Tatlım oradan yazışmak için değil birbirimizi görmek için kurdum grubu oğluşumun teyzelerini görmek için ...yoksa burası gibi aslaa olamazzannem yaaa, bir kere daha kuruldu. Gridim ilk gün cok canim sikildi ciktim. öyle olmasindan korkuyorum
miamore canım baktım resimlerine çok güzelsin ya..bayıldım...bende kilo aldım çocuk için tedavi görürken benimde kısmetse 20 kasımda diyetisyen randevum var taaa 5 ay öncesinden almıştım..eşim zayıf bayan olmamı istiyor eskisi gibi... koşu bantım vardı benim onu kurucam diyetisyen arkadaşım bana 10 km yürümemi söyledi ki ne kadar üyürürm bilmiyorum..kendisi keşke bursada olsa şehir dışında görev yapıyor devlet hastanesinde o beni burda başka birine yönlendirdi....çünkü hem bebeğini emzirdiği halde hemde ayda 5 kilo verenler varmış...bana arkadaşımın tek dediği su içmem...onun haricinde bişey süt yapmaz bolbol su iç dedi bana..bide bitki çayları..
çok tatlısın fotoğraflarına baktım. eskiden çok inceymişsin ama hamilelik te çok yakışmış sana:)
Tatlım oradan yazışmak için değil birbirimizi görmek için kurdum grubu oğluşumun teyzelerini görmek için ...yoksa burası gibi aslaa olamazz
miamore um valla bende nasıl yapıcam bilmiyorum..arkadaşımın sıkı tavsiyesi kesinlikle emzirmeyi iyi değerlendir diyo r bana...metabolizman süper çalışıcak emzirirken diyr...çok da acıkıyormuş insan ama napalım yaza kadar forma girmek sitiyorum kıyafetim yok doğumdan sonra giyecek hepsi daracık geliyor..giyemiyorum daha doğrusu
ahhh ahhh insalllah. Ben her zaman cabuk kilo vermisimdir, ama yas ilerledi artikk.:)) Ilk üc ay bisi yapmam ama sonrasinda vermek zorundayimm, cünkü kendimden hic memnun degilim..
Eki Görüntüle 830469 Eki Görüntüle 830470 Eki Görüntüle 830471 Eki Görüntüle 830472 Eki Görüntüle 830473
nasıl olmuş kızlar kayın validemin konsepti:)
şu kan ahpları yüzündende ben klo aldım heleki son 3 hafta..dikkat ediyorumda gıdım oldu pelikan gibinasıl acıktırıyor beni....eşimi arayıp şurdan lahmacun kap gel demek istiyorum..sürekli aklım yemede içmedi...valla hiç öyle değildim hamileliğim boyunca..doktorum biraz iştah açar dedi..ne birazı uyanık olduğum her an açım ben..aç kuzu gibiyim
Kızlar bayram sonrası cikicaz allahin izniyle inşallah cok az kaldi cok heyecanliyim cook
gözün aydın canım bızde yarın sabah erkenden gıdıyoruz hastaneye kızımla aynı odada kalacagız bayramın 1. gunude nasıpse evımızdeyız
Kasım Bebekleri 2013 Vuslata az kaldı ................... grubun ismi
Merhaba kızlarr öncelikle rabbimm hepinize bır nefeste doğumu nasip etsin..sizlerden bir ricam olucak 2.5 senedır bebek tedavısı görüyorum rabbim inşallah banada nasip eder 41 hamileden 41 ayetl kursı topluyrum 24 tane hamıle bulabıldım benım ıcın bı tane okuyup dua edersenız cok sevınırım.. hepinizden allah razı olsun
Merhaba kızlarr öncelikle rabbimm hepinize bır nefeste doğumu nasip etsin..sizlerden bir ricam olucak 2.5 senedır bebek tedavısı görüyorum rabbim inşallah banada nasip eder 41 hamileden 41 ayetl kursı topluyrum 24 tane hamıle bulabıldım benım ıcın bı tane okuyup dua edersenız cok sevınırım.. hepinizden allah razı olsun
okudum canım rabbim kabul etsin.en kısa zamanda kucağını doldursun inş.Merhaba kızlarr öncelikle rabbimm hepinize bır nefeste doğumu nasip etsin..sizlerden bir ricam olucak 2.5 senedır bebek tedavısı görüyorum rabbim inşallah banada nasip eder 41 hamileden 41 ayetl kursı topluyrum 24 tane hamıle bulabıldım benım ıcın bı tane okuyup dua edersenız cok sevınırım.. hepinizden allah razı olsun
Kızlar miamore gibi albüm koyalım sonra kaldırırız. Bence de güzel fikir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?