aa ama benim yeni kasılmam çok diye verdi.hayırlısı artık vakti saati bellidir allahu teala hayırlı zamanda yanımızda birileri varken hastaneye yetişecek durumda birde kendimiz evimiz temizken gelmesini nasip etsin:))
park yatak alan kızlar içine uyku setini nerden aldınız? birde nevresim takımları çok pahalı değil mi ya?
Gunaydin kizlar, dun gece resmen sancidan kivrandim bende, bebisimde hep boyle yukarida toplandi, sertlesti, acaba suyum azaliyor olabilir mi, cunku bende anlamiyorum ama her lavobaya gidisimde sanki idrardan baska seylerde akiyor...
Kızlar selam bende kasılmalardan dolayı progestan türevi olan depot iğne olmuştum epey bir süre bir zararı yok faydası var yani.. Benimde akıntım arttı valla korkuyorum beyaz akıntım hep vardı ama yoğun gelmeye başladı yahu nişan falan olsa anlarmıyım acaba
Kizlar selam hastane cantami yerleştirmemistim utuleri bozulmasin diye ama yerleştireceğim artik cunku bu kiz her an gelebilir. Dun suuum geliyor diye yatis verdiler de ben kabul etmemistim ya. Durdu suyumgelmiyor cok sukur on iki saattir falan yatmam gerek artik hep.
herkes hazırlıkları yapmış galiba en erken yapan benim 4 hafta önce falan yapmıştm hazırlıkları ne olur ne olmaz diye iyi ki de yapmışım çünkü iki haftadır kızım her an geleckmiş gibi ayrıca bugun kendimde bişey farkettim karnım aşagı doğru inmeye başlamış p.tesi kontrolüm var inş hayırllısıyla kızım bi kaç hafta daha bekler
slm kızlar nasılsınız.benim vahina kemiklerim çok agrıyo ya şu an otuururken bile agrı hissediyorum acaba sizdede var mı bu durum .
caanım gecmiş olsun aman dikkat et kendine. cantanı hazırla bence benim dr um 35. haftadan sonra hazır et dedi sonra bi liste verdi ama dedi acil olarak bile gelsen burda seninde bebeginde ihtiyacını karşılayacak herşey var dedi fazla sıkıntıyo sokma kendini dedi saolsun.
Liste çok uzun değilse ve yazmak zor gelmezse paylaşır mısın bizimle?
canım geçmiş olsun....ayaklarını uat yat dinlen çok koşuşturma...
geçmiş olsun canım ne yaptın? nst nasıl geçti? doktor ne dedi?
:)canım rüyan cok etkılemıs senı.bıraz daha dıkkatlı olursun bundan sonra ıçın rahat eder hem:)
canım dıkkat et.hıcbı ıs yapma.bu haftadan sonra dogum olsa bıle rahat ol.bebısın buyudu artık.bende bayramdan sonra olsun ıstıyorum ama.artık hayırlısı ne zamansa ozaman olcak.
ah kuzum ya üzülme. Hersey olacagina varir, saglikli dogsunda erken gec üzülme. Gelisimini tamamlamistir o. Rabbim korur...
inşallah doğumun şimdi olmaz canım ama olursada üzülme bebişin iyidir inşallah. artık herşeye hazır olmalıyız. canını sıkma bizi haberdar et.
Dikkat et kendine hayatim surekli dinlen :44: bebis geleceksede hayırlısıyla gelir korkma
canım hayırlısı olsun inşallah hakkınızda kötü düşünme sakın geleceği varsa gelsin bayram şekerin sağlığıyla sıhatiyle inşşalah habersiz bırakma bizi olurmu?
canım keşke doktoru dinleseydin. tedirgin oldum sen öyle anlatınca.
Teşekkürler canım. Ben bu tek kullanımlık külotlardan aldım yıkanan birşey değil demi bunlar, yani mantık olarak yıkanıyor olsa tek kullanımlık olmaz demi?anne için;
1 adet önden acılan gecelik
1 adet sabahlık
kişisel eşyalarınız(deodorant, diş macunu ve fırcası,ıslak temizleme mendilleri.vb)
saclarınızı toplayabileceginiz rahat toka yada bant.
1 adet önden kopcalı emzirme sütyeni ve pedleri
meme ucu için krem
ihtiyacı kadar pamuklu ve tek kullanımlık iç camaşrı
1 paket kadın pedi
1-2 atlet
kagıt pecete veya havlu
eve dönerken giyebileceginiz rahat kıyafetler
ayagınızı sıcak tutacak kalın çorap
rahat edebileceginiz alcak topuklu terlik.
bebek için;
2 tane bady (mevsime göre kısa veya uzun kollu)
2 tane çorap
2 tane şapka ve eldiven
2 takım kıyafet (zıbın takımı, pijama takımı,patigi,başlıgı vs)
yelek ve hırka
battaniye
3-4 tane bebek bezi
araba koltugu, anakucagı veya portbebe
ıslak mendil
NOT:bebek kıyafetleri yıkanmış ve ütülenmiş olmalı!!!
Teşekkürler canım. Ben bu tek kullanımlık külotlardan aldım yıkanan birşey değil demi bunlar, yani mantık olarak yıkanıyor olsa tek kullanımlık olmaz demi?
ahahahahah. yasimdan dolayi yasli bekledin. 37 yasindayim, subatta kismetse 38 olucam... Allahima cok sükür anneme cekmisiz, yasimizi göstermiyoruz...kilo alinca yasli göstermeye basladim. Esim 42 yasinda maasalllah benden daha genc gösteriyor. Herkes soruyordu senden genc mi diye:)))
canim benim oje de iki cesit zehir varmis ve bunu cok insan ve doktor bilmezmis. Ve direkt bebege gecen bir emilimmis. Ben ojeyi cok severdim, doktor dedi biraktim. Bende resimlerde hep ojeli gördüm kizlari ve doktorun söyledigini ve buldugum yaziyi paylastim. Amannnn paylasmaz olaydium, oje sürmekle ilgili konusmak istemiyorlarmis, hersey yasaksa yasamanin ne anlami varmis vs.. animsayamadim ama bana cok cahil ve cocukca geldi. Hemen gruptan ayrildimm halime sükrettim..
https://www...................../174745026047894/ ' 2013 Ekim-Kasim Anneleri Ve Melekleri ' Son olarak
*evet megilara ile aynı şeyden bahsediyoruz tam adı yazdığım gibi yazınca hemen çıkıyor kızlar
linkte facebook,com dan sonra devamına groups/174745026047894/ bunu yapıştırırsanızda çıkıyor
Dün hep telefondan girdiğim için alıntı yapamamıştım. Hepinize çok teşekkür ederim. Bir daha başlarsa suyum gelmeye hemen acile gideceğim. Çantayı da hazırlayıp arabaya koyayım diye düşündüm. Ne olacağı belli olmaz. Bebeğim gelişimini tamamlamıştır epey ama ben Suni sancı ya da sezaryen istemiyorum, böyle suyum erken gelirse öyle olacak ama. Neyse canım bebeğim sağlıklı olsun da. Enfeksiyon kapmayayım diye antibiyotik önerdiler. Onu aldım, kullanıyorum, hiç istemiyordum ama kullanmayı neyse yapacak birşey yok.
Dün gece rüyamda eşimle oturuyorduk evde, bir anda nefes darlığımın geçtiğini farketttim bir baktım karnım iyice aşağıda aha böyle miymiş dedim, artık yakınlaştı doğum dedim, çok komik göründüm ama kendi gözüme, rüya olduğu için abartı tabi, göbek deliğinin üstü dümdüzdü, altta kocaman devasa bir göbek
onu bazen bende düsünüyorum ama okudugum yerlerde hep anlamamaniz imkansiz diyor. EE anlariz erhalde:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?