2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ayyy canım.harikasın yaa.adın yazmıyor zaten.rumuzun var.kim tanıyacak seni:)))

Burda yazmıyo adım rahatım atıp tutuyorum arkasından ama rüyamda facesteki gruptan öğreniyolar rumuzumu filan yazdıklarım filan hep okunmuş allah korusun yaa kaç saat oldu hala etkisindeyim şimdi kvlerdeyiz utanıyorum yüzüne bakarken. O da iyi tarafından kalkmış bugün hiç yerimden kaldırmıyo beni sırtıma yadtıklar falan :-D çok mahçubum yani sanki biliyomuş gibi ;-)

Canim cok sıkkın bu sabah evde yalnizdim bacaklarima epilasyon yaptim cok yoruldum bir de 1 odayi supurdum birkac elbise denedim yaptiklarm bunlar yine su geldi bu sefer çok geldi 1 buyuk bardak gelmistir pet koymak zorunda kaldim nst ye gireceğim kendi doktorum da degil su az diye bakacaklardi insallah dogurmam daha.

:)canım rüyan cok etkılemıs senı.bıraz daha dıkkatlı olursun bundan sonra ıçın rahat eder hem:)
canım dıkkat et.hıcbı ıs yapma.bu haftadan sonra dogum olsa bıle rahat ol.bebısın buyudu artık.bende bayramdan sonra olsun ıstıyorum ama.artık hayırlısı ne zamansa ozaman olcak.

ah kuzum ya üzülme. Hersey olacagina varir, saglikli dogsunda erken gec üzülme. Gelisimini tamamlamistir o. Rabbim korur...

inşallah doğumun şimdi olmaz canım ama olursada üzülme bebişin iyidir inşallah. artık herşeye hazır olmalıyız. canını sıkma bizi haberdar et.

Dikkat et kendine hayatim surekli dinlen :44: bebis geleceksede hayırlısıyla gelir korkma

Bende bugun kurbandi aile ziyaretiydi derken yoruldum sanirim ilk kez sancim oluyor simdilik yarım saatte bir :44: kasilmam yok ama ağrım da duzenli olarak devam ediyor umarim bayramda bir surpriz yapmaz oglum

yaa benim ilk çocuğum ama sağa sola dönerken apış aram fena acıyor ve kasık kemiğimden resmen küt diye ses geliyordu bu böyle bir süre devam etti. daha sonrasında kemik kütlemesi geçti ama a ağrı halen devam ediyor. demek bu kadar ciddi bişeymiş.

canım hayırlısı olsun inşallah hakkınızda kötü düşünme sakın geleceği varsa gelsin bayram şekerin sağlığıyla sıhatiyle inşşalah habersiz bırakma bizi olurmu?

sevgili bayram şekerleri ve onların tatlı annişleri bayramınızı kutlar ve hepimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

Nst iyi çıktı ultrasonda da sivi ayni zaten azdi ama cok azalmamis ama panikledi doktor aktif sivi geliyor diye
bu farkli bir doktordu benim zaten 27den beri suyum geliyor dedim ama alttan muayene istediler acilden giris yaptir idrar kan testi yaptir dediler biz de ciktik eve geldik ben acilde kostursam daha kotu olacagim kesin biliyorum simdi esimin annesinin evindeyiz yatiyorum nefes darligi disinda bir sikintim yok. Devam ederse acile giderim.

Son düzenleme:
Kizlar yorumlarinizi okudum cok sagolun hemen cepten girdim sizi haberdar edeyim diye. Iyi ki varsiniz.

canım nefes darlığı yaklaşık 1haftadır bendede var.ama sadece karnım kasıldığı zaman oluyo.

slm annişler ve melekleri bayramınız mübarek olsun:)) sona yaklaştık iyice herkeste bi zorlanma var bende hiç iyi hissetmiyorum kendimi hiç halim yok bayram geldi ama ev göçüyo eşim yarın süpürüyüm dedi etler geldi balkonda beni bekliyo uykum çok yatıyorum ağrım oluyo ne tarafa yatsam sanki kızım o tarafa kayıyo hayırlısıyla alsaydık kücagımıza inşallah....

bu bayram memlekete gidemedim. biraz canım sıkılıyor neyse bebişim için değer inşallah doğsun çok gideriz beraberce:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…