Miamore kuzum senn foto nerede ben album görenedim ??
Kaldirdinmi ...
Freud doktor dasaklamadigi dürece zaten bir sakncasida yok ...
Söylede bir durum var acilmayacaksa sen kendini yirtsanda acilmiyor ...
Ben ilk dogumda suni sanciya gerek kalmasin diye cok ugrastim ama ne yaptiysam fayda etmedi ...
Kızlar merhaba,
Hepinize zamanlı hayırlı doğumlar diliyorum.Ben çok kötü grip oldum.Herşey geçti ama öksürükten kurtulamıyorum,çok kötü öksürüyorum doktorum antibiyotik verdi fakat ben kullanmak istemedim.Bana önerebileceğiniz doğal çözüm yolları var mı?Yardımlarınızı rica ediyorum.
öksürük için karabiber ve pekmezi karıştır iç canım geçmiş olsun
Cok gecmis olsun ..
Bende arkadaslar gibi bal limon zencefil karisimi önerecegim ..
Sifa olur insallah
Merhaba arkadaşlar cuma günü kontrolüm vardı. bebeğim 3150 gr olmuş herşey çok iyi dedi doktor çok şükür dedim sonrasında da çatı muayenesine geçtik aynı forumdaki gecemavisiy arkadaşıma söylenilenlerin aynısını bana söyledi doktorum :44: kemik varmış orda normal doğum yapamazsın demiyorum ama bebeği vakumla çekmek zorunda kalabiliriz kemiğe dayanabileceği için alttan çok dikişin olabilir şu an açılma yok 39. haftanda tekrar bakarız dedi ama ben kendimi normal doğuma öyle alıştırdım ki ve çok istiyorum bunu da. şimdi doktor böyle söyleyince bebeğimin sağlığını tehlikeye atmak istemiyorum elbette nasıl normal doğuma içim rahat gireblirm ki
nst ye girdim sancım sadece 1 tane çıktı, bende bayram için eskişehir e gidip gidemeyeceğimi sordum izin verdi doktorum hastaneden sonra hemen eşyalarımızı hazırlayıp yola çıktık ama kafam çok karışık kızlarrr, sizce başka bir doktora da muayene olsam mı? hakkımızda hangisi hayırlısıysa o olsun tabi
koydum canimmmmm, bakinca haber ver sileyim
kızlar hayırlı geceler. ayaklarım çok şişti. özellikle sağ ayağım ve bacağım çok şiş. hamilelikte şişlik oluyor ama bu kadarda şişerlmi ya tek taraflı?
Kızarıklık sıcaklık artışı falan var mı?
yanıyo ayaklarım zaten kaşıntı var bacaklarımda
Öncelikle bebeginin gelisimi cok güzel tebrik ederim canim ..
O kemk neredeymiski tam anlamiyla ??
Ne desem bilemedim simdi , icini rahatlatcsksa kinci bir doktora gözük istersen ..
Baktim canm .. Degisim müthis olmus .. Yasinida hic göstermiyorsun masallah ..
Bende 5 aylik ve 4 hafta öncesini ekledim :))
Ellerinle dokun hatta başka birisi baksın şiş olan bacağın daha sıcaksa doktora başvurman gerekir Allah korusun damar tıkanıklığı falan olmasın.
Allahu teala muhafazayalnızım şuan ya napsam ki
yanıyo ayaklarım zaten kaşıntı var bacaklarımda
eee bende istiyorummm. ama böyle yapama. merdiven iniyorum cikiyorum. yürüyorum, evde is yapiyorum, cömeliyorum. sancim artmaya basladi cok sükür. her sanci acilma demektir.
Öncelikle panik yapma. Ellerinin iyice soğuk suyla yıka aynı sıcaklıkta olsun iki elin de, sonra her iki bacağına koy sıcaklığına bak çok fark varsa doktora gitmen gerekir. Kaşıntı çok önemli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?