canım alt sınır 10 üst sınır 18 miş benim tahlilde. 14.7 çıkmış sonucum...
Kızlar fikrinizi almak istiyorum bu beşik konusunda çok kararsızm ilk 3-4 ay yanımda yatırmak için şöyle bşr şey alsam nasıl olur bana çok yerden geldi yanımda koyduğumda çok yerde mi kalırbebek.
Eki Görüntüle 807519
Ayy, çok üzüldüm canım, vallahi gözlerim doldu, çok geçmiş olsun,neyse ki fazla birşey yokmuş.Bebişin de sağlıklı. Ben de ev işi falan hiç ellemiyorum. Annemler sağolsun yapıyor. Ama onlar gelmeden önce de hiç yapmadım. Pis olsa da ev umursamayın. Hiç bir şey sizin ve bebeğinizin sağlığından önemli değil.
ahh canım çok haklısın . ben kv ile aynı evdeyim daha rahat olmam gerekir değil mi birde evde 20 yaşında görümcem var ama nerdeee yaptığım bile göze girmiyo ben kaynanamin evi diye baştan savıyomuşum işi hiç naz yapamadım biz tarlada calistik evde doğurduk hikâyeleri ile hep susturuldum Allah da bana ona göre güç verdi galiba son gunlere kadar her işi yapıyordum ama son günler de ağırlaştım çok yapamıyorum hayırlısıyla dogsun da başka bişey umrumda değil artık
kızlar netten penye bebe battaniyesi aldınız mı nerden , ben e-bebek tekileri beğenmedim resimler net değil almak istemedim o yüzden ....
kızlar netten penye bebe battaniyesi aldınız mı nerden , ben e-bebek tekileri beğenmedim resimler net değil almak istemedim o yüzden ....
Ben bir tane penye, bir tane polar, bir tane orgu, bir tane de kadife gibi kalin oluyor ya oyle battaniye aldim. Abartmamisimdir umarim
Miamore gecmis olsun canim ...
Manalyx sen tansiyonu ne yaptin canim yoluna girdimi ??
kızlar düştüm ben dünbahçeyi yıkamıştım ıslak ayakla içeri girdim tam daire kapısından girecekken kaydım yan düştüm..kolum çatladı..morardı şişti....çok ağladım...10 dakka oturdum orda kalkamadım da evdede kimse yoktu...tek başıma hastaneye gittim nst çektiler ultrasonla baktılar..ve yine yine yine vajinal muayene yaptılar bu 6 dır oluyor bıktım artık...bir problem yok dedi doktor ama bu şuan için geçerli bi saat sonrasına garanti veremem dedi..neyse serum falan taktılar kolumu yarım alçıya aldılar..eve geldim...akşam eşimle yemek yerken yoğun bi akıntı geldi...fırladım kalktım..vcde baktım kan...ama akıntıyla karışık..doktor kanama ve ağrı olursa gel demişti...yine hastaneye gittim...ordaki doktora anlattım..lekelenme olmuş zaten vajinal muayene sonrası beklediğimiz bişey dedi...nst çekti nst iyi çıktı..ve beni eve gönderdi ..şimdi hala akıntıyla karışık pembe pembe kan geliyor ama az geliyor..kanama çoğalırsa gel dedi....kızlar isterse evi pislik götürsün..hiç bişey yapmayın evdeyseniz yatın gitsin...ben sağı solu temizlerken bebeğimede zarar veriyordum....sağlıkla bi, doğsa..ben benlikten gittim artık....isyan etmiyorum ama başıma nie böyle şeyler geliyo...diyorum kendi kendimeç..genede Allah a binlerce kez şükür ki bebeğimde bişey yokmuş...kanama kafamı kurcalıyor ama az ya takmamaya çalışıyorum artık...kendinize dikkat edin nolurrr....Allah hepimizi korusun böyle kazadan belalardan
Valla benim kv hamilenin elinden su bile icilmez, fikrinde bir kadin, ogrendigimiz gunden beri ne zaman bir araya gelsek bana gram is yaptirmadi, sofradan kalkarken tabagimi kaldirmama izin vermedi. Allah sana sabir, guc-kuvvet versin canim, uzuldum yazdiklarina
canim seninki epey yuksek. bu haftada 12 ustu epey zor dediler cikmasi
penye battanıyeler 10lu hastane cıkısının ıcınde olmuyormu zaten bacılar...
ben hastane cıkışı 10lu aldıgım ıcın gerek duymadım.. penye degılde daha kalınını dusunuyorum örgü yada dokuma gibi falan..
dut ipten kendım örucem bıtane de.. cok sevımlı oluyor bana gore..
Ben bir tane penye, bir tane polar, bir tane orgu, bir tane de kadife gibi kalin oluyor ya oyle battaniye aldim. Abartmamisimdir umarim
hem hapı çok düenli alıyorum aylardır hemde yediğime içtiğime çok dikkat ederim. demirin emilimini azaltacak şeyleri birlikte tüketmem, emilimi arttıracak şekilde neyin neyle yenmesi gerektiğini bilip uygularım falan...
demek adam şaşırmakta haklıymış abartmışım biraz
ondan sonrada geceleri gelsin ateş basmaları terlemeler banaaa
hapı bırak falan da demedi kerata
canım ben bunu çok beğendim.Nerden alıcaksın acaba bilgi verebilir misin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?