antalyalalı hamişler Medical Parkta Doç dr. murat inal var ne dersiniz
Bendeeee 11 yıl sonra rabbimin izni ilee anne oluyorum kasım annesii:)
benim ateş yine çıkıyo 37 oldu ..
minoset içsemmi öff hergün i,çmekte istemiyorum
dün bir arkadaş beta hcg değerleriyle ilgili bir paylaşmış.eğer benim hesaplamalarım doğruysa 6 martta çıkan sonuç 106,55 olduğuna göre 2 günde bir ikiye katladığını hesaplarsak 20 martta 13638,4 çıkıyor.arkadaş demiş ye hani hcg 10000 i geçince kalp atışlarını duyabilirsiniz diye işte 25 ine kadar da daha da artar dimi bu değerlerim.acaba ben mi kendimi kandırıyorum yoksa gerçek mi bu kızlar.
neee şimdi çizi yedim
akşamda burnumu tuta tuta bir kase çorba içerim benden iyisi yok
süper derim.bir arkadaşım ona gitmişti.yalnız oldukça külfetliymiş.kendisi memur olduğu halde sezeryanı 1600 tl tutmuştu.ama o çok memnun drundan.
canımsııııııııııııııııııııınnnnn
canım tlf da konuştum yani o pozitif enerjiyi telden aldım yorumları da gayet iyi.haftaya cumaya randevu aldım yüzyüze görüşcez. Üstelik doçent ve muayene ücreti sgklıya 100 tl.
aynı hastaneden fatma seda soylu var,o da 50 tl,onu da çok övüyolar
bi de ben medical parkı epidural normal yapıyo diye istiyorum
şimdi kolumun altında derece .battaniyenin içinde zangır zangır titriyorum
10 dak. sonra bi sıcak baıyo su kesiyorum ..anlamadım gitti..ateşim yok ama burnum akıyo..
yeme öyle şeyler miden normal zamanda kötü değil ki..hamilelikten oluyo..
Askim bnm hamilesin 37 olmasi gayet normal ates yukselir gebelerde
Benimde 37 surekli ates degilki bu
Ilahi bnde 39 lara faln dayandi sandim
medicalparkın bi aralar tamamlayıcı sağlık sigortası kampanyası vardı 780 tl buna doğum ek primde ekleniyor die biliyorum muayene ücretleriniz 12 tl olması lazım ve tahliller ücretsiz bi araştırsanıza
bende dün gece ateşim var sandım o kadar üşüdümki. ama ateşim 36,5 çıktı anlamıyorum neden bu kadar üşüyoruz. iş yerinde klimayı açıyorum kapatıyorlar. kızlar askılıyla gezio ben atlet gömlek üzerine kazak üzerine şal ayaımda tüylü botlar. titriyorum. soğuda hiç sevmem zaten
bende dün gece ateşim var sandım o kadar üşüdümki. ama ateşim 36,5 çıktı anlamıyorum neden bu kadar üşüyoruz. iş yerinde klimayı açıyorum kapatıyorlar. kızlar askılıyla gezio ben atlet gömlek üzerine kazak üzerine şal ayaımda tüylü botlar. titriyorum. soğuda hiç sevmem zaten
kızlar ben fenalardayım ne bişey yiyebiliyorum ne içebiliyorum herşeyden tiksiniyorum napıcam ben böylemiğde bulantısı için ilaç aldım içiyorum peşinden oğru lavaboya
yok canım ben üşüttüm dünde böyle oldu..
36.5 dan 38 e çıktı yarım saatte..şimdi soyundum dökündüm ama belli yine çıkıyo..
burnum akıyo gözlerim yanıyo filan..
biraz sulayayım kendimi çıkarsa içeyim artık
Kızlar doktorun önerdiği beslenme takvimi şu;
Günde 6 öğün beslen. 3 ana 3 ara.
ara öğünlerde 1 avuç kuruyemiş her gün(badem,ceviz,fındık,kuru üzüm,incir), meyve, mutlaka bir bardak süt
ayrıca hazır gıdalar hazır meyve suları da dahil yasak, pastırma da yasak. gazoz,kola vs. de
ana öğünlerde her gün mutlaka et balık tavuk yememi söyle. size neler dediler
badezuzummmm bir bardağa 1 yemek kaşığı bal ve bir limon sık,üzerine su koy iç.Hemen üşümen ve burun akıntın geçer kuzum
ben gece terliyorum sabah üşüyorum..
keseyi görmesem menapoza girdim diycem
ama ben üşüttüğümden oluyo galiba senin kansızlıkmı var acaba
gece bende terliyorum. sona üzerimi açıyorum heraldeki omuzlarım kazık gibi. zararı olurmu bilmem ama sıcacık hamama gitmek istiorum. evimizde çok sıcak aslında. ama ben ilk öğrendiğimde yani 4 haftalık falanken kv lerde acaip üşümüştüm onların evi çok soğuk olur. böle rengim kaçmıştı o gece hiç uyuyamadım ağrıdan. zaten bulantılarım falanda o günden sona başladı. şu anki üşümemide ona bağlıyodum ama değil sanırım. sırtıma kar yağıyo gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?