Çok sevindim canım gözün aydın mantıklı olan doktor böyle davranır zaten bende mutlu oldum senin adına burda konuşulanlar sani komşumla dertleşir gibi oluyor ve bende dert ediyorum ne oldu ne yaptı acaba diye sanki yan komşumdan iyi haberler aldım canı. :)))
Antalya da iyi bir doktor arıyorum kızlarr...halden anlayan agresiF ve panik olmayan tatli dilli yani...yardımcı olabilecek varmııı..
canım tlf da konuştum yani o pozitif enerjiyi telden aldım yorumları da gayet iyi.haftaya cumaya randevu aldım yüzyüze görüşcez. Üstelik doçent ve muayene ücreti sgklıya 100 tl.Korkma cnm..murat inalla görüştün mü. Yüzyüze..ben de ii bir dr arıyorum...bulamadım..G.OLSUN
senin kv .yakındaymış
benim kimse yok yanımda..
gerçi dediğin gibi yemek yapsalarda yiyememde..
ya kusmuyorumda hep kötü midem
çabucak geçsin bu zamanlar inş.
selammm güzel hamişlerrr :)
kızlar ya benim bulantılarım bir oluyor bir olmuyor dün iyiydim mesela korkuyorum bebişe bişey oldu diyebugün yine midem bulanıyor ama çok fazla değil ..cuma günü kontrol ama dayanamıyacağım sanırsam gitsemmi acaba başka bir doktora ...
İnşallah geçer canım.Ben de daha başlamadı ne bulantı ne de ekşime.
Öyle normal normal devam ediyorum hayatıma.
Yalnız belim kasıklarım çok fena ağrıyor.
bende 2 gün önceye kadar burdaki arkadaşlara özeniyodum
bir arkadaşın dediği gibi kaşındım heralde..
belirti belirti diye yırtınıyodum al bana belirti:)
bende kasık ağrısı geçti..arada rahim ağzından bir ağrı giriyor..oda normalmiş..
gözümü açsam 9 aylık olmuş olsam:)
Bendeeee 11 yıl sonra rabbimin izni ilee anne oluyorum kasım annesii:)
canim bende de ayni oluyor belirtiler randevum cumaydi atladim bugun gittim hersey yolunda cok sukur ne kadarlik oldun sen git istersen
hoş geldin Allah tamamına erdirsinBendeeee 11 yıl sonra rabbimin izni ilee anne oluyorum kasım annesii:)
Yok canım ben özenmiyorum biliyorum nasıl olduğunu.
Hoş gerçi burada okuduklarım gibi olmamıştı.
Hani yemeden içmeden kesilmemiştim.
Ama yine de o çok sevdiğim ekmeğin bile kokusundan midemin
bulandığını hatırlıyorum.
Yok yok her anınını doya doya yaşa bence.
Benim 2.olacak ama ben bile merak ediyorum nasıl olacağını.
Bu arada dayanamadım kendime takvim yaptım kızlar.
Takvim yapmak için keseyi görmeyi bekliyordum.
Uzun zamandır heveslenip duruyordum çok şükür benim de
artık bir takvimim var.
İnşallah isteyen herkese nasip olur.
canım ben geçen hafta perşembe doktora gittim 6+1 çıktı ultrasonda kalp atışınıda duydum bebişi de gördüm..sanırım şimdi 7 haftalık falanım ..bu bulantılar istikrarsız olunca korkmaya başladımı allah korusun kalbimi durdu vs..diye ..of ya inşallah bebişim iyiidir..
Aallahim tamamina erdirsin insAllah cnmBendeeee 11 yıl sonra rabbimin izni ilee anne oluyorum kasım annesii:)
İnşallah geçer canım.Ben de daha başlamadı ne bulantı ne de ekşime.
Öyle normal normal devam ediyorum hayatıma.
Yalnız belim kasıklarım çok fena ağrıyor.
ımm şey Ben özel msj atamıyorum da liste için bilgilerim 1inci sat 15 02 2013 thmini dogm; 22 11 2013
nasılsın canım bulantılar devammı..benimde ufaktan başladı
halen inanmıyorum melodi yaa ..hamileyim midem bulanıyo filan:)
Allah tamamına erdirsin inş.
Kızlar doktorun önerdiği beslenme takvimi şu;
Günde 6 öğün beslen. 3 ana 3 ara.
ara öğünlerde 1 avuç kuruyemiş her gün(madem,ceviz,fındık,kuru üzüm,incir), meyve, mutlaka bir bardak süt
ayrıca hazır gıdalar hazır meyve suları da dahil yasak, pastırma da yasak. gazoz,kola vs. de
ana öğünlerde her gün mutlaka et balık tavuk yememi söyle. size neler dediler
canım amin bende diyorum uyusam uyansam 9 ay bitmiş olsa bebişim kollarımda of ..ya benim bulantılar azaldı sanki ve bei çok korkutuyor bu durum bebeğimi görsem rahatlayacağım daha bir kaç gün öncesine kadar baya bi kusuyodum 2 gündür iyiyim ya..bugün biraz var ..böle olunca çok korkuyorum inşallah herşey yolundadır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?