ben de alıcam bugün. Dün gece rüyama girdi battaniyeler. Sizlerle alıp bakıyoruz güzelmiş diye :d
butik bebe nin malları güzel oluyo bana hiç kötü gelmedi en azından , n11 i ilk defa deniyecektim kısmet olmadı
butik bebe nin malları güzel oluyo bana hiç kötü gelmedi en azından , n11 i ilk defa deniyecektim kısmet olmadı
Grip asisi oldugumun 3. günü grip oldum. Burnum kapali, sag kulagim agriyor, bigazim sis zor yutkunuyorum
ha aradılar ha arayacaklar derken sonunda şükür esenler belediyesi aradı beni ANNE OLUYORUM diye gebeşlere eğitim veriyolar tam 4 hafta başvuru yapmışdım haftaya çarşamba başlıyoruz sabah 10dan 12ye kadar çok sevindim ama karnımda bayağı büyüdü sıkıntım olmaz inşallah... bi de eşimde diyoki hadi orada sancın başlarsa bende dedim koskoca belediye ne güzel beleşe gelir doğumum amma güldük hee
Bu arada doğum sebebi kasılmaları başlamıştı doktorları ikna edene kadar Zaman geçti.. Sancıları arttı açılma falan olmadı ama bebeğin kalp atışları çok düşmüş kasılmAlardan ötürü ve 3 gün nerdeyse hiç oynamamış bu yüzden acil sezeryan oldu.kasılmaları ihmal etmeyin bebek hareketlerini iyi takip edin arkadaşlar...bende diken üstündeyim kasılmalar yüzünden 2 aydır ilaçlarla geciktiriyoruz bakalım daha ne kadar dayanacağız..
Grip asisi oldugumun 3. günü grip oldum. Burnum kapali, sag kulagim agriyor, bigazim sis zor yutkunuyorum
iyi akşamlar kızlar
fatma ana eli çiçeği varmış duyan bilen varmı aranızda doğum olucağı zaman suya atılıyomuş çiçekle birlikte rahimde açılıyomuş doğum kolay oluyomuş yeni duydumda çok şaşırdım gerçekse bizde alalım
birde bu battaniyelerin fermuarlı olanları var onlar nasıl acaba arkadaslar kullanışlımı bilginiz var mı?
grip asisi oldugumun 3. Günü grip oldum. Burnum kapali, sag kulagim agriyor, bigazim sis zor yutkunuyorum
cnm unnado tavsiyen için teşekkürlerr.hemen üye oldum..uzun zamandır istediğim şeyi aldım..minnie mouse lu hastane çıkışı
ciciler topiğimize ekliycem..hemde çok uygundu fiyatlar..şimsi baktım da kampanya bitmiş..keşke başka şeyler de alsaydım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?