2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
benim ateş yine çıkıyo 37 oldu ..
minoset içsemmi öff hergün i,çmekte istemiyorum

benim ateş yine çıkıyo 37 oldu ..
minoset içsemmi öff hergün i,çmekte istemiyorum

Askim bnm hamilesin 37 olmasi gayet normal ates yukselir gebelerde
Benimde 37 surekli ates degilki bu
Ilahi bnde 39 lara faln dayandi sandim

dün bir arkadaş beta hcg değerleriyle ilgili bir paylaşmış.eğer benim hesaplamalarım doğruysa 6 martta çıkan sonuç 106,55 olduğuna göre 2 günde bir ikiye katladığını hesaplarsak 20 martta 13638,4 çıkıyor.arkadaş demiş ye hani hcg 10000 i geçince kalp atışlarını duyabilirsiniz diye işte 25 ine kadar da daha da artar dimi bu değerlerim.acaba ben mi kendimi kandırıyorum yoksa gerçek mi bu kızlar.

canım genel olarak öyle ama herkes aynı değil. artar tabi canını sıkma. mesela benim pazartesi değerim 1500 olmasına rağmen salı yani dün kalp atışını duyamadık. Allahın izniyle artacaktır canım

neee şimdi çizi yedim
akşamda burnumu tuta tuta bir kase çorba içerim benden iyisi yok

kuzucum üzülme. Bu midesinde problem olmayanlar için dedi. Hatta dediki ilk 3 ay hamileler sıkıntı yaşadığı için çok da önemli değil ama 6. aydan sonra çok sağlıklı beslenmelisiniz dedi. sen üzme kendini kuzum çok normal, ben şimdi yiyorum ama bi bakarsın benim de başlayabilir

süper derim.bir arkadaşım ona gitmişti.yalnız oldukça külfetliymiş.kendisi memur olduğu halde sezeryanı 1600 tl tutmuştu.ama o çok memnun drundan.

canım ohhh içim rahatladı. Allahın izniyle ben normal düşünüyorum. Son ana kadar dayanamazsam epidural normal diyorum ama bunları konuşmak için çok erken. Antalya da normal yaptıran doktor pek yokmuş öyle diyolar. Ne yapıp ne edip sezeryana alıyolarmış. Tabi çok külfetli biz de öyle çok çok süper değiliz yani. Bi bakalım hayırlısıyla bi kontrollerimizi tamamlayalım da. Peki sadece sezeryan mı 1600. yani oda parası cartı curtu içinde mi:44:[/SIZE]

medicalparkın bi aralar tamamlayıcı sağlık sigortası kampanyası vardı 780 tl buna doğum ek primde ekleniyor die biliyorum muayene ücretleriniz 12 tl olması lazım ve tahliller ücretsiz bi araştırsanıza

bende dün gece ateşim var sandım o kadar üşüdümki. ama ateşim 36,5 çıktı anlamıyorum neden bu kadar üşüyoruz. iş yerinde klimayı açıyorum kapatıyorlar. kızlar askılıyla gezio ben atlet gömlek üzerine kazak üzerine şal ayaımda tüylü botlar. titriyorum. soğuda hiç sevmem zaten

Askim bnm hamilesin 37 olmasi gayet normal ates yukselir gebelerde
Benimde 37 surekli ates degilki bu
Ilahi bnde 39 lara faln dayandi sandim

yok canım ben üşüttüm dünde böyle oldu..
36.5 dan 38 e çıktı yarım saatte..şimdi soyundum dökündüm ama belli yine çıkıyo..
burnum akıyo gözlerim yanıyo filan..
biraz sulayayım kendimi çıkarsa içeyim artık

medicalparkın bi aralar tamamlayıcı sağlık sigortası kampanyası vardı 780 tl buna doğum ek primde ekleniyor die biliyorum muayene ücretleriniz 12 tl olması lazım ve tahliller ücretsiz bi araştırsanıza

Canımmm teşekkür ederimmm. Bi araştırayım bakalım. hastaneyi mi aramalıyım:44:

yaa ben de aynen öyleyim. Bi de antalyadayız hava ateş gibi ben yün yorgan üzerine kocaman kalın bi battaniye ayağımda patik kucağımda sıcak su torbası. donuyorummmmmmm.
Ama nedeni şu olabilir. Bebekler şuan bizim kanımızdan besleniyolar ondan mı ki acep:44:

ben gece terliyorum sabah üşüyorum..
keseyi görmesem menapoza girdim diycem
ama ben üşüttüğümden oluyo galiba senin kansızlıkmı var acaba

kızlar ben fenalardayım ne bişey yiyebiliyorum ne içebiliyorum herşeyden tiksiniyorum napıcam ben böyle miğde bulantısı için ilaç aldım içiyorum peşinden oğru lavaboya

offf aynı durumdayız canım yapıcak hiçbişey yok ben hertürlüsünü denedim olmuyor. sabretcez ve dua edicez inşallah 3 ay sonra geçsin diye. hamilelik boyunca devam edenlerde varmış çünkü :18:

badezuzummmm bir bardağa 1 yemek kaşığı bal ve bir limon sık,üzerine sıcak su koy iç.Hemen üşümen ve burun akıntın geçer kuzum

Son düzenleme:

ben bunları töbe yiyemem yediğim sabah 1 dilim kızartılmış kuru ekmek. öğlen haşlanmış patates. akşam hiçbirşey yiyemiyorum. bazen yarım ayva o kadar

ben gece terliyorum sabah üşüyorum..
keseyi görmesem menapoza girdim diycem
ama ben üşüttüğümden oluyo galiba senin kansızlıkmı var acaba

gece bende terliyorum. sona üzerimi açıyorum heraldeki omuzlarım kazık gibi. zararı olurmu bilmem ama sıcacık hamama gitmek istiorum. evimizde çok sıcak aslında. ama ben ilk öğrendiğimde yani 4 haftalık falanken kv lerde acaip üşümüştüm onların evi çok soğuk olur. böle rengim kaçmıştı o gece hiç uyuyamadım ağrıdan. zaten bulantılarım falanda o günden sona başladı. şu anki üşümemide ona bağlıyodum ama değil sanırım. sırtıma kar yağıyo gibiyim

aman sakın normal duşu bile ılık al..helede kanaman oldu senin sakın canım..
bakalım halden hale girdik inş. kısa zamanda normal hayata döneriz

Kizlar usumemiz normal hormonlar degisiyor vucud tepki veriyor bizde degisiklige
Bide diyoruzki bnde bulanti yok
Belirtiler var aslinda
En basiti usumek gibi
Yorgunluk uyku hali
Mide eksimesi
Mide agrisi
Illa bulanti ve kusma olacak diye bisey yok
Kzimda 3 ay midem bulandi kustum
Her cocuk farkli yada kisiler farkli
Eltim ilk gebelikte bulanti kusma yasamamis ama simdi kusmak tan bi care

neharx bak senınde 1 gr oldu bebegınnn kalp atısını belkı duyarsın aslında gıtsennn ne zamana aldın randevu

canım ohhh içim rahatladı. Allahın izniyle ben normal düşünüyorum. Son ana kadar dayanamazsam epidural normal diyorum ama bunları konuşmak için çok erken. Antalya da normal yaptıran doktor pek yokmuş öyle diyolar. Ne yapıp ne edip sezeryana alıyolarmış. Tabi çok külfetli biz de öyle çok çok süper değiliz yani. Bi bakalım hayırlısıyla bi kontrollerimizi tamamlayalım da. Peki sadece sezeryan mı 1600. yani oda parası cartı curtu içinde mi:44:[/SIZE][/QUOTE]

canım yaa,onun eşi ziraat bankasında,hastanenin bazı kurumlarla anlaşamalrı varmış.o yüzden oğluşu doğduğunda ciğerlerindeki su toplamsı yüzünden 10 gün kadar hastane de kaldı ve kuruş bile ödemediler.bir de murat bey girdiği için doğumuna o yüzden o kadar külfetliymiş,muayene de o yüzden 100 tl dedi.ama başka dr lar var onlarda çok iyi dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…