2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bu arada badezuzum a kocaman geçmiş olsun inşallah tatlı bebeiğide sağlıkla çıkar hastaneden...

bide bi soru sorulmuştu özel hastanede serum nst ne kadar diye..ben 135 tl verdim 1 gece ücretiymi,ş bu sigortalılara...eğer sigorta yoksa 235 miş

canım benim doğum yapacağım hastanede takıyorlar hasta bezi. ondan bende almayacağım. sonrada orkid uzun gece boy alcam onla devam. ama hastaneye göre değişebilir.

kızlar ben mesane pedi aldım suyum geldiginde hastanede kanamada vs. daha kolay olur dıe normal pedlerin tutcagını sanmıyorum hemen dolar tasar

badezuzum gözün aydın sağlıkla al kucağına bebişini inşallah ,

ivanka canım sanada geçmiş olsun şükür bebeğin iyiyimiş rabbim beterinden saklasın ....

Allah korumuş arkadasım. büyük geçmiş olsun

hımmm... anladım canım..ben de 1 saat yürüyorum günde yürümesem mi ki?

ultrasonda direkt kalp atımını görüp düzeni ile ilgili bilgi veriyo ki doktor bana.

canım işteyim şimdi eve gidince yazayım sana ben olur mu?

canımmm çok geçmiş olsun yaa yazdıklarını okurken nefesimi tutmuşum resmen... dikkat et kendine de lütfen yaa...
Allah hepimizi korusun bir adım sonramızı hayır etsin inşallah...

cnm benim onla geçmiş olsun ya...boşver evi falan bişey yapma bidaha rabbim korumuş senve bebegini ...doktor bişey yok demiş içini ferah tut karamsarlığa düştükçede dua oku rahatlarsın...

yürüyüş normal doğumu kolaylaştırır diye dediler hep ame erken doğumada neden oluyo o özelliği ile demekki en azından ciğer gelişimi olmadan ki oda 34. haftayı geçince oluyo diye biliyorum bence yürümemeliymişim gibi geldi benim tek yorulduğum o zamandı ki topu topu bir haftadır yürüyüşe başlayalı önceden arada belki yürüyodum, şahsen ben kestim sen bilirsin ....

çok geçmiş olsun canımm :26:

ahhh benim kuzum yaaa.. Rabbim senide kuzunuda korumuss....Kanama benide biraz endiselendirdi, baska bir doktora daha mi baktirsan acaba... Ayy ne büyük kaza atlatmissin, olmus bitmis olsun insaallahh.. Düsme tehlikesi hep bende de var, bizim camasirhane asagida kilerde, dondurcu kilerde, hergün beden merdiven korkusu ile yasiyorum. bir kac kere tekledim düseyazdim ama Allah korudu...

yarim saat ultrason ile takp edemez, cok sakincali bisi ultrason. 28. haftadan itibaren bizde bitti ultrason olayi, bebek rahatsiz olmasin ses dalgalarindan diye. Dogdugunda huzursuz bebek olurmus, ses dalgalarindan dolayi..

ama paraliysa o baska.. Gerek görmedikce para vermeninde alemi yok yani..

Son düzenleme:

canım çok çok geçmiş olsun.bu son haftalarda artık çok dikkat etmemiz gerek.ama işte bazen dayanamıyoruz şunuda yapayım bunuda yapayım derken bi bakmışız yorulmuşuz.

Ayy, çok üzüldüm canım, vallahi gözlerim doldu, çok geçmiş olsun, neyse ki fazla birşey yokmuş.Bebişin de sağlıklı. Ben de ev işi falan hiç ellemiyorum. Annemler sağolsun yapıyor. Ama onlar gelmeden önce de hiç yapmadım. Pis olsa da ev umursamayın. Hiç bir şey sizin ve bebeğinizin sağlığından önemli değil.

Son düzenleme:
zaten erkekler cok nazli oluyorlar :)) , bizim cektiklerimizi onlar cekse ooooo artik :)
canim yinede sen bilirsin ama , ben klinigi tercih ederdim sanirim , bir komplikasyon vs. olursa diye..
oglum dogdugunda yani dogmadan vakumla(saugglocke) ile cekildi. son anda cikmamisti... ve sonra hemen alip gittiler doktor kontrol etmek icin... bu yüzden heradle böyle bir durumda yine tercihim klinik olurdu...

cok üzüldüm canim cok gecmis olsun ... rabbim bebeginide senide korusun..

eger gercekten sadece 3-4 ay tutmaya kesin kararliysan cok hos duruyor canim ama biraz fazla kalacaksa yaninda hareketli olduklarinda sorun olabilir...
tam boyunu anliyamadim ama yatagindan biraz alcaksa sorun olmaz ....

almanyada yasayan arkadaslar penaten mail göndermis egerki bir ürün alip kodu mail olarak yollarsan hamilelik hatira defteri albüm gibi birsey ve baska bir hediye daha gönderiyorlarmis..

miamore belki haberin vardir canim babycenter isimli sayfaya üye oldunmu haftalik bilgilendiriyor seni.. böyle aksiyonlari falanda gönderiyor..

yok bundan haberim yoktu..Rossmann ve dm e form vermistim hediye verdiler, her hafta inririm kuponlari geliyor. Bezlerde cok inriimi var, mama daha baslamadi ama mamalarda da indirim kuponlari var. ama bakayim fazla hediye göz cikarmaz:))) Ben Tr den iki tane günlük ve albüm almistim bebegim icin, cok güzel ninni cd si ile bilrikte. Rossmann da cok güzel bir cd hediye göndermis.

Klinik hakkinda haklisin bende onlari düsünüyorum hep. Ama yabanci bir ebe ile giricem doguma, alismistim kendi ebeme. Gerci dogumdan sonra bebek icin eski ebem gelicek eve hep. 3000 nin üzerinde dogum tecrübesi varmis ve kadinla tanissan acaip güven veriyor. Elle muayene etti kadin iki dakkada doktordan cok sey bildi, bir gün sonra dr kontrolünde aynisini söyledi doktor. Dogum sonrasi bebegi ilk ebe muayene ediyormus, eger sorun görrürse helikopter cagirabiliyor, cünkü hastaneye 22 km uzakliktayiz. Ne bileyim klinik cok yabanci geliyor bana yaa... Ben böyleyim iste bir seye alistim mi asla vazgecmem(

öte yandan klinik de bayagi güzel, konforlu. normal dogumda 3 gün sezeryan da bir hafta yatiriyorlar. Bebek icin bir sürü hediye veriyorlarmis, ayrica ücretsiz dogum ve bebek foto albümü falan...Esimle cumartesiye kadar karar vermemiz lazim...

canım alt sınır 10 üst sınır 18 miş benim tahlilde. 14.7 çıkmış sonucum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…