2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar benim ödem falan değil ödem olmadı gibime geliyor safi yağ..ahh ahhh:) kataleyacım sana mesaj attım facebook adresimi bide senin linke ulaşamıyorum..onu bana mesaj olarak yazarmısın

aynennnnn bende yemek olayinda simdi diet yapamiyorum korkumdan. Ama emzirirlken doktorun verdigi vitaminleri asla almicam ve diet yapicam. su icicem bitki caylari icicm süt icinnn. bir emzirme günü 500 gr verdiriyormus. yani cok yemezsen emzirirken bille kilo kaybediyorsun... ayrica ebem bana rahat 7 kilo su toplamasi var dogumdan iki hafta sonra hic sislik kalmaz dedi.hayirlisi:)

Tatlım oradan yazışmak için değil birbirimizi görmek için kurdum grubu oğluşumun teyzelerini görmek için ...yoksa burası gibi aslaa olamazz

yok annem burasi gibi olmayacagindan degil. Doktorum beni ilk bastan uyardigi bir konu vardi bende herkesi uyarmak istedim iyi niyetle. Netten bilim adamlarinin bir arastirmasini kopyala yapistirdim. Ama uygulamak istemeyenler paylasimi okuyunca gözlerini kapatmak ve yalanlamak istediler. agir ve hakaretli konusmalar oldu. o yüzden burada bile temkinliyim , iyilik yapan her zaman iyilikle karsilasmiyor malesef...

miamore um valla bende nasıl yapıcam bilmiyorum..arkadaşımın sıkı tavsiyesi kesinlikle emzirmeyi iyi değerlendir diyo r bana...metabolizman süper çalışıcak emzirirken diyr...çok da acıkıyormuş insan ama napalım yaza kadar forma girmek sitiyorum kıyafetim yok doğumdan sonra giyecek hepsi daracık geliyor..giyemiyorum daha doğrusu

ahahah aynen valla. Ben hamileligik basinda aldigim kiyafetleri giyerim simdi giremiyorum icine nasil olsa:))

şu kan ahpları yüzündende ben klo aldım heleki son 3 hafta..dikkat ediyorumda gıdım oldu pelikan gibi nasıl acıktırıyor beni....eşimi arayıp şurdan lahmacun kap gel demek istiyorum..sürekli aklım yemede içmedi...valla hiç öyle değildim hamileliğim boyunca..doktorum biraz iştah açar dedi..ne birazı uyanık olduğum her an açım ben..aç kuzu gibiyim

trnaysgl hilal canlarım okadar çok sevindimki yaaa varya bebişlerimizi alında gelin hayırlısıyla inşallah

ahhh ahhh insalllah. Ben her zaman cabuk kilo vermisimdir, ama yas ilerledi artikk.:)) Ilk üc ay bisi yapmam ama sonrasinda vermek zorundayimm, cünkü kendimden hic memnun degilim..

tatlım verirsin kiloları hiç düşünme millet ne kilolar veriyor.

çok güzel kuzum kayınvalide pek maharetliymiş :)))

yarasın bebeşine löp löp et olsun inaşallah inan bende durduramıyorum kendimi heran bişiler yiyesim geliyor sonrasındada şişiyorum miğdem rahatsız oluyor naptım ben böyle diyorum. ama iş işten çoktan geçiyor.

Kızlar bayram sonrası cikicaz allahin izniyle inşallah cok az kaldi cok heyecanliyim cook

gözün aydın canım bızde yarın sabah erkenden gıdıyoruz hastaneye kızımla aynı odada kalacagız bayramın 1. gunude nasıpse evımızdeyız

kızlar adınıza cok sevındım.gozunuz aydın.az kaldı kuzularınıza kavusmaya.

Merhaba kızlarr öncelikle rabbimm hepinize bır nefeste doğumu nasip etsin..sizlerden bir ricam olucak 2.5 senedır bebek tedavısı görüyorum rabbim inşallah banada nasip eder 41 hamileden 41 ayetl kursı topluyrum 24 tane hamıle bulabıldım benım ıcın bı tane okuyup dua edersenız cok sevınırım.. hepinizden allah razı olsun

Ben okudum cnm Allah kabul etsin.ins tez vakitte güzel haberler alirsiniz

ben de okudum canim. Allah kabul etsin..

okudum canım rabbim kabul etsin.en kısa zamanda kucağını doldursun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…