2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar ben bugünlük kaçar. uykum geldi tabii uyuyabilirsem... dünde hiç uyuyamadım ama bu sabah 7 da uyandım ondan sersem gibiyim. inş. uyurum.
Öptüm siziiii... geceniz güzel geçsin.

ben ilk hamileliğimde kullanmıştım progestan
bunda kullanmadım ama bu su işi baya kafamı kurcalıyor
suyu gelen baya kişi var galiba bu arada

canım sende bu haftalarda mı kullandın yoksa ilk aylarda mı? bana yeni verdi erken doğmasın diye.birde alttan fitil gibi kullanıyorum.

ilk haftalarda kullanmıştım
kızlar doktor bana daha önce dediki su olsa devamlı akar dedi,
su dolu bir balona delik deldiğinizi düşünün ara sıra olurmu dedi
2 3 gündür böyle giderim olmassa içim rahat etsin

aa ama benim yeni kasılmam çok diye verdi.hayırlısı artık vakti saati bellidir allahu teala hayırlı zamanda yanımızda birileri varken hastaneye yetişecek durumda birde kendimiz evimiz temizken gelmesini nasip etsin:))

park yatak alan kızlar içine uyku setini nerden aldınız? birde nevresim takımları çok pahalı değil mi ya?

teşekkürler şekerim :)

park yatak alan kızlar içine uyku setini nerden aldınız? birde nevresim takımları çok pahalı değil mi ya?

canım ben uyku seti almadım almıcam da...onun yerine yorgan ve nevresim takımları aldım...park yatağın yan kısımları zaten korumalı beşik olsa uyku seti alırdım...nevresimi taçtan aldım indirim vardı 45 lira...

canım geçmiş olsun....ayaklarını uat yat dinlen çok koşuşturma...

Benim de canim cekti eve gidince usenmezsem yaparim.
Bu arada sayfalar pek ilerlememis acaba hasta mi herkes yoksa bayram ziyaretindeler mi

canım biz bir yere gidemedik doktorumuz yasakladı yolculuğu...karı koca bayram yapıyoz istanbullarda...bütün gün evdeydik akşamda sinemaya gittik...kızım biraz tırstı sesten sonra alıştı...ama son haftalarda hayatta gitmem...neyse böyle işte...memleketten uzakta bayram yaşıyoruz...

benimde eşim işte uyumuyorum.ama kaç gündür uyyamıyorum. hele dün diş ağrısından kıvrandım gece gece

Ayy allah yardim etsinnn, agrili durmak aha zor.. Benimde sancilarim var, ama düzenli degil cok rahatsiz ediyor. yatinca nefesssiz kaliyorum o yüzden oturuyorum bende

meraba canım ben bir süre progestan iğne kullandım erken doğum riski ve enfeksiyondan dolayı 10 gün kadar kullandım.sonrasında şikayetlerim geçince bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…