:)))

Antalya da iyi bir doktor arıyorum kızlarr...halden anlayan agresiF ve panik olmayan tatli dilli yani...yardımcı olabilecek varmııı..

Son düzenleme:
senin kv .yakındaymış
benim kimse yok yanımda..
gerçi dediğin gibi yemek yapsalarda yiyememde..
ya kusmuyorumda hep kötü midem
çabucak geçsin bu zamanlar inş.

benimde öyleydi kusmaya başlayınca daha kötü oldum. bide acaip üşüyorum ben heralde midemde üşüyo. inşallah 3.4. ayımızda geçer. kv sölemesi ayıp ben seviorum die yaprak sarmış ama bakmak dahi istemedim. kendime hayret ediorum o kadar çok sevdiğim şeyden tiksindimki. ablamda hamileyken bi sıvı sabundan tiksinmişti. şimdi hala o kokuyu duyunca midem bulanıyo der inşallah öyle olmayız :) ben yemekten zevk alan bi insanken bu hale geldim. önceden derdim şimdi böle istio canım hamile olsam kimbilir nası ister diye. ama tık yok iyce kötü oldum. biraz önce zeytin yedim. öncesinde biyerde okumuştum zeytinin çekirdeğini yutupta reflüsü mide yanması iyleşenler varmış. acaba banada ii gelirmiki diye yuttum bakalım faydası olursa tavsiye ederim :) doktorumda en kuvvetli bulantı hapını verdi ama onada alıştı vücut heralde :)

Korkma cnm..murat inalla görüştün mü. Yüzyüze..ben de ii bir dr arıyorum...bulamadım..G.OLSUN

filizcim kalp atışını görmüşsünüz hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin.sesini duydunuzmu ?
ben sesini duyamadım sadece atışını gördüm.cumartesi inşallah sesinide duyarım.

şimdi kolumun altında derece .battaniyenin içinde zangır zangır titriyorum
10 dak. sonra bi sıcak baıyo su kesiyorum ..anlamadım gitti..ateşim yok ama burnum akıyo..
yeme öyle şeyler miden normal zamanda kötü değil ki..hamilelikten oluyo..

amin canim insallah cumlemize. neden 1 ay dediki o zaman testleride bu hafta yaptir gelirken gtir dedi

canım benım zaten kalp atısı da duyulduguna gore alttan muayene de etmez artık.15 gunde gıt sakıncası olmaz aksıne sana da faydası olur.1 ay uzun oldugu ıcın merak edersın sureklı

Aa Cicek Cok Mutlu oldum Seni Gordugume ayni Tarihte Gozukuyor dogumlarimiz :))))

evet canım :) aynı gün inşallah bakalım o zmaana kadar daha neler olacak :) neler konuşacağız :)

gunaydin ane adaylari yaklasik bi 12 saatlik bi uykudan uyandim cok susuz kalmisim :)

kıskandımmm... Ben çalışıyorum ve o kadar uykusuzum ki anlatamam

kasım ayının güzel anneleri herkese günaydın biz yarın doktora kesemizi görmeye gidicez bebişime ve bana dua edin olurmu herşey yolunda gitsin inşallah.

İnşallah güzelim herşey yolunda gider

ekledim sizi kizlarrrr

Beni de eklemişsin Teşekkürler :))

ahhh 29 u gelse de ben de duysam artık miniğimin kalp atışlarını...

dr.u arayıp böyle desene
Normalde drum turk bayan 45 dak mesafede
Ona henuz gitmedim hamis
Oldugumdan bile haberi yok
Bana 10 dak. Mesafede olan klinikte bayan dr var ona gittim dusuklerin oldugu icin sik sik kontrol edicez dedi
Hal bole olunca yakin mesafeyi sectim alman kendisi fakat cok temkinli
Buyuk kontrolerde kendi. Druma giderim druma gore
Kuzum usuyerek uyaniyorum bnde hirka giydim yattim bebekler gibi. Uyumusum gunduzdeusuyorum bn

canım benım zaten kalp atısı da duyulduguna gore alttan muayene de etmez artık.15 gunde gıt sakıncası olmaz aksıne sana da faydası olur.1 ay uzun oldugu ıcın merak edersın sureklı

ozel olunca doktor her 15 gunde para almak icin cagirirdi aslinda belkide maddi yonden oyle demistir canim bakalim artik

selammm güzel hamişlerrr :)

kızlar ya benim bulantılarım bir oluyor bir olmuyor dün iyiydim mesela korkuyorum bebişe bişey oldu diyebugün yine midem bulanıyor ama çok fazla değil ..cuma günü kontrol ama dayanamıyacağım sanırsam gitsemmi acaba başka bir doktora ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…