ben ilk hamileliğimde kullanmıştım progestan
bunda kullanmadım ama bu su işi baya kafamı kurcalıyor
suyu gelen baya kişi var galiba bu arada
ay bazen bendede oluyor ama ne olduğunu anlayamadım. yani dediğin gibi akıntı mı idrar mı sıvıdan mı diye. ama az olduğu için dikkate almadım.
benimde suyum iyiymiş ama bu gelen nedir bilmiyom
aa ama benim yeni kasılmam çok diye verdi.hayırlısı artık vakti saati bellidir allahu teala hayırlı zamanda yanımızda birileri varken hastaneye yetişecek durumda birde kendimiz evimiz temizken gelmesini nasip etsin:))
Günaydın kızlar. Bayramınız mübarek olsun. Bebişlerimiz bir dahaki bayramda kucağımızda olacak inşallah.
:13::132:
Çok normal artık 34. haftdasın. Yüksek yastıkta yat artık. Bir de evi bol bol havalandır. Oksijenlensin bebişin.
park yatak alan kızlar içine uyku setini nerden aldınız? birde nevresim takımları çok pahalı değil mi ya?
Canim cok sıkkın bu sabah evde yalnizdim bacaklarima epilasyon yaptim cok yoruldum bir de 1 odayi supurdum birkac elbise denedim yaptiklarm bunlar yine su geldi bu sefer çok geldi 1 buyuk bardak gelmistir pet koymak zorunda kaldim nst ye gireceğim kendi doktorum da degil su az diye bakacaklardi insallah dogurmam daha.
Benim de canim cekti eve gidince usenmezsem yaparim.
Bu arada sayfalar pek ilerlememis acaba hasta mi herkes yoksa bayram ziyaretindeler mi
allahim ben yine uyandim, bakalim artik kacta geri uyuyabilirimmm
benimde eşim işte uyumuyorum.ama kaç gündür uyyamıyorum. hele dün diş ağrısından kıvrandım gece gece
Ayy allah yardim etsinnn, agrili durmak aha zor.. Benimde sancilarim var, ama düzenli degil cok rahatsiz ediyor. yatinca nefesssiz kaliyorum o yüzden oturuyorum bende
hayırlı bayramlar kızlar. Benden de sanki bişeyler geliyor ama anlamıyorum akıntımı sıvımı idrarmı :)
nts de sancım çok çıktı alttan ilaç verdi 2 hafta kullanıcam progesteron kullanan var mı aceba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?