Günaydin arkadaslar ..
Bende simdi hastaneye gidiyorum .. Daha öncede yazdigim gibi artik kendi doktorum degil hastanenin riskli ham. Bölümü bakacak ..
Tansiyonum dün yine sinirlardaydi ilacima rahmen 13-9 ,bugun ölcerler yine ...
Insallah hersey normal bir sekilde cikar ..
Sogansuyu ultrashall la alt karin bölgendende zervix uzunluguna bakabiliyorlar canim ..
Zervix uzunlugu ksaldiysa artik iyice buda rahmin acilmasi anlamina geliyor ..
Öylede bakiyorlar .. Neden serum almak istenedinki ??gecmis olsun canim..
Günaydın kizlar benim ağrılar devam etmedi evdeyim yani. Ama zor geviyor geceler. Ucte yattim gece. Zorla uyudum. Neyse olacak artik. Sogansuyu ağrı devam ederse tekrar git mutlaka. Bizi de haberdar et. Alttanuayene olmsdan acilkigi göremez diye biliyorum. Alttan ultrasonla baktiysa görür ama.
tunguu epidural normal doğum yaptı, başka da yok şimdilik , hepimizin karnında minişlerimiz
Kizlar ben artik goguslerime masaj yapmak istiyorum, dogumdan hemen sonra sutun gelmesine faydasi oluyormus ama bununla ilgili bilgi bulamadim... sizce nasil yapmaliyim, aranizda masaj yapmaya baslayan var mi...
hanımlar bu son ay beni bnden etti huyum suyum degişti cok uzuyorum eşimi sankiiçimde engel olamadıgım hep bi kızgınlık öfke şu hamilelik dönemi sona erse artık
günaydın kızlar bu gece hiiiç uyuyamadım.2-3 saatlik uykuyla duruyorum.gündüzleri çok iyiyim ama 2 gecedir karnım çok sertleşiyor.neden gece oluyor anlamadım.
Günaydın kızlar
Bikaç gündür çatı kemiklerimde belimde ve alt karnımda çok ağrım vardı kendi drum izinde olunca başka bi dra gittik eşimle dün. Önce nstye aldılar nstde 100ün üzerinde 3 tane 50-60civarında da 4-5 tane sancı çıktı. Ebe şaşırdı dr yatırabilir dedi. Dra gösterdik doğum sancıların başlamış serum vercem kasılmaları önlemek için serum işe yaramazsa yatırcam dedi. Ben de kendi drumla görüşmeden bişey yapmak istemedim aradım aradım açmadı mesajla anlattım durumu 1-2 saat sonra tekrar aradım bu seder de teli kapalıydı. Kaçtım o hastaneden eve geldim ama gece bel ağrıları da kasılmalar da devam etti. Korkuyorum pişman oldum sonradan serumu yaptırmadığıma..
hanımlar bu son ay beni bnden etti huyum suyum degişti cok uzuyorum eşimi sankiiçimde engel olamadıgım hep bi kızgınlık öfke şu hamilelik dönemi sona erse artık
Günaydin arkadaslar ..
Bende simdi hastaneye gidiyorum .. Daha öncede yazdigim gibi artik kendi doktorum degil hastanenin riskli ham. Bölümü bakacak ..
Tansiyonum dün yine sinirlardaydi ilacima rahmen 13-9 ,bugun ölcerler yine ...
Insallah hersey normal bir sekilde cikar ..
Sogansuyu ultrashall la alt karin bölgendende zervix uzunluguna bakabiliyorlar canim ..
Zervix uzunlugu ksaldiysa artik iyice buda rahmin acilmasi anlamina geliyor ..
Öylede bakiyorlar .. Neden serum almak istenedinki ??gecmis olsun canim..
Kizlar ben artik goguslerime masaj yapmak istiyorum, dogumdan hemen sonra sutun gelmesine faydasi oluyormus ama bununla ilgili bilgi bulamadim... sizce nasil yapmaliyim, aranizda masaj yapmaya baslayan var mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?