2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
evet cnm ben izliyordum aynen söyle dedi:44::44: suan 8+8 dir ücretli izin.burdan su haberide verelim yeni yapılan değişiklikle 12+ 12 olacak ama ne kadar doğru söylüyor bilemem

kızlar hep böyle ümitlendiriyorlar sonrada boş çıkıyor. yasa kesin onaylanmadan hiç kendimi inandırmak istemiyorum... ama olsa süper ötesi olur valla :):):):)

ya kızlar ben kaç gündür doğum iznime ne zaman başlarsam ne zaman biter diye hesap yapıyorum doğrumu yapıyorum bilemiyorum hep farklı sonuçlar çıkıyo.artık kendime kızıyorum hamilelik kafamı karıştırıyor galiba:))).şimdi benim sata göre doğum tarihi 11 kasım.3 ekimde çalışamaz raporu alırsam eğer yanlış hesaplamadıysam 26 aralıkta iznim bitiyo çok az gibi geldi bana bi yerde yanlış yaptım sanki.15 tatile daha 2,5 hafta oluyo.eğer tam 37.haftanın bitiminde yani 21 ekimde alırsam gene yanlış hesaplamadıysam 27 ocakta btiyo.zaten 15 tatil 25 ocakta başlıyo.2 haftada öyle bi tatilim var.ama galiba yanlış hesapladım.bana yardımcı olurmusunuz.hesaplamada.

senin sat 5 şubatmı?doğum özcesindeki 5 haftanı aktaracakmısın

Son düzenleme:
Kızlar ben yaptım sizlerle de paylaşmak istedim. Bildiğimiz dondurma kaplarını yıkayıp temizleyip dolap bölmesi yapabilirsiniz. hem daha sonra kirlenirse yine çıkar yıka koy mis gibi :)
Ben oğlumun çekmecesine yaptım. emzik, çorap, derece, pamuk, yağ, biberon gibi birçok malzemeyi değişik boylardaki bu kablarda saklıycam. hem çekmece düzenli olur hem aradığımı hemen bulurum uğraşmam.

senin sat 5 şubatmı?doğum özcesindeki 5 haftanı aktaracakmısın

benim sat 4 şubat 5 haftayı aktarmak istiyorum çalışabilir raporu aldım 32 hafta bitince ama köye gidemiyorum normal sağlık ocağından rapor alıyorum şu an.şu an yaptığım hesaba göre 3 ekime doğum iznine girersem yani 5 hafta yerine 3 haftayı aktarırsam 15 tatile kadar yetmiyor bana.bi türlü hesap yapamadım

Merhabalar kızlar nasılsınız?
Bugün doktora gidip çalışabilir raporunu aldım .gitmişken de bebeğimin kilosuna baktırmak istedim su an 2136 gr. 2 hafta sonra tekrar gidecem hayırlısıyla..bu arada doktorum heyet raporu veremeyeceğini tek tabip raporu verebileceğini söyledi doğum izninden sonra ..üzüldüm açıkcası tek tabip raporu normal rapor demek değil mi? yani 40 günlük rapor hakkımızdan kulanmış oluyoruz

Seninki yine iyi. Bizimkiler doğum izni zamanı sadece doğum izni kullanırsın hiçbir rapor yıllık izin falan kullanamazsın dediler. Ben de doğum iznine çıktım mis gibi 9 günlük bayram tatili iznimin içinde kaldı.

valla dayanmaya çalışıyorum ben yıllık iznimide doğumdan sonra kullanmak istiyorum çünkü. bir hafta bir haftadır bebeimle geçireceğim.

annem bakıcak ama kadıncağız hasta senelerdirde bizim öbür yiğenlerle uğraşıyor nasıl diyim sen bak diye yarım gün yasasıda çıksa benim için iyi hiç yok yarım gün bir bakıcı bulur yarım günde kendim bakarım napimm. bu durumdan başka herşey yolunda ama şu izin mevzusunu düşündükçe kötü oluyorum. evde olanlara çalışmak zorunda olmayanlara okadar imreniyorumki rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

canım anlatırmısın biraz ne eğitimleri verdiler merak ediyorum bide bitiminde çanta hazırlayıp veriyolarmış içinde numuneler varmış doğrumu.

ewt cnm ilk ders pisikolog geliyo doğuma söle böle hazırlanmak için terapi veriyo sonra kadın doğum uzmanı oda doğumla alakalı şeyler anlatıyo 3 ders fizyoterapis nefes egzersizi falan yaptırıyo en son da çocuk gelişimi uzmanı geliyo doğumdan bi yaşa kadar ki süreçleri anlatıyo kurs sonunda da doğum çantası veriliyo içinde anne için: ped,pijama takımı bebek için:iki adet biberon,bez,ıslak mendil,beşli hastane çıkışı,havlu,şampuan,pişik kremi,bebek yağı büyük bi çanta içerisinde teslim ediyorlar....

bende sonradan gördüm canım indirimi . gule gule kullansın bebis :)

teşekkürler canım banada aynı şeyleri söylediler ama yinede görmüş biri olarak anlatman iyi oldu . vuuu çanta süpermiş yaa

Çok kıskandım ben de eğitilmek istiyorum. İzmir de yok mu ki. Gerçi olsa da gidebilir miyim? Bana da anllatsın psikolog yaaa...

Kizlar aradiginiz bitiiyi bilmiyorum ama sizlere önerebilecegim , daha önceden ebemn önerdigi bir cay var .. 36. haftadan sonra iciliyor

Ahududu yapragi cayi , kolay dogum icin veriyorlar ebeler o cayi ..

Kesinlikle erken dönemde önerilmiyor ..
37 . Haftada günde 1 kez
Sonra 38. hafta mola
39. haftada günde 3 kez iciliyor ...
Kolay dogum icin ...

Ben ona MAyıs ayında başvurdum. Yeterli sayı yok, olunca seni arayacağız dediler. Ama neredeyse ekim oldu izmirde 10 hamile toplanamadı herhalde.:44:

Doğum zamanımız yakın hangi doktora gidiyorsun, doğum nerede olacak??? Belki yanyana odalarda oluruz. Ben Ege Üniversite'sinde doğum yapacağım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…