2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
aa ama benim yeni kasılmam çok diye verdi.hayırlısı artık vakti saati bellidir allahu teala hayırlı zamanda yanımızda birileri varken hastaneye yetişecek durumda birde kendimiz evimiz temizken gelmesini nasip etsin:))

canım bende 28 haftalıkken kullanmıştım kasılmalar fazla diye vermişti banada.bide fitil antibiyotik falanda vermişti.

park yatak alan kızlar içine uyku setini nerden aldınız? birde nevresim takımları çok pahalı değil mi ya?

canım ben park yatağın içine başta uyku seti alayım dedim sonrasında gereksiz ve pahalı geldi.park yataklar için özel uyku setleri var ben 100 tl ye aldım çokta güzel çıktı.park yatağın içinde zaten visko yatakla beraber geldi.çok memnun kaldım şimdilik.ben ıspartada oturuyorum uyku setini ıspartada bi bebek mağazasından aldım.

Gunaydin kizlar, dun gece resmen sancidan kivrandim bende, bebisimde hep boyle yukarida toplandi, sertlesti, acaba suyum azaliyor olabilir mi, cunku bende anlamiyorum ama her lavobaya gidisimde sanki idrardan baska seylerde akiyor...

Gunaydin kizlar, dun gece resmen sancidan kivrandim bende, bebisimde hep boyle yukarida toplandi, sertlesti, acaba suyum azaliyor olabilir mi, cunku bende anlamiyorum ama her lavobaya gidisimde sanki idrardan baska seylerde akiyor...

o islanma bende uzun zamandir var, son doktor kontrölünde bisi demedi suyla ilgi doktor. ama son bir kac gündür idrarim degisik kokuyor, bilemedim neye benziyor, ve ic camasirimda beyaz minicik bir seyler oluyor ama her zaman degil, cok ayakta kalirsam falan... yarin doktorum geliyor tatilden hayirlisi ne dicek acaba, acikligim ne oldu iyice acildi mi. merak icindeyim, belimin agrisi da ara ara yokluyor...

Kızlar selam bende kasılmalardan dolayı progestan türevi olan depot iğne olmuştum epey bir süre bir zararı yok faydası var yani.. Benimde akıntım arttı valla korkuyorum beyaz akıntım hep vardı ama yoğun gelmeye başladı yahu nişan falan olsa anlarmıyım acaba

onu bazen bende düsünüyorum ama okudugum yerlerde hep anlamamaniz imkansiz diyor. EE anlariz erhalde:))))

Kizlar selam hastane cantami yerleştirmemistim utuleri bozulmasin diye ama yerleştireceğim artik cunku bu kiz her an gelebilir. Dun suuum geliyor diye yatis verdiler de ben kabul etmemistim ya. Durdu suyumgelmiyor cok sukur on iki saattir falan yatmam gerek artik hep.

slm kızlar nasılsınız.benim vahina kemiklerim çok agrıyo ya şu an otuururken bile agrı hissediyorum acaba sizdede var mı bu durum .

caanım gecmiş olsun aman dikkat et kendine. cantanı hazırla bence benim dr um 35. haftadan sonra hazır et dedi sonra bi liste verdi ama dedi acil olarak bile gelsen burda seninde bebeginde ihtiyacını karşılayacak herşey var dedi fazla sıkıntıyo sokma kendini dedi saolsun.

herkes hazırlıkları yapmış galiba en erken yapan benim 4 hafta önce falan yapmıştm hazırlıkları ne olur ne olmaz diye iyi ki de yapmışım çünkü iki haftadır kızım her an geleckmiş gibi ayrıca bugun kendimde bişey farkettim karnım aşagı doğru inmeye başlamış p.tesi kontrolüm var inş hayırllısıyla kızım bi kaç hafta daha bekler

iyi yapmışsın canım hazırlamakla bende daha hazırlamadım bugün yarın hazırlıyacam artık .inşallah canım bebegin bi kaç hafta daha bekler anne karnında durması dışarda durmasından çok çok iyi

Liste çok uzun değilse ve yazmak zor gelmezse paylaşır mısın bizimle?

canım geçmiş olsun....ayaklarını uat yat dinlen çok koşuşturma...
geçmiş olsun canım ne yaptın? nst nasıl geçti? doktor ne dedi?
ah kuzum ya üzülme. Hersey olacagina varir, saglikli dogsunda erken gec üzülme. Gelisimini tamamlamistir o. Rabbim korur...
inşallah doğumun şimdi olmaz canım ama olursada üzülme bebişin iyidir inşallah. artık herşeye hazır olmalıyız. canını sıkma bizi haberdar et.
Dikkat et kendine hayatim surekli dinlen :44: bebis geleceksede hayırlısıyla gelir korkma
canım hayırlısı olsun inşallah hakkınızda kötü düşünme sakın geleceği varsa gelsin bayram şekerin sağlığıyla sıhatiyle inşşalah habersiz bırakma bizi olurmu?
canım keşke doktoru dinleseydin. tedirgin oldum sen öyle anlatınca.

Dün hep telefondan girdiğim için alıntı yapamamıştım. Hepinize çok teşekkür ederim. Bir daha başlarsa suyum gelmeye hemen acile gideceğim. Çantayı da hazırlayıp arabaya koyayım diye düşündüm. Ne olacağı belli olmaz. Bebeğim gelişimini tamamlamıştır epey ama ben Suni sancı ya da sezaryen istemiyorum, böyle suyum erken gelirse öyle olacak ama. Neyse canım bebeğim sağlıklı olsun da. Enfeksiyon kapmayayım diye antibiyotik önerdiler. Onu aldım, kullanıyorum, hiç istemiyordum ama kullanmayı neyse yapacak birşey yok.
Dün gece rüyamda eşimle oturuyorduk evde, bir anda nefes darlığımın geçtiğini farketttim bir baktım karnım iyice aşağıda aha böyle miymiş dedim, artık yakınlaştı doğum dedim, çok komik göründüm ama kendi gözüme, rüya olduğu için abartı tabi, göbek deliğinin üstü dümdüzdü , altta kocaman devasa bir göbek

anne için;
1 adet önden acılan gecelik
1 adet sabahlık
kişisel eşyalarınız(deodorant, diş macunu ve fırcası,ıslak temizleme mendilleri.vb)
saclarınızı toplayabileceginiz rahat toka yada bant.
1 adet önden kopcalı emzirme sütyeni ve pedleri
meme ucu için krem
ihtiyacı kadar pamuklu ve tek kullanımlık iç camaşrı
1 paket kadın pedi
1-2 atlet
kagıt pecete veya havlu
eve dönerken giyebileceginiz rahat kıyafetler
ayagınızı sıcak tutacak kalın çorap
rahat edebileceginiz alcak topuklu terlik.

bebek için;

2 tane bady (mevsime göre kısa veya uzun kollu)
2 tane çorap
2 tane şapka ve eldiven
2 takım kıyafet (zıbın takımı, pijama takımı,patigi,başlıgı vs)
yelek ve hırka
battaniye
3-4 tane bebek bezi
araba koltugu, anakucagı veya portbebe
ıslak mendil
NOT:bebek kıyafetleri yıkanmış ve ütülenmiş olmalı!!!

Teşekkürler canım. Ben bu tek kullanımlık külotlardan aldım yıkanan birşey değil demi bunlar, yani mantık olarak yıkanıyor olsa tek kullanımlık olmaz demi?

Teşekkürler canım. Ben bu tek kullanımlık külotlardan aldım yıkanan birşey değil demi bunlar, yani mantık olarak yıkanıyor olsa tek kullanımlık olmaz demi?

valla canım kumaşına baglı şimdi tek kullanımlık derkende hani hijyen bakımındanda olabilir hastanede yıkamak falan zor olur eger kanama çok olursa birini atıp digerini temiz temiz giyersin o anlamda olabilir tek kullanımlık diye. ben normal hamilelik külodu aldım büyük diye mesela arkadaşımda hamile külodu almış çok rahat olduu ama lekesi sonra çıkmadı diyo yani her iki ihtimaldede sonradan kullanılmıyo

kızlar merhaba,
naçizane tavsiyelerim çantaya ben bir tane eski pijama koydum sezeryan olcaksanız ilk ayağa kalkınca kanama çok oluyor,
benim tutacak yer kalmamıştı ilkinde onu atıcam , sonra lohusa pijamalarımı giycem
bir paket pamuk koydum bebeğin popişini ılık suyla ıslatılmış pamukla silin, ıslak mendil tahriş eder
bebek bezi en az 10 tane falan koyun ilk günler çok kaka yapıyor
kusmuk mendili önemli kusabilir, birde bizim annemle kaynanam sarı tülbent koyduruyor sarılık olmasın diyeymiş
ne saçma dimi ama kırmamak için koydum

yeni bebek boddy de giyemez kızlar, zıbın alt üst falan koydum ben
birde süt sağma makinemi koydum ilkinde 3 günde gelmişti sütüm, sağınca daha çabuk geliyormuş
bebikim aç kalmasın :)

iyi bayramlar kızlarrrr doğuran yok galiba henüz son 30 sayfayı okuyamadım

yok annem yaaa yaşında da birşey yok
oje olayıda çok komikmiş hakkaten ne insanlar var ölcenmi sürmesen en azından emzirme bitene kadar allah allah yaaa

kızlar bende katıldım, yani oldumu tam bilmiyom tc sevinç olan benim grup kapalı diyo ama internetimde kilit herzamanki gibi bakamadımda daha

çok geçmiş olsun canım

onu bazen bende düsünüyorum ama okudugum yerlerde hep anlamamaniz imkansiz diyor. EE anlariz erhalde:))))

Umarım anlarız canım ya :) panik halde gitmek istemiyorum hiç ama belli olmuyor doğum bu sonuçta :) benim pazar günü Allah izin verirse gelecek sıpa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…