kizlar bilen druna soran var mi? bebegin ciger gelisimi hangi haftada kendi basina yasayacak kadar oluyor? 34+ larda mi yoksa dah sonra mi?
kizlar bilen druna soran var mi? bebegin ciger gelisimi hangi haftada kendi basina yasayacak kadar oluyor? 34+ larda mi yoksa dah sonra mi?
Ya kızlar size birşey sorucam aklıma düştü sizin yazdıklarınızı okuyunca.
bir arkadaşımda görmüştüm bebek albümü gibi bi defter.
sayfalarında böyle özel günler yazıyo.
nE BİLİYİM işte , ilk emeklediği gün , ilk mama yediği gün , ilk dişi çıktığı gün yazıyor sen onların altına fotolarını yapıştırıyosun..
ama arkadaşım nerden aldığını hatırlamıyo bende hiç böyle birşey bulamadım.
Alan yada gören varmıdır acaba ?
canim benim ilk aylar 13,7 idi yememe dikkat ediyorum ben de belki zayif oldugum icin 10.3 e kadar dustum bebek buyudukce dusuyor sanirim. 210 mg ferrous fumarate verdi gunde 2 kez sabah 6 da iciyorum 1 mandalin ile, bir de gece 12 gibi iciyorum yine portakal ile. Seninki kac mg ?
doktor sana erken doğum riski mi var dedi canım? sorun yoksa stres yapma böyle düşünüp, çok sakınınca bişeylerden onları çekiyor olabilirz bence...
canım sen sordukça ne kadar dikkatsiz olduğumu fark ediyorum.
kan değerimi ezbere bilmiyodum baktım.
içtiğim hapın adı mg ezbere bilmiyodum gidip öbür odadan aldım baktım falan....
270mgdemir
80 mg elementel demir
80mgmukoproteaz
0.35mg folik asit içrir diyo. gynoferon adı
kızlar düştüm ben dünbahçeyi yıkamıştım ıslak ayakla içeri girdim tam daire kapısından girecekken kaydım yan düştüm..kolum çatladı..morardı şişti....çok ağladım...10 dakka oturdum orda kalkamadım da evdede kimse yoktu...tek başıma hastaneye gittim nst çektiler ultrasonla baktılar..ve yine yine yine vajinal muayene yaptılar bu 6 dır oluyor bıktım artık...bir problem yok dedi doktor ama bu şuan için geçerli bi saat sonrasına garanti veremem dedi..neyse serum falan taktılar kolumu yarım alçıya aldılar..eve geldim...akşam eşimle yemek yerken yoğun bi akıntı geldi...fırladım kalktım..vcde baktım kan...ama akıntıyla karışık..doktor kanama ve ağrı olursa gel demişti...yine hastaneye gittim...ordaki doktora anlattım..lekelenme olmuş zaten vajinal muayene sonrası beklediğimiz bişey dedi...nst çekti nst iyi çıktı..ve beni eve gönderdi ..şimdi hala akıntıyla karışık pembe pembe kan geliyor ama az geliyor..kanama çoğalırsa gel dedi....kızlar isterse evi pislik götürsün..hiç bişey yapmayın evdeyseniz yatın gitsin...ben sağı solu temizlerken bebeğimede zarar veriyordum....sağlıkla bi, doğsa..ben benlikten gittim artık....isyan etmiyorum ama başıma nie böyle şeyler geliyo...diyorum kendi kendimeç..genede Allah a binlerce kez şükür ki bebeğimde bişey yokmuş...kanama kafamı kurcalıyor ama az ya takmamaya çalışıyorum artık...kendinize dikkat edin nolurrr....Allah hepimizi korusun böyle kazadan belalardan
Ya kızlar size birşey sorucam aklıma düştü sizin yazdıklarınızı okuyunca.
bir arkadaşımda görmüştüm bebek albümü gibi bi defter.
sayfalarında böyle özel günler yazıyo.
nE BİLİYİM işte , ilk emeklediği gün , ilk mama yediği gün , ilk dişi çıktığı gün yazıyor sen onların altına fotolarını yapıştırıyosun..
ama arkadaşım nerden aldığını hatırlamıyo bende hiç böyle birşey bulamadım.
Alan yada gören varmıdır acaba ?
Ben bir tane penye, bir tane polar, bir tane orgu, bir tane de kadife gibi kalin oluyor ya oyle battaniye aldim. Abartmamisimdir umarim
Ne güzel fikir. Öğrenince bize de haber ver tamam mı? Ben de isterim böyle bişey. Hiç olmadı normal anı defterine kendimiz yaparız :)
Esmerim benimde hast. Cikisinda var ayrica su kendimixin kullandigi gibi yun var kendi ordugum var altina kumad gecmedim annemde pazen alacak ama yun ve kendi ordugum gundelikte cok rahat olmaz penye pazen daha rahat olur kucaklarken diye dusunuyom ve bana battaniye cok laxim oluyo sariyosun kusuyo falan yedek lazim dediler su nohut dediklerinden birde penye alcam galiba su an ki dusuncem , megilsra canim bana soylenene gore abartmamisin
Canim benimde cok uzun sürüyor ama beni yan yatiriyorlar. Yinede cok sıkılıyorum zaman gecmek bilmiyor.
amin canım çok saol yardım ettiğin için tamamlandı dualar çok takılma herkeze insanlar karşıdaki incinir mi diye düşünmüyo işte
Eki Görüntüle 807886
Ölçü: 26x24x5 cm
Albüm İçerisinde Bebeğinizle ilgili Önemli bilgileri not alabileceğiniz 1 Sayfa mevcuttur.
Toplam 120 Adet Farklı Ebatlardaki Fotoğraflarınızı saklayabilirsiniz.
biraz önce butik bebeden iki sipariş verdim , ama tam dediğin gibi değil sanırım, albüm gibi birşey daha çok bu. Bakalım nasıl çıkacak? Başka albümler ve anı defterleri var indirimde şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?