2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
grup kuruldu ama yinede burayı ihmal etmemek lazım malum daha önce yasandı aynı sey:)

tabii tabiii dogum takip etmeye burasi lazimm:...

Bencede birakmayalim ama diger topiklerde gördüğüm dogum yaptiktan sonra herkes dağılıyor:44: baska forumlari takip etmeye basliyor gruptan takip ederiz en azından

canım bir şey sorucam doktorun sana açılmayı hızlandırmak için ilişkiye girebilirsin demişti demi

dedi canimm, spermler acilmayi cabuklastiriyormus. Zaten suni sancinin icinde de spermde olan bisi varmis. Ama annem ben yapamam, esim hic yapmaz.. Bebebk kipir kipir, üc kisi olmuyor:))

dedi canimm, spermler acilmayi cabuklastiriyormus. Zaten suni sancinin icinde de spermde olan bisi varmis. Ama annem ben yapamam, esim hic yapmaz.. Bebebk kipir kipir, üc kisi olmuyor:))

ya bende çok çekinirim bir şey olur diye ama artık su açıklık artsın istiyorum

ya bende çok çekinirim bir şey olur diye ama artık su açıklık artsın istiyorum

eee bende istiyorummm. ama böyle yapama. merdiven iniyorum cikiyorum. yürüyorum, evde is yapiyorum, cömeliyorum. sancim artmaya basladi cok sükür. her sanci acilma demektir.

canım bebişin iyiymiş maaşallah. beni yanlış anlama ben normal doğumdan yanayım ama Allah esirgesin kendini de çocuğu da zor durumda bırakma derim. sezeryan daha iyi olacak gibi görünüyor. Hakkında hayırlısı olsun.
sevgiler.

Iyiki burasi varda bilgi ediniyoruz
kiz ben cok severim küvete sicak su doldurup yatmasini

ben de ama uzun zaman önce mantar olan bir arkadasim vardi. Zaten küveti doktorlar kadinlara hic önermiyorlar.

ayrica plesantatda aciklik varsa bebegin mikrop kapma riski cok fazla..Ne kadar dezanfekte edebilirsin ki küveti??

ben de ama uzun zaman önce mantar olan bir arkadasim vardi. Zaten küveti doktorlar kadinlara hic önermiyorlar.

ayrica plesantatda aciklik varsa bebegin mikrop kapma riski cok fazla..Ne kadar dezanfekte edebilirsin ki küveti??

Cok haklisin canim aciklik varsa kesinlinle iyi olmaz.
Lohusalikta da küvete yatmayi önermiyorlar.

Nasılsınız keyifler yerindedir umarım
bugün benim sancım var sabahtan beri bir anda şiddetli giriyor fakat 5 saniye bile sürmüyor sanki karnıma yumruk atılmış gibi bir anda yerimden sıçrıyorum bu olanların anlamını bilen varmı acaba ?

Bende sabah uyandim baktim kocam misil misil uyuyor birara miamorenin dedikleri geldi aklima sonra korktum bu kadar bekledin 10 gun daha bekle kudurma dedim vazgectim

Bende sabah uyandim baktim kocam misil misil uyuyor birara miamorenin dedikleri geldi aklima sonra korktum bu kadar bekledin 10 gun daha bekle kudurma dedim vazgectim

hahaha alemsin ya ;DDD bizde de 4 aydır tık yok 23 haftada kanamam olmuştu ondan beri kardeşiz ;DDD yeter artık ya deyip şafaktaa saysa cocugumun 40 ı cıkacak 20 de ordan nerden baksan 60 günü var saysın dursun ;DDD

hahaha alemsin ya ;DDD bizde de 4 aydır tık yok 23 haftada kanamam olmuştu ondan beri kardeşiz ;DDD yeter artık ya deyip şafaktaa saysa cocugumun 40 ı cıkacak 20 de ordan nerden baksan 60 günü var saysın dursun ;DDD

dogumdan sonraa 55 gün canimm.. safakkk daha varr:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…