2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Bundan sonra naza çek kendini bence, onların gözü önünde çok zor yap işleri belin falan çok ağrıyor gibi davran. Hey Yarabbim. Allah onlara akıl fikir versin. Eskiler gibi hormonsuz beslenmedik biz. O kadar güçlü değil vücutlarımız. Keşke biz de tarlada çalışıp evde doğurabilecek kadar güçlü olsaydık.

Kv ne ve görümcene; içimden geldi.... :113:

İnanır mısın ben de şimdi onlara bakıyordum :) Yarın iyice inceleyip ben de alıcam. Şimdi pilav yapmak için mutfağa gitme zamanı

Öff bana pilav yasak. Zaten pek aramam da yasak olunca insanın canı istiyo...

insanın aldıkça alası geliyo daha şimdiden iki penye birde peluş battaniyesi var kızımın kendimi zor tutuyrm ama bazen yine de tutamıyorm kızlar...

Tutma zaten, çıkar tadını hamileliğin...

canım eylül mina çok güzelmiş.
eslem hirada o na çok uygun ben çok beğendim.
eslem isminde kız öğrencim var benim.
beğendiysen tereddüt etme derim.

canım eylül mina çok güzelmiş.
eslem hirada o na çok uygun ben çok beğendim.
eslem isminde kız öğrencim var benim.
beğendiysen tereddüt etme derim.

Teşekkür ederimm :) evet eylül minayı herkes cok begenıyor.. ilk duyduklarında bı dalga gecıyolar ekim nezaman eylüldemi dogdu vs dıye ama umursamıyorum artık.. eşimle eylülde tanıştık.. onun hatırası..
aslında nisandada evlendik 2.de nisanmı olsaaa
artık tam alay konusu oluruz
eslem ismini bikaç kişiyle paylaştım.. her duyan - hıı ? ne ? gıbı tepkıler verıyor.. bilenlerde erkek ismi dıyor.. ama bende begenıyorum hem anlamını hemde uyumunu.. ilk kızımda eşimin hiç söz hakkı olmadı eylülü ben istedim minayı annem.. bundada hirayı annem istedi ilk isim bari babasının istediği olsun dedim.. esleme alıştırayım kendmı

aynen canım ya :) valla yemişler kuzu etini sutunu bide hava yaparlar valla pastorize yumurtayla bu kadar oluyor :)

çok geçmiş olsun. neyseki bebeğin iyiymiş allah korusun ya dikkat et kendine sağlıkla kucağına al

Başkalarının ne düşündüğünü hiç önemseme bence. Her kafadan bir ses çıkıyor. Biri çok beğeniyor biri dalga geçiyor. Benim kızımın adı ELA olacak. Geçen bir tanıdık yolda sordu, söyledim "ne o öyle hela gibi" dedi. Ne dersin şimdi? Bizim içimize sindi ya gerisinin önemi yok.

Kızlar hamilelik günlüğünden bahsedilmiş sanırım. Birkaç örnek buldum.

Anne adayının günlüğü
İlklerim Bebeğimin günlüğü
Benim bebeğim Mavi/Pembe
Bebeğin güncesi

Bende inceliyorum şu an hangisi hoşuma giderse almayı düşünüyorum :)

Butikbebedeki siparişimi geri çektim senin dediklerine bakıyorum daha güzeller gerçekten

Butikbebedeki siparişimi geri çektim senin dediklerine bakıyorum daha güzeller gerçekten

Butikbebe.dekiler daha çok albüm tarzı gördüğüm kadarıyla canım ama bunlar günlük resim falan yapıştırıyorsun. Güzel birşeye benziyorlar. Keşke yakından görme şansım olsa içleri nasıl acaba.Beğenemezsem artık kendim bi defter hazırlarım istediğim gibide süslerim

Ben bebeğin güncesi diye bir günlük aldım abc yayınlarının, bütün her şey var içinde. Tüm ilklerini yazacağım bebişin.

canım banada çok yerden gibi geldi. kısa gibi yani. aslında bunun yerine park yatak alabilirsin. bende öyle yaptım yatağın yanına kurcam sonra zaten üst katı çıkıyor. içine koyuyorsun biraz büyüyünce kendi kendine oynuyor. 3 yaşına kadar kullanıyor bu şekilde. ama yine sen bilirsin.

Kızlar selamm. Hepinize .. Badezuzum adlı arkadaşımız doğum yaptı 32 haftalık bebişimiz küvözde inşallah iyi olacak oğluşumuz lütfen dua eder misiniz kızlar

güzleri aydın canım. umarım kısa sürede çıkar küvezden. dualarımız onlarla. haber verdiğin için tşk. ederiz sanada.

muz ceviz süt kaşar balık pekmez kuru incir ye hem kanın yükselir hem bebiş kilo alır :)

Nerden bakıyorsunuz, ben de merak ettim? Beğenirseniz yazın.

aynen söylediğin gibi bütün odasını almama rağmen yanımda yatırmak için bende park yatak aldım. daha sonrada kullanmak için. En mantıklı yöntem.

inş. canım benim. dualarımız sizlerle.

ayni durumdayiz veb bunu 9 ay cektim. Hic gecmedi, simdi ise cogaldi. Renee aliyorum bazen günde 10 tane ama ne yapayimmmmm

benimde bütün gün oluyor çok uzun sürüyor ama ilaç almıyorum yudum yudum su içiyorum sanki yemek borum yanıyor eriyor gibi. ilaçsız önlem almaya çalışıyorum ama bende çok sıkıldım artık. yatarken koca bir bardak süt içiyorum ve 2 yastıkla dik yatıyorum. benden önlemler böylee...

Kızlar belki hatırlarsınız. Pazartesiden beri kv le kalıyorum. Kvle aram gayet iyi. Ama kayınvalidem şu anda kendi kvden acayip dert yanıyo. Yarım saattir dertleşiyoruz çok tatlı bu kadın ya .

evet canım hatırladım, tedirgindin biraz. çok mutlu oldum anlaştığınıza. umarım hep böyle hatta daha güzel devam eder.
öptüm sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…