2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
tatli bisi mi yedin.. Tatli yeyince kuduruyorlar cünküüü:)))

kahvaltıdaki tahin pekmezi saymazsak başka tatlı bişi yemedim.. yok yok bugun başka bu yoksa hergun yıyorum tahin pekmezi :)) bu arada baya kilo almışsın umarım normal dogujm yaparsında kurtulman zor olmaz bu kilolar başa bela

innsalllahhhh. doktor senin kilonun ilgisi yok doguma diyor, bebegin büyüklügü önemli diyor...Aldimmmm hemde nasil ilk üc ayda 17 kilo almistim zaten. Ben hamile kalmadan önce bir vitamine baslatti benim doktor, dedi cok kilo alirsin ama bu vitamin gibisi yok dedi. Bizde tamam dedik, kilo nasil olsa gider. nerdeyse bir yildir bu vitamini kullaniyorum, test sonucu aldigim gün sigarayi biraktim. yani istahimda cok iyi böyle oldu..

Çok güzel hikayesi :) Birlikte verelim kiloları buradan bebeklerimiz büyürken biz de eski halimize kavuşalım :)

iyi düşündün cnm bırlıkte doguruyoruz bırlıkte de kilo versek sorun olmaz bn 8 kilo aldım sımdıye kadar 10 12 ile tamamlasam koymaz bana saten hepsi yag degıl sonucta cogu ödem bebek ve suyu rahim plasanta vs..

miamore um canım benimmmm..haklsıın yazdıklarında...geçmişe takılarak ne kendim i mutlu eidyorum ne eşimi....bu arada seni çok sevdimmmm ben çok sağol desteklerin için...

kataleya canım bende çok merak ediyorum burdaki arkadaşlarımı facebook ta bir grup vardı adı neydi acaba onun? oraya üye olmak istiyorum ama nasıl bilmiyorum...

anladım cnm sıgaranında cok payı var kilo almanda tabiki.. artık lohusalıkta cok dıkkat et süt olsun dıe bazı anneler salıyorlar halbuki sebze yemekleri daha saglıklı süt yapar :)

canım güvenmeyin bu doktorlara başka doktora daha muayene olun.. topikte okuduklarımdan anladığım kadarıyla yavaş yavaş sezeryan bahaneleri üretmeye başlamışlar..

ahhh ahhh insalllah. Ben her zaman cabuk kilo vermisimdir, ama yas ilerledi artikk.:)) Ilk üc ay bisi yapmam ama sonrasinda vermek zorundayimm, cünkü kendimden hic memnun degilim..

Fazla kafaya takmamak lazım ama etrafımdaki çoğu insan gibi salmayacağım kızım doğunca kendimi. Aman nasıl olsa anne oldum demeyeceğim. Spor da yaparım düzenli beslenir veririm. İnşallah ikinciyi de istiyoruz biz. Onun için ideal kiloma döneceğim inşallah...

saol canimm benimmmm...Ben senin basaracagina cok inaniyorummmmm...

ben albüme resim koydum bakabilirsiniz. aksama silecegimmm

bende spor salonumu bile buldum.Kayinvalidem ben bakarim diyor esimde diyor ben bakarim sen git diye. Bir hayirlsiyla dogurayimm, hemen palnalama yapicam insaallahh

miamore canım baktım resimlerine çok güzelsin ya..bayıldım...bende kilo aldım çocuk için tedavi görürken benimde kısmetse 20 kasımda diyetisyen randevum var taaa 5 ay öncesinden almıştım..eşim zayıf bayan olmamı istiyor eskisi gibi... koşu bantım vardı benim onu kurucam diyetisyen arkadaşım bana 10 km yürümemi söyledi ki ne kadar üyürürm bilmiyorum..kendisi keşke bursada olsa şehir dışında görev yapıyor devlet hastanesinde o beni burda başka birine yönlendirdi....çünkü hem bebeğini emzirdiği halde hemde ayda 5 kilo verenler varmış...bana arkadaşımın tek dediği su içmem...onun haricinde bişey süt yapmaz bolbol su iç dedi bana..bide bitki çayları..

bu ne hız arkadaşlar sayfalar akıp gitmiş.başım döndü okumaktan.bugün pazardır dedim kimse olmaz ama unutmuşum bu koca göbüşlerle bir yere çıkamadığımızı.klasik pijamalı pazar günü olduğunu unutmuştum sizleri burda görünce hatırladım.kilo işine gelince benden daha fazla kimse almadı galiba 55 hamile kaldım şuan 78 kiloyum.bizim ailenin genetiği 25 ila 30 kilo arası oynuyor malesef .ablam kardeşim annemde böyleymiş.hele ablam 30 kiloyla doğuma giriyo çağla şikel gibi çıkıyor kadın hayret bişi yainş bende ablama çekmişimdir.bunun sırrı ne diyincede bebek var okadar su okadar plesenta eee zaten ödem hat safada kilo nerde kalyo diyo birde rahat rahat.inş bende ablam gibi olurum.

çok tatlısın fotoğraflarına baktım. eskiden çok inceymişsin ama hamilelik te çok yakışmış sana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…