2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Ya kızlar size birşey sorucam aklıma düştü sizin yazdıklarınızı okuyunca.
bir arkadaşımda görmüştüm bebek albümü gibi bi defter.
sayfalarında böyle özel günler yazıyo.
nE BİLİYİM işte , ilk emeklediği gün , ilk mama yediği gün , ilk dişi çıktığı gün yazıyor sen onların altına fotolarını yapıştırıyosun..
ama arkadaşım nerden aldığını hatırlamıyo bende hiç böyle birşey bulamadım.
Alan yada gören varmıdır acaba ?

ahh canım çok haklısın . ben kv ile aynı evdeyim daha rahat olmam gerekir değil mi birde evde 20 yaşında görümcem var ama nerdeee yaptığım bile göze girmiyo ben kaynanamin evi diye baştan savıyomuşum işi hiç naz yapamadım biz tarlada calistik evde doğurduk hikâyeleri ile hep susturuldum Allah da bana ona göre güç verdi galiba son gunlere kadar her işi yapıyordum ama son günler de ağırlaştım çok yapamıyorum hayırlısıyla dogsun da başka bişey umrumda değil artık

kızlar netten penye bebe battaniyesi aldınız mı nerden , ben e-bebek tekileri beğenmedim resimler net değil almak istemedim o yüzden ....

Valla benim kv hamilenin elinden su bile icilmez, fikrinde bir kadin, ogrendigimiz gunden beri ne zaman bir araya gelsek bana gram is yaptirmadi, sofradan kalkarken tabagimi kaldirmama izin vermedi. Allah sana sabir, guc-kuvvet versin canim, uzuldum yazdiklarina

kızlar netten penye bebe battaniyesi aldınız mı nerden , ben e-bebek tekileri beğenmedim resimler net değil almak istemedim o yüzden ....

Ben butikbebe'den happymoon diye bir butik acilmisti, oradan aldim. Aman aman birsey degil ama fena da degil. En azindan polyester icerigi yok %100 coton

penye battanıyeler 10lu hastane cıkısının ıcınde olmuyormu zaten bacılar...
ben hastane cıkışı 10lu aldıgım ıcın gerek duymadım.. penye degılde daha kalınını dusunuyorum örgü yada dokuma gibi falan..
dut ipten kendım örucem bıtane de.. cok sevımlı oluyor bana gore..

Ben bir tane penye, bir tane polar, bir tane orgu, bir tane de kadife gibi kalin oluyor ya oyle battaniye aldim. Abartmamisimdir umarim

Miamore gecmis olsun canim ...
Manalyx sen tansiyonu ne yaptin canim yoluna girdimi ??

Canim tansiyon cok sükür normal ama
Doktorum yinede haplari birakmami istemiyor bende devam ediyorum. Ass'i biraktirdi doktorum 30. haftadan
Sonra bebegin gelisimini etkileyebiliyormus simdi igne yapiyorum kani sulandirmak icin.

Sen nasilsin senin tansiyon nasil devam mi hala ilaclara??

Cok gecmis olsun canim Allah korumus seni ve melegini aman dikkatli olalim.

çok şükür bugünde bitti eve gidip dinlenme vakti... herkese iyi akaşamlar kızlar. kendinize ve bebişlerinize ii bakın..

ayy ne güzel dusunceli bi kadınmis :) o kadarına gerek yok benimki yaptigimi beğense yeter :) ben şimdiden yeminliyim Allah o günleri gosterirse gelinimi hep taktir etcem :)

kizlar bilen druna soran var mi? bebegin ciger gelisimi hangi haftada kendi basina yasayacak kadar oluyor? 34+ larda mi yoksa dah sonra mi?

canim seninki epey yuksek. bu haftada 12 ustu epey zor dediler cikmasi

hem hapı çok düenli alıyorum aylardır hemde yediğime içtiğime çok dikkat ederim. demirin emilimini azaltacak şeyleri birlikte tüketmem, emilimi arttıracak şekilde neyin neyle yenmesi gerektiğini bilip uygularım falan...

demek adam şaşırmakta haklıymış abartmışım biraz
ondan sonrada geceleri gelsin ateş basmaları terlemeler banaaa
hapı bırak falan da demedi kerata

Miamore sagol bak ben dm i güncellestirmeyi unutmstum baby bonus icin :))) cok iyi oldu hatirlatman .. Oglumda dani büyügünde vok faydalanmistim :))...
Böyle yurt disindan birisi olunca iyi oluyor :))

Ben bir tane penye, bir tane polar, bir tane orgu, bir tane de kadife gibi kalin oluyor ya oyle battaniye aldim. Abartmamisimdir umarim

Esmerim benimde hast. Cikisinda var ayrica su kendimixin kullandigi gibi yun var kendi ordugum var altina kumad gecmedim annemde pazen alacak ama yun ve kendi ordugum gundelikte cok rahat olmaz penye pazen daha rahat olur kucaklarken diye dusunuyom ve bana battaniye cok laxim oluyo sariyosun kusuyo falan yedek lazim dediler su nohut dediklerinden birde penye alcam galiba su an ki dusuncem , megilsra canim bana soylenene gore abartmamisin

canim benim ilk aylar 13,7 idi yememe dikkat ediyorum ben de belki zayif oldugum icin 10.3 e kadar dustum bebek buyudukce dusuyor sanirim. 210 mg ferrous fumarate verdi gunde 2 kez sabah 6 da iciyorum 1 mandalin ile, bir de gece 12 gibi iciyorum yine portakal ile. Seninki kac mg ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…