ayyy canım.harikasın yaa.adın yazmıyor zaten.rumuzun var.kim tanıyacak seni:)))
:)canım rüyan cok etkılemıs senı.bıraz daha dıkkatlı olursun bundan sonra ıçın rahat eder hem:)Burda yazmıyo adım rahatım atıp tutuyorum arkasından ama rüyamda facesteki gruptan öğreniyolar rumuzumu filan yazdıklarım filan hep okunmuş allah korusun yaa kaç saat oldu hala etkisindeyim şimdi kvlerdeyiz utanıyorum yüzüne bakarken. O da iyi tarafından kalkmış bugün hiç yerimden kaldırmıyo beni sırtıma yadtıklar falan :-D çok mahçubum yani sanki biliyomuş gibi ;-)
canım dıkkat et.hıcbı ıs yapma.bu haftadan sonra dogum olsa bıle rahat ol.bebısın buyudu artık.bende bayramdan sonra olsun ıstıyorum ama.artık hayırlısı ne zamansa ozaman olcak.Canim cok sıkkın bu sabah evde yalnizdim bacaklarima epilasyon yaptim cok yoruldum bir de 1 odayi supurdum birkac elbise denedim yaptiklarm bunlar yine su geldi bu sefer çok geldi 1 buyuk bardak gelmistir pet koymak zorunda kaldim nst ye gireceğim kendi doktorum da degil su az diye bakacaklardi insallah dogurmam daha.
Canim cok sıkkın bu sabah evde yalnizdim bacaklarima epilasyon yaptim cok yoruldum bir de 1 odayi supurdum birkac elbise denedim yaptiklarm bunlar yine su geldi bu sefer çok geldi 1 buyuk bardak gelmistir pet koymak zorunda kaldim nst ye gireceğim kendi doktorum da degil su az diye bakacaklardi insallah dogurmam daha.
Canim cok sıkkın bu sabah evde yalnizdim bacaklarima epilasyon yaptim cok yoruldum bir de 1 odayi supurdum birkac elbise denedim yaptiklarm bunlar yine su geldi bu sefer çok geldi 1 buyuk bardak gelmistir pet koymak zorunda kaldim nst ye gireceğim kendi doktorum da degil su az diye bakacaklardi insallah dogurmam daha.
ben gecenlerde bi rahatsizligimdan bahsetmistim saolsun bi kakc arkadas cvb verdi ayni sorunu olan ama ben doktora sordum ve arastirdim normal bisi olmadigiini ogrendim kasik kemiginin agrisini pudinmi ne diyolarmis oraya zor ve iri dogumlarda cikiyomus piyasaya ben 1 sene ara ile kaldim hamile cogu seyler yasaklandi mumkun oldunca yatiicam ayaklarimi birlestirim bisiy itmiycem ki hergun cocuk arabasi itiyordum kendinize dogru bi poset dai cekmiycekmisiniz agrisi olan varsa bi cok egzersiz var 2 gundur iyiydim dune kadar dun gezmeye ciktik alisverise gene basladi agrim hayirlisi dogumdan sonrada ilac ve egzersizlere baslancak herkzein allah yardimcisi olsun eger boyle bi sikintisi olan varsa gece bile donerken apis arasinda kutleme kemik sesi ve inanilmaz bi aci agri varsa mutlaka doktora basvursun amelyata kadar gidiyomus ama onceden onlemini alirsan ufak bi egzersiz ve ilacla ortadan yok oluyomus o acilma
Nst iyi çıktı ultrasonda da sivi ayni zaten azdi ama cok azalmamis ama panikledi doktor aktif sivi geliyor diye
bu farkli bir doktordu benim zaten 27den beri suyum geliyor dedim ama alttan muayene istediler acilden giris yaptir idrar kan testi yaptir dediler biz de ciktik eve geldik ben acilde kostursam daha kotu olacagim kesin biliyorum simdi esimin annesinin evindeyiz yatiyorum nefes darligi disinda bir sikintim yok. Devam ederse acile giderim.
Benim de canim cekti eve gidince usenmezsem yaparim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?