kızlarrrr doğum iznine ayrılmama 4 saat kaldı
pılımı pırtımı topladım hiç gelmicekmiş gibi
tüm işlerimi devrettim ohhhh mis gibi
annemde geldı şimdi rahat rahat bebk hazırlıkları yapabilriim
nası imrendim sana anlatamamabenim 2 hafta fiili 8 günüm kaldı
oo süpermiş.sizin belediye çalışıyor valla.bende bi fatih beediyesine bakayım varmı bizde de aceppp
evet bu bitkiden bendede var hacıdan gelmişti.saklıyorum kısmet olursa kullancam..çok duydum çabuk oluyormuş çocuk..:))deneyecem:))))
aaa çok ii olmuş cnm ben geçen hafta bitirdim belediyenin kursunu çok bilgili oluyo çok hoşuma gitti benim herkesin katılmasını tavsiye ederim....
nası imrendim sana anlatamamabenim 2 hafta fiili 8 günüm kaldı
günaydın kızçelershow tv yi izleyeniniz var mı suanda:44::44: sosyal güvenlik uzmanı bir adam konusuyor.doğum izni 12+12 oluyor diyor doğru mu ki acep:44::44:
kızlarrrr doğum iznine ayrılmama 4 saat kaldı
pılımı pırtımı topladım hiç gelmicekmiş gibi
tüm işlerimi devrettim ohhhh mis gibi
annemde geldı şimdi rahat rahat bebk hazırlıkları yapabilriim
Kızlar selam. Bade arkadaşımız iyi bebiş küvözde 72 saatin geçmesini bekliyorlar anne sütü vereceklermiiş ama hala yoğun bakım Ünitesi'nde inşallah iyi olacak minik paşamız dualarınızı eksik etmeyin
Caninm saol. Doktor dayadi antibiyotigi ama almicam. Söyledim cok daha kötülesirsem alayim dedim. Gargara verdi bogaz tableti verdi. Insaallah gerek kalmaz
kulaklarınla duydun mu canım kesinleşmiş mi? bizi kapsıyor mu?
o izin olayı ekimde kesinleşecek diye duydum zaten hemen hemen hergün haberlerde bunula ilgili bişey söylüyolar eğer ekimde onaylanırsa bizleride kapsar. ama galiba sadece 2 hafta uzayacak izinler olsun 2 hafta 2 haftadır yanii :44:
konusmustuk dundu sanirum. bizde de ekim basi basliyordu korkudan iptal ettim asiyi. artik insallah ozamana 35+larda olucam korktum
Kızlar bir bitkiden konuşmuşsunuz aklıma geldi yazayım dedim. Bir arkadaşım beni tarçın konusunda uyarmıştı, belki benim gibi bilmeyenler vardır. Tarçın doğumu tetikliyormuş. Doğumdan çok önce alınırsa erken doğuma bile sebeb oluyormuş. Arkadaşımın ablası Almanyada yaşıyor, doktoru doğum öncesi tarçınlı suya girmesini tavsiye etmiş doğumu kolay olsun diye.
canım çok geçmiş olsun.bi kere bende boğazım baya kötü olmuştu öksürük falan.aynen doktor bisürü ilaç vermişti antibiyotik falan.bende ilk zamanlar içmedim.ama sonra dahada kötüleşince içmek zorunda kaldım.boğazdaki mikrop aşağılara ciğerlere kadar inerse bebek için dahada zararlı olabilirmiş bunu öğreninceiçtim hemen ama zaten bi kaçgüne düzelince kutuyu tam bitirmedim.bi bak bakalım dahada kötülşirsen alırsın ilaçlarını.
Kızlar selam. Bade arkadaşımız iyi bebiş küvözde 72 saatin geçmesini bekliyorlar anne sütü vereceklermiiş ama hala yoğun bakım Ünitesi'nde inşallah iyi olacak minik paşamız dualarınızı eksik etmeyin
darısı basınıza inşallah bende fazladan 2 hafta calıştım ama gelınde bana bı sorun karnım oyle acıyordu kı cok sükür bebekler artık sıkışmayacak rahat rahat evde uzanacağım
rabbim çalışmak zorunda olanlara sağlık güç kuvvet versin inşallah
zor cok zor
benimde totalde 15 günüm var bayramla beraber bende izne çıkıyorum.
Yaaa şu doğum izinleride bir netleşsede azıcık rahat etsek düşün düşün deli olcam.
saol canim benimm.. nisastali amam süper fikir. Simdi toz zencefil ve bal karistirip cay yaptim... Bu cok iyi gelirdi eskiden denicem:)
günaydın hanımlar
cumamız hayırlı olsun... hastanedeki bebekelere tez vakitte şifa, şuanda doğumda olan tüm kadınlara hayırlı ve kolay doğumlar ve hepimiz için sağlık şifa diliyorum...
Rabbim gönlümüzdekini yanımızda eylesin
kulaklarınla duydun mu canım kesinleşmiş mi? bizi kapsıyor mu?
ohhhh derin bir oh çek ve keyfinize bakın artık.... çok sevindim senin adına ben 3 hafta daha çalışacağım inşallah sonrada kenara çekilip bebişimi beklicem
Biz istanbulda aktarlarda bulamadık annem hacca giden bir arkadaşından istedi.
ama bi kerelik kullanılmıyor bu . doğumdan sonra kuruyo eski haline dönüuo ilerde yine kullanabiliosun.yani komşularınızda falan varsa kullanıp iade edebilirsiniz kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?