grup kuruldu ama yinede burayı ihmal etmemek lazım malum daha önce yasandı aynı sey:)
tabii tabiii dogum takip etmeye burasi lazimm:...
canım bir şey sorucam doktorun sana açılmayı hızlandırmak için ilişkiye girebilirsin demişti demi
dedi canimm, spermler acilmayi cabuklastiriyormus. Zaten suni sancinin icinde de spermde olan bisi varmis. Ama annem ben yapamam, esim hic yapmaz.. Bebebk kipir kipir, üc kisi olmuyor:))
ya bende çok çekinirim bir şey olur diye ama artık su açıklık artsın istiyorum
eee bende istiyorummm. ama böyle yapama. merdiven iniyorum cikiyorum. yürüyorum, evde is yapiyorum, cömeliyorum. sancim artmaya basladi cok sükür. her sanci acilma demektir.
Kizlar sicak banyoya girip yatmakda dogumu tetikliyor diye duymustum.
Kizlar nereyi takip edicez burayimi facemi???
Burasi benim icin farkli burayi da terk etmeyelim yaaaa
bugün bizde kontrole gittik doktor elle muayne etti açıklık yokmuş. birde üst taraftaki kemik kısmı darmış çocuk çıkarken yukarda esneme olmayacağı için makata baskı yapacak buda makat kısmında yırtılmaya sebep olacak dedi. ben seninle açık açık konuşuyorum dedi. ben zorlada olsa normal doğum yapmanı sağlarım ama sonrasında aşağısı perişan olur sonra bana demeki neden böyle oldu... kararı sana bırakıyorum ikisi içinde seni zorlayamam dedi.
neyapsam bilemiyorum şimdi kızlar siz bana bir yol gösterin sizce ne yapmalıyım....
bu arada bebişimin kilosu 3 kilo 100 gr olmuş suyu herşeyi gayet normal rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin.
annme sakin girme. dusa gir eger acikligin varsa bebek enfeksiyon kapabilirmis...dusa girin belinize tutun. karniniza direkt degill
Iyiki burasi varda bilgi ediniyoruz
kiz ben cok severim küvete sicak su doldurup yatmasini
ben de ama uzun zaman önce mantar olan bir arkadasim vardi. Zaten küveti doktorlar kadinlara hic önermiyorlar.
ayrica plesantatda aciklik varsa bebegin mikrop kapma riski cok fazla..Ne kadar dezanfekte edebilirsin ki küveti??
Bence doğumu başlatmak icin birseyler yapmayinnen iyisi dogumun kendi kendine dogal yolla baslamasiymis
Bende sabah uyandim baktim kocam misil misil uyuyorbirara miamorenin dedikleri geldi aklima sonra korktum bu kadar bekledin 10 gun daha bekle kudurma dedim vazgectim
Bende sabah uyandim baktim kocam misil misil uyuyorbirara miamorenin dedikleri geldi aklima sonra korktum bu kadar bekledin 10 gun daha bekle kudurma dedim vazgectim
hahaha alemsin ya ;DDD bizde de 4 aydır tık yok 23 haftada kanamam olmuştu ondan beri kardeşiz ;DDD yeter artık ya deyip şafaktaa saysa cocugumun 40 ı cıkacak 20 de ordan nerden baksan 60 günü var saysın dursun ;DDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?