2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Merhaba arkadaslar ve minik kuzucukları..

Herkese güzel bir gün ve Hayırlı Cumalar diliyorum.. Kalbinizden geçen tüm dualarınızın hayırlısıyla olmasını dilerim..

butik bebe nin malları güzel oluyo bana hiç kötü gelmedi en azından , n11 i ilk defa deniyecektim kısmet olmadı

Evet canım bende 3-4 kez alışveriş yaptım memnun kaldım. Geçenlerde lansinoh ürünlerini almıştım bir de 3lü çorap. Çorabı gönermemişler mail attım ertesi gün geldi hemen. Müşteriye önem veriyorlar.

günaydın kızlar ...

ivanka canım çok çok geçmiş olsun dikkat etmek lazım. bende merdivenlerden inerken okadar çok korkuyorumki böle tek tek yavaş yavaş inyorum aşağıya. kanaman geçtimi peki şimdi?

bu arada kızlar artık ayaklarınız çorapsız ve terliksiz dolaşmayın havalar soğumaya başladı hem şişmeye sebep oluyormuş hemde gaz oluşmasına..

Teyzeleri benim minik prensimi yine hickirik tuttu:) oyun oynuyordu yine su yuttu sanirim melegim.
dun gece ruyamda dogum yaptim.o kadar kolay olduki, o masaya cikiyorum ve aninda dogum oluyor rahatliyorum.hic canim acimadi diyorum the end:) oglumuda bu aksam gorecegim heralde.
biz hala alisverise cikmadik saka gibi.kayinvalidemler alacaklar.magazamizi ve alacaklarimizi belirledim.kv maasi gelince bir kac saate halledip gelicez.iki tane besik alicam ben bitanesi cocuk odasina 5 yasindan sonra tekli baza oluyor.ikinciside ahsap tullu tekerlekli besiklerden yatak odamda 6 ay yatsa yeter.evim cok genis oldugu icin boyle karar verdim.oglumun odasida 2 yildir onu bekliyor bos,kocamann gomme dolabida 2 yil onceden hazirdi.heycanla bekliyorum melegimi.

Kızlar selam. Bade arkadaşımız iyi bebiş küvözde 72 saatin geçmesini bekliyorlar anne sütü vereceklermiiş ama hala yoğun bakım Ünitesi'nde inşallah iyi olacak minik paşamız dualarınızı eksik etmeyin

aaa çok ii olmuş cnm ben geçen hafta bitirdim belediyenin kursunu çok bilgili oluyo çok hoşuma gitti benim herkesin katılmasını tavsiye ederim....

Bu arada doğum sebebi kasılmaları başlamıştı doktorları ikna edene kadar Zaman geçti.. Sancıları arttı açılma falan olmadı ama bebeğin kalp atışları çok düşmüş kasılmAlardan ötürü ve 3 gün nerdeyse hiç oynamamış bu yüzden acil sezeryan oldu.kasılmaları ihmal etmeyin bebek hareketlerini iyi takip edin arkadaşlar...bende diken üstündeyim kasılmalar yüzünden 2 aydır ilaçlarla geciktiriyoruz bakalım daha ne kadar dayanacağız..

nasip cnm ama tehlikeli zamanı atlatmışssın gibi 34 den sonra bebek ciğer gelişimini tamamladığı için bi sıkıntı olmuyormuş ama tabi ki hayırlısı ve zamanında gelmesi önemli bebişlerin

Grip asisi oldugumun 3. günü grip oldum. Burnum kapali, sag kulagim agriyor, bigazim sis zor yutkunuyorum

canım geçmiş olsun geçen hafta da ben öyleydim hala burnum akıyo gerçi. parol içebilirsin. birde nane limon yada limonlu sıcak su.
ben nişasta ile bebek maması yapıp yedim sıcak sıcak. hem boğazıma iyi geldi hemde bebiş faydalanmış oldu :)

evet canım bnm annem hamile olduğumda hacca giden bi arkadaşından istemişti.Burada aktarlarda bulamadık biz , orada her yerde satılıyor.
Ben gerçekten onun doğumu kolaylaştırdığına inanıyorum.
hatta bununla ilgili anımız bile var.Geçen sene arkadaşımın doğumu bayrama geliyordu.Arkadaşımın kaynanası bayramda hastanede doktor olmaz personel mecburi çalıştığı için düzgün davranmaz gelinime düşüncesiyle.O bitkiyi kaynayan suya koymuş.Duasıda var buarada onun sanırım.Sonra kızın öğlen sancıları bi başladı.O çiçek açıldıkça rahimde açılıyor.Arkadaşım o gün doğum yaptı
Allah nasip ederse bizde kullanıcaz.

birde bu battaniyelerin fermuarlı olanları var onlar nasıl acaba arkadaslar kullanışlımı bilginiz var mı?

ben o battaniyelere ısınamadım hiç yakınımda da kullanan görmedim açıkçası sanki tam sarmıyo gibi geliyo , normal battaniye gibi kullansanda fermuar kısımları bebğin bir yerine gelir diye görünüyo hiç almayı düşünmedim özeti ama alanlar veya görenler daha iyi bir fikir verir ................
grip asisi oldugumun 3. Günü grip oldum. Burnum kapali, sag kulagim agriyor, bigazim sis zor yutkunuyorum

geçmiş olsun canım ben hiç aşısını olmadım bir an önce geçirip bağışıklık mı güçleniyo ki yoksa aşı geçirmemeyi mi sağlıyo :44::44::44:

Ya canım bende almak istiyorum ama bulamadım unnoda da öle bi butik.
kampanyanın son günümüydü acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…