2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canim kaldirdimmmm.facebook a gel madem.

Cok gecmis olsun ..
Bende arkadaslar gibi bal limon zencefil karisimi önerecegim ..
Sifa olur insallah

Merhaba arkadaşlar cuma günü kontrolüm vardı. bebeğim 3150 gr olmuş herşey çok iyi dedi doktor çok şükür dedim sonrasında da çatı muayenesine geçtik aynı forumdaki gecemavisiy arkadaşıma söylenilenlerin aynısını bana söyledi doktorum :44: kemik varmış orda normal doğum yapamazsın demiyorum ama bebeği vakumla çekmek zorunda kalabiliriz kemiğe dayanabileceği için alttan çok dikişin olabilir şu an açılma yok 39. haftanda tekrar bakarız dedi ama ben kendimi normal doğuma öyle alıştırdım ki ve çok istiyorum bunu da. şimdi doktor böyle söyleyince bebeğimin sağlığını tehlikeye atmak istemiyorum elbette nasıl normal doğuma içim rahat gireblirm ki
nst ye girdim sancım sadece 1 tane çıktı, bende bayram için eskişehir e gidip gidemeyeceğimi sordum izin verdi doktorum hastaneden sonra hemen eşyalarımızı hazırlayıp yola çıktık ama kafam çok karışık kızlarrr, sizce başka bir doktora da muayene olsam mı? hakkımızda hangisi hayırlısıysa o olsun tabi

Öncelikle bebeginin gelisimi cok güzel tebrik ederim canim ..
O kemk neredeymiski tam anlamiyla ??
Ne desem bilemedim simdi , icini rahatlatcsksa kinci bir doktora gözük istersen ..

koydum canimmmmm, bakinca haber ver sileyim

Baktim canm .. Degisim müthis olmus .. Yasinida hic göstermiyorsun masallah ..
Bende 5 aylik ve 4 hafta öncesini ekledim :))

kızlar hayırlı geceler. ayaklarım çok şişti. özellikle sağ ayağım ve bacağım çok şiş. hamilelikte şişlik oluyor ama bu kadarda şişerlmi ya tek taraflı?

Merhaba arkadaslar, ben de sizi surekli takip edenlerdenim benim dogumumun 7-14 kasim arasinda olacagini soyledi doktorum beni hic nst ye yollamadi ve kasimin basinda gel jinekolojik muayeneye gore dogumla ilgili konusuruz dedi gectigimiz persembe 35+2 iken bebegimin kilosuna 2700 dedi su an haftasiyla uyumlu ne zayif ne de iri bir bebek buyuk ihtimalle normal olur dedi sizlerin yazilarini okuyorum 2 haftada bir dr a gidiyorsunuz nst ye giriyorsunuz benim de kafam karisti aslinda dr uma da guveniyorum ama off cok uzun oldu galiba ...

Baktimmmm yerim o oglusu bennnnn. Koklayiver annesi benim icinnn. Sen ama hic kilo almamissin tatlimmm. Maasallahh

Allahu teala muhafaza yalnızım şuan ya napsam ki

Öncelikle panik yapma. Ellerinin iyice soğuk suyla yıka aynı sıcaklıkta olsun iki elin de, sonra her iki bacağına koy sıcaklığına bak çok fark varsa doktora gitmen gerekir. Kaşıntı çok önemli değil.

eee bende istiyorummm. ama böyle yapama. merdiven iniyorum cikiyorum. yürüyorum, evde is yapiyorum, cömeliyorum. sancim artmaya basladi cok sükür. her sanci acilma demektir.

canim selam kacirdim sanirim beklenen tarihin 31 ekim senin aramizda 2 gun var. niye simdiden dogum olsun istiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…