2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar ya 1 saat önce duş alırken karnım çok sertleşip durdu bide bacaklarıma agrılar girip girip çıktı acaba sıcak sudan mı oldu ve şu an karnım çok sertleşiyo bebegim sanki top gibi büzüşüyo off

sicak dus yapabilir. kasilma baslatmis olabilir, dikkatle gözle bakalimm..

kasılma galiba cnm sık sık olursa doktoruna danış bence

37-38 haftayi gecenler esinizle iliskiye girin korkmayin dogumu baslatir ilik duslar
kisa kisa evde yuruyusler nefes egzersizleri bunlari yapin korkmayin

bende buldum kızlar grubu
hayırlı olsun
ismim emel
sancıları olanlar dakika tutmak gerekiyormuş, sıklığı artarsa doktora gidin

kizlar nisan gelirse kahverengi ve yapiskan bir akinti kormayin dogum baslayacak demektir
evede bekleyin onun arkasindan yavas yavas sancilar baslar 1 saaatte bi gelir derken zaman kiisalmaya baslar saniyelere iner
o zman hastaneye gidebilirisniz
onun hairci hastanede beklemek cileye dönüsür
suyunuz gelirse sis gibi tutamassaniz hic vakit kaybetmeyin hastaneye gidin
onun harici az az sancilanirsaniz dusa girin ilik suda karniniza masaj yapin evde nefes egsersizleri yapin

miamore insAllah cnm insAllah o gunler yakin eltimede dr 15 ekim le 31 ekim arasi olabilir demis

kızlaaaar suan kendımı tutamıyorum.onume ne koysanız yıcek durumdayım.saatlerdır bogazım bos durmuyo.ne bulsam yıyorum.sımdıde yemek ısıttım.noluyo bana ayol.son haftalar sısıcem ıyıce.

kızlaaaar suan kendımı tutamıyorum.onume ne koysanız yıcek durumdayım.saatlerdır bogazım bos durmuyo.ne bulsam yıyorum.sımdıde yemek ısıttım.noluyo bana ayol.son haftalar sısıcem ıyıce.

Ayni sikinti bendede var cnm simdi birkac .......... yi midem e indirdim ne oldugunu yazmiyorum ki cani çekmesin kımsenin

bana gün söylemedi canim benim, bebek cok irilesmeye basladi, gelisimini tamamlamis. Dogursan iyi olur bu hafta dedi. aciklik var ama az dedi demek ki cm degil. iliski önerdi ama esimde bende hic düsünemiyoruz bile. ikimizde ötlegiz sanirim:)) esim zaten yanlislikla göbegime carpsa hemen gözleri doliuyor bin kere özütr diliyor, iliskiyi ölür yine yapmaz:)) bende ev islerine bakiyorum, kilere inip cikiyorum, yemek yapiyorum. Sicak dus aliyorum yada ilik:)) hurma yiyorum, keten tohumu yiyorum.. bol su iciyorum. üsenmezsen ebenin nefes ekzersizlerini yapiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…