2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Bide alttan açılma varmı diye bakmadı karnımdan usgle baktı açılma olsa görür müydü sizce?

Günaydın kizlar benim ağrılar devam etmedi evdeyim yani. Ama zor geviyor geceler. Ucte yattim gece. Zorla uyudum. Neyse olacak artik. Sogansuyu ağrı devam ederse tekrar git mutlaka. Bizi de haberdar et. Alttanuayene olmsdan acilkigi göremez diye biliyorum. Alttan ultrasonla baktiysa görür ama.

Günaydin arkadaslar ..
Bende simdi hastaneye gidiyorum .. Daha öncede yazdigim gibi artik kendi doktorum degil hastanenin riskli ham. Bölümü bakacak ..
Tansiyonum dün yine sinirlardaydi ilacima rahmen 13-9 ,bugun ölcerler yine ...
Insallah hersey normal bir sekilde cikar ..

Sogansuyu ultrashall la alt karin bölgendende zervix uzunluguna bakabiliyorlar canim ..
Zervix uzunlugu ksaldiysa artik iyice buda rahmin acilmasi anlamina geliyor ..
Öylede bakiyorlar .. Neden serum almak istenedinki ??gecmis olsun canim..

Saol canım ne bileyim kendi drumla görüşmeden bişey yapmak istemedim o da açmadı telefonunu ona da ayrı uyuz oldum zaten...

Anlamadığım şey nstde sancı 100ü geçtiği halde benim tek hissettiğim karnımda toplanma ve gerginlik. Bu mu yani doğum sancısı. Doğum sancın başlamış dedi resmen ya. Haber veririm tabi bugün bebişin hastane çıkışını yıkayıp doğum çantamı hazırliycam artık fena tırstım..

Bazi kişilerin dogum sancısı oyle oluyor canim. Ilk gebeliğinde farketmeden 8 cm acilan ve poliklinik kontrolunde dogum yapan biliyorum. Bence cantanla birlikte zaman kaybetmeden git tekrar hastaneye canim. Kendi doktorunu da bir daha ara belki açar.

hanımlar bu son ay beni bnden etti huyum suyum degişti cok uzuyorum eşimi sanki içimde engel olamadıgım hep bi kızgınlık öfke şu hamilelik dönemi sona erse artık

İyi bayramlar herkeze ne güzel bir bebek haberi gelmiş patır patır döküleceğiz artık. Bende düb ilk defa alt tarafta bir sancı vardı yürüyemedim bile Allahtan uzun sürmedi doğumun yaklaştığını hşssediyorum belim ağrıyınca daha korkuyorum teyzemler hep bel ağrırmış diyor sonra kasıklarda toplanırmış ağrı diyor cmrtesi bakalım ne diyecek doktor . bu arada soğan suyu nasıl doktorun teli açmıyor sonuçta sen onun hastasısın ve son günlerin böyle şey olmaz ki!

selam kızlar siz de doğum heyecanı sarmaya başlamış bizimki artık heyecandan çok strese döndü ekim annelerinin hemen hemen hepsi doğurdu bir tek benim kız gib son güne kadar inat eden minişler içerde bu gidişle ben de kasım annesi olucam

Kizlar ben artik goguslerime masaj yapmak istiyorum, dogumdan hemen sonra sutun gelmesine faydasi oluyormus ama bununla ilgili bilgi bulamadim... sizce nasil yapmaliyim, aranizda masaj yapmaya baslayan var mi...

Kizlar ben artik goguslerime masaj yapmak istiyorum, dogumdan hemen sonra sutun gelmesine faydasi oluyormus ama bununla ilgili bilgi bulamadim... sizce nasil yapmaliyim, aranizda masaj yapmaya baslayan var mi...

Canım o tip hareketler erken doğumu tetikliyor ben çok nadir dokunuyorum

hanımlar bu son ay beni bnden etti huyum suyum degişti cok uzuyorum eşimi sanki içimde engel olamadıgım hep bi kızgınlık öfke şu hamilelik dönemi sona erse artık

ahhh kuzummm hepimizde var o hormon degisikjligi.. Bende etrafimda kim varsa bazen üzüyorum, esimi ise en cok doktorda üzüyorum. Allah razi olsun anlayis gösteriyor. doktor alttan muayene yapacagi zaman bana bir haller oluyor, esim kiyafetimi cikaracagi zaman yaptigi en ufak hatada deliriyorum..

yani azicikkk daha dayanalimmm...kirmayalim kimsenin kalbini..

öncelikle geçmiş olsun.serumu almalısın.sancıyı durduruyor.ardından ilaç veriyolar onu evde kullanıyosun benimde 29.haftada başladı sancılarım o haftadan beri ilaç kullanıyorum sancıları azaltıyor.zaten 1 2 haftaya bıraktırıcak doktorum.ama ihmal etme yeniden git.

canım yanlız degılsın emın ol.ben bu hamılelık donemınde cok huysuz oldum.canım kocam elinden gelen herseyı yapıyo.ama ben bıseyler bulup soylenıyorum kalbını kırıyorum.ama son haftalarda artık tutmaya calısıyorum kendimi.

gecmis olsun Selaycim, tansiyon 13-9 sinir mi sende. Benim hemen hemen hep öyle, ama bana ilac vermedi. 16-11 oldugunda hastaneye yatirdi, ama oda devam etmedi.

Bebegim yine ters dönmüs kizlar , kafasini 2 günden beri yukarda hissediyordum yanilmamisim
Bir kontrol randevusu daha verdiler ve simdiden sezeryan randevusunuda...
Tansiyon tam sinirda ..
Dua edin kizlar dönsü. Yavrum tekrardan ...
Gerci hersyin hayirlisi normal olmazsa saglikli olsun böyle olsun
7 .11 sezeryan günü olarak kayit ettiker , hayirlisi rabbimden ..

Erken doğumu tetikliyor karnı okşamak da tetikliyor. Doktorlar göğüslerinize de karnınıza da pek dokunmayın diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…