canım çok güzelsin maşallah.Kızlar albüm ekledim arkadaşım olanlar görebilir...
Teşekkür ederimcanım çok güzelsin maşallah.
Kızlar albüm ekledim arkadaşım olanlar görebilir...
canım bende bir ara fotolarımı atarım.şuan acayip sancım var yapamıcam en kısa zamanda bende eklerimTeşekkür ederimben de sizi çok merak ediyorum eminim hepiniz çok güzel anne olmuşsunuzdur...
merhaba canlarımmmm
ayyy çok mutluyum annem ve eşim dün sabahın köründen akşama kadar temizlik yaptı
duvarlar, kapılar, tül perde, fayans araları, balkon(ki inşaat var yanda bir karış harç vardı)
dip köşe camlar pırıl pırıl oldu bende yattım bütün gün
allah razı olsun annemden yoksa eşim hayatta o kadar iş yapmazdı bana
bu bir iki gündür bebişimin hareketleri azaldı ve akıntım başladı acaba iltihapmı yoksa sumu geliyo ufak ufak acaba
bende merak ediyorum albüme resim koymak güzel fikirmiş becerebilirsem bende koyup haber veririm gerçi onuda kaçırabiliriz o ara girmezsek
mavi elbiseli haline ve düğün fotona bayıldım tatlım, kilo seni çok değiştirmiş gerçekten ama önemli olan alt yapının güzel olması sen azmeder eski haline dönersin eminim, bide ben seni niyese yaşlı başlı biri gibi hayalliyordum taş gibi çıktın, çok olgun düşüncelerinin olmasından sanırım
çok tatlılar canım güle güle kullanın
bende bir taç yapıcam bebiş erkek olduğu için mavimi yapmam gerekiyor benim
ayyy çok merak ettim neydiki paylaştığın bizede kopyala söz kavga etmicem seninlesezaryanla mı ilgiliydi
ahahahahah. yasimdan dolayi yasli bekledin. 37 yasindayim, subatta kismetse 38 olucam... Allahima cok sükür anneme cekmisiz, yasimizi göstermiyoruz...kilo alinca yasli göstermeye basladim. Esim 42 yasinda maasalllah benden daha genc gösteriyor. Herkes soruyordu senden genc mi diye:)))
canim benim oje de iki cesit zehir varmis ve bunu cok insan ve doktor bilmezmis. Ve direkt bebege gecen bir emilimmis. Ben ojeyi cok severdim, doktor dedi biraktim. Bende resimlerde hep ojeli gördüm kizlari ve doktorun söyledigini ve buldugum yaziyi paylastim. Amannnn paylasmaz olaydium, oje sürmekle ilgili konusmak istemiyorlarmis, hersey yasaksa yasamanin ne anlami varmis vs.. animsayamadim ama bana cok cahil ve cocukca geldi. Hemen gruptan ayrildimm halime sükrettim..
Yasli teyzeyle dede mi var profilde cnm
Sen bana adını soyadini yaz cnm ben ekleyeyim seni istersen ozeldende yazabilirsin
selammm kızlar benimde bir hemşerim vardı burda az önce ekledim ;P orkide
Neden yok bendeeee :44:
Bulamadim ki
bende bulamadım
o zaman isteyen varsa eklesin beni
miamore76@gmail.com
normalde aramalarimi kapatmistim simdi actim. gece yine kapaticam
Canim bende bulamadim( bu arada sizleri ekledim. Kapak fotomda marily monroe var o benim:) mesaj yazdim gerci ama diger mesajlara dusmus olabilir
aa ;O arkadaşlık isteği gönderdim ;S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?