2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ben normalde gebelikte bitki çaylarını temkinli kullanmak taraftarıyım. 1 ay önce bir arkadaşım bu bitkiyi getirdi. benden 8 hafta önde olan bir arkadaşım var ikimize de birer tutam verdi ama ben bi kenara attım güvenemediğim için.
hamile arkadaşım 38. haftasını bitirdiği gün sabah bir sürahi suya bitkiyi alıyor. öğlene doğru bitki suyundan 1 su bardağı içiyor. saat 3buçukta sancıları başladı. hastaneye gittiğinde 7 cm açılmış bile. 4 buçukta oğlu doğdu çok kısa dürdü doğumu bide kolay oldu diyor. bebeği şimdi 2 haftalık. bende 39. haftada yada sancılar başladığında içmeyi düşünüyorum. denemekte fayda var. inşallah doğum kolay olur.

saol canim benimm.. nisastali amam süper fikir. Simdi toz zencefil ve bal karistirip cay yaptim... Bu cok iyi gelirdi eskiden denicem:)

saol canim benim, bende hic olmadim ve bir dahada olmammmm..Zaten aklima bile gelmezdi doktor söylemese...Canim lab ortaminda etkisiz hale gelmis grip mikrobunu veriyorlar, vücut bagisiklik kazansin grip mikrobuna karsi diye. Bebeklerimizde artik büyüdü kan yoluyla onada geceecek, oda bagisikligini güclendirecek insaallah..

Herkeslere günaydin ...neseli bir gün dilerim ...
Ayrica hayirli bir cuma ...

Badezuzum dualarim seninle arkadasim insallah biran önce kucagina almaak nasip olur yavrunu...
Diger erken dogum yapan annelerede ayni dileklerim ...

Ivanka gectimi kanama canim ??

Burda her kontrolde yapiliyor muayene alttan , neden olmuski kanama ((
Insallah zananinda dogurmak nasip olur ....

Miamore senin grip olacagin dün icimemi dogdu ne :)). Tekrardan gecmis olsun canim ..
Ihlamur poset cay ve a eczaneden alsan cok iyi geliyor ..
Dm de ihlamur cicegi satiliyor demlenek icin .. Icine limon ve balla birebir ...

Gecemavisy nerelerdesin nasilsin canim yoktun coktan beri ??

Buralar cok sogudu kizlar kalerufer yakmayi düsünüyorum bazen :))

simdi doktoru aradik, hemen buraya gelin dedi. yola cikiyoruzz. aman yaaaaaa. üfff valla sikildim ben bu islerden...

günaydın hanımlar
cumamız hayırlı olsun... hastanedeki bebekelere tez vakitte şifa, şuanda doğumda olan tüm kadınlara hayırlı ve kolay doğumlar ve hepimiz için sağlık şifa diliyorum...
Rabbim gönlümüzdekini yanımızda eylesin

slm kızlar delirecem ya ...eşim bir ay kadar önce kaza yapmıştı şükür bişey olmadı arabada hasar vardı sadece bugun eve dava kagdı geldi kamu davası açılmış eşime ve diğer kişiye alkollü araç kullanmaktan 3.8 eşimde 3.3 de adamda alkol var diye ama benim eşim alkolün tadını bile bilmez o degeri bende herkezde olan bişeydir diye umursamamıştım alkol sınırı 0.5 in üzerindekilerin ehliyetini alıyorlarmış ne olacak şimdi anlamadım ya kime sorucamıda bilemedim

evet bu bitkiden bendede var hacıdan gelmişti.saklıyorum kısmet olursa kullancam..çok duydum çabuk oluyormuş çocuk..:))deneyecem:))))

nerden bulucaz biz bu bitkiyi

günaydın kızçeler show tv yi izleyeniniz var mı suanda:44::44: sosyal güvenlik uzmanı bir adam konusuyor.doğum izni 12+12 oluyor diyor doğru mu ki acep:44::44:

nerden bulucaz biz bu bitkiyi

Bende ilk defa sizden duyuyorum kızlar. Aktarlarda satılıyor mu acaba..

Biz istanbulda aktarlarda bulamadık annem hacca giden bir arkadaşından istedi.
ama bi kerelik kullanılmıyor bu . doğumdan sonra kuruyo eski haline dönüuo ilerde yine kullanabiliosun.yani komşularınızda falan varsa kullanıp iade edebilirsiniz kızlar.

Caninm saol. Doktor dayadi antibiyotigi ama almicam. Söyledim cok daha kötülesirsem alayim dedim. Gargara verdi bogaz tableti verdi. Insaallah gerek kalmaz

konusmustuk dundu sanirum. bizde de ekim basi basliyordu korkudan iptal ettim asiyi. artik insallah ozamana 35+larda olucam korktum

Son düzenleme:
kızlarrrr doğum iznine ayrılmama 4 saat kaldı
pılımı pırtımı topladım hiç gelmicekmiş gibi

tüm işlerimi devrettim ohhhh mis gibi
annemde geldı şimdi rahat rahat bebk hazırlıkları yapabilriim

tatlım okadar çok yoğunumki bu aralar bize doğum iznine ayrılcam bayram haftası işleri toparlamaya çalışıyorum bir taraftan
arada girip bakıyorum ama yazamıyorum. çok şükür bir problem yok gecen hafta kontorlüm vardı dönmemişti bizimki. doktor belki dönebilir dedi ama bakalım artık önümüzdeki hafta tekrar kontrolüm var. sizde durumlar nasıl?

ohhh sefan olsun darısı başıma inşallah:)

kızlar bu arada ne bitkisi bu adı ne çok merak ettim gerçekten işe yarıyormu acaba?

Kızlar bir bitkiden konuşmuşsunuz aklıma geldi yazayım dedim. Bir arkadaşım beni tarçın konusunda uyarmıştı, belki benim gibi bilmeyenler vardır. Tarçın doğumu tetikliyormuş. Doğumdan çok önce alınırsa erken doğuma bile sebeb oluyormuş. Arkadaşımın ablası Almanyada yaşıyor, doktoru doğum öncesi tarçınlı suya girmesini tavsiye etmiş doğumu kolay olsun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…