2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

okudum canım allah kabul etsin inş.

kızlar benimde kullanıcı adım TC Filiz Doğan Keskin benimde aramalara kapalıydı geceye kadar açık olucak.gece yeniden kapatırım ekleyen arkadaşları kabul edicem:)))

merhaba canlarımmmm
ayyy çok mutluyum annem ve eşim dün sabahın köründen akşama kadar temizlik yaptı
duvarlar, kapılar, tül perde, fayans araları, balkon(ki inşaat var yanda bir karış harç vardı)
dip köşe camlar pırıl pırıl oldu bende yattım bütün gün
allah razı olsun annemden yoksa eşim hayatta o kadar iş yapmazdı bana
bu bir iki gündür bebişimin hareketleri azaldı ve akıntım başladı acaba iltihapmı yoksa sumu geliyo ufak ufak acaba

Kizlar ben artık herşeyimuzi paylaştığım sizleri görmek istiyorummmm feysten mi ekleriz ne yaparım bilmiyorum ama müthiş merak ediyorum yol arkadaşlarımı

bende merak ediyorum albüme resim koymak güzel fikirmiş becerebilirsem bende koyup haber veririm gerçi onuda kaçırabiliriz o ara girmezsek

kizlar albüme fotograf ekledim. Evrim gecirme sürecim:))) eilk resim evlenmeden 5 ay öncesi, dügün, alti aylik gebelik, ve gecen hafta annemle resim..
mavi elbiseli haline ve düğün fotona bayıldım tatlım, kilo seni çok değiştirmiş gerçekten ama önemli olan alt yapının güzel olması sen azmeder eski haline dönersin eminim, bide ben seni niyese yaşlı başlı biri gibi hayalliyordum taş gibi çıktın, çok olgun düşüncelerinin olmasından sanırım

çok tatlılar canım güle güle kullanın
bende bir taç yapıcam bebiş erkek olduğu için mavimi yapmam gerekiyor benim

ayyy çok merak ettim neydiki paylaştığın bizede kopyala söz kavga etmicem seninle sezaryanla mı ilgiliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…