valla canım kumaşına baglı şimdi tek kullanımlık derkende hani hijyen bakımındanda olabilir hastanede yıkamak falan zor olur eger kanama çok olursa birini atıp digerini temiz temiz giyersin o anlamda olabilir tek kullanımlık diye. ben normal hamilelik külodu aldım büyük diye mesela arkadaşımda hamile külodu almış çok rahat olduu ama lekesi sonra çıkmadı diyo yani her iki ihtimaldede sonradan kullanılmıyo
tunguu epidural normal doğum yaptı, başka da yok şimdilik , hepimizin karnında minişlerimizKızlar nasilsiniz gorusmeyeli... yarin annemler gelicek cok heyecanliyim bugun geliceklerdi olmadi.. bi sorayim dedim sizleri.. gecmisi okuyamadim baya kaynatilmis :) doguran var mi? Insallah meleklerinizde iyidir... bu arada feysdeki gruba benide alin adim elif :)
tunguu epidural normal doğum yaptı, başka da yok şimdilik , hepimizin karnında minişlerimiz
canım benim aldıgm setın ıcınde yastık,yorgan,2tane yastık kılıfı,yorgan kılıfı ve carsafı var.yan takımlar yok.zaten park yatak ıcın gereksız onlar.tamm canım çok sağol 10 güne tekrar gidicez bakalım ne dicek:) park yatak içinede sadace yastık yorgan mı aldın yani?
oyy yesinler.cok guzel annesı.iyi gunlerde gıyınsın melek hanım.
Şeker kavanozu ne ola ki? Nerde kullanılır?
Şeker kavanozu ne ola ki? Nerde kullanılır?
kızlar, suyu gelen arkadaşlardan doktora giden oldumu
ben önemsemedim ama sanki devam ediyor ıslaklık
günlerdir evdeydim bunaldım, bugün 10 dakikalık yola markete gittik, arttı sanki,
açık açık yazayımmı diyelim tuvalete gidiyorum yıkıyorum kuruluyorum, kağıt havlu katlayıp koyuyorum , bir sonraki gidişimde o ıslak oluyor çok değil ama ıslak yani
sizce suyummu geliyor??
Ben Dr a demiştim fitil vermişti ama hiç kullanmadım ara ara beyaz katımsı sulu akıntı var bugün bende sulu kısmı daha çok geldi ama pek takmadım çamaşırımda iz bıraktı iz varsa korkma suyun gelse iz olmazmış netten bak bi benim kuzenimde korkmuştu şutum mu gelio die aynısını o dedi sonra
Kuruyunca hiç iz olmuyor benimkinde
Su olabilir canım Dr su miktarı in birşey dedi mi
Evet su zaten canım. Doktorum biliyor zaten. Yatıyorum sürekli 27. haftadan beri geliyor su, bebeğin suyu da alt sınırda sürekli.
canı mmmm selamlR nerden aldın bu şirin şeyi :)))
sağol canım, gidicem yarın, en azından içim rahat etmiş olurBence suyun geliyor olabilir, enfeksiyon riski var ve bebek strese girebilir suyu azaldığı için, bence yarın mutlaka doktora git ve gitmeden külot üstüne birşey koyma ıslaklığa külottan bakar doktor.
çok güzel Allah dağıtmayı nasip etsin, bizim süslü şeker kaşığı oluyor ya onlardan çikolata koycam bende yanınatesbihler benim adağımdı hayırlısıyla hamile kalıp bebeğimi kucağıma almak için..ilki kimyasal gebelik olmuştu çünkü.doğumdan sonra gidemem diye aldım mecburen..Allah dağıtmak nasibetsin inşallah..tesbihlerin 10 tanesi 7,5 tl..100 tane aldım..kesesi 100 tane 10 tl..
mevlit için bebek şekeri yerine bu küçük lokumlukları beğendim..içine çikolata koyucam tek tek paketli olanlardan en az 3er tane sanırım..tülünü de mor aldım.mor hastasıyım da accık100 tane yapıcamzaten en az 60 kişi mevlitte olur..geri kalan da eş dost için..lokumluklar toptan fiyatı 2 tl eminönü-mercandan aldım.tülü100 tane 12 tl..çikolata henüz belirsiz ama sanırım 100e yakın da o tutar..mavi boncuk 100lü paket sanırım 3 tl fala..onlar da şark handan.
bir de bunları koymak için küçük karton poşetler alıcam yine mercandan..işte böyle kızlar zaman daraldıkça hazırlıklara hız verdim bende..doğum iznine de ayrıldım ptesi çalışamaz raporumu alıcam inşallah
deneyim bir bu akşam, ama mantarda var bende , iz kalır sanırımBen Dr a demiştim fitil vermişti ama hiç kullanmadım ara ara beyaz katımsı sulu akıntı var bugün bende sulu kısmı daha çok geldi ama pek takmadım çamaşırımda iz bıraktı iz varsa korkma suyun gelse iz olmazmış netten bak bi benim kuzenimde korkmuştu şutum mu gelio die aynısını o dedi sonra
Üzülme canım, az kaldı seninde , Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKuruyunca hiç iz olmuyor benimkinde
allah sağlık versin canım . benim ilk doğumumda kasıklarımda adet sancısıyla başlamıştı sonrasında sancılar artmıştı. haftanda nerdeyse gelmiş . rabbim sağlık versin dinlen ama eğer devam edersede sabahı bekleme git hastaneye. rabbim iyilikler versin inş.Kızlar 5 sefer üstüste sancım oldu 2 dk sürdü 10ar dakika arayla, hadi hayırlısı :), şimdi dinleniyorum ishal de olmuşum. İnşallah ishale bağlıdır. Tüm gün kasıklarımda ağrı vardı. Gündüz sancım olmadı.
Kızlar 5 sefer üstüste sancım oldu 2 dk sürdü 10ar dakika arayla, hadi hayırlısı :), şimdi dinleniyorum ishal de olmuşum. İnşallah ishale bağlıdır. Tüm gün kasıklarımda ağrı vardı. Gündüz sancım olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?