evet cnm ben izliyordum aynen söyle dedi:44::44: suan 8+8 dir ücretli izin.burdan su haberide verelim yeni yapılan değişiklikle 12+ 12 olacakama ne kadar doğru söylüyor bilemem
ya kızlar ben kaç gündür doğum iznime ne zaman başlarsam ne zaman biter diye hesap yapıyorum doğrumu yapıyorum bilemiyorum hep farklı sonuçlar çıkıyo.artık kendime kızıyorum hamilelik kafamı karıştırıyor galiba:))).şimdi benim sata göre doğum tarihi 11 kasım.3 ekimde çalışamaz raporu alırsam eğer yanlış hesaplamadıysam 26 aralıkta iznim bitiyo çok az gibi geldi bana bi yerde yanlış yaptım sanki.15 tatile daha 2,5 hafta oluyo.eğer tam 37.haftanın bitiminde yani 21 ekimde alırsam gene yanlış hesaplamadıysam 27 ocakta btiyo.zaten 15 tatil 25 ocakta başlıyo.2 haftada öyle bi tatilim var.ama galiba yanlış hesapladım.bana yardımcı olurmusunuz.hesaplamada.
senin sat 5 şubatmı?doğum özcesindeki 5 haftanı aktaracakmısın
Seninki yine iyi. Bizimkiler doğum izni zamanı sadece doğum izni kullanırsın hiçbir rapor yıllık izin falan kullanamazsın dediler. Ben de doğum iznine çıktım mis gibi 9 günlük bayram tatili iznimin içinde kaldı.Merhabalar kızlar nasılsınız?
Bugün doktora gidip çalışabilir raporunu aldım .gitmişken de bebeğimin kilosuna baktırmak istedim su an 2136 gr. 2 hafta sonra tekrar gidecem hayırlısıyla..bu arada doktorum heyet raporu veremeyeceğini tek tabip raporu verebileceğini söyledi doğum izninden sonra ..üzüldüm açıkcası tek tabip raporu normal rapor demek değil mi? yani 40 günlük rapor hakkımızdan kulanmış oluyoruz
bende normalde çalışmam gereken zamandan 2 hafta erken bırakacam , kesinlikle katılıyorum canım rabbim yardım etsin çalışana 2 büklüm otururken helede bugün nası tepindi kızçem o rahatsız ben daha çok rahatsız oldum
günlerimiz aynı canım ben yanacak yıllık iznimi aldım bayram dan önceki hafta çalışmaycam ama çalışacağım 2 hafta gözümde büyüyo inanRabbim güç versin doğum öncesi 8 hafta verdikleri kadar var esas o zaman pilimiz bitiyoda zorluyoz gücümüzü dediğin gibi meclis açılsada karar göre bizde yolumuzu çizsek gerçi bana bakıcı görünüyo ya neyse
hayır cnm heyet raporu aldıgın vakit maaşın kesilmiyor normal izinden de düşmüyor ama sıkıntı zor alabiliyorsun vermiyorlarkızlar heyet raporu dediğiniz ne ki o nasıl oluyor. normal doğum izninden düşmüyormu
canım anlatırmısın biraz ne eğitimleri verdiler merak ediyorum bide bitiminde çanta hazırlayıp veriyolarmış içinde numuneler varmış doğrumu.
cnm unnado tavsiyen için teşekkürlerr.hemen üye oldum..uzun zamandır istediğim şeyi aldım..minnie mouse lu hastane çıkışı
ciciler topiğimize ekliycem..hemde çok uygundu fiyatlar..şimsi baktım da kampanya bitmiş..keşke başka şeyler de alsaydım diyorum
Ya canım bende almak istiyorum ama bulamadım unnoda da öle bi butik.
kampanyanın son günümüydü acaba
ewt cnm ilk ders pisikolog geliyo doğuma söle böle hazırlanmak için terapi veriyo sonra kadın doğum uzmanı oda doğumla alakalı şeyler anlatıyo 3 ders fizyoterapis nefes egzersizi falan yaptırıyo en son da çocuk gelişimi uzmanı geliyo doğumdan bi yaşa kadar ki süreçleri anlatıyo kurs sonunda da doğum çantası veriliyo içinde anne için: ped,pijama takımı bebek için:iki adet biberon,bez,ıslak mendil,beşli hastane çıkışı,havlu,şampuan,pişik kremi,bebek yağı büyük bi çanta içerisinde teslim ediyorlar....
ewt cnm ilk ders pisikolog geliyo doğuma söle böle hazırlanmak için terapi veriyo sonra kadın doğum uzmanı oda doğumla alakalı şeyler anlatıyo 3 ders fizyoterapis nefes egzersizi falan yaptırıyo en son da çocuk gelişimi uzmanı geliyo doğumdan bi yaşa kadar ki süreçleri anlatıyo kurs sonunda da doğum çantası veriliyo içinde anne için: ped,pijama takımı bebek için:iki adet biberon,bez,ıslak mendil,beşli hastane çıkışı,havlu,şampuan,pişik kremi,bebek yağı büyük bi çanta içerisinde teslim ediyorlar....
bende izmirdeyim ve arastırıyorum ama bize uygun bulamadım acıkcasıÇok kıskandım ben de eğitilmek istiyorum. İzmir de yok mu ki. Gerçi olsa da gidebilir miyim? Bana da anllatsın psikolog yaaa...
doğum öncesi eğitim ve hazırlık sınıfı - egesem.org bu linkte Ege Üniversitesi EGESEM in düzenlediği Doğuma hazırlık kursunun şeması var katılmak isteyen başvurabilirler.Ben biraz geç kaldım herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?