2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ben de ucuz çamaşırlardan büyük beden 5-6 tane aldım yıkadım ütüledim valize koydum...kullanır atarım dedim...

tunguu epidural normal doğum yaptı, başka da yok şimdilik , hepimizin karnında minişlerimiz

tesbihler benim adağımdı hayırlısıyla hamile kalıp bebeğimi kucağıma almak için..ilki kimyasal gebelik olmuştu çünkü.doğumdan sonra gidemem diye aldım mecburen..Allah dağıtmak nasibetsin inşallah..tesbihlerin 10 tanesi 7,5 tl..100 tane aldım..kesesi 100 tane 10 tl..

mevlit için bebek şekeri yerine bu küçük lokumlukları beğendim..içine çikolata koyucam tek tek paketli olanlardan en az 3er tane sanırım..tülünü de mor aldım.mor hastasıyım da accık100 tane yapıcamzaten en az 60 kişi mevlitte olur..geri kalan da eş dost için..lokumluklar toptan fiyatı 2 tl eminönü-mercandan aldım.tülü100 tane 12 tl..çikolata henüz belirsiz ama sanırım 100e yakın da o tutar..mavi boncuk 100lü paket sanırım 3 tl fala..onlar da şark handan.

bir de bunları koymak için küçük karton poşetler alıcam yine mercandan..işte böyle kızlar zaman daraldıkça hazırlıklara hız verdim bende..doğum iznine de ayrıldım ptesi çalışamaz raporumu alıcam inşallah

Eklentiler

• $2013-10-09 22.35.18.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 49
  • $2013-10-09 22.34.44.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 45
  • $2013-10-09 22.38.51.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 46
  • $2013-10-09 22.37.51.webp
    23 KB · Görüntüleme: 45
Şeker kavanozu ne ola ki? Nerde kullanılır?

Ben Dr a demiştim fitil vermişti ama hiç kullanmadım ara ara beyaz katımsı sulu akıntı var bugün bende sulu kısmı daha çok geldi ama pek takmadım çamaşırımda iz bıraktı iz varsa korkma suyun gelse iz olmazmış netten bak bi benim kuzenimde korkmuştu şutum mu gelio die aynısını o dedi sonra

Kuruyunca hiç iz olmuyor benimkinde

Kızlar 5 sefer üstüste sancım oldu 2 dk sürdü 10ar dakika arayla, hadi hayırlısı :), şimdi dinleniyorum ishal de olmuşum. İnşallah ishale bağlıdır. Tüm gün kasıklarımda ağrı vardı. Gündüz sancım olmadı.

Bence suyun geliyor olabilir, enfeksiyon riski var ve bebek strese girebilir suyu azaldığı için, bence yarın mutlaka doktora git ve gitmeden külot üstüne birşey koyma ıslaklığa külottan bakar doktor.
sağol canım, gidicem yarın, en azından içim rahat etmiş olur

çok güzel Allah dağıtmayı nasip etsin, bizim süslü şeker kaşığı oluyor ya onlardan çikolata koycam bende yanına

deneyim bir bu akşam, ama mantarda var bende , iz kalır sanırım

Kuruyunca hiç iz olmuyor benimkinde
Üzülme canım, az kaldı seninde , Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

allah sağlık versin canım . benim ilk doğumumda kasıklarımda adet sancısıyla başlamıştı sonrasında sancılar artmıştı. haftanda nerdeyse gelmiş . rabbim sağlık versin dinlen ama eğer devam edersede sabahı bekleme git hastaneye. rabbim iyilikler versin inş.

günaydın kızlar bu gece hiiiç uyuyamadım.2-3 saatlik uykuyla duruyorum.gündüzleri çok iyiyim ama 2 gecedir karnım çok sertleşiyor.neden gece oluyor anlamadım.

Günaydın kızlar
Bikaç gündür çatı kemiklerimde belimde ve alt karnımda çok ağrım vardı kendi drum izinde olunca başka bi dra gittik eşimle dün. Önce nstye aldılar nstde 100ün üzerinde 3 tane 50-60civarında da 4-5 tane sancı çıktı. Ebe şaşırdı dr yatırabilir dedi. Dra gösterdik doğum sancıların başlamış serum vercem kasılmaları önlemek için serum işe yaramazsa yatırcam dedi. Ben de kendi drumla görüşmeden bişey yapmak istemedim aradım aradım açmadı mesajla anlattım durumu 1-2 saat sonra tekrar aradım bu seder de teli kapalıydı. Kaçtım o hastaneden eve geldim ama gece bel ağrıları da kasılmalar da devam etti. Korkuyorum pişman oldum sonradan serumu yaptırmadığıma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…