evet canım bnm annem hamile olduğumda hacca giden bi arkadaşından istemişti.Burada aktarlarda bulamadık biz , orada her yerde satılıyor.
Ben gerçekten onun doğumu kolaylaştırdığına inanıyorum.
hatta bununla ilgili anımız bile var.Geçen sene arkadaşımın doğumu bayrama geliyordu.Arkadaşımın kaynanası bayramda hastanede doktor olmaz personel mecburi çalıştığı için düzgün davranmaz gelinime düşüncesiyle.O bitkiyi kaynayan suya koymuş.Duasıda var buarada onun sanırım.Sonra kızın öğlen sancıları bi başladı.O çiçek açıldıkça rahimde açılıyor.Arkadaşım o gün doğum yaptı
Allah nasip ederse bizde kullanıcaz.
Geçmiş olsun canım.
Buralarda da hava tam hastalık havası. Hepimizin dikkatli olması lazım.
canım geçmiş olsun geçen hafta da ben öyleydim hala burnum akıyo gerçi. parol içebilirsin. birde nane limon yada limonlu sıcak su.
ben nişasta ile bebek maması yapıp yedim sıcak sıcak. hem boğazıma iyi geldi hemde bebiş faydalanmış oldu :)
ben o battaniyelere ısınamadım hiç yakınımda da kullanan görmedim açıkçası sanki tam sarmıyo gibi geliyo , normal battaniye gibi kullansanda fermuar kısımları bebğin bir yerine gelir diye görünüyo hiç almayı düşünmedim özeti ama alanlar veya görenler daha iyi bir fikir verir ................
geçmiş olsun canım ben hiç aşısını olmadım bir an önce geçirip bağışıklık mı güçleniyo ki yoksa aşı geçirmemeyi mi sağlıyo :44::44::44:
ben normalde gebelikte bitki çaylarını temkinli kullanmak taraftarıyım. 1 ay önce bir arkadaşım bu bitkiyi getirdi. benden 8 hafta önde olan bir arkadaşım var ikimize de birer tutam verdi ama ben bi kenara attım güvenemediğim için.
hamile arkadaşım 38. haftasını bitirdiği gün sabah bir sürahi suya bitkiyi alıyor. öğlene doğru bitki suyundan 1 su bardağı içiyor. saat 3buçukta sancıları başladı. hastaneye gittiğinde 7 cm açılmış bile. 4 buçukta oğlu doğdu çok kısa dürdü doğumu bide kolay oldu diyor. bebeği şimdi 2 haftalık. bende 39. haftada yada sancılar başladığında içmeyi düşünüyorum. denemekte fayda var. inşallah doğum kolay olur.
ben normalde gebelikte bitki çaylarını temkinli kullanmak taraftarıyım. 1 ay önce bir arkadaşım bu bitkiyi getirdi. benden 8 hafta önde olan bir arkadaşım var ikimize de birer tutam verdi ama ben bi kenara attım güvenemediğim için.
hamile arkadaşım 38. haftasını bitirdiği gün sabah bir sürahi suya bitkiyi alıyor. öğlene doğru bitki suyundan 1 su bardağı içiyor. saat 3buçukta sancıları başladı. hastaneye gittiğinde 7 cm açılmış bile. 4 buçukta oğlu doğdu çok kısa dürdü doğumu bide kolay oldu diyor. bebeği şimdi 2 haftalık. bende 39. haftada yada sancılar başladığında içmeyi düşünüyorum. denemekte fayda var. inşallah doğum kolay olur.
nerden bulucaz biz bu bitkiyi
Grip asisi oldugumun 3. günü grip oldum. Burnum kapali, sag kulagim agriyor, bigazim sis zor yutkunuyorum
nerden bulucaz biz bu bitkiyi
Bende ilk defa sizden duyuyorum kızlar. Aktarlarda satılıyor mu acaba..
canim cok gecmis olsun. Ihlamur balli falan da insallah ise yarar.
Caninm saol. Doktor dayadi antibiyotigi ama almicam. Söyledim cok daha kötülesirsem alayim dedim. Gargara verdi bogaz tableti verdi. Insaallah gerek kalmaz
Herkeslere günaydin ...neseli bir gün dilerim ...
Ayrica hayirli bir cuma ...
Badezuzum dualarim seninle arkadasim insallah biran önce kucagina almaak nasip olur yavrunu...
Diger erken dogum yapan annelerede ayni dileklerim ...
Ivanka gectimi kanama canim ??
Burda her kontrolde yapiliyor muayene alttan , neden olmuski kanama((
Insallah zananinda dogurmak nasip olur ....
Miamore senin grip olacagin dün icimemi dogdu ne :)). Tekrardan gecmis olsun canim ..
Ihlamur poset cay ve a eczaneden alsan cok iyi geliyor ..
Dm de ihlamur cicegi satiliyor demlenek icin .. Icine limon ve balla birebir ...
Gecemavisy nerelerdesin nasilsin canim yoktun coktan beri ??
Buralar cok sogudu kizlar kalerufer yakmayi düsünüyorum bazen :))
kızlarrrr doğum iznine ayrılmama 4 saat kaldı
pılımı pırtımı topladım hiç gelmicekmiş gibi
tüm işlerimi devrettim ohhhh mis gibi
annemde geldı şimdi rahat rahat bebk hazırlıkları yapabilriim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?