2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

nası imrendim sana anlatamama benim 2 hafta fiili 8 günüm kaldı

nası imrendim sana anlatamama benim 2 hafta fiili 8 günüm kaldı

darısı basınıza inşallah bende fazladan 2 hafta calıştım ama gelınde bana bı sorun karnım oyle acıyordu kı cok sükür bebekler artık sıkışmayacak rahat rahat evde uzanacağım

rabbim çalışmak zorunda olanlara sağlık güç kuvvet versin inşallah
zor cok zor

oo süpermiş.sizin belediye çalışıyor valla.bende bi fatih beediyesine bakayım varmı bizde de aceppp

valla hakkını yememek lazım şuanki başkana oy vermemişdim ama adam güzel şeyler yapıyo çalışıyo yani

Son düzenleme:
aaa çok ii olmuş cnm ben geçen hafta bitirdim belediyenin kursunu çok bilgili oluyo çok hoşuma gitti benim herkesin katılmasını tavsiye ederim....

canım anlatırmısın biraz ne eğitimleri verdiler merak ediyorum bide bitiminde çanta hazırlayıp veriyolarmış içinde numuneler varmış doğrumu.

günaydın kızçeler show tv yi izleyeniniz var mı suanda:44::44: sosyal güvenlik uzmanı bir adam konusuyor.doğum izni 12+12 oluyor diyor doğru mu ki acep:44::44:

kulaklarınla duydun mu canım kesinleşmiş mi? bizi kapsıyor mu?

ohhhh derin bir oh çek ve keyfinize bakın artık.... çok sevindim senin adına ben 3 hafta daha çalışacağım inşallah sonrada kenara çekilip bebişimi beklicem

aslm canım. bade arkadaşımızn Allah yardımcısı olsun bol bol süt versin. bebişinede kuvvet versin inşallah biran evvel çıkar yoğun bakımdan dualarım onunla. erken doğum yapıp bebeğini hala kucağına alamayanlar inşallah tezz zamanda kavuşursunuz sağlıkları yerinde olsun bi kaç gün geç alsınlar kucağa varsın öyle olsunnn

Caninm saol. Doktor dayadi antibiyotigi ama almicam. Söyledim cok daha kötülesirsem alayim dedim. Gargara verdi bogaz tableti verdi. Insaallah gerek kalmaz

canım çok geçmiş olsun.bi kere bende boğazım baya kötü olmuştu öksürük falan.aynen doktor bisürü ilaç vermişti antibiyotik falan.bende ilk zamanlar içmedim.ama sonra dahada kötüleşince içmek zorunda kaldım.boğazdaki mikrop aşağılara ciğerlere kadar inerse bebek için dahada zararlı olabilirmiş bunu öğreninceiçtim hemen ama zaten bi kaçgüne düzelince kutuyu tam bitirmedim.bi bak bakalım dahada kötülşirsen alırsın ilaçlarını.

kızlar nasılsınız? burda bir arkadaş yazmış, tarçın doğumu tetikliyor diye
benim tarçın nasıl istedi geçen hafta canım, tarçınlı kek yaptım bayada yedim
ara ara hep kanamam oldu acaba etkisi oldumu
bilsem hiç yemezdim
Allahtan geçti , muayenede olamıyorum çok kasıyorum kendimi ağlıyorum o bacakları açık dururken
doktor böyle nasıl anlayabilirim dedi
bebeğe baktı iyi durumu dedi
Allah hepimizin evlatlarını korusun

konusmustuk dundu sanirum. bizde de ekim basi basliyordu korkudan iptal ettim asiyi. artik insallah ozamana 35+larda olucam korktum

benimki asidan degilmis ama, asi yapmaz dedi. Ben üsütmüsüm. Terlemistim cok sanirim o zaman, cigerlerimi dinledi soguk alginligi dedi. Gargara ve pastil verdi. Gecmezse anbiyotik alicam

ben yavastan caylarin icine cubuk tarcin atmaya basladim. ama cok az iki üc güne bir. Son hafta hergün icicem insaalllah

aynen kontrol edicem iki gün.. bebegimde huzursuz saten nst de hep kipirdandi durdu. adacayi verdi, adacayinin pastilini verdi bir kutuda antiboiyotik verdi. Ama almicam antibiyotigi. olmazda zencefil cayini iki kere icerim bol bal ile...

herşeyin yolunda olduğuna sevindim. inş . biran önce kavuşur bebişine. dualarımız onlarla.

bende normalde çalışmam gereken zamandan 2 hafta erken bırakacam , kesinlikle katılıyorum canım rabbim yardım etsin çalışana 2 büklüm otururken helede bugün nası tepindi kızçem o rahatsız ben daha çok rahatsız oldum

benimde totalde 15 günüm var bayramla beraber bende izne çıkıyorum.
Yaaa şu doğum izinleride bir netleşsede azıcık rahat etsek düşün düşün deli olcam.

günlerimiz aynı canım ben yanacak yıllık iznimi aldım bayram dan önceki hafta çalışmaycam ama çalışacağım 2 hafta gözümde büyüyo inan Rabbim güç versin doğum öncesi 8 hafta verdikleri kadar var esas o zaman pilimiz bitiyoda zorluyoz gücümüzü dediğin gibi meclis açılsada karar göre bizde yolumuzu çizsek gerçi bana bakıcı görünüyo ya neyse

evet cnm ben izliyordum aynen söyle dedi:44::44: suan 8+8 dir ücretli izin.burdan su haberide verelim yeni yapılan değişiklikle 12+ 12 olacak ama ne kadar doğru söylüyor bilemem

Bn aksama bi arastırayım kızlar insaalah bulurum :) hayırlısıyla normal dogum olsun istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…