beimde ilk canım :)
maşallah çok güzelsinnn
Bu ne guzellik boyle, masallah
çoook tatlısınn şekerimm maşallah
oy oy oy masallah.:)bu ne şirinlik.
Elifcim neye anlam veremedin kiz merak ettim simdi biseymi oldu???
Ev isi dedigim benim yapacagim degil insaat sal bayram araya girince aksadi isler bebek geldiktenvsonra evde usta olsun istemiyorum bitmisolsun istedigimden
Herkese iyi bayramlar
.:-D
Kızlar biraz gülün bana gece saat 5lerde uyumaya çalışırken faceste grup kurduğunuzu gördüm başvurdum sonra uyuyakalmışım rüyamda da görümcem mesaj atıyo kk ya üyeymişsin hiç bilmiyodum sogansuyu diyo ;-) ne diycemi şaşırıyorum hemen onunla kv.le ilgili yazdığım şeyleri silmeye çalışıyorum bi türlü açamıyorum pcyi o zamana kadar herkes öğreniyo eşim de dahil. Uyanınca ilk işim mesajlara bakmak oldu düşünün :-D
Sağlıklı huzurlu musmutlu bayramlarınız olsunnn
Dün gece uyudum uyandım rüyalar gördüm kızlar
Suyum geliyodu ilkinde dogum basladı dıye panıklıyorum bi kalkıyorum yatak sırılsıklam ben de öyle sonra gözümü bi açtım ruyaymıs. Kalktım su içtim tekrar yattım yine rüyalara daldım bu sefer de feci sekilde kanamam vardı bebeğe bişi olcak diye endişeleniyorum falan korkma bu kadar kanamadan zarar görmez diyorlar sonra yine korkuyla uyandım wc ye koştum hemen kontrol ettim ruyanın etkısınde kalıp
İnşallah hayırlısıyla dogum yapıp bebişlerimizi kucagımıza alıcaz, yaklaştıkca tedirginlik hat safhada bende...
ben gecenlerde bi rahatsizligimdan bahsetmistim saolsun bi kakc arkadas cvb verdi ayni sorunu olan ama ben doktora sordum ve arastirdim normal bisi olmadigiini ogrendim kasik kemiginin agrisini pudinmi ne diyolarmis oraya zor ve iri dogumlarda cikiyomus piyasaya ben 1 sene ara ile kaldim hamile cogu seyler yasaklandi mumkun oldunca yatiicam ayaklarimi birlestirim bisiy itmiycem ki hergun cocuk arabasi itiyordum kendinize dogru bi poset dai cekmiycekmisiniz agrisi olan varsa bi cok egzersiz var 2 gundur iyiydim dune kadar dun gezmeye ciktik alisverise gene basladi agrim hayirlisi dogumdan sonrada ilac ve egzersizlere baslancak herkzein allah yardimcisi olsun eger boyle bi sikintisi olan varsa gece bile donerken apis arasinda kutleme kemik sesi ve inanilmaz bi aci agri varsa mutlaka doktora basvursun amelyata kadar gidiyomus ama onceden onlemini alirsan ufak bi egzersiz ve ilacla ortadan yok oluyomus o acilma
Slm kızlar iyi bayramlar bizde kızımıza geldik kalksinda elimizi öpsun kereta
Canim cok sıkkın bu sabah evde yalnizdim bacaklarima epilasyon yaptim cok yoruldum bir de 1 odayi supurdum birkac elbise denedim yaptiklarm bunlar yine su geldi bu sefer çok geldi 1 buyuk bardak gelmistir pet koymak zorunda kaldim nst ye gireceğim kendi doktorum da degil su az diye bakacaklardi insallah dogurmam daha.
Bende bugun kurbandi aile ziyaretiydi derken yoruldum sanirimilk kez sancim oluyor simdilik yarım saatte bir :44: kasilmam yok ama ağrım da duzenli olarak devam ediyor umarim bayramda bir surpriz yapmaz oglum
Nst iyi çıktı ultrasonda da sivi ayni zaten azdi ama cok azalmamis ama panikledi doktor aktif sivi geliyor diye
bu farkli bir doktordu benim zaten 27den beri suyum geliyor dedim ama alttan muayene istediler acilden giris yaptir idrar kan testi yaptir dediler biz de ciktik eve geldik ben acilde kostursam daha kotu olacagim kesin biliyorum simdi esimin annesinin evindeyiz yatiyorum nefes darligi disinda bir sikintim yok. Devam ederse acile giderim.
patlamıs mısırımla bırlıkte tek basına bır bayram aksamı.ama oğlusum yanımda neyseki.
slm annişler ve melekleri bayramınız mübarek olsun:)) sona yaklaştık iyice herkeste bi zorlanma var bende hiç iyi hissetmiyorum kendimi hiç halim yok bayram geldi ama ev göçüyo eşim yarın süpürüyüm dedi etler geldi balkonda beni bekliyo uykum çok yatıyorum ağrım oluyo ne tarafa yatsam sanki kızım o tarafa kayıyo hayırlısıyla alsaydık kücagımıza inşallah....
kızlar nasılsınz?
ben idrarmı kaçırıyorum sumu anlamıyorum su gibi bişeyler akıyor, ama tuvaletim varken yada çıktıktan sonra
akıntımmı fazla anlamadım doktora gitsemmi
gitsemde muayene olamıyorumki ,o masada kendini kasan ağlayan bir tip düşünün muayene edemiyor doktor(
Canım bence hemen git su olabilir bekleme Allah korusun. çocuk susuz kalmasın hemen bi acile git dörün.
hayırlı bayramlar kızlar. Benden de sanki bişeyler geliyor ama anlamıyorum akıntımı sıvımı idrarmı :)
nts de sancım çok çıktı alttan ilaç verdi 2 hafta kullanıcam progesteron kullanan var mı aceba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?