sabahtan başlayıp,gece yatana kadar devam eden mide yanması şikayetim var,dayanamıyorum artık.
sorma bende yaniyorumm, hatta durduk yere terliyorummm. Ayaklarimi hic sorma hep soguk suya tutsaim var, yaniyor resmen...Ama ben üsütttüm dikkat et, mutfak cami ile terasse nin kapisi acik kalmis omuzlarim tutuldu bas agrisi cektim.
Dün doktordaydik, kan aldi, idrar aldi ve grip asisi vurdu. Sormadi bile..siz yapmak zorundasiniz dedi bizde tamam dedik... ama bu asi mahvetti beni bütün kemiklerim agriyorrrrr. Grip oldum resmen:) Bebege kan yoluyla gecicek insaallah antikor olusur da cocugum kisin rahat eder..
Bende de kansizlik sole gelisti buranin alt siniri 10.5. Ilginc her yerde 11 falanken. Benim 10,8 cikinca 28 haftada hic ilac vermediler 0,3 ustu diye. 32 hafta kontrolunde bu deger 10,3 e dusmus nihayet takviye verdiler. Senin deger nasil min ne kadar ustu? Nekadar surede yukselir bakalim?
Bizde de ole esimin tisortler, pijamalar, Burasi soguk bide ama tisortle yatiorum uzun kol pijama bunaltiyor.
Merhaba kızlar ve melekleri, biraz canım sıkkın kan sonuçlarımda t4 düşük çıkmıştı dahiliye gittim başka tahlil istedi ve haşimoto hastalığı çıktı tiroid iltihaplanmasıymış Başlangıç gibi gözüküyomuş ilaç tedavisi uygulanacak, bu hastalığı geçiren varmı merak ettim ve stres kaynaklıymış o yüzden kendimizi hiç sıkmamak lazım .
kızlar bebişlerinizin isimleri netleştimi ben allah izizn veriirse
kızımın adını ''nevra'' koyucam nasıl
Saf Temiz Berrak anlamına geliyoırmuş bide beyaz çiçek
hımmm...peki sen o gün doktor kontrolun olmasaydı ve nst ye girmemiş olsaydın ne olurmuş sordun mu canım?
yani hissetmeyeceğin düzeydeki sancının sana ya da bebeğe ne zararı var acaba? öğrenmek için soruyorum yani benim randevum 3 hafta sonraya ve nst olur mu olmaz mı bilmiyorum bile... ama 3 haftada insanın başına neler gelir gider Allah bilir kaç tane hissetmediğimiz sancıyı atlatıyoruz gün içinde...
nst ye ve seruma ek ücret ödedin mi bide onu merak ettim? özel hastaneler işin ucunda para varsa hep daha hassas olmuştur bana göre her zaman..
benimde kasızlığım 8 doktor iğne verdi 2 kutu kan şurubum var günde 2 tane içiyorum ki iğnelere başlayayım
ben hastanede verirler diye hasta bezi almayı düşünmüyordum.. zaten eğer kanama çok yoğun değilse sadece ilk gün lazım oluyormuş seninde dediğin gibi.. alsam mı ki yine de acaba?
ayni durumdayiz veb bunu 9 ay cektim. Hic gecmedi, simdi ise cogaldi. Renee aliyorum bazen günde 10 tane ama ne yapayimmmmm
sabahtan başlayıp,gece yatana kadar devam eden mide yanması şikayetim var,dayanamıyorum artık.
Miamore gecmis olsun canim ...
Manalyx sen tansiyonu ne yaptin canim yoluna girdimi ??
hımmm...peki sen o gün doktor kontrolun olmasaydı ve nst ye girmemiş olsaydın ne olurmuş sordun mu canım?
yani hissetmeyeceğin düzeydeki sancının sana ya da bebeğe ne zararı var acaba? öğrenmek için soruyorum yani benim randevum 3 hafta sonraya ve nst olur mu olmaz mı bilmiyorum bile... ama 3 haftada insanın başına neler gelir gider Allah bilir kaç tane hissetmediğimiz sancıyı atlatıyoruz gün içinde...
nst ye ve seruma ek ücret ödedin mi bide onu merak ettim? özel hastaneler işin ucunda para varsa hep daha hassas olmuştur bana göre her zaman..
canım meraba.bişey sorucam sen mustelayı ne zamandır kullanıyosun.ben 2.aydan beri zeytin yağı ve biooil kullanıyorum ama çatlaklar yavaş yavaş başladı.ben bu aydan mustela kullanmaya başlasam acaba etki edermi yoksa biooile devammı etsem ondanda çok memnun olan vr ama mustelayıda duydum.bilenler bu krem hakkındaki bigilerini yazarsa çok sevinirim.illaki olcak çatlak ama en aza indirmek birazda bizim elimizde.
Kızlar fikrinizi almak istiyorum bu beşik konusunda çok kararsızm ilk 3-4 ay yanımda yatırmak için şöyle bşr şey alsam nasıl olur bana çok yerden geldi yanımda koyduğumda çok yerde mi kalırbebek.
Eki Görüntüle 807519
Kızlar selamm. Hepinize .. Badezuzum adlı arkadaşımız doğum yaptı 32 haftalık bebişimiz küvözde inşallah iyi olacak oğluşumuz lütfen dua eder misiniz kızlar
Ben mustelayı 4.aydan sonra kullanmaya başladım. 2 kutu bitirdim 3. Kutuya geçtim çok memnunum nem vermesi bakımından şu ana kadar henüz çatlağım yok ama tabi bundan sonra olabilir bakıcağız artık, gerçi benim karnım da çok küçük haftamı duyan herkez şaşırıyor sanırım iç karnım büyük, dahiliye doktoru bile herhalde 27 haftalıksın filan demişti 33 ü duyunca şaşırdı adam bu çatlak meselesi bşraz yapısal sanırım.
Slmmmm leaf trangul ve herkese cok tesekkur ederim bizde henüz tam iyilesmedik ama kilo vermiyoruz beslenme su an sadece damardan oluyor tekrar mamaya gecince kilo alcak inşallah .
Valla dogumla ilgili geceler boyunca dogumhanede kalan biri olarak cok diycegim sey varda kafami toparlayamiyorum
Bana epidural sezeryan yapıldı mecburen bunun bi seçimi oldugunuda düşünmüyorum o anda bebeginiz ve sizin sagliniz icin en uygun olanı ne ise o yapılır. Ama ben bebegimi gorcem die ertesi gün ayaklandim ne bas ne bel ağrısı oldu .bence hep hayırlısıni istemek lazım. Kilo ya takilmayin süt sagarken bile veriliyor ben daha cok yer oldum hamilelige göre ama almıyorum veriyorum aksine
Kızlar selamm. Hepinize .. Badezuzum adlı arkadaşımız doğum yaptı 32 haftalık bebişimiz küvözde inşallah iyi olacak oğluşumuz lütfen dua eder misiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?