2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canımsııııııııııııııııııııınnnnn

Antalya da iyi bir doktor arıyorum kızlarr...halden anlayan agresiF ve panik olmayan tatli dilli yani...yardımcı olabilecek varmııı..

Korkma cnm..murat inalla görüştün mü. Yüzyüze..ben de ii bir dr arıyorum...bulamadım..G.OLSUN
canım tlf da konuştum yani o pozitif enerjiyi telden aldım yorumları da gayet iyi.haftaya cumaya randevu aldım yüzyüze görüşcez. Üstelik doçent ve muayene ücreti sgklıya 100 tl.
aynı hastaneden fatma seda soylu var,o da 50 tl,onu da çok övüyolar

bi de ben medical parkı epidural normal yapıyo diye istiyorum

senin kv .yakındaymış
benim kimse yok yanımda..
gerçi dediğin gibi yemek yapsalarda yiyememde..
ya kusmuyorumda hep kötü midem
çabucak geçsin bu zamanlar inş.

İnşallah geçer canım.Ben de daha başlamadı ne bulantı ne de ekşime.
Öyle normal normal devam ediyorum hayatıma.
Yalnız belim kasıklarım çok fena ağrıyor.

canim bende de ayni oluyor belirtiler randevum cumaydi atladim bugun gittim hersey yolunda cok sukur ne kadarlik oldun sen git istersen

bende 2 gün önceye kadar burdaki arkadaşlara özeniyodum
bir arkadaşın dediği gibi kaşındım heralde..
belirti belirti diye yırtınıyodum al bana belirti:)
bende kasık ağrısı geçti..arada rahim ağzından bir ağrı giriyor..oda normalmiş..
gözümü açsam 9 aylık olmuş olsam:)

Bu arada dayanamadım kendime takvim yaptım kızlar.
Takvim yapmak için keseyi görmeyi bekliyordum.
Uzun zamandır heveslenip duruyordum çok şükür benim de
artık bir takvimim var.
İnşallah isteyen herkese nasip olur.

Yok canım ben özenmiyorum biliyorum nasıl olduğunu.
Hoş gerçi burada okuduklarım gibi olmamıştı.
Hani yemeden içmeden kesilmemiştim.
Ama yine de o çok sevdiğim ekmeğin bile kokusundan midemin
bulandığını hatırlıyorum.
Yok yok her anınını doya doya yaşa bence.
Benim 2.olacak ama ben bile merak ediyorum nasıl olacağını.

canim bende de ayni oluyor belirtiler randevum cumaydi atladim bugun gittim hersey yolunda cok sukur ne kadarlik oldun sen git istersen

canım ben geçen hafta perşembe doktora gittim 6+1 çıktı ultrasonda kalp atışınıda duydum bebişi de gördüm..sanırım şimdi 7 haftalık falanım ..bu bulantılar istikrarsız olunca korkmaya başladımı allah korusun kalbimi durdu vs..diye ..of ya inşallah bebişim iyiidir..

kızlar ben fenalardayım ne bişey yiyebiliyorum ne içebiliyorum herşeyden tiksiniyorum napıcam ben böyle miğde bulantısı için ilaç aldım içiyorum peşinden oğru lavaboya

Bendeeee 11 yıl sonra rabbimin izni ilee anne oluyorum kasım annesii:)
hoş geldin Allah tamamına erdirsin

yok ben doğduktan sonra doy doya yaşarım inş:)
benim de özenti değilde işte mide bulantısı bebeğin büyüdüğünü gösteriyoya ondan bekliyodum
çok şükür bu bulantıyı bile çok bekledim..Allahıma binlerce kez şükürler olsun dualarımı kabul etti..hiç şikayetçi değilim

ooyyyy ne de güzel olmuşşşşş

Allahım ağlıkla kucağına almayı nasib etsinnnnnnn hoşgeldinnnn

nasılsın canım bulantılar devammı..benimde ufaktan başladı
halen inanmıyorum melodi yaa ..hamileyim midem bulanıyo filan:)
Allah tamamına erdirsin inş.

Aallahim tamamina erdirsin insAllah cnm

Midem agriyor bnm aksama dogru bas donmelerim var yorgunluk cok simdi uyusam uyuycam borek attim firina yatamiyomda

Kızlar doktorun önerdiği beslenme takvimi şu;

Günde 6 öğün beslen. 3 ana 3 ara.
ara öğünlerde 1 avuç kuruyemiş her gün(badem,ceviz,fındık,kuru üzüm,incir), meyve, mutlaka bir bardak süt
ayrıca hazır gıdalar hazır meyve suları da dahil yasak, pastırma da yasak. gazoz,kola vs. de

ana öğünlerde her gün mutlaka et balık tavuk yememi söyle. size neler dediler

Son düzenleme:
nasılsın canım bulantılar devammı..benimde ufaktan başladı
halen inanmıyorum melodi yaa ..hamileyim midem bulanıyo filan:)
Allah tamamına erdirsin inş.

canım amin bende diyorum uyusam uyansam 9 ay bitmiş olsa bebişim kollarımda of ..ya benim bulantılar azaldı sanki ve bei çok korkutuyor bu durum bebeğimi görsem rahatlayacağım daha bir kaç gün öncesine kadar baya bi kusuyodum 2 gündür iyiyim ya..bugün biraz var ..böle olunca çok korkuyorum inşallah herşey yolundadır..

dün bir arkadaş beta hcg değerleriyle ilgili bir paylaşmış.eğer benim hesaplamalarım doğruysa 6 martta çıkan sonuç 106,55 olduğuna göre 2 günde bir ikiye katladığını hesaplarsak 20 martta 13638,4 çıkıyor.arkadaş demiş ye hani hcg 10000 i geçince kalp atışlarını duyabilirsiniz diye işte 25 ine kadar da daha da artar dimi bu değerlerim.acaba ben mi kendimi kandırıyorum yoksa gerçek mi bu kızlar.

neee şimdi çizi yedim
akşamda burnumu tuta tuta bir kase çorba içerim benden iyisi yok

belki erken bitmiştir bulantın..vücut hormon yükselmesine alışana kadar oluyomuş bulantı..
senin alışmış demek:)ya muayene gününe kadar çalıycam orta yerimden:)inş. canım Allaha emanet olsun kuzular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…