kızlaaaar suan kendımı tutamıyorum.onume ne koysanız yıcek durumdayım.saatlerdır bogazım bos durmuyo.ne bulsam yıyorum.sımdıde yemek ısıttım.noluyo bana ayol.son haftalar sısıcem ıyıce.
canım öyle bişey olursa sen zevk aldıgında onunda alması lazım
https://www...................../174745026047894/ ' 2013 Ekim-Kasim Anneleri Ve Melekleri ' Son olarak
*evet megilara ile aynı şeyden bahsediyoruz tam adı yazdığım gibi yazınca hemen çıkıyor kızlar
linkte facebook,com dan sonra devamına groups/174745026047894/ bunu yapıştırırsanızda çıkıyor
ahh canım ahhh ne oluyosa zaten son zmlarda oluyo benim de kalcalarımın bi kaç yeri catlamış şok oldum seviyonudum negüzel catlamadı diye
canım öyle bişey olursa sen zevk aldıgında onunda alması lazım
Bence cekmez
Bak bu benim aklima hic gelmemisti
Allah seni varyaa.. cok güldüm simdi Allah da seni güldürsünnnn:))
Allah seni varyaa.. cok güldüm simdi Allah da seni güldürsünnnn:))
ahh ahh senın gene kalcanda.benım kalca,bacak,gogus,yanlar ve gobek.ve hepsı bı anda oldu.sok oldum.su an az ama basladı artık devamı gelır.
hihi bir an kemal sunalın filmindeki gibi olsa olurmu dite
düşünmüştüm
canım mantıken öyle oluyo ama
ahh kuzumm benim göğüsler 4 aydan sonra kocaman oldular ve acayip catladılar ama kalcalarıma çok üzüldümmalum önemli yer
kız valla senin yazını okunca direk o film geldi aklıma valla
ayayy iyiki yok öle bişey şekerim yoksa onunda benimde gizli saklımız olmaz
kesinlıkle.ben gun ıcınde en cok buraya gırıyorum.
Ben facebookta rahat yazamam ya tanıdık bir sürü kişi var. Paylaştığım yazdığım şeyleri görecekler. Ben burada iyiyim. Ama grup da iyi oldu yine de
Kızlar merhaba,
Hepinize zamanlı hayırlı doğumlar diliyorum.Ben çok kötü grip oldum.Herşey geçti ama öksürükten kurtulamıyorum,çok kötü öksürüyorum doktorum antibiyotik verdi fakat ben kullanmak istemedim.Bana önerebileceğiniz doğal çözüm yolları var mı?Yardımlarınızı rica ediyorum.
Kızlar merhaba,
Hepinize zamanlı hayırlı doğumlar diliyorum.Ben çok kötü grip oldum.Herşey geçti ama öksürükten kurtulamıyorum,çok kötü öksürüyorum doktorum antibiyotik verdi fakat ben kullanmak istemedim.Bana önerebileceğiniz doğal çözüm yolları var mı?Yardımlarınızı rica ediyorum.
annem senin boyun kac??? maasallahhhhh
Kızlar bana doktorum ilişkiyle ilgili hiç bişey demedi, yasaklamadı da. Biz de hiç bırakmadıkKorktum şimdi ben okuyunca yazdıklarınızı, benim bildiğim sperm erken doğuma sebep oluyor. Çok vicdan azabı çekerim erken doğuma sebep olursa:18::18:
Birazcık uzun 177 civarı
canım ballı limonlu ılık su yap iç iyice terle sık sık elbise değiştir. ben öyle atlattım.
toz zencefil ve bali karistir canim benimm. günde üc kere bir tatli kasigi al. cabuk etki gösterir...
Kızlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?