2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Canim bana da kagit glmisti asinizi ekim basi itibariyle olabilirsiniz diye. ben de dusundum 35+ larda olacagim Allaha emanet dedik olmayacagim gibi. Antikor olusumu 2 hafta sonraymis.Bir de dedigin gibi halsizlik olayi sonrasinda olmayacagin %100 deil. Tr de yapmiolar biz ydisindayiz burda oneriolar ama sana kalmis zorla deil.

benimde kasızlığım 8 doktor iğne verdi 2 kutu kan şurubum var günde 2 tane içiyorum ki iğnelere başlayayım

Geçmiş olsun canım. dikkat et.

kızlar bebişlerinizin isimleri netleştimi ben allah izizn veriirse
kızımın adını ''nevra'' koyucam nasıl
Saf Temiz Berrak anlamına geliyoırmuş bide beyaz çiçek

Güzel isim canım. adıyla yaşasın inş. sağlıkla büyüsün.
Bizde oğluşumun adını Demir Kaan koyduk..

Pazartesicimm, nst nin tek nedeni sanci ölcmek degil...Bebegin kalp ritmine bakiyorlar yarim saat. Kalici bir hasar var mi, düzensizlik var mi diye. Bizde alrtik ultrason yok, sadece nst var 26. haftadan beri. Yani bebegin kalp atislari iyiyse sorun yok demektir, ayni zamanda rahmin kasilmasinida ölcüyor, ama bu kasilmalar bebek hareketlerinden de olabiliyor. Nst de hangisi sanci hangisi bebek görülüyor, ve doktor ona göre kanaat veriyor. Ultrason artik bi ise yaramaz bu satten sonra, kalp atislari önemli...

ben hastanede verirler diye hasta bezi almayı düşünmüyordum.. zaten eğer kanama çok yoğun değilse sadece ilk gün lazım oluyormuş seninde dediğin gibi.. alsam mı ki yine de acaba?

canım benim doğum yapacağım hastanede takıyorlar hasta bezi. ondan bende almayacağım. sonrada orkid uzun gece boy alcam onla devam. ama hastaneye göre değişebilir.

ayni durumdayiz veb bunu 9 ay cektim. Hic gecmedi, simdi ise cogaldi. Renee aliyorum bazen günde 10 tane ama ne yapayimmmmm

Ben mide yanması için renee çiğneme tBleti kullandım hiç bir işe yaramadı şurup da içemediğim içn doktor pulcet diye bir ilaç verdi bana çok iyi geldi belki size de iyi gelir

Miamore gecmis olsun canim ...
Manalyx sen tansiyonu ne yaptin canim yoluna girdimi ??

canim benimm hasta degilim cok sükür. Grip asisi yapti bizim Arap amca, o biraz salladi bizi. Ben yine iyiym esim yatmaya bahane ariyor cikmiyor yataktan:))) Dün ebe randevumuzda bitti. Artik karar verme zamani, ebe ile mi gireyim doguma yoksa klinige mi gideyim. Ebe ile devam edeceksem Ebenin Praxis inde yada evimde olucak. Ebenin praxisisnde badewanne, yatak,ve dogum oturagi var. ama ebenin güclü agri kesici yapmasi yasak. ve ebemin 3000 üzerinde dogum tecrübesi var ve kadina cok isindim. Cok isinin ehli gibi görünüyor. dogumdan birkac saat sonra eve gidicez. ama bebek doktoru yok, sezeryan yada bebek icin hastaneye gitmemiz gerek..

klinik te ise hersey var biliyorsundur. bilemedim yaaa

benim sancı değerim 60 dı doğum için düşük bir değerdi ama doktor bu haftalarda hiç olsun istemeyiz dedi ki yinede hissedenler var demekki ki hem hemşire hem doktor hissedip hissetmediğimi sordu hissetmemen de doğru bilgi vermen adına kötü dedi , serum kasılmayı kesecek damarları rahatlatacak dedi kasıldıkça demekki sancı şiddetleniyo ve hissedilir hale geliyordur ve doğumu başlatıyodur diye düşünüyom sormadım açıkçası ama serumdan sonra sancı çıkmadı ve doktor bol su tüket arttır içtiğini ve yorma kendini yorulduğunda hemen dinlen dedi, şimdi 4.5 lt içiyom galiba 3 ü geçiyodu önceden yürüyüşe başlamıştım randevudan bir hafta önce öğle arası yürüyodum ama zorlanıyodum az şimdi onu kestim yürüyüş yapacaksam bile artık son zaman anca yaparım daha ciğer gelişimi bile tam değil diye çok korktum açıkçası ....

canım mustela yı bende duydum ve hamileliğin başında aldım zaten. bazen yağ bazen onu sürüyorum. şuan çatlağım yok ama olurmu bilmiyorum.

bence hicde yerde kalmaz, cokda rahat biseye benziyor. en az 7-8 ay kullanirsin. ama altina hali falan ser soguk almasin..

Kızlar selamm. Hepinize .. Badezuzum adlı arkadaşımız doğum yaptı 32 haftalık bebişimiz küvözde inşallah iyi olacak oğluşumuz lütfen dua eder misiniz kızlar

rabbim sağlıkla bir an önce kavuştursun birbirlerine...

kızlar hepiniz bebişlerinizi en kısa zamanda kucaklayıp evinizin yolunu tutarsınız inşallah. rabbim annelerimizinde yavrularımızında yar ve yardımcısı olsun.

evet canım bende mustela kullanıyorum ama çatladım doktoruma bu durumu soruduğumda çatlıcaksan çatlıyosun ne sürersen sür hiç fatketmez dedi. büyük bir ihtimal aldığımız kilolar ve yapıyla alakalı ben 50 kilodan 65 çıkrım 15 kilo aldım ve bünyem hiç kiloya alışkın değil. zaten minyon tipliyim. sen anlayacağın çatır çatır çatladım. bebişim iyi olsunda napim katlanırım artık.

Kızlar belki hatırlarsınız. Pazartesiden beri kv le kalıyorum. Kvle aram gayet iyi. Ama kayınvalidem şu anda kendi kvden acayip dert yanıyo. Yarım saattir dertleşiyoruz çok tatlı bu kadın ya .

çok şükür kızm ıyıye gıdıyor inş. böyle devam eder canım 1370 gr olmuş hep gözlerı acıktı kıpır kıpırdı masallah bızımde agızdan beslıyolar ince bı hortum var beslenmesı için bıberon falan alacak kadar kuvvetlı degılmış daha cenesı inş. kızında mamaya baslayınca bırden kılo almaya baslar canım belkı cok komık ama ben hatırlmıyorum epiduralmı spnalmı yaptıklarını ama iğneyı belımden vurur vurmaz uyuştu bacaklarım faln benım karnım hala uyuşuk dıkışımın hemen ustu sizinde ölemı bende sadece hafıf omuz agrısı oldu zaten kızımın merakıyla bende unuttum gecede yuruttuler benı

Kızlar selamm. Hepinize .. Badezuzum adlı arkadaşımız doğum yaptı 32 haftalık bebişimiz küvözde inşallah iyi olacak oğluşumuz lütfen dua eder misiniz kızlar

cok üzüldüm canım ya bı yaramaz daha bekleyemdı gununu neden erken dogum yapmış durumları nasıl allah şifa versın ikisinide canım

kızlar düştüm ben dün bahçeyi yıkamıştım ıslak ayakla içeri girdim tam daire kapısından girecekken kaydım yan düştüm..kolum çatladı..morardı şişti....çok ağladım...10 dakka oturdum orda kalkamadım da evdede kimse yoktu...tek başıma hastaneye gittim nst çektiler ultrasonla baktılar..ve yine yine yine vajinal muayene yaptılar bu 6 dır oluyor bıktım artık...bir problem yok dedi doktor ama bu şuan için geçerli bi saat sonrasına garanti veremem dedi..neyse serum falan taktılar kolumu yarım alçıya aldılar..eve geldim...akşam eşimle yemek yerken yoğun bi akıntı geldi...fırladım kalktım..vcde baktım kan...ama akıntıyla karışık..doktor kanama ve ağrı olursa gel demişti...yine hastaneye gittim...ordaki doktora anlattım..lekelenme olmuş zaten vajinal muayene sonrası beklediğimiz bişey dedi...nst çekti nst iyi çıktı..ve beni eve gönderdi ..şimdi hala akıntıyla karışık pembe pembe kan geliyor ama az geliyor..kanama çoğalırsa gel dedi....kızlar isterse evi pislik götürsün..hiç bişey yapmayın evdeyseniz yatın gitsin...ben sağı solu temizlerken bebeğimede zarar veriyordum....sağlıkla bi, doğsa..ben benlikten gittim artık....isyan etmiyorum ama başıma nie böyle şeyler geliyo...diyorum kendi kendimeç..genede Allah a binlerce kez şükür ki bebeğimde bişey yokmuş...kanama kafamı kurcalıyor ama az ya takmamaya çalışıyorum artık...kendinize dikkat edin nolurrr....Allah hepimizi korusun böyle kazadan belalardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…