tatli bisi mi yedin.. Tatli yeyince kuduruyorlar cünküüü:)))
kahvaltıdaki tahin pekmezi saymazsak başka tatlı bişi yemedim.. yok yok bugun başka bu yoksa hergun yıyorum tahin pekmezi :)) bu arada baya kilo almışsın umarım normal dogujm yaparsında kurtulman zor olmaz bu kilolar başa bela
Çok güzel hikayesi :) Birlikte verelim kiloları buradan bebeklerimiz büyürken biz de eski halimize kavuşalım :)
innsalllahhhh. doktor senin kilonun ilgisi yok doguma diyor, bebegin büyüklügü önemli diyor...Aldimmmm hemde nasil ilk üc ayda 17 kilo almistim zaten. Ben hamile kalmadan önce bir vitamine baslatti benim doktor, dedi cok kilo alirsin ama bu vitamin gibisi yok dedi. Bizde tamam dedik, kilo nasil olsa gider. nerdeyse bir yildir bu vitamini kullaniyorum, test sonucu aldigim gün sigarayi biraktim. yani istahimda cok iyi böyle oldu..
Kizlar sayfalara yetisemiyorum, dun kontrolum vardi, bugun is guc derken anca nete girebildim, doguran falan var mi ki... bana doktor arik plasenta kireclenmeye eskimeye baslamis dedi, size boyle bisey dendi mi hic... acaba eskimeye baslamis yaa doguma ne kadar kalmistir... su bayrami bi atlatsak sonra gelse insallah, hatta 21 ekimde dogum gunumde gelse bebisim insallah hayirlisiyla ne guzel olurdu...
ahhh ahhh insalllah. Ben her zaman cabuk kilo vermisimdir, ama yas ilerledi artikk.:)) Ilk üc ay bisi yapmam ama sonrasinda vermek zorundayimm, cünkü kendimden hic memnun degilim..
miamore um canım benimmmm..haklsıın yazdıklarında...geçmişe takılarak ne kendim i mutlu eidyorum ne eşimi....bu arada seni çok sevdimmmm ben çok sağol desteklerin için...
kataleya canım bende çok merak ediyorum burdaki arkadaşlarımı facebook ta bir grup vardı adı neydi acaba onun? oraya üye olmak istiyorum ama nasıl bilmiyorum...
Eki Görüntüle 830469 Eki Görüntüle 830470 Eki Görüntüle 830471 Eki Görüntüle 830472 Eki Görüntüle 830473
nasıl olmuş kızlar kayın validemin konsepti:)
Fazla kafaya takmamak lazım ama etrafımdaki çoğu insan gibi salmayacağım kızım doğunca kendimi. Aman nasıl olsa anne oldum demeyeceğim. Spor da yaparım düzenli beslenir veririm. İnşallah ikinciyi de istiyoruz biz. Onun için ideal kiloma döneceğim inşallah...
cokkk begendimmmm, cok cici olmuslarr.... Rabbim agiz tadiyla kullanmani nasip etsin insaallahh..
ayy kiyamam sana...buradan paylasayim madem resmi.. silinebiliyor sanirim dimi..
https://www...................../498381633593715/ feyste grubu kurdum gelmek isteyenler duyurulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?