ben teklif yolladımo zaman isteyen varsa eklesin beni
miamore76@gmail.com
normalde aramalarimi kapatmistim simdi actim. gece yine kapaticam
Bende bulamadim cnm bu isimde bir grup
Merhaba kızlarr öncelikle rabbimm hepinize bır nefeste doğumu nasip etsin..sizlerden bir ricam olucak 2.5 senedır bebek tedavısı görüyorum rabbim inşallah banada nasip eder 41 hamileden 41 ayetl kursı topluyrum 24 tane hamıle bulabıldım benım ıcın bı tane okuyup dua edersenız cok sevınırım.. hepinizden allah razı olsun
o zaman isteyen varsa eklesin beni
miamore76@gmail.com
o zaman isteyen varsa eklesin beni
miamore76@gmail.com
ekledim canım benim kullanıcı adım filizdoğankeskin:)
Kizlar ben artık herşeyimuzi paylaştığım sizleri görmek istiyorummmm feysten mi ekleriz ne yaparım bilmiyorum ama müthiş merak ediyorum yol arkadaşlarımı
mavi elbiseli haline ve düğün fotona bayıldım tatlım, kilo seni çok değiştirmiş gerçekten ama önemli olan alt yapının güzel olması sen azmeder eski haline dönersin eminim, bide ben seni niyese yaşlı başlı biri gibi hayalliyordum taş gibi çıktın, çok olgun düşüncelerinin olmasından sanırımkizlar albüme fotograf ekledim. Evrim gecirme sürecim:))) eilk resim evlenmeden 5 ay öncesi, dügün, alti aylik gebelik, ve gecen hafta annemle resim..
Eki Görüntüle 830469 Eki Görüntüle 830470 Eki Görüntüle 830471 Eki Görüntüle 830472 Eki Görüntüle 830473
nasıl olmuş kızlar kayın validemin konsepti:)
yok annem burasi gibi olmayacagindan degil. Doktorum beni ilk bastan uyardigi bir konu vardi bende herkesi uyarmak istedim iyi niyetle. Netten bilim adamlarinin bir arastirmasini kopyala yapistirdim. Ama uygulamak istemeyenler paylasimi okuyunca gözlerini kapatmak ve yalanlamak istediler. agir ve hakaretli konusmalar oldu. o yüzden burada bile temkinliyim , iyilik yapan her zaman iyilikle karsilasmiyor malesef...
kızlar benimde kullanıcı adım TC Filiz Doğan Keskin benimde aramalara kapalıydı geceye kadar açık olucak.gece yeniden kapatırım ekleyen arkadaşları kabul edicem:)))
kızlar benimde kullanıcı adım TC Filiz Doğan Keskin benimde aramalara kapalıydı geceye kadar açık olucak.gece yeniden kapatırım ekleyen arkadaşları kabul edicem:)))
Kızlar albüm ekledim arkadaşım olanlar görebilir...
Bende actim bugun icin kizlarorkide gulcan ismim
Cok guzelsinizgenc annelerden olacaksin sanirim
mersin memleketi olan demi ekledim ben de sevgi adım
Yok cnm memleket Mersin degilprofil resminde 3kisiyiz taraftar formaları var üzerimizde
Teşekkür ederim...
28 yaşındayım. Hep ilk bebeğim 28imde olacak diye düşünmüştüm
Yasli teyzeyle dede mi var profilde cnmkızlar arkadas ekle butonumu acmayı unutmusum.ekleyen arkadaslar yenıden eklerse sevınırım.
Sen bana adını soyadini yaz cnm ben ekleyeyim seni istersen ozeldende yazabilirsinBen bulamadım
Ben okudum cnm Allah kabul etsin.ins tez vakitte güzel haberler alirsiniz
ben de okudum canim. Allah kabul etsin..
okudum canım rabbim kabul etsin.en kısa zamanda kucağını doldursun inş.
okudum canım allah kabul etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?