Biz de sana teşekkür ederiz. Bizim arabanın ön koltuğunda ana kucağını ön koltuğa koyarsınız airbagi devre dışı bırakın yazıyor.merhaba. ben bu topikten değilim, ocak anneleri topiğindenim. ama bizden ilerde olduğunuz için sizlerden bilgi almak adına konunuzu ara sıra takip ediyorum :) müsaade ederseniz ben de birşey paylaşmak istiyorum. arabanızda airbag varsa sakın ana kucağını ön koltuğa koymayın. ana kucaklarının kataloğunda da yazıyor zaten, airbag kaza anında bebeğe zarar verebilir. bu arada ben de bahsettiğiniz travel system arabalardan almıştım, mümkün olduğunca yolculuk ve doktora götüreceğim zamanlar hariç kullanmamaya gayret edeceğim. bilgi için teşekkürler :)
O uzun süren ritmik sey hickirik. Amniyo sovisindan cok yutunca hickirik tutuyor. Bir zarari yok diyorlar ama uzun sürünce cok üzülüyorum ben:))
ben ilk defa duydum bunu demek bizim kız hıçkırıyormuş:)o zaman kafası aşağı dönmüş bizimkinin karnımla kasığımın arasında bi yerde hissediyordum...ben yatarken falan çok korkuyorum ya bişi olursa diye yan yatmaya çalışıyorum ama genede tam olmuyo
ha birde kıslar hastane çantanızı hazırladınız mı ben fazlamı dolduruyorum acaba iki çanta oldu yakendiminkileri ayrı çanta yaptım bi çantaya sığımıyo ki
Nergizyasemincim Günaydin canim, nasilsin? kizcen nasil? O gerilmelerin kasilma olduğunu öğrenince bende çok korkmustum şimdi alıştım, yemek yaparken oluyor en fazla sanırım ayakta durduğum için.
Hastaneye karar verdinmi canim, bilgiyemi devam edeceksin
Keşke bizim personel şubeye seni koysalar canım ya. Çok güzel tarif etmişsin. Çok sağol, iyi ki sormuşum burdan :))
Kızlar merhabalar nasılsınız bebisler nasıl :) benim bu 1 haftadır sabah uyandıgımda kasık bölgemde yoğun bi ağrım oluyo. Sancı değilde ağrı şeklinde. Yürüyüp hareket etmekte zorlanıyorum. daha sonra geçiyor ama. Bebeğin baskısı gibi bişeyde değil neyle ilgili anlayamadım :) Karnımı yamultup duruyor bebeğim. Bazen elini yada ayağını falan bastırıyor sanırım top gibi böyle elime geliyor korkuyorum bazen irkiliyorumm :):) heycan sardı artık doğuma cok az kaldı hergün rüyamda görüyorum kucağıma almışım kokluyorum öpüyorum :)
dualarınız için Allah razı olsun kızlar..az önce süt götürdüm görüş zamanımızdı yine..bebeğim uyandı gözlerini açtı rabbim nasıl güzel bir duygu..çok korktum yine o boruları ağzında göreceğim diye ama çok şükür burundan devam ediyorlar..
hasta bezi olayını konuşmuşsunuz benim doğum yaptığım hastane hasta bezini kendi verdi..ben spinal anestezi ile sezeryan oldum eve geldiğimde 2 gün kafamın üstüne düşmüşüm gibi boynum ağrıdı ..hala ara ara tutuluyor..bebeği görmek açısından harika bir olay ama boyun ağrısı mahvetti beni..tek çaresi bol su ve sert kahve..ama kahve süte geçtiğinden hiç içmedim ..bebeğim o haldeyken içim almıyor..dikiş ağrım çok şükür hiç yok ..kanama da öyle çok yoğun olmadı ama yatağa seni ilk alırken çarşaflar kan oluyor zaten onu da hastanem hemen değiştirdi ben ayağa kalktığım gibi..hastane konusunda çok şanslıyım..aslında başka bir yere gittim 7.aya kadar ama tansiyon korkumdan yeni doğan yoğun bakım olan bir hastaneye gideyim ne olur ne olmaz dedim iyi ki de öyle yapmışım..doktorunuz iyi olsa bile ne olur ne olmaz yoğun bakımı olan bir hastane hakkında da bilgi sahibi olun kızlar.
hepinize sağlıklı doğumlar inşallah
benim arkadaşımda epidural sezeryan oldu . epidural sezeryan sonrası en büyük sıkıntı baş ağrısıymış.Arkadaşım günclerce kafasını kaldıramamıştı ağrıdan bebeğiyle bile ilgilenememişti.Birinden en büyük ilacı sert kahve diye duymuştuk.Kahve içtiğinde rahatlıyordu .
yakınınızda başka epidural sezeryan olan varmı ??
benim arkadaşımda epidural sezeryan oldu . epidural sezeryan sonrası en büyük sıkıntı baş ağrısıymış.Arkadaşım günclerce kafasını kaldıramamıştı ağrıdan bebeğiyle bile ilgilenememişti.Birinden en büyük ilacı sert kahve diye duymuştuk.Kahve içtiğinde rahatlıyordu .
yakınınızda başka epidural sezeryan olan varmı ??
günaydın canım. ben iim çok şükür kızımda iyi gerçi doktorum 200 gr daha almış olabilirdi dedi de ben kiloya çok takılmıyorum:) sen nasılsın kızın nasıl yaramazlıklara devammı :) kasım bebişleri hem yaramaz hem aceleci korkuyorum her an doğurabilirim diye. bilgiye devam ediorum. 5 hafta çalışabilir raporu aldım p.tesi günü. 32. haftamdaydım ama nst ye almadı gerek görmedi sanırım. bide 3 hafta sonra gel dedi bende ta 11 ekime aldım randevumu 3 haftadan 3 gün fazla oluo bu sürede bişey olmaz umarım :) doğumla ilgilide hiçbişey sölemedi doktor. bakalım acil olursa zekai tahire giderim heralde. o gerilmeleri bende hareket edio içerde gerinio die yorumluyodumda dün biyerde okudum rahmin asılmasından oluomuş. magnezyumu 2 tane alıyorum günde. bende zaten eksiklik vardı hamilelikte arttı sanırım. balık yağı hapı verdi onu içmeye başladım. sende durumlar nasıl?
Günaydın canım bendede aynısı oluyor kasılıyo bi yere toplanıyo kalıyo öyle karnım çok sertleşiyo hareket edince rahatlıyorum hareket etmesi içinde dondurma yiyorum çok seviyo dondurmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?