2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ahahahahah. yasimdan dolayi yasli bekledin. 37 yasindayim, subatta kismetse 38 olucam... Allahima cok sükür anneme cekmisiz, yasimizi göstermiyoruz...kilo alinca yasli göstermeye basladim. Esim 42 yasinda maasalllah benden daha genc gösteriyor. Herkes soruyordu senden genc mi diye:)))

canim benim oje de iki cesit zehir varmis ve bunu cok insan ve doktor bilmezmis. Ve direkt bebege gecen bir emilimmis. Ben ojeyi cok severdim, doktor dedi biraktim. Bende resimlerde hep ojeli gördüm kizlari ve doktorun söyledigini ve buldugum yaziyi paylastim. Amannnn paylasmaz olaydium, oje sürmekle ilgili konusmak istemiyorlarmis, hersey yasaksa yasamanin ne anlami varmis vs.. animsayamadim ama bana cok cahil ve cocukca geldi. Hemen gruptan ayrildimm halime sükrettim..

Kizlar boyle tek tek birbirimizi ekleyecegimize neden grup kuramadik? Ben acsam bir grup, olur mu ki????

Ojeyi ben de hiç sürmüyorum. Kötü olmuş. İnsanlar biraz dar görüşlü olabiliyor.

Canim bende bulamadim( bu arada sizleri ekledim. Kapak fotomda marily monroe var o benim:) mesaj yazdim gerci ama diger mesajlara dusmus olabilir

geronimo ;S bulamıyorum ismi yazıyorum ama hiç kimse yok böyle diyorr

bir grupta kurmayı ben deneyim hadi tecrübeli sayılırım yönettiğim 1 2 sayfa var belki bu deneme başarılı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…