2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Elifcim neye anlam veremedin kiz merak ettim simdi biseymi oldu???

ay yok canım çözemedim bilgsyr gibi olmuyor yani :) ekrana dokunuyon başka şeyler çıkıyo sayfayı bulamıyorm falan. :) ondan yani.
birazdan geçerim dedim ama geçemedik çıktık evden bayram gezmelerine daha yeni gelebildik.

üstün açık kalmış caınm :) :) hehe... Allah korusun yaa.. Allah rüyanı hayırlara çıkarsın.

canım seninde bayramını kutlarım. bence bilinçaltımıza yerleştiği için böyle rüyalar oluyor. Allah hayırlara çıkarsın.
inş. hepimiz kolayca ve sağlıkla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza.

canım tşk. ederiz bilgiler için. çok geçmiş olsun sanada umarım biran önce düzelir.

kızlar nasılsınz?
ben idrarmı kaçırıyorum sumu anlamıyorum su gibi bişeyler akıyor, ama tuvaletim varken yada çıktıktan sonra
akıntımmı fazla anlamadım doktora gitsemmi
gitsemde muayene olamıyorumki ,o masada kendini kasan ağlayan bir tip düşünün muayene edemiyor doktor (

kegel egzersizi duydum ordaki kasları kuvvetlendiren onu denicem

geçmiş olsun canım ne yaptın? nst nasıl geçti? doktor ne dedi?

Bende bugun kurbandi aile ziyaretiydi derken yoruldum sanirim ilk kez sancim oluyor simdilik yarım saatte bir :44: kasilmam yok ama ağrım da duzenli olarak devam ediyor umarim bayramda bir surpriz yapmaz oglum

Allah kabul etsin canım yarın dinlen bari. geçmiş olsun. iyi bayramlar.

hayırlı bayramlar kızlar. Benden de sanki bişeyler geliyor ama anlamıyorum akıntımı sıvımı idrarmı :)

nts de sancım çok çıktı alttan ilaç verdi 2 hafta kullanıcam progesteron kullanan var mı aceba?

canım keşke doktoru dinleseydin. tedirgin oldum sen öyle anlatınca.

ben ilk hamileliğimde kullanmıştım progestan
bunda kullanmadım ama bu su işi baya kafamı kurcalıyor
suyu gelen baya kişi var galiba bu arada

Allah kabul etsin canım iyi bayramlar. çok zorlama kendini. aynı halsizlik bende de var

ay bazen bendede oluyor ama ne olduğunu anlayamadım. yani dediğin gibi akıntı mı idrar mı sıvıdan mı diye. ama az olduğu için dikkate almadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…